Ny vecka igen!

I lördags var de halloween fest vilket va kul! Festen i sig kanske inte va jätte kul, men vi var 12 pers som gick tillsammans vilket gjorde de kul! Så vi alla fixa oss iordning innan och jag hjälpte några med å fixa lite sår å grejer! Hade faktiskt roligt när jag gjorde de och de blev helt okej för att vara vanligt limstift som jag använde som vax. Söndagen va bara chill så hände inget direkt.

Idag hade jag först Psykologi och vi håller på med "Life goals". Tycker de är jätte intressant, men de gör mig också förvirrad... Jag är en person med stora "aspirationer" så jag vill så så så mycket, och jag vet inte riktigt vad jag ska börja! Vill åka överallt, jobba med allt möjligt och träffa alla möjliga människor. Så de är bra att få insikt med hur man ska "planera" sitt liv lite och hur man ska kunna fokusera på större mål i livet!
Hade sedan Social problems innan jag drog hem för dagen. Jag tog en liten tupplur och sen laga jag mat till mig och Åsa! Snart ska jag plugga lite då jag har prov i Social Problems på onsdag!

Nu är det bara en vecka kvar tills mina föräldrar kommer, tagga!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Om jag fortsätter med torsdagen... jag och några käkade gratis glass på skolan! Yeyyy!! Sen på kvällen blev de häng med lite goa människor som vanligt... sen fredag låg jag i sängen till typ 2 innan jag gjorde mig lite lunch och gick sedan tillbaka till sängen Hahahah... har inte hänt så mycke den här helgen ön så länge! Fick ändå städat mitt rum! På kvällen sen blev de samma som kvällen innan.

Idag däremot blir de kul för vi ska på en halloween fest!!
Så nu har jag varit på gymmet, sitter vid poolen men Vitor, drar snart för att käka lunch och sen börja fixa inför ikväll!!

Likes

Comments

Igår hände de typ inget speciellt, va i skolan och sen drogbjag och Åsa till Walmart äntligen! Har skjutit på de i snart en vecka Hahaha... sen blev de att fixa lite mat å kolla Netflix!

Idag är de då torsdag och jag sitter nu på min första och ända klass, engelska och funderar på vad jag ska göra resten av den här dagen för jag slutar om 10 min! Kanske bara chilla lite å ta de lungt? Sounds good to me!

Likes

Comments

Efter skolan igår var vi några som drog till poolen å chilla ett tag innan vi alla drog till gymmet på skolan för att få lite variation. Vi drog sedan till en volleyboll match som var på skolan. Va faktiskt kul och spännande, och såklart vann hemma laget Hawks! Sen så skulle man försöka ha på sig nått rosa för att stötta cancer så då var vi några som gjorde de! Alltid kul med evenemang på skolan för de betyder gratis mat och gratis grejer!

Sen på kvällen så hängde jag hos JP ett tag med lite annat folk. Han ville ha några av bilderna som jag printade så vi satte upp dom på hans vägg! Stod sedan ute ett tag å snackade med honom om allt möjligt som vanligt. Drog sedan hem å kolla Netflix!


Bilder från i måndags och igår!

Likes

Comments

Så jag hann typ med allt jag ville igår! Hahaha efter skolan så lunchade jag med Kasey och Kiersten... Och sen så blev jag kvar med dom i typ 4 timmar och hjälpte dom leta lägenhet Hahahah... När jag igentligen skulle plugga. Vi hade verkligen as kul, sjöng, skratta å skrek random saker i bilen! Va mindre kul när jag kom hem vid 7 och hade massa plugg. Men jag grävde ner mig i det och gissa vad? Helt plötsligt insåg jag att jag hade gjort klart allt plugg för resten av veckan!? Omg jaaaa, chill resten av veckan för mig! Ännu bättre när jag kollade schemat för nästa vecka och insåg att jag bara har ett prov nästa vecka, yeyyy! De här e de mest chill jag har haft de sen jag började här!!

Nu ligger jag i sängen och försöker samla krafter för att gå upp, kl är 8.30 och jag börjar 9 så bästa att jag tar tag i saker! Har engelska först och sen Sls! Ännu en bra sak är att idag är sista Sls lektionen, så nu har jag en kurs mindre att tänka på! Yeyyy for mee!

Likes

Comments

Helgen överlag va ganska slö...hände inte så mycke. Va vid polen å chilla en del och sen på kvällarna va vi bara några som chilla å spelade drick spel typ... Men jag var på gymmet igår!!

