Hejsan allihopa!
Jag hade tänkt skriva ihop ett blogginlägg om vad som händer denhär veckan innan skolan men har helt glömt bort..
idag reds Carway på åkern, han var otroligt fin! Så himla kul när allting går framåt hela tiden. Små framsteg varje dag!
Imorgon så får Carway vila då vi ska till Valbo och ryttarstugan
På torsdag och fredag hade ja tänkt att Carway får ridas på åkern och banan, dressyr pass!
Och på lördag joggas han, för på söndag ska vi till Gävle ponnyklubb och starta FEI lagtävlan.
Så taggade!
Hej så länge
👋🏻

https://instagram.com/p/BX0cSFyF3Aq/

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag vet inte hur eller på vilket sätt jag ska skriva dehär inlägget men nu får de nästan vara nog med allt tjat och klagomål om andras hästar.
Bara dehär med att säga att ens häst är konstig, galen, tokig, ohanterlig, så betyder inte de att den är de. Min ponny är hingst men bara för de så betyder inte de att han är hingstig, galen, tokig, läskig osv. Min Carway är den snällaste, gulligaste och finaste ponnyn jag träffat, enligt mig. men din ponny/ häst är säkert likadan. gullig o snäll, men andras häst/ponny är helt tvärt emot, enligt någon annan som bara MÅSTE ha nåt att klaga på. Jag får jätte ofta kommentarer om att Carway är tooook för hinstig eller alldeles för pigg, eller något liknande. Jag tror absolut inte de är bara jag som varit med om detta utan var och varannan människa. Men mest är de för avundsjuka, man säger dåliga saker men man tycker egentligen helt tvärt om. Så himla onödigt att bara slänga ut en massa saker man egentligen inte tycker. 

Jag hoppas att någon har tagit del av de lilla jag skrev!

hej så länge🦄

Likes

Comments

Godmorgon och hej! idag så vet jag inte riktigt vad ja ska göra, Carway ska iallafall ridas på banan tror jag. Sen ska både jag o mamma träna Ragnhild och Azta kanske. Nästa vecka på lördag till söndag ~ 12- 13 ~ så ska vi på premiering med mammas Ragnhild. Mer information kommer men de ska bli riktigt kul!
Uppdaterar lite senare

Hej så länge
👋🏻🦄

Likes

Comments

hej! Nu var de ett tag sedan sist. De är verkligen så himla svårt att komma ihåg, iallafall måste verkligen bli bättre..
Sedan sist så har vi börjat ridit FEI med förväntansfullt bra resultat med bara en 8 åring. Carway har verkligen utvecklas och "mognat" enligt mig. Men just nu har vi faktist inga tävlingar på ett tag. Ganska skönt faktiskt, vi kan liksom träna på de som behövs under en längre period o sen så rida ut mycket.

Hej så länge !

Likes

Comments

hej! Nu var de ett tag sedan sist. De är verkligen så himla svårt att komma ihåg, iallafall måste verkligen bli bättre..
Sedan sist så har vi börjat ridit FEI med förväntansfullt bra resultat med bara en 8 åring. Carway har verkligen utvecklas och "mognat" enligt mig. Men just nu har vi faktist inga tävlingar på ett tag. Ganska skönt faktiskt, vi kan liksom träna på de som behövs under en längre period o sen så rida ut mycket.

Hej så länge !

Likes

Comments

Jag måste verkligen bättra mig med bloggandet, de är så himla svårt att komma ihåg tycker jag. Jag ska verkligen försöka!

Idag fick Carway vila, eftersom jag red honom igår och i förrgår. Och sen går han imorgon, lite bommar tänkte jag. Carway känns verkligen jätte fin just nu, de är super kul när allt känns så himla bra.
Vi har 3 tävlingar inbokade:
Heby 8/4 då är det omgång 1 div 1, lagtävlan för ponnyallsvenskan, det ska verkligen bli jätte kul

Botkyrka 14/4 LA:P1, där är jag reserv nu men jag hoppas jag kommer med

Gripen 23/4 lagtävlan för ponny allsvenskan div 1

Jag ser verkligen fram emot dom här tävlingarna

Likes

Comments

Idag så var Jag och Carway i Sigtuna med ponnylaget och tränade tillsammans. Jag red igenom LA:P1 och FEI mästerskap. LA:P1 gick jätte bra han lyssnade väldigt bra på mig. Vi måste träna mera på slutor och enkla byten enligt mig. FEI var första gången jag red med Carway och de gick jätte bra för att vara första gången.
Nybörjare är vi alla!

Imorgon är det träning för Nina! De bästa med måndagar!

Likes

Comments

God jul från mig och Carway 🎄 💗

Ja God jul från mig, Carway och Toppe💗

Igår så åkte Avve till sin nya ägare, det är våra bästisar som köpt honom. Det känns väldigt bra med Avve och Vendela, Vendela Älskar Avve. Det var ju en överraskning med Avve, så Vendelas mamma filmade och Vendela kom ut ur stallet för att kolla hagarna och möts av Avve, Vendela förstod ingenting förens hennes mamma säger "God jul Vendela". Ja de var inte kul att lämna honom men han kommer få de jätte bra och vi kommer hälsa på han ofta

Toppe åker även på Onsdag, till Karlstad. Det känns jätte bra med dom som ska köpa han, det kommer vara mycket jobbigare att säga hejdå till Toppe. Han har verkligen tagit mig dit ja ville med ponny och han är världens snällaste och bästa ponny. Även fast vi inte haft han så jätte länge så har jag så underbara minnen som ja aldrig kommer glömma. Han är den bästa ponny jag haft
❤️

Men nu satsar jag ännu mera med Carway och de känns super bra med honom ❤️

Likes

Comments

Idag så red jag Carway, det känns verkligen som att jag börjar hitta alla knappar på honom. Och när jag tycker att ett pass gick sådär, så går han ändå bättre än vad han gjorde för 2 månader sedan, så det är jättekul. Tack Alexandra för att du har hjälpt oss att komma hit❤️
Vi tränade mycket lösgörande med honom idag och red igenom LA:P1 en gång.
På torsdag så ska vi åka till Julmyra på en pay and jump, det är bra för Carway att få komma ut på något annat än bara dressyr hela tiden. Så det kommer att bli kul.

På Lördag så kommer några och provrider Toppe, vi har sagt att hemmet till Toppe är väldigt viktigt, eftersom hans sista år ska bli bra. Vi har också sagt att han säljas för att få tävla LC, LB och plocka rosetter, det älskar Toppe
❤️

Avve är också såld, dom vi sålt honom till känner vi sen tidigare och vi vet att han kommer få det perfekt
❤️

Det kommer bli extra jobbigt att säga "hejdå" till Toppe, han är min bästavän och betyder väldigt Mycke, jag kommer att sakna både Avve och Toppe men vet att dom kommer få det väldigt bra
❤️

Likes

Comments