Jaha, då har jag hunnit med att käka lunch också. En sallad från kafeterian som ligger i anslutning till mitt jobb. Man plockar själv salladen, precis som på en mataffär. Dock är denna betydligt fräschare och bättre i utbud tycker jag. Det blev lite isbergssallad, vitkål, räkor, groddar, kyckling, keso och ananas. Just det, några mini köttbullar också. Kalla, ostekta köttbullar. Jotack, det är min favorit. Vissa saker äter jag inte stekt, typ som falukorv och köttbullar. Inte ägg heller för den delen. (Listan kan göras lång) Det är något med mig och stekytan på vissa saker. Haha. Men till exempel falukorv och köttbullar kallt - faaaaantastiskt.

Blir mer press på mig att faktiskt äta när jag skriver, även om ingen ser.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag åt jag frukost, men tydligen inte nog mycket eller med nog mycket näring. Redan hungrig. Åt den vid sju, börjar då så brukar ta med frukosten till jobbet då jag prioriterar sömn framför allt annat. Hehe. Soygurt, blåbär, kokosflakes och solrosfrön. Gott. Vet egentligen inte hur länge man bör klara sig på en stadig frukost. Ska undersöka. Något bra är iallafall att jag inte får ONT i magen när jag väljer soygurt. Annars är min mage rätt frekvent gällande smärtor. Speciellt vid mjölkprodukter och gluten, då är vi ej kompisar.

Detta är ett av mina problem med mat. Att ju mer och oftare jag äter, desto hungrigare blir jag och jag gillar inte när min mage kurrar... Haha. Eller egentligen känner jag mig inte hungrig, MEN min mage tycker det och låter därför som ett jävla odjur. Blir galen på det. 

Nåja, jag har iallafall käkat frukost idag. Det är ett steg i rätt riktning. Hej och hå. 
Likes

Comments

Ja, denna kamp efter inspiration och motivation. Nu har jag varit hemma från jobb i tre dagar på grund av feber och alla andra förkylningssymptom. VARFÖR är man som mest motiverad när man är sjuk? Eller jag fungerar iallafall så. Till exempel, jag avskyr att löpa. Det är det absolut värsta jag vet i träningsväg. Dom senaste dagarna har jag inte velat annat än att bli löpare. Alltså löpare med stort L. Min dröm är att göra color run, ja, det är 5 km. Inga problem med vilja egentligen, men jag vill kunna löpa utan att dö. Jag vill ha förmågan. Jag vill göra en color run-turné eftersom det finns i olika städer i världen. Haha. Detta är vad förkylning gör med mig.

Jag har tappat det lite gällande mat, men har försökt att käka alla mål ändå. Idag har det gått sådär.

Jag fortsätter kämpa.

Likes

Comments

Jag vet inte. Jag får acceptera att rutiner inte skapas över en natt. Men jag är besviken, på mig själv.

Jag skulle ju börja äta frukost. OCH det främsta, som jag inte ens skrev med i det första inlägget men som är så jävla primärt - stress. Jag är bäst på stress! Alltså, jag äger. Släng in mig i ett OS i stress och jag går därifrån som vinnare, alla dagar i veckan.

Jag framställer det som att det vore något bra, det är det inte. Stressen är ingenting som syns på mig, men det känns. Stress plus hur jag behandlar min kropp = ingen bra kombo. Allt som påverkas av hälsan, påverkas lika mycket av stressen. Jag hade lovat mig själv att sluta stressa. Lägga mig tidigt och allt det där.

Igår försökte jag, men det är svårt. Det är svårt att lägga sig 22 när man är van vid 01. Somnade några minuter innan 01 iallafall... Imorse försökte jag uppenbarligen inte. Jag vaknade när min buss skulle ha gått (25 min innan jag börjar jobba), jag var på jobbet en minut för sent. Jag hann inte få i mig frukosten jag HADE FÖRBERETT kvällen innan och inte fan hann jag få med mig den heller. Inte ens knyta skorna, haha. Jag är positiv till att jag har kläder på mig idag.

Även fast jag 5000 gånger tidigare har vänt på dygn och jobbat mig in i nya rutiner och VET att det inte går över en natt, så blir jag irriterad. Jag klarade inte NÅGOT. Jag lyckades inte stressa mindre, snarare mer. Jag sov inte tillräckligt och jag hann inte käka frukost.

Nya tag imorgon... Jag ska iallafall sikta på att äta någon middag idag, HEHE! Kämpa.

Apropå Good Vibes Only. Haha... Jag är fortfarande positiv och tror att det GÅR, men en blir ju galen när man gör 0 rätt. Jag var iallafall och storhandlade igår, det är ju något.