Idag vaknade jag upp 7.30, sim vanligt...att dom alltid ska klippa gräset så tidigt varje måndag! Det är iallafall ny vecka vilket innebär nytt plugg! Yeyyy!
Men idag tror jag att de blir en produktiv dag. Först så är de skola, sen ska jag luncha med Kasey, antagligen dra till walmart, gå till biblioteket å plugga och sen gymmet!
Få se om jag hinner med allt!

Likes

CommentsReglerna är:
1. Nämn vem personen är som nominerat dig och tacka.
2. Svara på de elva frågorna som ställts till dig.
3. Nominera elva stycken nya bloggare.
4. Ge de bloggarna du nominerat elva stycken nya frågor.
Tack till @elingibson för nomineringen, här kommer mina svar!

Mina frågor att svara på:
1. Cola eller pepsi?
Åååå så svårt, pepsi i USA och Cola i Sverige Hahaha!

2. Vad är ditt drömresemål?
Har massor, men just nu är de nog Australien. Har alltid velat flytta dit ett tag! Sen när jag har gjort de finns de hundra fler drömresemål.

3. Fingrar lika långa som ben, eller ben lika långa som fingrar? Varför? Vafan Elin? Hahaha... Ben lika långa som fingrar å så får jag la ha rullstol eller nått! Och varför? För att jag vill kunna använda händerna som vanligt!

4. Favoritfilm?
Jag älskar film serier så antagligen Star Wars
5. Har du bäst relation till din pappa eller din mamma?
Lika bra till båda skulle jag säga! Beror på va de gäller, men känner att jag kan snacka om allt med båda.

6. Vem är din bästavän?
Jag är väldigt lyckligt lottad att ha så många underbara människor i mitt liv. Vissa av dom jag lärt känna här skulle jag kunna kalla bästa kompisar! Men jag tror svaret e Sofie, Love u and miss u!


7. Varför bloggar du?
Därför att jag flytta utomlands för att plugga och vill dokumentera allt samtidigt som alla där hem kan läsa om vad jag har för mig.

8. Var ser du dig själv om 3 år?
Förhoppningsvis på resande fot, kanske är å hälsar på mina kompisar i Brazilien?? Men också ett fast jobb nånstans så jag kan betala av mina lån...

9. Vad är ditt drömyrke?
Ååå vet inte... Jag gillar de jag gjorde innan jag åkte, typ jobba i butik med smink och hudvård. Men nu på senaste blir jag mer och mer intresserad av psykologi så kanske nått med Paykologi?

10. Har du något husdjur?
Nope! Dock kommer jag skaffa hund i framtiden!

11. Vinter eller sommar?
Ju äldre jag blir desto mer gillar jag sommar! Och jag flytta ju till Florida där de e varmt året om!!

Jag nominerar:
@andegren @Texaslife @juliawallgren

Mina frågor till dom nominerade:

1. Favorit serie?
2. Bästa resan du gjort?
3. 3 saker som har gjort 2016 till de bästa året?
4. Vad saknar du just nu?
5. Vad är bästa saken med att blogga?
6. Hur många länder har du varit i och vilka?
7. Sol semester eller skid semester?
8. Vad är din hobby?
9. Favorit låt just nu?
10. Vart är ditt dröm ställe att bo på?
11. Om du kunde göra exakt vad som helst nu, vad skulle de vara?


)

Likes

Comments

Här kommer en video som jag gjorde lite random. Där jag bara snackar om lite smått å gott! Jag edita den inte eller nått men men Hahaha... Lite små kul! Märkte också att ljudet inte e de bästa...woops... Men de e bara att höja till max hahahaha

Likes

Comments

Torsdagen slutade med att jag mötte upp JP och käkade mat på skolan, gratis e gott! Va även nått spanskt tema på de också. Drog sedan vidare till biblioteket i ett par timmar för att få lite plugg gjort! Jag gick aldrig till gymmet utan smsade Maaike istället och gick på en redig promenad. Blev sedan target, chipotle och sen ganska chill kväll med lite random drick spel... Eftersom alla är internationella så finns de tusen olika regler och spel Hahaha...

Igår va de iallafall fredag och de hände verkligen inte mycke. Låg å drog mig ganska länge innan jag och Åsa drog till polen och va där i ett par timmar. Sen när jag kom tillbaka så va de lite folk i våran lägenhet så då blev de att socialisera sig lite. Slutade sedan med att vi var ett gäng hos oss igår kväll och bara chilla innan vi alla drog till JP's. Insåg sen att jag helt plötsligt va den ända som inte va brasilianare.... Hahaha älskar å hänga med dom men ibland får man kämpa för att dom ska snacka engelska istället för portugisiska!

Idag är de lördag och har inga planer. Fick sms från G till grupp chatten att vi borde göra nått, håller helt å hållet med! Vette fan vad dock...men vi kommer säkert på nått!

Likes

Comments