View tracker

Så jag var ju långledig nu i helgen och de va en väldigt chill helg! Vi satt inne å spela spel, ute å spela volleyboll, drog till Cheesecake Factory å käka lunch, va på international... ganska mycke hann vi med! Och sen såklart min middag med Kine!!

Annars så har de varit skola och de är faktiskt ganska mycke plugg... hehehe... har faktiskt suttit heeela dagen med de, har en historie uppgift som e ganska svår. Just nu pallrade jag mig iväg till gymmet då jag knappt varit där sedan jag kom tillbaka, de är dags att börja med att få in en rutin med gymmet igen!!

  • 8 readers

Likes

Comments

Så igår satt jag å Biene i soffan hela dagen å dega innan jag sedan drog till downtown för att träffa Kine! Blev att vi käkade middag på ett jätte mysigt å gott ställe. De var verkligen jätte kul att snacka med henne, så mycket som hänt sedan sist!!

Idag ska jag försöka ta mig iväg till International Plaza då jag behöver ny brynpenna, hahahaha...
Sen har de varit snack om att dra till beachen under kvällen, mys!

  • 35 readers

Likes

Comments

Idag är de fredag och de har inte hänt så mycke sen sist. Bara varit i skolan, walmart å volleyboll, Hahaha... idag är det Paulos födelsedag så då blir de att fira så vi ska ha för krök här hos oss! Imårn ska jag träffa Kine, ska bli super kul!

  • 41 readers

Likes

Comments

Tänkte ta å skriva lite om mina kurser!

Makeup for the stage:
Denna kursen har jag i Ybor City på ett annat campus, detta innebär att jag måste åka en bit för att komma dit. Vi är en liten klass på 12 pers och läraren verkar jätte bra! Hon har varit skådespelare och jobbat med smink på teater och film. Jag trodde de skulle vara mer teater sminkning men det är mer special effects, så mycket fantasy, sci-fi och ålders sminkning vilket jag älskar!

Modern European History:
Så denna kursen fokuserar på Europas historia från 1600-talet fram tills nu. Professorn verkar jätte bra och jag frågade runt lite bland kompisar som haft honom och alla hade bra saker att säga! Dock så verkar kursen ganska krävande hehehe... det är mycke essays, inlämningar, exams osv... så de blir intressant, jag gillar historia och kommer ju från Europa så allt för svårt kan de ju inte va!

Public Speaking:
Den här kursen har jag med Biene, yeyyy!! Vi båda ville ta kursen och snackade med kompisar som haft public speaking och alla enades om en professor som var bäst, så han blev de! Hade första lektionen idag och oh va bra han är! Kan inte jämföra honom med någon annan lärare jag någonsin haft! Den här kursen är nått som gör många nervösa då man behöver stå framför en klass och hålla tal var å varannan vecka, men han får alla att känna sig bekväma genom att blanda in lite humor, älskar de! Klassen verkar även vara den bästa jag har haft här i USA än så länge då alla är väldigt sociala och vi alla började snacka direkt med varandra! Mycket taggad för den här kursen!

Developmental psychology of the life span:
Okey så den här kursen skulle jag inte ha igentligen, jag hade en annan kurs men den va inte som jag hade tänkt mig... så då blev de att jag bytte till den här istället... det är den ända kursen jag inte har varit på ännu men det är samma lärar som jag hade förra terminen i psykologi så de blir säkert bra! Bär jag har löst om kursen och sen eftersom jag redan vet hur läraren är så känns de bra! Man kommer att får lära sig om hur man förändras under sin livstid, hur man påverkas av stora händelser och hur ens personlighet utvecklas. Verkar jätte intressant och kommer säkert bli super kul!

  • 57 readers

Likes

Comments

Så i måndags var vi på Tailgate!! Det ett event som är innan matcher och de va ju final å allt så de var sjukt mycke folk och grejer att göra! Vi var ett gäng som hängde där ett tag innan vi hamnade på en Mary Kay Beauty Night! En av tjejerna kände nån som kände nån och vips så var vi där. De var super mysigt och vi avslutade sedan kvällen med chipotle!

  • 60 readers

Likes

Comments

Så igår blev de att vi va ett stort gäng som drog till Usher konserten i downtown!! Visste inte att Gavin degraw och Lil John skulle va där också??!! Men riktigt kul överraskning!! De var svin kallt men vi hade riktigt kul asså! Först va vi tvungna att köa i över en timma men när vi väl kom in så var de bara för oss att dansa så vi blev varma!

Jag kom ihåg ett tag under konserten att jag stannade upp och kollade på alla underbara människor jag va där med och tänkte hur sjukt allt detta är, jag i Florida, jag twerkar med folk från olika delar av världen Hahaha... även om jag känt dom ganska länge nu och jag redan bott i Florida ett tag så känns de fortfarande så overkligt!? Aja kul hade vi och alla artister va riktigt bra live!

Efter de gick vi typ i 20 min bara för att hitta en Donken och sen satt vi där å käka, första gången de va gott med Donken i USA.
När vi sedan kom tillbaka drog alla till brasilianarna och chilla efter men jag gick å la mig då jag är den ända som hade skola idag på morgonen, yeyyyy...

De visade sig att den här stora matchen spelas idag och arenan ligger precis bredvid vårat campus så då var de inga lektioner idag... bara de att en av mina klasser är i Ybor City så jag måste ändå dit hehehe.. jaja men de blir kul, jag gillar ju Ybor och sen är de en chans att träffa nya människor!

