​Tack livet för att 2016 blev det bästa året i mitt liv so far.

Likes

Comments

Veckans bästa: Bridget Jones på bio med Sofie och Stockholm med Silvia. Tips; Diplomats sashimi, hur god som helst! Drömmer om; en sjuk kappa från MaxMara med en ännu sjukare prislapp...

Likes

Comments

Jobb, jobb och jobb. Ungefär så har senaste veckan sett ut men nu är jag ledig i dagarna tre. Vad jag ska göra? Njuta till max. Imorgon ska jag till Stockholm med Silvia, vi ska uppdatera våra höstgarderober. Inget jag borde göra egentligen eftersom min garderob knappt går att stänga, Måste börja med ett plagg in ett plagg ut, men något fint ska jag nog få med mig hem ändå. Just nu sitter jag i soffan och halvtittar på hockey på tv, ska nog gå och lägga mig med en podd i öronen istället. Tidigare ikväll kom Emma & Stefan över med sushi till middag, vilket var både mysigt och gott. Godnatt!

Likes

Comments

​Kräftskivan i lördags var så otroligt lyckad och rolig. Därefter rörde jag mig mot Sofia där hon och Silvia gjorde mig lite tuffare eftersom vi skulle på rockfest. Det var en riktigt rolig kväll, om inte annat väldigt annorlunda från vad jag är van vid. Somnade sent och gick upp tidigt för att röra mig mot vårt landställe som jag inte besökt på hela sommaren. Att tillbringa ett dygn där var precis vad jag behövde. Nu är jag dock tillbaka i Uppsala för jobb. Påminnelse till mig själv: Prioritera sömn före fest och te framför vin den närmsta veckan. 

Likes

Comments

Vilken bra start jag haft på denna helg! Igårkväll drog jag hem till Helena med ett gäng tjejer innan vi senare gick ut på BJ. Stupade i säng sent men vaknade ändå upp tidigt imorse och knöt på mig löparskorna och tog ett varv i Röbo med mamma. Sedan cyklade jag och M&P ner på stan och åt en lunch i solen på Åkanten, så mysigt. Just nu sitter jag och kollar på Gossip Girl på altanen och bara njuter av detta 20+ väder som Sverige bjuder på i september!! Strax ska jag dock börja göra mig i ordning för ikväll vankas det kräftskiva hos Frida och sen får vi se om kvällen slutar på BJ ikväll igen eller på hemmafest i Luthagen. Direkt hem till sängen kanske också borde vara ett alternativ men det händer så sällan numera.

Likes

Comments

Hello there! Just nu ligger jag i sängen under en filt och har precis sett en film, The Intern. Planen var att jag skulle ut ikväll men mitt huvud tillåter inte riktigt det. Jobbade kortpass idag och mötte sedan upp Silvia och vi satte oss på Frenchi. Ett besök som slutade med att vi fick tre varmrätter och tre efterrätter helt gratis att dela på efter en fotografering i restaurangdelen däruppe haha. Annars då? Imorgon står jobb på schemat och sedan utgång om jag mår bättre. Ledig hela helgen så på lördag bär det nog av till Stockholm med Sofie och på söndag har jag bokat in mig på yoga, hoppas att det är något för mig! 

Likes

Comments

September är här och så även hösten. Vad jag gjort senaste tiden? Bokat en resa till New York, hängt med mina fem, sovit med Crisse och kramat honom hejdå innan han idag flyttar till NY (löjligt hur ledsen jag är, han kommer ju faktiskt hem om 8 månader), varit med min andra halva Sofie nästan varje dag (en dag utan henne och jag känner mig vilsen), jobbat, planerat en resa till Rom med Filippa & Silvia över en middag på Aaltos, tränat, försökt plugga och sist men inte minst så gjorde jag nationsdebut i torsdags. Mycket roligt men vaknade dock med spräckt mobilskärm, så den mår lika bra som jag för tillfället.

Likes

Comments

Vid matbordet? Oftast är jag nog den som pratar för mycket och därmed hinner maten kallna innan jag börjar äta ordentligt. Men är jag riktigt hungrig så kan jag slänga i mig maten, händer dock väldigt sällan, är oftast den som alla tröttsamt sitter och väntar på ska äta upp. På vardagar går jag från bordet så fort jag ätit upp men på helger kan jag verkligen sitta kvar i timmar och bara prata med mina föräldrar. Är jag ute och äter med vänner blir måltiden aldrig kortare än ett par timmar haha.

