View tracker

Hej nu är vi påväg hem ifrån segersta med Avve för Jeanna. Han var jätte fin idag bara att han flög rakt upp i luften nån gång men jag håller mig kvar.🙈 i helgen ska vi åka till Björklinge och rida LA:P1, men tänkte faktiskt anmäla till till FEI inledande också. jag kommer att ladda upp en film på Avve lite senare ikväll när den är klar. Vi har också lämnat in LAG jackorna på stigbergs gård i närheten av segersta. Jag vet inte om jag berättat det på bloggen men jag ska faktiskt rida i Segersta elit lag.✨✊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Det var ett tag sedan jag skrev här, men jag har börjat skolan och har inte haft tid att både gå i skolan rida och blogga. Men jag ska försöka.

I onsdags så var vi hos Jeanna och tränade, toppe kändes jätte fin och när allt sitter tror jag det kommer bli jätte bra. Imorgon ska vi till Örebro och tävla jag ska rida FEI inledande med toppe, jag ska rida det för att i elit laget rider jag omg 3 och då går FEI inledande. Eliten börjar i helgen och då rider Evelina, Ellen och Felicia! Håll tummarna för oss.


Vi har beställt jackor nu men det blev lite krångel från början men nu är dom på rätt väg. Kommer ladda upp bild när dom har kommit.
🌟

Likes

Comments

View tracker

hej allihopa! Idag så har jag ridit Avve, och min lillebror har fått en mini shettis.
Avve var jätte fin idag, lite trasslig i början men super fin i slutet. Jag känner mig jätte taggad till tävlingen med honom i Björklinge.
🌟

Avve har lite fobi för grävmaskinen, men han går så snällt förbi.👀

Ja jonathan min lille bror har fått en mini shettis som heter: Nennes saga! Hon är söt som socker.😍 hon är 16 år och hon är svart. Jonathan kallade den här dagen "bästa dagen" och sa till saga "tack för idag"❤️

Jag kan lägga upp mer bilder på henne imorgon.💕

Likes

Comments

Idag har jag ridit Avve och tränat lite vi jobbade ganska mycket med galoppen och han känns fin! Mamma filmade lite så jag lägger upp den här nedanför.

Carway fick även gå ut och äta lite gräs, vi brukar gå ner med honom en bit på åker så han får beta lite. Någonting som är väldigt roligt och konstigt med Carway är att han ÄLSKAR tistlar.
😬

Morötter är även en stor favorit

Mmmmmmm

Om ni letar efter en snäll läromästare så kontakta mig gärna genom mail: tilda.johansson2003@hotmail.se

❤️

Likes

Comments

Jag börjar med att säga Hej! det var ett bra tag sedan jag skrev sist men jag är på bättrings vägen. okej, förra tävlingen var i Leksand med Toppe. det började på lördagen och det var inga toppen ritter men det var okej. 61% i lag och 62% i mästerskap. på söndagen var han lite konstig första klassen var han ganska ivrig i enkla bytena och det har han aldrig varit men ett bra program annars, men vi åkte ner jätte mycket på den dåliga energin och konstiga byten så 61% där i lag. i mästerskap så var han väldigt fin i trav och skritt programmet och han var med mig framme och fina skolor i galoppen började han igen, jätte stressad i bytena och då kände jag att jag kan inte tvinga han sista biten så jag utgick. vi räknade ut vad jag hade fått i protokollet och det såg väldigt bra ut men jag tog toppe i första hand, alltid.

Jag är i alla fall jätte nöjd med toppe där och vi laddar om för hösten och nästa år. Nu står hästarna, dom har sommar uppehåll. Toppe älskar livet det vill säga, gräs gräs och ännu mera gräs.

Jag har ridit avve lite grann och vi är anmälda till en LA:P1 nu i augusti han känns i alla fall jätte fin och med mig hela tiden. om du letar eller känner någon som söker en maxad D ponny som har gått upp till LA:P1 så kontakta mig. mail: tilda.johansson2003@ Hotmail.se


Ylva Altis hovslageri


delta lux

Likes

Comments

Härom dagen var vi hos Malin, på Sala equicenter. Hon hade kittat upp sig med massor av fina grejer till mig och mina hästar. Vi fick en piké, schabrak och ett täcke. Både jag och mamma fick en varsin piké. Piken kan jag lägga upp bild på nu, men varken täcket eller schabraket har jag på bild. Så imorgon inviger vi det i gripen då tar jag kort på det och laddar upp.