Senare idag så blir det att krama om lite fler människor som kom tillbaka i natt innan vi drar bort till matchen. Har inga biljetter men de hände massa runt om stadion!

  • 72 readers

Likes

Comments

Jajamen så igår kom Biene tillbaka!!! De första vi gjorde va att dra å handla, hade mycke köks grejer och mat att köpa. Hittade massa bra grejer och när vi kom hem fick vi för oss att städa... då menar jag verkligen städa... vi gick igenom ALLT, jag vet inte hur mycke vi slängde men de blev en del.. visste inte änns att de fanns så mycket skräp i lägenheten. Jaja vi fick de gjort iallafall och även organiserade.

Sen drog några på en konsert i downtown men jag å Biene orkade inte så vi var hemma i chilla hela kvällen istället!

Imårse vaknade jag av att de var sviiiiin kallt, närmare bestämt 2 grader!!!??? Så jag slängde på mig allt jag kunde få tag i, kläder, filtar, tofflor... sen gick jag ut till köket å fixa frukost med Biene och sen låg vi i varsin soffa å kolla serier. Hon fick sedan för sig att vi skulle träna... Vi satte på en workout video och herregud va jobbigt de va! Nu ska jag duscha och sen får vi se vad som händer ikväll!

Lite bilder från häromdagen!!

  • 76 readers

Likes

Comments

Igår va de en international BBQ för dom ny ankomna vilket va trevligt! Många nya och även härligt att träffa några gammal också. Vi var vid cypress point park, hade aldrig varit där tidigare men de va jätte mys! Vi käkade gott, snackade och hade de allmänt trevligt!

Efter de drog jag med Gi och Jp till international mall och kikade runt lite innan vi drog tillbaka och käkade. Senare på kvällen blev de att vi drog till Ybor City på en clubb! Aldrig varit i Ybor tidigare heller så de va kul att se nått nytt, väldigt annorlunda från resten av tampa faktiskt.

När jag kom hem var jag ganska hungrig men hade inget att laga mat i eftersom min ex roomate hade tagit alla köks grejer så fick de bli att laga kyckling å potatis i en bakform... yeyyy

Har fortfarande inte varit iväg å handlat hehehe, men de kommer vara kaos i stan den här helgen pgr av footbolls match då college laget är i final vilket innebär att vägar är avstängda... tänker att jag tar en promenad senare idag till en bensin mack och köper de nödvändigaste. Senare idag kommer ju Biene tillbaka!!! Såååå taggad!!

  • 85 readers

Likes

Comments

Ja då var första dagen avklarad! Jag kom ju igår kväll ochbherregud va rörligt de va Hahaha... dom hade ändrat låset på lägenheten så då var jag tvungen att hämta upp nyckel på ett ställe, men mitt flyg var sent så dom hann stänga... fick ändå tag på en kille som jobbar där till slut! Jp och Roi kom å mötte mig och hjälpte mig upp med mina väskor, söta dom e!! När jag kom in i lägenheten så var de disk, sopor och gammal mat i kylen... trevligt... den som flyttar ut/lämnar sist kan väll se till så att det är rent å snyggt... aja de dröjde inte länge innan Kiersten kom å knacka på för att säga hej, vi blev så glada att se varandra så jag råkade låsa mig själv ute.... yeyyy... så satt ute med henne i 2 timmar innan Roi kunde komma å hjälpa oss Hahaha känns så typiskt mig...

Chillade sedan med lite folk som jag inte sett på ett tag, gick sedan å la mig för va såå trött!!

  • 90 readers

Likes

Comments

Jodå sitter just nu hemma i Sverige å väntar på att dra till flygplatsen!!

Har varit riktigt kul hemma och skönt att ha hunnit träffa kompisar och familj mycket! Samtidigt skönt att jag har haft kontakten med många av av mina kompisar i USA också. De har blivit mycke FaceTime vilket är kul, känner sig uppdaterad med vad alla gör. Men som sagt nu kommer jag till baka och kommer att landa runt 4 på eftermiddagen amerikansk tid. Förhoppningsvis går flygresan bra då flyget hem till Sverige inte va de bästa... sluta med att jag blev matförgiftad hehehe...

Jag har en känsla av att de kommer va ganska annorlunda den här terminen, mycke nytt och annorlunda saker. Åsa flyttade ju hem och sen min andra rommie flytta också så just nu är de ju bara jag och Biene... får se vad som händer med de, kanske nya som flyttar in eller så blir de bara vi två. Är iallafall taggad på att träffa henne då vi har mycke å prata om eftersom vi båda varit hemma.

Sen är de nya kurser, nya människor som kommer, saker har säkert också förändrats lite under tiden man var borta. Men jag ser bara possessivt på den här terminen faktiskt! Innan tyckte jag de va jobbigt när jag tänkte på de eftersom de är min sista termin och att jag kommer behöva säga hejdå till alla... men nu har jag annan inställning och ska se till å njuta så mycket som möjligt!!

Har också massor att se framemot den här terminen för min bästa Sofie kommer å hälsar på i Mars!! Ååå va kul att hon ska komma å bo hos mig och vara i "min värld".

Men just vill jag bara komma på flyget, streck kolla serier och sedan va framme så jag kan krama om alla jag har saknat!!!

  • 99 readers

Likes

Comments