Tycker ni byxorna är söta? Funderar på att sy upp ett gäng och sälja. 100% miljövänliga och 100% bomull mysa och mjuka från första dagen då de är sydda av en avlagd herrskjorta.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Vi åkte skidor i Järvsö i helgen. Jag är fortfarande förvånad över nybörjarnas naivitet. Botten nåddes när en pappa iklädd jeans framför oss i sittliften glömmer hjälpa sin ca 8åriga nybörjar dotter av liften! Han ställde sig upp och åkte bort från liften hon satt kvar tills hon blev rädd och hoppade ner från liften ca 1,5 m från marken och landade på ansiktet.

Likes

Comments

Dessa söta kanin snuttefilt syskon finns snart att köpa på gosytt.tictail.com den beige är inte helt klar ännu men om det är någon som är intresserad hojta till!

Likes

Comments

Min andra 9åring bygger själv ihop sin nya lampa enligt IKEAS beskrivning. "Mamma det är ju tom lättare än lego, det trodde jag inte"

Likes

Comments

Egenvirkad beanie av min 9åriga dotter

Likes

Comments

Dags att sälja mysigaste loftsängen :( Tips för små barn med små rum. kapa benen på En Ikea juniorsäng och skruva fast den uppepå två Kallax hyllor. Mysig säng ca 90cm hög, enkel att natta barn i, enkel att bädda och dessutom plast med leksaker och läshörna under. Nästa utmaning blir nu att möblera om rummet med en hög loftsäng.

https://www.blocket.se/stockholm/Loftsang_71358485.htm?ma=1 om ni är intresserade

Likes

Comments