Han såg på mig. Blicken var varm och förstående. De kastanjebruna ögonen var fyllda med något jag hade sett innan. Glöd. Nyfikenhet. Kanske även begär, men inte på det vilda sättet. Det gömde sig något mer i hans blick, något jag inte kunde tyda. Han blinkade inte. Hans ögon följde envist mina, släppte inte mig förrän jag tittade bort. Något väcktes i mig. Något som jag länge hade förnekat. Något som jag hade glömt bort. Han märkte det. Jag kollade upp igen. Som i trans stirrade jag rakt in i hans ögon, ändå kunde jag se leendet som sakta växte fram på hans läppar. Han förstod. Jag log tillbaka.
Vi bytte aldrig några ord. Det behövdes inte. Han såg på mig. Han såg mig. Han såg in i mig. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet inte om det är mer komiskt eller hemskt, men på lördagen på Bråvalla är det egentligen Wiz Khalifa som jag VERKLIGEN vill se. Sedan kommer svenska Graveyard och... that's it. Nej, okej, det är inte så illa, haha. Jag kan även tänka mig kolla på Turbonegro, Lorentz, Icona Pop, Elliphant, Five Finger Death Punch och House of Pain (mest för att få höra Jump Around live), men jag dör inte om jag missar någon av de heller. Jag får nog lyssna in mig mer på artisterna eller så får jag helt enkelt en ganska soft dag på festivalen!

Likes

Comments

Fredag verkar inte vara lika busy för mig, bara sådär lagom att man hinner faktiskt jobba och njuta samtidigt.
Artister som jag känner att jag verkligen vill se under den dagen är:

- A$AP FERG som ingår i hiphopkollektivet A$AP Mob
- Action Bronson (som tyvärr inte gör intervjuer under festivalen... buhu!)
- De mindre seriösa Tenacious D som jag hoppas kommer bjuda på lite skratt
- Bastille krockar med Macklemore & Ryan Lewis (så jobbigt med alla krock?!) och där väljer jag att se Bastille!

Jag vill dessutom spana in Blues Pills och Miike Snow!

Likes

Comments

På torsdag är det äntligen dags för mig att återförenas med Bråvalla Festivalen! Det finns många artister jag ser mycket fram mot att se och träffa och några som jag tänker ge en ärlig chans.
Så här ser torsdagen ut för min del än så länge:


- Jag kommer intervjua BØRNS och ser även fram mot att se honom live
- Blossoms är ett band jag vill se spela och kanske blir det intervju med dem också, hoppas!
- Jag kommer definitivt spana in Yelawolf
- Editors kommer jag också kolla på, men kanske inte hela spelningen (vill dock verkligen höra Ocean of Night!)
- Biffy Clyro är också ett band jag vill se spela några låtar, om inte hela spelningen
- Rammstein kan jag ju inte missa - showen!!!
- The 1975 och Mumfords & Sons krockar med varandra och där väljer jag faktiskt att se The 1975 istället!


Band/artister jag kommer se om jag har tid är: August Burns Red, Bring Me The Horizon (de är grymma live, men jag har redan sett de så många gånger så jag prioriterar andra artister om det skulle krocka), Band Of Horses, At The Drive-In (jag blev nyligen tipsad om bandet, ska verkligen försöka hinna se dem) och Afrojack (om jag känner mig danssugen!).

Likes

Comments


Igår var jag på Gröna Lund och skulle fota Nixxi Sixx's band SIXX:A.M. Inget konstigt, jag brukar ju göra sådant ibland, right? Men när jag kom fram fick jag veta att diket inte skulle vara tillgängligt för oss fotografer, istället skulle vi fota från VIP-balkongen som ligger sjukt långt ifrån scenen. Snacka om att jag fick panik (de flesta av fotografer var besvikna)! Jag, som många andra, hade inte rätt objektiv med mig för sådan typ av plåtning så det blir inga snygga bilder den här gången, synd! Jag förstår att det inte är Gröna Lunds fel, de fick info sent de också... Men det känns ändå tråkigt.
Spelningen var i alla fall bra. Bandet är definitivt tightare än Mötley Crüe var senast jag såg dem och de är roliga att kolla på också. Inte den bästa spelningen jag någonsin sett, men definitivt värt att spana in. Speciellt för vissa liveversioner av deras låtar!


