Reflekterar dagens bemötanden.
Jag har lätt för nya personer.
Jag anser att jag är lite charmig och har väldigt lätt att prata med folk.
Men vad händer egentligen när man tvingas på nya personer, alltså när man ska träffa folk som man inte känner och det inte är ens egna val?
Varför sitter man och tänker ut hur allt ska låta? Då nästan allt låter dumt i sådana här sammanhang. Min lösning är att nästa gång jag träffar någon ny ska jag bara babbla och le!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu börjar det luta sig mot kvällen. Vi spenderade eftermiddagen hos pappas tjej. Som hade två barn som är jämn gamla med mig. Sonen är 15 och dottern är 17.
Vid nio ska jag äta lite kvarg och riskakor. Sen har jag lovat min kära vän Andreas att spela WoW ikväll.
Kvalitets tid med en gamer!
Puss

Likes

Comments

Började dagen med en rusning ur sängen, då jag var hel försenad. Pappa och jag skulle åka till Fagersta vid ett. Vaknade vid tio öste i mig frukost. Och skyndade till gymmet då jag köttade Rygg och Axlar.
Sen fick jag ta mig hem snabbt duscha och göra mig redo. Nu är vi i Fagersta, och jag träffar pappas tjej med familj för första gången. helt klart nervöst och en liten pinsam stämning. Vi är kvar tills ikväll kanske släpper det pinsamma?
Kommer en uppdatering på hur det gick. puss och kram

Likes

Comments

Tänkte testa att återuppta mitt bloggande, då jag plötsligt slutade för ett tag sedan.

Det här inlägget är bara för att berätta kring mina framtida tankar.

Vi har bara 10 skol dagar kvar, det känns helt fantastiskt.  Allting annat rullar på bra, träningen går hur bra som helst. Deffar just nu och kommer köra en stenhård deff i 8 veckor.

Pluggandet har varit så svårt att hinna med. I maj åkte jag till Turkiet i en vecka. Lämnade dem flesta skol jobben hemma och har kämpat på med dom. Nu har jag 3 totala uppgifter kvar sen är allt klart.

Nu tackar jag för mig och ska avsluta mitt arbete. Ha en bra dag puss

Likes

Comments