View tracker

Andra luckan är öppen och idag fick jag ett Depend nagellack. Känns mer som än sommarfärg så den kommer jag inte använda på ett tag..


Idag när jag var påväg till skolan så fick jag jätteont i magen och det kändes som att jag skulle spy, så jag gick av bussen och satte mig på en bänk. Ville ju inte spy så alla såg så jag tänkte att jag kunde gå en bit därifrån. När jag reste mig upp så kändes de som jag skulle svimma, blev helt svart framför ögonen och jag kunde inte styra mina ben. Jag satte mig ner på en trottoar för att inte ramla. Jag ringde sedan mamma och hon ringde ambulansen, jag satt där i ca 20minuter (usch va kallt).. De ringde mig från sjukhuset och frågade hur jag mådde och jag berättade allt. De bad mig att åka hem och ringa om detta hände igen. Så nu ligger jag i min säng helt utmattad och vet inte varför detta hände haha..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

hejhej, idag är det 1 december (äntligen). När jag vaknade idag så stod det ett paket på min säng & när jag öppnade den så var det KICKS julkalender!! Så tänkte att varje dag fram till jul nu så visar jag vad jag får i varje lucka.. Idag så fick jag denna Body Butter ``lemongrass´´och den lukta verkligen lime. Hittar ej produkten på hemsidan så kan ej länka. ⛄

Likes

Comments

View tracker

Ligger i sängen och myser med bär och serie. Har börjat kolla på serien "prison break" & den är såå bra. Bara kollat två avsnitt än så länge men är redan fast. Ska se tredje avsnittet nu och sen blir det nog golf. ⛳

Likes

Comments

​Helt ok dag i skolan idag, kom hem för en stund sedan och satte mig direkt och kollade på skal från Richmond & Finch . Fastnade för dessa två men kan inte bestämma mig om vilket jag vill köpa. (Klicka på bilden för att komma till skalen). 

Likes

Comments

​Idag har jag inte gjort så mycket, började med att jag vaknade kl 9, en halvtimma efter det åkte vi till Nille för att kolla på lite höst ljus osv. Sedan satte jag mig och pluggade privatjuridik, har prov på torsdag.. När jag var klar med pluggandet ser jag att mina sport toppar har kommit. De var hur sköna som helst så nu får man la inviga dessa och gå ut o springa.. ;)

Likes

Comments

Finns ​Här

Super fint läppstift som ser naturligt ut på läpparna..

Likes

Comments

I igår (fredags) åkte vi till Stockholm, för att se på Justin Bieber. Innan konserten så åkte vi till Gallerian och shoppade lite, köpte då denna grå/lila pälsjackan på DM retro. HÄR hittar du den. Sen så åkte vi till vårar hotell som låg precis bredvid Tele 2 arena och gjorde oss iordning. Det var verkligen coolt att få se honom live, har längtat sedan i julas. Idag så åkte vi till mall of Scandinavia, hittade verkligen ingenting och var inte på något shoppinghumör heller. Brukar alltid vara de ;) Kl 17.06 åkte vårt tåg tillbaka till Göteborg, kom hem 21.00 ungefär. Nu ska jag sätta mig och kolla på gossop girl

Likes

Comments

​Såå fina saker jag fått och köpt på min födelsedag! Jag fick lily & rose örhängena (395kr), sen åkte jag in till Göteborg och köpte Victoria's Secret passport (499kr).. Kommer passa perfekt nu när jag ska till London på höstlovet! 😜 (klicka på örhängena på bilden för att komma till produkten)

Likes

Comments

Hej hej, idag efter skolan så åkte jag och Isabella in till Göteborg. Vi gick och åt på Vapiano (super gott). Sen så gick vi till DM Retro´s nyöppnade butik. Super fräsch och såå fina plagg.. Provade hur mycket som helst & hittade tillslut en byxdress som jag sedan köpte. Funkar till vardags & till fest.

Likes

Comments