Heej! Jag har börjat blogga nu, dock har jag skalat en ny blogg http://www.nattstad.se/jasserasse01 Hoppas ni kikar in på bloggen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Heej! Jag kommer sluta blogga nu. Känner att jag inte har något intressant och skriva om. Jag har även inte så mycket tid, har ju skolan mm. Men vi får se om jag kommer tillbaka om några månader eller om jag skapar en ny blogg.

Tack till alla er som har läst min blogg!

Likes

Comments

I Har varit så Himla trött idag, så det blir nog att lägga sig tidigt idag. Idag gjorde vi inget speciellt i skolan. Efter skolan fick jag vänta i en timme på att pappa skulle komma. Orkade inte gå hem för det snöade väldigt mycket, jag hade så himla ont i ryggen och jag hade en tung väska plus idrottkassen. Pappa sa att han skulle komma om 20 min så kommer han 1h senare, man bara yeeeyy!!
När jag kom hem åt jag mango och sedan gjorde jag läxan medansvar jag lyssnade på musik. Har även fixat min garderob idag.
Just nu sitter jag i min säng med en sovande katt bredvid och ska snart äta.

Juste min mössa som jag beställde kom idag!

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Har bara glömt bort det, är ju så himla glömsk.
Idag har jag iallafall vart i skolan. Haha vi hade sexualkunskap för första gången idag och vi hade kill och tjejgrupper och allt bliv värsta stelt. Var även på pekås och köpte tuggummi, kattmat och hårnålar. Det var typ 70 st hårnålar för 10kr 😯
Annars har jag gjort läxa, vi har 72st glosor/verb som vi ska kunna tills på fredag. Jag har precis duschat. Nu sitter i soffan och kollar på tvn. Ska snart kolla på familjen amnorlunda.
Ska försöka komma Ihåg att blogga imorgon :)

Likes

Comments

Heej! Det var länge sen!
Denna veckan har det inte hänt så mycket, typ bara vart skola och plugg. Var en stund hos Maja igår, vi bakade och gjorde en läxa skom skulle in idag. Har haft värsta humörsvängningarna denna veckan, ena stunden kan jag vara jätteglad och galen, ena stunden kan jag vara jätte känslosam och gråta för ingenting och ena stunden kan jag vara jättesur.

Föresten Carro har slutat på bloggen. Har tjatat på henna att hon ska skriva ett inlägg om det, men eftersom hon inte har gjort det så gör jag det. Bloggen kanske kommer ändras lite så ni vet. Kommer bla fixa en header ;)

Haha har typ suttit i 3h och försökt fixa spotify premium, Men nu vet jag i alla fall hur man gör. Men vi ses imorgon :)

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem från skolan, vi har haft öppethus och då skulle vi vara och ha lektion i 1,5h för att visa för föräldrarna hur vi arbetar. Har även haft en vanlig skoldag. Jag har även lämnat in min mobil idag och kommer få tillbaka den om 2-3 veckor, så jag får använda pappas Nokia, det är i alla fall tur att det är en touche. Just nu kollar jag på tvn.
Juste jag har ju läxa till imorgon... ouppsss...

Haha katten sitter bredvid mig och glor på datorn. Nej nu måste jag träna på läxan.

Likes

Comments

heej. Förlåt att jåg inte bloggade igår. Ska ta tag i bloggen nu har jag bestämt.
igår gjorde jag faktiskt inget speciellt. Satt typ hemma hela dagen och gjorde lite läxa, kollade på kläder genom datorn. Åt pannkakor med glass igår, det var så himla gott. Har inte ätit det på typ 2 år om inte mera! Blev inte så bra bild, för ljuset var inge bra i köket, katten höll på mid min mobilladdare och jag satt helt konstigt för att laddaren skulle nå ända till bordet, haha.

Snart blir det iallafall skola. Ååh han inte tvätta håret nu på morgonen så min hår är helt kaos och helt usch :( Får springa in i duschen sen när jag kommer hem. Nej ju måste jag gå.
/Jasmine

Likes

Comments

Förlåt för att jag inte har bloggat sen i torsdags. Glömde bara bort det igår.

Iallfall, igår gjorde jag inte så mycket. Slutade skolan 16. När jag kom hem åt jag och sedan gosade lite med katterna. Kollade även på fångarna på fortet och var jag ute en stund med Ebru och åkte pulka, haha.

Idag har jag vart på dansstudion och provat på 3 danser, showdans, disco, hophop med Alexandra. Jag har verkligen ingen koll på mina armar och ben, kan inte röra dom samtidigt. På söndag (nästa vecka) ska jag kanske börja i disco om Alexandra kan :)

Jag har inte gjort något allt utom att dansa idag. Tror jag ska gå ut och sälja sånhär hjärtan som stödjer forskning för hjärtsjuka barn, vi gör det i skolan för att få lite pengar till klasskassan :)Likes

Comments

Förlåt för att jag inte bloggade igår men gjorde inget speciellt. Var med Carro en stund och tränade lite på läxan. Såg även på Shrek musicalen igår. Den var faktiskt väldigt bra och rolig. Man fick tyvärr inte ta kort eller filma :(

Idag har jag vart som vanligt i skolan, har även tränat på en läxa tills imorgon. Annars har jag busat med katterna, kollat på PH och läst bloggar. Just nu sitter jag och lyssnar på musik och äter.
Känner att jag måste hitta på något... Jag har ju så roligt liv...

Haha känner att jag har blivit jätteseg på att skriva på dator nu. Sitter ju typ hela tiden vid mobilen och bloggar. Nu ska jag iallafall fortsätta att äta.
/Jasmine

Likes

Comments

Är så himla trött? skulle inte ha hålt på med mobilen så länge som igår. Aja få skylla mig själv.
Idag ska jag iallafall till skolan. Det kommer vara en vanlig dag ända gram till 12 då vi ska se på shrek musical! Hoppas den iallafall är bra. Kommer ihåg när jag var liten och såg på shrek hels tiden, ville inte så på något annat.
Nu måste jag gå och fixa mig till skolan.
/Jasmine

Likes

Comments