I was was supposed to shoot Nixxi Sixx 's band SIXX:A.M at Gröna Lund yesterday. But when I arrived I was told that instead of taking pictures in front of the stage, like we normally do, we were going to take pictures from the VIP balcony that is super far from the stage. I, like many others, had wrong lens with me for such type of photo-shoot. So there will be no pictures. Such a shame!
The gig was good though. The band is definitely tighter than Mötley Crüe was the last time I saw them and they are fun and energetic.

Likes

Comments


Man kan inte kalla sig för äkta turist om man är i LA utan att besöka Hollywood Blv. Det är där Hollywood Walk of Fame byggdes och förutom de kända stjärnor kan man även jämföra sina hand- och fotavtryck med kändisars utanför TCL Chinese Theatre. Det historiska hotellet Roosevelt Hotel ligger precis snett över gatan från TCL Chinese Theatre och vi gick även in där för att kolla runt.
Det finns egentligen inte så mycket att säga om det stället förutom att man träffar på alla möjliga filmhjältar där (Iron Man kallade mig för "beautiful princess", fniss) och att det är förmodligen den mest människotäta gatan i LA. Folk gick in i mig hela tiden och var smått bittra, men så fort jag skulle ta bild på någon stjärna flyttade de på sig. Många tycker att gatan är fake och ful, men jag gillar faktiskt alla neonskyltar och utklädda människor, haha.


If you're in LA for the first time, you just have to visit Hollywood Blvd. That's where the Hollywood Walk of Fame was built and in addition to the well known stars you can also compare your hand- and footprints with the ones of celebrities outside the TCL Chinese Theatre. And don't forget about the historic Roosevelt Hotel that is located right across the street from the theatre!
Many think that the street is fake and ugly, but I actually like all the neon signs and people dressed up like heroes from famous movies, haha.

Likes

Comments


Igår morse när jag kollade på senaste avsnittet av Game of Thrones (hur bra?! jag skrek flera gånger mot skärmen, haha!) fick jag ett sms om jag inte skulle vilja recensera och fota Breaking Benjamin. Det är faktiskt ett band som jag lyssnade rätt mycket på när jag gick på gymnasiet så det är klart att jag ville!
Innan spelningen blev det häng med sköna människor och efter spelningen fick jag även träffa bandet en snabbis. Trevliga killar, även om sångaren verkar lite speciell, haha. Fler bilder och recension kommer komma upp på rocksoul.se om någon är intresserad!


Yesterday morning when I was watching the latest episode of Game of Thrones (so good?! I actually shouted several times at the screen, haha!) I received a text message about a live review and photo pass for Breaking Benjamin first Swedish gig. Breaking Benjamin is a band that I actually listened to a lot when I was in high school, so of course I wanted to see them and take some pictures.
Before the gig I hanged out with some nice people and after the gig I even got to meet the band. Great spontaneous evening!

