I igår (fredags) åkte vi till Stockholm, för att se på Justin Bieber. Innan konserten så åkte vi till Gallerian och shoppade lite, köpte då denna grå/lila pälsjackan på DM retro. HÄR hittar du den. Sen så åkte vi till vårar hotell som låg precis bredvid Tele 2 arena och gjorde oss iordning. Det var verkligen coolt att få se honom live, har längtat sedan i julas. Idag så åkte vi till mall of Scandinavia, hittade verkligen ingenting och var inte på något shoppinghumör heller. Brukar alltid vara de ;) Kl 17.06 åkte vårt tåg tillbaka till Göteborg, kom hem 21.00 ungefär. Nu ska jag sätta mig och kolla på gossop girl

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Såå fina saker jag fått och köpt på min födelsedag! Jag fick lily & rose örhängena (395kr), sen åkte jag in till Göteborg och köpte Victoria's Secret passport (499kr).. Kommer passa perfekt nu när jag ska till London på höstlovet! 😜 (klicka på örhängena på bilden för att komma till produkten)

Likes

Comments

Hej hej, idag efter skolan så åkte jag och Isabella in till Göteborg. Vi gick och åt på Vapiano (super gott). Sen så gick vi till DM Retro´s nyöppnade butik. Super fräsch och såå fina plagg.. Provade hur mycket som helst & hittade tillslut en byxdress som jag sedan köpte. Funkar till vardags & till fest.

Likes

Comments