Så himla snygg!! Imorgon tar jag kort på schabrak och täcke och laddar upp så fort som möjligt. Jag är jätte tacksam för detta Malin har fixat fram till oss, och hjälper mig i min satsning. Det betyder verkligen mycket.❤️

Imorgon åker vi till gripen med båda hästarna. Vi har inte hästarna kvar utan dom får åka hem och vila. Startlistor finns på equipe om ni är nyfikna. Jag sover där ifrån fredag (imorgon) till lördag. Hästarna går fredag-lördag och söndag! Håll alla för oss!😁

Likes

Comments

Postad i: Tävling

...sist. det har hänt ganska mycket, vi har varit i Falun och tävlat. Toppe har gått FEI lag och FEI mästerskap. Första dagen gick han Mästerskap, han kändes mycket fin på framridningen och jag försökte ha kvar känslan inne på banan. Jag hade en bra känsla men travprogrammet var sämre än galopp programmet. vi fick ynka 59,593%

någon timme efter det så gick han sitt favorit program, LAG. det är ett program anpassat för honom verkligen, jag hade en bra känsla, precis lika som framridningen men domarna är inte alltid nöjda till topp där fick vi 59,786%.

efter lag så bestämde jag att rida lag dagen efter också, jag var redan anmäld till mästerskap men tyckte att det var smart att rida lag igen.

dagen efter så red vi lag igen, favvoprogrammet😍😂. och då hade jag en super duper känsla bättre än dagen före. samlingen i programmet var perfekt och skolorna också. där fick vi 60,897%. i mästerskap så var jag lite orolig att han skulle sega ihop men nädå. han var mer än perfekt innan och han kändes super. jag red ut från banan med ett leende på läpparna och är jätte nöjd över min fina ponny. jag kommer ut från sekretariatet lite halv besviken med procenten, när jag verligen trodde att " jaaaaa nu sitter kvalet" men nej. 61,789%.

jag är jätte nöjd över min fina 16 åring till ponny som går 4 klasser och går 30 minuters framridning. vi taggar om till gripen där vi lägger till blod, svett och tårar. för det är det som behövs på denna nivå.😊

så glad var toppe efter sista programmet.😝

vi har även köpt en ny sadel idag, en DK sadel. luftstoppad och anpassad för just mig. den passar super på både Carway och Toppis. Ulrika som hjälpte oss med att ta fram just den här sadeln till mig. hon sponsrade mig med ett schabrak som ska vara bra för denna sadel.

hej så länge!❤😄

Likes

Comments

.. Jag har inte bloggat på ett tag, fy mig.😉 men det är för att jag inte hinner, och förresten imorgon är det skolavslutning det är sjuuuukt jag slutar 6:an. Ni kommer få en bild på min klänning i morgon bitti på.

I helgen (söndags) var det tävling i harbo och då var jag med på toppe och Carway. Jag startade toppe först i LA:P1 och Carway i LB:1

TOPPE:
Toppe kändes fin på framridningen framme för skänkeln och fin och uppe i formen. Men när vi kom in på banan föll vi som en sten. Jag sladdade i hörnen han gick inte fram och det var dåliga vägar. Formen på honom var ganska bra, men nej. Programmet var inte bra. Jag belönades med 65,00% och vann klassen. Det var kul.🌟

CARWAY:
Han kändes oxå fin på framridningen och framme för skänkeln och uppe i formen. MEN, inne på banan det var katastrof tyckte jag själv. Dåliga vägar, sladdade i hörnen, dåligt go i han. Aa. Men samma där vi belönades med 69% och vann klassen, då jag trodde jag skulle få 59-60% men nej nej. Det som var bra det var att jag fick bättre själv förtroende med honom.

Idag var vi hos Jeanna och tränade med Carway. Det gick super han var lite små jobbig men annars super fin. Vi börjar hitta varandra nu.

Carway var även påklädd i equestrian Stockholms snygga schabrak!

Likes

Comments

......det var ett tag sedan sist, Lördag dagen innan Heby tävlingen.Idag så är det tränig för maja., jag väljer att åka dit med toppe för att igår var vi hos jeanna med carway och tränade så han får vilodag. Jag tycker att det är toppen att mina ponnysar kan få vilodag, för det förtjänar dom ibland. Vi har det väldigt lugnt i skolan nu även med tävlingar. toppe har fått kommit ut på något LA:P1 och carway LB:1, nu till helgen är det faktiskt här i harbo så då får carway starta, LB och toppe, LA:P1. Jag skriver mera om träningen senare ikväll.😊


Likes

Comments

Hej hörni, nu sitter jag och väntar på bussen och ska åka hem och rida. Jag ska rida Toppe och Carway och finslipa lite inför söndag, för på söndag så ska vi åka till Heby på tävling. Carway ska starta LB:1 och toppe LA:P1

Vi rider LA:P1 för att finslipa och få mera tävlings rutin. Och Carway för att vi oxå ska få rutin. Jag ser jätte mycket fram emot det för att det är roligt att komma ut i lite mindre klasser och BARA ha kul.

Jag uppdaterar mera senare ikväll när jag har ridit.


Bye så länge!
😊

Likes

Comments