Frustration födde denna blogg. Ilska kommer hålla den levande!

Jag vaknar av ytterdörren, hör den öppnas, det är X som kommer med sin hund. Jag skall vara hundvakt. Det är en okay morgon, jag känner mig någorlunda utsövd. Det får dock bli en långsam start på dagen idag känner jag, inte bränna allt krut på en gång.

På toa glömmer jag av att vattnet fortfarande inte funkar. Öppnar ytterdörren och känner vårvärmen, hör fåglarnas sång. Så jävla skönt att det ärvår! Allt blir lättare!

Hundarna springer ut för att göra sina morgonbehov. Fårbaggen ligger utanför dörren, vilket gör att jag slår iden om att hämta vatten ur hågen. Bäravatten igår blev e dans med baggen för att undgå att bli stångad.

Efter kaffe känner jag mig redo att ta mig an denna dag. Morgonhumöret skall behållas gott genom att inte ringa några myndigheter på förmiddagen. Så många förmiddagar de senaste månaderna som jag tvingas sitta i telefonköer, ha långa fruktlösa och frustrerande samtal.

Hundarna får sittt orrfoder, plus Cbd olja som jag droppar ovanpå maten. Jag märker att oljan gjort skillnad på Z och är glad att jag köpte den när jag beställde min senasteflaska. Själv hoppar jag över dropparna idag, får spara på dem.

Så var det, det här med bloggen. En tanke som funnits länge skall jag skriva av mig, dela min vardag, mina funderingar och kamp. Använda tiden kreativt.. Tärningarna är ändå kastade, framtiden inte i mina händer, men nuet är. Många andra har under åren fått ge sin bild av mig, det känns som det är dags att jag få ge min bild, vara min egen röst. Tiden av tystnad fårvara över! Jag är redo, valen redan fattade.

Jag har alltid förut sett mig som stark och envis, men jag vet nu, att jag var tvungen att bli riktigt svag, slå i den djupaste botten, falla flera gånger, för att lära mig viktiga läxor. Att tvingas till insikt. Denviktigaste insikten är dock: att jag skapar mitt eget liv, ingen annan, det är min naturliga rätt! Likaså rätten till min kropp och hälsa.

Att förneka sig själv, att inte använda ens insikter, ens erfarenhetoch kunskap, även om det går emot lag eller gängse norm, är en form av självstympning, som jag inte längre kan ta del av. Även om konsekvenser och pris har varit och fortfarandeär högt.

Men kalla mig arrogant, kaxig eller vad du vill. Men jag harinte kommit till denna jord för att buga, utan för erövra, för att lära och för att ge. Jag har kommit för att bli den bästa versionen av mig någonsin existerat. I alla fall, ha rätten att få försöka bli det.

Att vara i stat och myndigheternas grepp, en bricka i enillusion, spelpjäs i ett system, bli stämplad kriminell, är ofta som David kampmot Golitah, det kan kännas helt omöjligt, men som budbärare Bob sjunger: Om Ni är det stora trädet, är jag lla yxan...

Varför lever vi? Min ödmjuka åsikt är att vi är för att lära och förbättra. För att älska, inte hata, för att läka, inte skada, för att varakreativa, inte förstöra.

För att få leva livet enligt egna val, som vi själva anser rätt.

Solen har stigit är trätopparna och det är dags att ta hundarna på en skogspromenad, vandra i berg och mark där förfäder vandrat och levt i tusentalsår. Och alla av dem användt hampa och cannabis.

Deras rätt, vår rätt! Grön Rätt!

Till nästa gång, väl mött!


Likes

Comments