Header

Hej, det var längesen!
Fick någon rejäl bloggtorka och försvann väldigt länge. Men nu är jag tillbaka, på obestämd tid. Bloggen har jag för att få skriva av mig och få ner alla minnen på "papper" så det är ju inget seriöst egentligen, men det är alltid skönt att få skriva av sig lite och så kan man ju hoppas på att någon som hittar in hit tycker att det är intressant.

Mycket har hänt sedan jag skrev här nyss. Är numera tillsammans med denne Patrick som ni kan läsa mycket om i tidigare inlägg där jag är hopplöst förälskad i honom och nu är han min sedan snart 10 månader tillbaka.

Jag har tagit studenten och lämnat skoltiden bakom mig. Saknar den dock något fruktansvärt mycket, speciellt mina klasskompisar.

Jag har även fått jobb på ett Café på sjukhuset här i Motala, dock bara 43%, men man ska vara glad för det lilla i dagens läge.

Eftersom jag bara jobbar 09.30-13.00 så har jag mycket tid till mina vänner och umgås ofta med dem hela dagarna. Patrick träffar jag mest på helgerna men det händer att vi umgås i veckorna men då blir de bara över dagen eftersom han fortfarande går i skolan och har mycket plugg så sover vi oftast inte över på vardagar utan vi umgås några timmar & så väljer vi att ägna helgerna åt varandra istället.

Har även hunnit med att fylla tjugo, och då fick jag världens finaste present av min mamma, min lilla terrorist Sigge! Det är alltså min illa kisse.

Det har säkert hänt rätt mycket mer men har nog fått med det viktigaste i alla fall.

Ha det bra tills vi hörs igen!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Förlåt för dålig update. Senaste veckan har inte varit en dans på rosor. Återkommer och gör klart listan när jag känner att jag har ork. Puss

Likes

Comments

En hel dag i bilder.

Idag blev det ingen skola av olika anledningar. Men jag har hunnit med en lång promenad med Kornelia i råsnäss, en cigg hos Annette sedan vidare till Albin en sväng och efter det glass i Borensberg! Nu sitter jag vid datorn och kommer antagligen göra det resten av kvällen. Puss

Likes

Comments

Haft en helt jävla awesome helg med bästa Malin! Måste tillbaka inom en snar framtid! Örebro❤️

Likes

Comments

En kändis du är tycker är snygg.Så sjukt svårt att välja, finns så många snyggingar! Men Zac Efron är ju förjävla fin! Hans ögon😍

Likes

Comments

Din outfit idag.Kör på svart idag, snart blir det krogen!

Likes

Comments

En bild på ditt hår.Förlåt för jag glömde en dag, men har haft mycket att göra och tänka på, så kör på två idag istället :)

Likes

Comments

Imorse ringde mamma med väldigt tråkiga nyheter. Min kära fina lilla gammelfarfar har valt att lämna oss. Han valde dock en väldigt fin dag att somna in på.

Jag har sån jävla ångest för jag har inte hälsat på honom på dem senaste två åren, men eftersom han var dement så mindes han mig inte och det gjorde bara situationen jobbig men ändå var han alltid lika glad och trevlig när man träffade honom, fast han inte hade en aning om vem man var. Men nu hoppas jag han kommer till ett bättre ställe där han får minnet tillbaka! Tror inte på nått sånt skit, men man får väl hoppas att det finns något efter döden.

Vila i frid fina gammelfarfar, kommer sakna dig!

Likes

CommentsNu har jag fått en förtidig studentpresent av Malin, piercing i naveln + två fina piercingar. Och nyss satt vi och klickat hem typ 7st piercingar till naveln var och jag klickade även hem ungefär 4st till tungan, så nu väntar jag bara på att dem ska slinka ner i brevlådan! Happygirl!

Likes

Comments