Header

Har gjort allt en tjej kan tänkas göra utan pengar i London by now. Jag har åkt runt i stan, promenerat, lärt känna området. Jag är så socialt ostimulerad av bristen på människor att prata med att jag snart börjar hålla debatter med mig själv. Har lyssnat på Gabriellas sång ett antal ggr för mkt också.

Vill ju bara att skolan ska börja!! 4 dagar kvar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I sann filmstudent-anda har jag gjort en liten (16 min) update istället för att gå in depth i skrift om min flytt till London. Tänkte att det är lite trevligare också :)

/Anna

Likes

Comments

Här har ni en chey som bor i London nu!

En liten inzoomad blick på mina gulliga lilla 14 kvadrater. Är officiellt inflyttad, ganska ingrodd och hemmastadd i London nu! Har varit febersjuk de senaste dagarna vilket har gjort mig otroligt bekant med den halvsköna sängen och den lokala Sainsburyn som ligger nedanför huset. Lyckades få med mig en rimlig mängd skräp, vilket resulterat i att jag otroligt nog har mycket plats över för mer skräp! Skönt att för första ggn i mitt liv leva "lite" minimalistiskt.

Bor i Peckham, södra London. Området är mysigt och trevligt att bara gå runt i, inte för att jag hunnit göra det så mycket än iom febern. Igår var min riktiga första promenaddag och tänker att denna ska bli detsamma. Idag är det otroligt nog inte ett moln på himlen så jag känner mig lite illa tvungen.

P.S hur fin är inte min utsikt?? Bilden togs igår därför är det inte fint väder men hey what can you expect, jag bor ju i London.

/Anna

Likes

Comments

Med bara 6 dagar kvar till take-off har jag otroligt speckat schema rent socialt. En riktigt busy lady. Jag jobbar in i kaklet för varför inte, jag vill träffa alla mina nära vänner (som tack och lov inte är alltför många) och jag försöker förgäves packa med någon slags framförhållning.

Helgen blev till min förvåning inte alls som jag tänkt mig. Gick på en oplanerad kräftskiva lördags kväll för att sen av en slump köra värsta utekvällen med Sara och hennes kompisar. Tror vi bockade av alla stockholms fjortisställen på 3 timmar!


Likes

Comments

NU ska ni få ta del av hela min sommar. Kom hem i onsdags, började jobba i torsdags och har nu spenderat helgen sovandes. Äntligen är jag tillbaka till mitt sinnes fulla bruk, så nu är det faktiskt fysiskt möjligt för mig att vara produktiv.

Här är min sommar i stora drag:

Midsommar:

Midsommar var fantastiskt. Helt otroligt! Hade nog årets bästa dag. Vi gjorde allt som jag aldrig gjort på midsommar förut.

Jag vaknade tidigt med Lova och Olle, åt frukost i morgonsolen innan vi bestämde oss för att ta oss an det kalla havsvattnet. Medan vi låg och solade efter ett skrikit, kallt dopp droppade resten av gänget för att bada/glassa med oss.

Sen gjorde vi kransar, åt sill-lunch, bytte ut äcklig snaps mot ännu äckligare likör, gick till allmänningen på Tynningö där vi dansade som galningar runt midsommarstången. Vi deltog i dragkamp och säckhoppning och sen trasade vi hem för en välbehövd nap. Kvällen var fyllld av grillning och ändlöst med skratt. Helt perfekt gäng, bara good vibes och total glädje.

Tack för en underbar dag.

Mallorca

Mallis var så jävla varmt. Ska aldrig åka ner mot medelhavet i mitten av Juli. Höll på att svimma större delen av min tid där haha. Bortsett från det var det vackert, lugnt och skönt. Åt och drack och solade alldeles för mkt. Glömde solkrämen alldeles för ofta, och när jag väl kom ihåg den gick jag ner i vattnet och råkade bada bort den.

Fick bastning av Alex och Moa pga såg ut som en kräfta och fick sista stranddagen bada i t-shirt som en bebis. Förstår deras stress då jag spenderade mer tid i vattnet än på land pga är en överhettad säl. Trivs i vatten liksom.

Segling 

Har inte mycket mer än bilden ovan från seglingen med mina föräldrar. Hade inte träffat dem på dryga månaden så det var ett kärt återseende dvs lite bilder. Solade, badade, läste boken Bonjour Tristesse av Francoise Sagan. LÄS DEN.

Mer än så var det inte. Blev lite sjuk i feber också, vilket var bra tajmat tyckte jag, för då hade jag ju mamma som fick ta hand om lilla mallis-brända, lata mig.

London

London var till ingen förvåning väldigt regnigt. Var där med familj nr2 aka Pappas familj. Mös med min lillasyster, drack lite för mycket rött vin. Hade väldigt trevliga middagar, både hemma i vårt brittiska lilla radhus och på stan. Gick även och gjorde naglarna för första gången i mitt liv. Kollar ner på mina händer när jag skriver och njuter av hur vackra de är tack vare det.


I det stora hela har jag haft en fantastisk sommar och semester. Är så tacksam för allt jag har :)

/anna

Likes

Comments

Tänk att jag äntligen fått semester!! En hel månad utan att gå upp 6 på morgonen! Älskar mitt jobb, men nu är man ju redo för sommar. Sjuka är att när jag kommer tillbaka har jag bara 5 arbetsveckor kvar tills jag FLYTTAR. Lagom stress över den tanken but it's cool man.

Aja, bilderna är från gårdagens sommarfirande på TAK. Vi drack mojitos och dansade och njöt av sommaren. Kan inte säga det nog. SOMMAAAAR. Plus älskar mina kollegor de är ju bäst.

Likes

Comments

Jag ska flytta till London

jag ska flytta till london. jag ska flytta till london. jag ska flytta till london.

jag ska flytta till london!!

Likes

Comments