Tjaou!
Idag va? Älska vädret asså men inte Nice med att spela brännboll mitt i solen och det enda man gör är att svettas😶 men men vi ska inte klaga då vi bara klagar när det regnar att vi önskar att det skulle vara sol! Men imorgon ska vi klä ut oss i skolan och sedan åka till djulö för att ha brännbolls turnering med hela skolan så alla klasser mot varandra! Så det blir nog skojj bara det inte regnar som de säger att det ska göra..

Humör: vart och svettas

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjaou!

Måndag imorgon då och sista veckan av ettan! Shiiit så fort det gått kändes nyss som om vi satt där kände ingen och var helt nyfikna på hur det skulle bli, det resulterade till världens bästa och kanske en väldigt liten klass men det för oss bara ännu närmare varandra! Så glad att jag hamnade där jag gjorde, jag valde rätt linje och allt bara blir perfa!

Imorgon skulle det tydligen bli fint väder så jag hoppas att det är det och långklänningen åker på så skönt!

HUMÖR: snart så snart så är det lov oh glader som sjutton! ☺️
Kände för en fin bild på mig och min käraste morfar! <3

Likes

Comments

Halloj på er!

I helgen har jag inte gjort så himla mycket har varit hos Elis och haft det trevligt med hans familj och vänner! Snart ska jag väll eventuellt ut en sväng på min polle plutt!

Sen så ska även min snälla moder fixa en sak till mig imorgon hon ska ringa ett samtal så får jag hoppas på det bästa att fet blir bra!

Humör: glad och trött!

Likes

Comments

Tjaoou!

Nu har jag varit ute och gått en powerwalk innanfrukosten sen bar det iväg till mormor som vi är hos nu, hon hade vattenmelon så gott istället för kakor som man absolut inte behöver! 😝 sen blir det nog en sväng till mormor och morfars sommarstuga med en soffa dom ska ha ut dit. Det kommer bli så jäkla fin så avundsjuk! sen blir det nog en sväng på pluttisen min ut i skogen, sen åker jag till Elis och ska sova där i helgen!

HUMÖR: glade och härligt väder

Likes

Comments

Tjabha!
Idag när jag kom hem vart det en sväng på hästen min, min fina isis kjarkur han är så himla duktig! Mitt allt faktiskt! Ridturen vart bra mamma följde med med sin häst en liten sväng, sedan gick jag åt det ena hållet och hon åt det andra!Men nu ska jag bara chilla lite då vi är lediga imorgon så skönt!☺️ sen är det bara en vecka kvar!

HUMÖR: trött men glad! ☺️

Likes

Comments

Halloj på er!
De senaste dagarna har vädret varit det tråkigaste som går att vara.. Jag vill ha sol så jag kan gå i shorts och klänning utan att behöva frysa ihjäl.. Men vi får väll hoppas på att värmen kommer snart! Och det måste vara varmt nästa onsdag då skolan ska ha friluftsdag dag och spela brännboll skojsigt.. Men det mindre skojsiga är att vi måste vara utklädda till hippies.. Kul! Men det blir nog roligt ändå måste bara hitta kläder.. Idag blir det en hejdå dag till alla på praktiken!

När jag kommer hem sen så ska jag försöka att rida min fina häst sedan ta och gå en powerwalk oavsett väder..☺️


HUMÖR: trötter!

Likes

Comments

Hej! 

Säger hela tiden att jag ska bli bättre på att blogga men det sker aldrig.. känns som om jag inte hinner men jag har ju ändå inget att göra om dagarna nu då allt i skolan är helt klart, så jä*la skönt så ni anar inte!! Imorgon så blir det sista dagen på praktikplatsen där jag varit i sju veckor två dagar i veckan. Det blir lite tråkigt kommer sakna alla men har bakat en liten kaka åt dom som avskeds fika. 

På fredag så är vi ju lediga oxå så skönt dessa två veckor som är kvar kommer gå så himla fort nu och sommarlovet kommer bli fantasktiskt men oxå tre veckor sommarjobb. money money. haha 

Längtar även tills nästa vecka då jag ska göra naglar på Elis syster, min lillasyster och mig själv.. min nacke kommer att vara så stel och död haha men det är det värt! det är ju så kul.

HUMÖR: Är till ro tror jag! 😊

Likes

Comments

halloj! 

Äntligen hemma efter en två långa nationella prov *suck* och nu så är det att plugga till nationella muntliga i matte ska kolla igenom lite olika saker och räkna osv så att jag är väl förberedd. men men det blir man väll aldrig inför något sådant då det bara är massa konstiga saker. skulle egentligen också behöva ut och springa och rida men denna förkylning vill inte ge med sig, fast rida är ju inte så ansträngande men jag får se vad jag gör men först blir det matte. Har även varit en sväng hemma hos Elis eftersom att jag inte kom hem direkt efter skolan. 

HUMÖR: Trött som vete fasiken asså.. orkar egentligen inte plugga på någe..

Likes

Comments

Heej. Sorry för inget bloggande alls de sista veckorna har haft noll blogg ork och inget att skriva om samtdigt som skolan har många prov som man måste göra så som nationella... inte kul alls. Bloggens design är nog heller inte världens vackraste så måste föröka göra någonting åt det under de närmaste dagarna/ veckorna så ni får stå ut en stund till!

Men idag så står svenska muntliga nationella på schemat vill bara bli av med alla saker nu för jag orkar inte göra någonting de här sista veckorna.. det blir alltid så inför sommarlovet. Nu ska jag ha vård och omsorg kuligt. sen äre idrott men jag ska inte vara med idag då jag är rätt så förkyld, täppt i näsan och hostar..

HUMÖR: Trött på det här tråkiga vädret som inte vill bli soligt..😒

Likes

Comments

Halloj
Jag är så mät och trött måste verkligen sluta äta så mycket godis på helgerna det är det enda jag gör usch och fy.. Men nu ligger jag i Elis säng och gör faktiskt ingenting.. Elis spelar och jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Hmm aja! Idag så har jag ridit kjarkur och det gick skit bra han var så pigg och glad att rida idag så jag var riktigt nöjd över ridturen! Sen gick jag och Elis ut med de andra tre hästarna som sjöd av energi så roligt! Och sen åkte vi en sväng till mormor och morfar och hälsade på så glad och se dom!☺️ nej nu ska jag hitta på något att göra!

KÄNSLA: trööööt

Likes

Comments