På nattklubben? Där är jag lite överallt och ingenstans. Har en tendens att tappa bort de jag går ut med för att jag lätt blir så exalterad och springer till dansgolvet eller ser någon jag känner i ett hörn. Ni kan hitta mig på högtalarna på dansgolvet, i baren eller i ett hörn pratandes med vänner. Överallt helt enkelt.

På stranden? Ligger i stort sett alltid i solen, svalkar mig i vattnet relativt ofta och har nästan alltid en podd i öronen. Denna sommar har jag lyssnat mycket på P3 dokumentär, så himla spännande!

På efterfest? På efterfest är jag nog den som somnar.

Hemma hos andra? Beror självklart på hur bra jag känner personen och därmed hur hemma jag känner mig i deras hem. Men oftast tar jag nog inte så mycket plats och är rätt försiktig. Däremot finns det andra hem än mitt eget där jag inte har några problem alls att gå och ta något att dricka utan att "fråga" först.

I sängen? Jag går ofta och lägger mig tidigt för att kunna tillbringa några timmar i sängen. Kolla serier, hålla på med mobilen och lyssna på musik. Sover jag med någon är jag som mest pratglad precis när man ska sova. Det är alltid precis då som jag kommer och tänka på massa saker jag vill dela med mig av.

Som singel? Gillar jag att ha mycket folk omkring ofta och mycket. Inte för att jag är ute efter att träffa någon speciell utan för att jag bara vill ha kul. Kan vara kul att prata med killar men är aldrig ute efter nånting. Har alltid trivts så bra som singel så om jag ska välja att vara med någon så måste det kännas riktigt bra.

I ett förhållande? Jag är inte den romantiska, däremot kräver jag uppmärksamhet och vill höras ganska mycket. Är dock ganska självständig av mig så har inget direkt behov av att umgås 24/7. Vill ofta få bekräftat att jag är älskad, inte nödvändigtvis att jag behöver höra "Jag älskar dig" utan bara små fina gester. Min familj, släkt och vänner har alltid överröst mig med oändligt mycket kärlek, så det är något jag är van vid och därför automatiskt behöver få bekräftat även i ett förhållande. Men viktigast för mig i ett förhållande är ändå att man är bästa vänner.

I tjejgänget? Oj det är nog en fråga till mina kompisar egentligen. Jag är inte den mest pratglada eller den galna, men inte heller den blyga och försiktiga. Smsade en vän nu och fick till svar "Du är ju charmören!". 

Likes

Comments

Vet inte vad jag hade gjort utan henne, så glad att hon finns! <3

Godmorgon! Kanske för sent att säga så? 7 timmar kvar på jobbet och sedan ska jag röra mig mot Koh Phangan och möta upp tjejerna. Lyckats bocka av några grejer från min checklista: köpt kurslitteratur, skaffat gymkort på Actic och skaffat kårleg. Lön idag!!! Mycket trevligt, framförallt eftersom jag igår la 1000 riksdaler på en BOK?? Men måste ha den när jag pluggar, tråkigt att lägga pengar på sånt dock. Desto roligare var det imorse att betala nationsavgiften till kårleget!! Så redo för hösten, allt har gått emot mig ett tag nu men är verkligen redo för att ta tag i mig själv och se till att må bra. Har förhoppningsvis goda och än så länge hemliga nyheter på ingång... Cliffhanger ;))

Likes

Comments

Oj vad fort en vecka i Barcelona gick! Hade en fantastisk vecka fylld med bad, fest, turistande och massa god mat. Vi firade även Thi's födelsedag i lördags med drinkar på W, middag på Surf House och utgång på Pasha. Kan inte förstå att vi ska ha avskedsmiddag för henne imorgon, eftersom hon flyttar på lördag. Kommer vilja hälsa på henne i London varje helg hela hösten, blir nog svårt men ett besök eller två innan året är slut ska vi nog få till. Annars då? Gör inget annat än jobbar denna vecka i stort sett. Innan veckan är slut vill jag dock; köpa gymkort på Actic, kramas med Thi, hänga med saknade(!) glädjespridare (ping: Silvia, Frida, Lisa, Hanna, Emelie, Filippa & Crisse), fixa mitt kårleg, köpa all kurslitteratur och sist men inte minst se "Hitta Doris" på bio. Tror ni jag hinner allt trots jobb öppning till stängning varje dag utom söndag?

Likes

Comments