I lördags så blev de matlagning, köttbullar å köttfärssås blev de som jag sedan frös in! Allt för att spara pengar och vara effektiv!

Söndag hände inte så mycket men idag, måndag var de skola. Hade bara en lektion och efter de drog jag å Biene till en "fair" tror de e så det heter, det är som ett gigantiskt tivoli... vi drog dit med två killar som hon träffa genom skolan och vi hade jätte kul! Är påväg hem nu och är dock fett trött!

Mycke plugg blir de imårn!

  • 16 readers

Likes

Comments

Jag, Biene, Jp, Vitor och Paulo drog till en "skate park" i fredags, Hahaha inte de bästa jag sett direkt... men vi hade mys och tog lite bilder!

  • 16 readers

Likes

Comments

I torsdags så blev de krök hos oss i våran lägenhet och hade de riktigt gött! Alla bara snacka och hade de bra!

  • 15 readers

Likes

Comments

Ja då har det gått ännu en vecka!

I måndags var jag i biblioteket hela dagen för att plugga till mitt stora historie prov som jag skulle ha på tisdag men de blev framflyttat..

Tisdag drog jag ut å käka middag å kollade bio med två tjejer jag träffa ute i fredags! De va väldigt spontant men vi hade super trevligt! Vi käkade på long horn steak house och kollade sedan på filmen Split.

Onsdag var sminket inställt så hade bara Public speaking. Efter lektionen så drog jag å Biene och kikade på vad SGA ( klubb) höll på med. Vi fick tag på lite gratis mat, fixade tavlor med vårt namn och gjorde egna nyckelringar i läder. Kul när som har lite roliga aktiviteter!!

Nu har jag precis haft mitt historie prov, äntligen så nu slipper jag tänka på de! De gick och kändes jätte bra faktiskt!! Kanske för bra? Hahaha nej men jag har pluggat mycke för de så jag tror nog att de gick bra. Provet handlade mycke om olika kungar i Europa under 15-1800 talet, koloniseringen och slavhandel så de är ändå intressant.

Fick nu min kaffe och ska traska iväg till psykologin och efter de är det helg!!

  • 28 readers

Likes

Comments

Drog till Miami lite spontant på lördag morgon hehehe...

På fredag kväll satt jag å kolla buss biljetter till Miami eftersom Emma är där med sin familj, slutade med att jag bokade och åkte dagen efter. Senare på kvällen drog vi ut och hade super kul då alla hängde på!!

De tog en stund att åka till Miami men så värt!Kul att hänga med lite svenskar, vi låg vid stranden och käkade gott på en italiensk resturang igår!! Idag blir de stranden och go lunch innan jag beger mig tillbaka! Har lite plugg å göra fortfarande... men en mysig liten tripp blev de!

  • 43 readers

Likes

Comments

Ajamen det är redigt med plugg nu! Har ett stort historie prov nästa vecka som jag kämpar på med! Har även några inlämningar i Public speaking som jag var omedveten om hehehe... sen så ska jag börja på en sketch till sminket nästa vecka så ingen vila här inte! Är lite nervös för historie provet dock, för det är så mycket han vill att vi ska göra... men de blir säkert bra!

Annars så har det varit en bra vecka hittills, har varit på riktigt bra humör de senaste dagarna så det känns gött! I måndags handlade jag å Biene för veckan och igår hann jag snacka med tjejerna hemma i Sverige, super mys!

Försöker att planera lite inför att Sofie kommer också, typ vad vi ska göra och hur mycke pengar de kommer kosta, är sjuuukt taggad!! Bara 4 veckor kvar!!

Är just nu påväg att käka sushi med Biene efter en eftermiddag av plugg! Sen blir det gymmet med Jp innan det är dags för att kolla lite hockey på datorn igen!

  • 53 readers

Likes

Comments

Har inte blivit så mycke bloggande de senaste hahaha... sanningen är att de inte händer speciellt mycke och om det är nått som händer så är det vardag liksom... förra terminen kunde jag skriva om allt för att allt var så nytt å spännande... men nu är allt vardag somsagt, dessutom fokuserar många på att plugga mer den här terminen.

Men men, den här veckan har varit en del plugg då jag hade några online prov, historie inlämning och tal.. klarade veckan bra måste jag ända säga! Blev några vändor till biblioteket!
Igår va Biene borta hela dagen och de slutade med att jag städade hela lägenheten, mitt rum, stor tvättade kläder å sängkläder, lagade matlådor till veckan, allt detta gjorde jag samtidigt som jag gjorde ansiktsmaskoch rengöring...

Hann även med att gå på ett international club meeting där vi fick pizza, Yeyy!!

Idag var en chill dag, låg å drog mig till 12 innan jag fick sms från Biene som ville att vi skulle gå till nått "hälso café"... slutade med att de tog 40 min att gå dit, men de va mysigt å gött! Fint väder var de också! När vi kom tillbaka kollade jag på hockey match på datorn och Blackhawks vann, som vanligt Yeyy!! Nu ska jag käka lite natta mat, vi hörs!

  • 70 readers

Likes

Comments

Inte så mycke Hahaha... senaste veckan har varit plugg då jag har tal, inlämning, prov... sen har jag ju haft min smink klass och vi har börjat med "old age" vilket är super kul, speciellt när jag redan kan lite! I helgen va de gasparillo, typ en parad/festival så vi var å kika på de men det var inte så jätte märkvärdigt Hahaha. Annars har de varit mycke mys och chill, får passa på mellan plugget att kolla ikapp lite serier.

Igår va jag, Jp och Gi på walmart och när jag kom hem så hade en ny tjej flyttat in! Träffade henne för några dagar sedan men de va inte säkert då att hon skulle flytta in då. Men nu är vi 3 i lägenheten! Kommer säkert bli bra, hon är amerikanare och heter Jade.

Va såå kallt imårse!! Värsta chocken typ, har varit 25 varje dag innan...

  • 89 readers

Likes

Comments

Guuuu va helgen gick fort då!?

I fredags kom Kine förbi så de var nån slags international free food grej, så trevligt att snacka lite mer med henne! På kvällen skulle några dra ut och jag tänkte dra med men va så sjukt trött så de blev sängen för mig! Lördag var jag jätte seg och låg bara i sängen större delen av dagen.. på eftermiddagen drog jag till Jp och vi snacka i typ 5 timmar å kolla serier.
Igår blev de också att jag bara låg i sängen halva dagen... kom ändå iväg till walmart med Jp och Biene då jag knappt hade nått å äta. Resten av dagen/kvällen så chillade bara jag å Biene, hon laga mat som blev jätte gott, vi gjorde sedan ansikts mask innan de blev Making a murder, hade faktiskt en as mysig kväll!

Nu är jag påväg till Ybor för skola och har sovit as dåligt då de har varit storm hela natten, kul! Så efter skolan idag blir det säkert en liten tupplur. Resten av veckan e full med skola!

  • 119 readers

Likes

Comments

Så jag var ju långledig nu i helgen och de va en väldigt chill helg! Vi satt inne å spela spel, ute å spela volleyboll, drog till Cheesecake Factory å käka lunch, va på international... ganska mycke hann vi med! Och sen såklart min middag med Kine!!

Annars så har de varit skola och de är faktiskt ganska mycke plugg... hehehe... har faktiskt suttit heeela dagen med de, har en historie uppgift som e ganska svår. Just nu pallrade jag mig iväg till gymmet då jag knappt varit där sedan jag kom tillbaka, de är dags att börja med att få in en rutin med gymmet igen!!

  • 137 readers

Likes

Comments