hej! Nu var de ett tag sedan sist. De är verkligen så himla svårt att komma ihåg, iallafall måste verkligen bli bättre..
Sedan sist så har vi börjat ridit FEI med förväntansfullt bra resultat med bara en 8 åring. Carway har verkligen utvecklas och "mognat" enligt mig. Men just nu har vi faktist inga tävlingar på ett tag. Ganska skönt faktiskt, vi kan liksom träna på de som behövs under en längre period o sen så rida ut mycket.

Hej så länge !

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

hej! Nu var de ett tag sedan sist. De är verkligen så himla svårt att komma ihåg, iallafall måste verkligen bli bättre..
Sedan sist så har vi börjat ridit FEI med förväntansfullt bra resultat med bara en 8 åring. Carway har verkligen utvecklas och "mognat" enligt mig. Men just nu har vi faktist inga tävlingar på ett tag. Ganska skönt faktiskt, vi kan liksom träna på de som behövs under en längre period o sen så rida ut mycket.

Hej så länge !

Likes

Comments

Jag måste verkligen bättra mig med bloggandet, de är så himla svårt att komma ihåg tycker jag. Jag ska verkligen försöka!

Idag fick Carway vila, eftersom jag red honom igår och i förrgår. Och sen går han imorgon, lite bommar tänkte jag. Carway känns verkligen jätte fin just nu, de är super kul när allt känns så himla bra.
Vi har 3 tävlingar inbokade:
Heby 8/4 då är det omgång 1 div 1, lagtävlan för ponnyallsvenskan, det ska verkligen bli jätte kul

Botkyrka 14/4 LA:P1, där är jag reserv nu men jag hoppas jag kommer med

Gripen 23/4 lagtävlan för ponny allsvenskan div 1

Jag ser verkligen fram emot dom här tävlingarna

Likes

Comments

Idag så var Jag och Carway i Sigtuna med ponnylaget och tränade tillsammans. Jag red igenom LA:P1 och FEI mästerskap. LA:P1 gick jätte bra han lyssnade väldigt bra på mig. Vi måste träna mera på slutor och enkla byten enligt mig. FEI var första gången jag red med Carway och de gick jätte bra för att vara första gången.
Nybörjare är vi alla!

Imorgon är det träning för Nina! De bästa med måndagar!

Likes

Comments

God jul från mig och Carway 🎄 💗

Ja God jul från mig, Carway och Toppe💗

Igår så åkte Avve till sin nya ägare, det är våra bästisar som köpt honom. Det känns väldigt bra med Avve och Vendela, Vendela Älskar Avve. Det var ju en överraskning med Avve, så Vendelas mamma filmade och Vendela kom ut ur stallet för att kolla hagarna och möts av Avve, Vendela förstod ingenting förens hennes mamma säger "God jul Vendela". Ja de var inte kul att lämna honom men han kommer få de jätte bra och vi kommer hälsa på han ofta

Toppe åker även på Onsdag, till Karlstad. Det känns jätte bra med dom som ska köpa han, det kommer vara mycket jobbigare att säga hejdå till Toppe. Han har verkligen tagit mig dit ja ville med ponny och han är världens snällaste och bästa ponny. Även fast vi inte haft han så jätte länge så har jag så underbara minnen som ja aldrig kommer glömma. Han är den bästa ponny jag haft
❤️

Men nu satsar jag ännu mera med Carway och de känns super bra med honom ❤️

Likes

Comments

Idag så red jag Carway, det känns verkligen som att jag börjar hitta alla knappar på honom. Och när jag tycker att ett pass gick sådär, så går han ändå bättre än vad han gjorde för 2 månader sedan, så det är jättekul. Tack Alexandra för att du har hjälpt oss att komma hit❤️
Vi tränade mycket lösgörande med honom idag och red igenom LA:P1 en gång.
På torsdag så ska vi åka till Julmyra på en pay and jump, det är bra för Carway att få komma ut på något annat än bara dressyr hela tiden. Så det kommer att bli kul.

På Lördag så kommer några och provrider Toppe, vi har sagt att hemmet till Toppe är väldigt viktigt, eftersom hans sista år ska bli bra. Vi har också sagt att han säljas för att få tävla LC, LB och plocka rosetter, det älskar Toppe
❤️

Avve är också såld, dom vi sålt honom till känner vi sen tidigare och vi vet att han kommer få det perfekt
❤️

Det kommer bli extra jobbigt att säga "hejdå" till Toppe, han är min bästavän och betyder väldigt Mycke, jag kommer att sakna både Avve och Toppe men vet att dom kommer få det väldigt bra
❤️

Likes

Comments

Hej hörni

Det var ett långt uppehåll jag haft ifrån bloggen, Augusti till Nu. Jag hade tänkt börja blogga igen, jag ska försöka. Det är lättare att följa oss då på bloggen. Jag hoppas att ni fortfarande kommer att följa vår resa tillsammans
❤️

Likes

Comments

Hej nu är vi påväg hem ifrån segersta med Avve för Jeanna. Han var jätte fin idag bara att han flög rakt upp i luften nån gång men jag håller mig kvar.🙈 i helgen ska vi åka till Björklinge och rida LA:P1, men tänkte faktiskt anmäla till till FEI inledande också. jag kommer att ladda upp en film på Avve lite senare ikväll när den är klar. Vi har också lämnat in LAG jackorna på stigbergs gård i närheten av segersta. Jag vet inte om jag berättat det på bloggen men jag ska faktiskt rida i Segersta elit lag.✨✊

Likes

Comments

Det var ett tag sedan jag skrev här, men jag har börjat skolan och har inte haft tid att både gå i skolan rida och blogga. Men jag ska försöka.

I onsdags så var vi hos Jeanna och tränade, toppe kändes jätte fin och när allt sitter tror jag det kommer bli jätte bra. Imorgon ska vi till Örebro och tävla jag ska rida FEI inledande med toppe, jag ska rida det för att i elit laget rider jag omg 3 och då går FEI inledande. Eliten börjar i helgen och då rider Evelina, Ellen och Felicia! Håll tummarna för oss.


Vi har beställt jackor nu men det blev lite krångel från början men nu är dom på rätt väg. Kommer ladda upp bild när dom har kommit.
🌟

Likes

Comments

hej allihopa! Idag så har jag ridit Avve, och min lillebror har fått en mini shettis.
Avve var jätte fin idag, lite trasslig i början men super fin i slutet. Jag känner mig jätte taggad till tävlingen med honom i Björklinge.
🌟

Avve har lite fobi för grävmaskinen, men han går så snällt förbi.👀

Ja jonathan min lille bror har fått en mini shettis som heter: Nennes saga! Hon är söt som socker.😍 hon är 16 år och hon är svart. Jonathan kallade den här dagen "bästa dagen" och sa till saga "tack för idag"❤️

Jag kan lägga upp mer bilder på henne imorgon.💕

Likes

Comments