Likes

Comments


En dag tog jag och Sanna buss till Hollywood bara för att strosa runt på gatorna och spana in affärer. För er som inte varit i LA; det är typ ingen som åker buss där. Eller jo, men det är oftast människor som jobbar på flera olika jobb som förflyttar sig mellan dem, ibland någon äldre person och nästan alltid någon hemlös. Ibland ser man några yngre personer (ofta skejtare) som åker någon busshållsplats i centrala LA, but that's it. Så jag och Sanna var lite missplacerare när vi valde buss före Uber men vi brydde inte oss så mycket. Så länge man inte är ensam känns det ok att åka buss på dagen. De gånger vi skulle på förhandsvisningar av filmer var vi tvungna att lämna mobiler hemma och då var buss vårt enda alternativ, men den här gången tog vi buss mest för att vi inte hade speciellt bråttom någonstans.
Inne på första affären vi gick in på Melrose Av blev vi attackerade (på ett trevligt sätt, haha) av tjejen som jobbade där och hon skulle prompt visa oss allting, se till att vi skulle träffa designern och hjälpa oss i provrummet. Vi valde några plagg och precis när jag höll på att ta en bild på mig själv i en extravagant bh kom designern in. Hon bad mig att inte ta bilder (oops, lite sent..) och började prata med mig. Hon kunde tydligen prata polska (hon hade bott där tre år) och var mycket trevlig. När hon återgick till sitt arbete kom tjejen tillbaka och sa väldigt lättsamt att bh:n jag hade på mig kostade 7 000 dollar (57 000 - 58 000kr alltså!!). Som svar frågade jag väldigt lättsamt om blusen jag provade. Den kostade bara 2 000 dollar. Ja, det var ju ett kap, bara 16k spänn... Jag sa att jag ska fundera på saken och vi försvann därifrån så fort som möjligt, haha!
Resten av dagen undvek vi att kolla i affärer som verkade vara i samma (eller ännu värre) prisklass och vi tog oss mot den delen som kändes lite mer som "vi" med tatuerarsalonger och affärer som Urban Outfitters.
Lite roligt det här med kontraster i LA ändå. Du kan ta en buss för 1 dollar och sluta med att bära en bh som kostar mer än din dyraste ägodel, haha.

One day Sanna and me took a bus to Hollywood just to stroll around the streets and check out the shops.
Inside the first store we went to at Melrose Av we were attacked (in a nice way, haha) by the girl who worked there and she insisted on showing us everything, making sure that we would meet the designer and helping us in the dressing room.
I chose to try a bra and blouse. When the girl saw that I liked both, she told me that the bra cost 7000 dollars and blouse 2000 dollars. I answered that I would think about it and we left the store as soon as possible, haha.
What a contrast, right? You can take a bus for $ 1 and end up wearing a bra that cost more than your most expensive possession, haha. Only in LA!

Likes

Comments


Snart är det dags för Bråvalla 2016 och jag kan inte låta bli att bli mer och mer peppad för varje dag som går. Festival är någonting jag ÄLSKAR och även fast jag blir hånad för att jag aldrig har campat (vill ju vara fräsch? sorry not sorry!) så tycker jag ändå att jag är en uthållig festivalare. För mig är det inga problem att vara på plats från morgon till slut och även om jag får skavsår från helvetet, ryggen värker och jag hinner inte äta så ser jag alltid till att få ut det mesta av schemat och upplevelsen.
Förra året blev det en del intervjuer för min del men även mycket annat så som skön häng med Sanna, Chessie (@chessiemabelle) och Philip. Dessutom bjöd förra årets Bråvalla på ett par konstiga möten (inte minst med en av medlemmarna i Wu-Tang Clan som prompt skulle ha med mig på efterfesten.... nope.) och några riktigt bra spelningar med band jag aldrig hade sett förut (t.ex. Eagles Of Death Metal).
Det verkar som att Chessie kommer saknas i vår squad i år och jag är faktiskt ledsen över det. Jag menar... Hur snygg är inte vår trio? Vi ser ju ut som ett band, haha!

Bråvalla festival is approaching and soon it's time for (my) highlight of the year. I can't help but be both nostalgic and stoked, especially when I look at the pictures of my squad from last year. But it seems like we will have to do the whole festival thing without Chessie this year and it actually makes me a little sad...

Likes

Comments


För någon vecka sedan fotade jag min bekant Andrew och hans band Wolfmother på Gröna Lund. Det är alltid lika roligt att se de live. Jag kan helt enkelt inte låta bli att dansa och sjunga med till deras låtar. Mer 70's influerad musik åt folket!

Likes

Comments