Likes

Comments

Jag älskar att handla mat och göra handlingslistor. Det är rogivande att gå i en affär och strosa runt, checka av på listan och sällskapas av en podcast. Storhandling är livets goda. Haha, tanten i mig talar ofta.

Jag tänkte därför skriva min handlingslista inför fredag (Ja, jag inväntar lön). Det kan verka enformigt, det är det. MEN det är exakt vad jag behöver i början. Jag behöver göra min food prep på söndagen och ha den för hela veckan, annars finns risken att jag är FÖR hungrig när jag kommer hem från jobb och det slutar antingen i dålig mat eller ingen mat. För att jobba på min karaktär måste jag vara förberedd. På allt.

2 paket råris

2 paket fryst kycklingfilé

2 paket buffalo wings

Haricots Verts fryst

Broccoli fryst

Färdighackad lök (Höjden av lathet? Jo, men jag behöver inte gråta i en timme pga onda ögon)

Sockerärtor fryst

Chili hackad fryst

Ingefära hackad fryst

Basilika fryst

Persilja fryst

2 paket laxfilé

Vitlök

Granatäppelkärnor fryst

Mango fryst

3 stycken mandeldryck

2 Planti Soygurt

Chiafrön

Kardemumma

Detta kan väl bli trevligt. Jag är faktiskt taggad. Mest på att handla dock, som sagt mat och jag... Men vi ska bli kompisar nu! Jag ska tanka den här kroppen med det bränsle som den förtjänar.

Likes

Comments

Jag hävdar att allt går bättre om man är positiv. Därför är jag mestadels positiv, till allt. Såklart, det är okej att känna sig nere och ha en dålig dag. En dålig vecka eller vad som helst. Jag förstår det, det kan även jag ha. Men jag försöker vara positiv både gällande mig själv och andra, en kan ju hoppas att det smittar av sig tänker jag. 

Jag måste hålla mig positiv om detta ska gå att genomföra. Good Vibes Only.

Likes

Comments

Jag måste bli mer hälsosam. Min kropp ger snart upp.

Vad håller jag på med? Min kropp är mitt tempel och jag behandlar den som en sopkorg. Hur?

1. Jag äter sällan. Oftast äter jag bara lunch. Det är det enda målet jag har inplanerat, det är mest för att mitt jobb ger utrymme för en timmes lunch varje dag och det innebär att jag mer eller mindre måste äta. Ibland skiter jag även i det. Då blir det något snask när jag kommer hem. Snask = skit som går snabbt. Det är som att någon måste påminna mig om att äta, vilket är helt jävla idiotiskt.

2. Jag sover för lite. Ibland kan jag lägga mig runt ett-två när jag ska upp fem. Vissa nätter sover jag inte alls. Jag har intalat mig själv om att det fungerar för mig, att det fungerar att vara halvdan en hel arbetsdag. Halvdan i huvudet alltså, jag ger alltid tusen oavsett tillstånd. (viktigt att hävda sig, tydligen)

3. Jag har mycket huvudvärk. MYCKET. Visst, jag slarvar med mina glasögon och egentligen har jag inte glasögon pga något major synfel utan mer för att jag får huvudvärk för att jag skelar. 

4. Jag blöder mycket näsblod. Inte bara när jag är sjuk eller har sovit lite. 

5. Jag får hjärtklappning och andas som en hund i värmen av att gå i en trappa med fem steg. 

6. Jag väger mycket. För mycket för min längd. Även om jag kan vara väldigt motsägelsefull - vikten spelar ingen roll. Nej, det gör den inte. Så länge det inte blir en hälsorisk, det är det för mig nu. Jag kommer inte att förlita mig på vågen, men jag är tung. Riktigt tung. Det syns inte riktigt på min kropp, men det känns. Fyfan vad det känns.

Jag har inte nämnt det ännu, men jag är 22 år. Jag är 22 år och orkar fan inte mer. Jag tänker inte gå runt och känna mig som en heffaklump på 80 år. JAG ÄR 22. Min tid i livet är NU och den här kroppen ska bära mig tusen år till (om jag fick bestämma) och då är det dags att börja ta hand om den. 

Jag har prioriterat allt annat än min hälsa. Jag är bekväm. 

Jag kommer att ha den här bloggen anonymt, dels för att min tanke är kanske inte att folk ska läsa den nu. Kanske inte alls, vad vet jag. Jag behöver en sporre, jag behöver något som motiverar mig. Detta motiverar mig. Jag måste bevisa för mig själv och genom att föra denna dagbok så måste jag ställas inför min slöa och sunkiga vardag. (Mat och träningsmässigt alltså, i övrigt har jag jävligt kul)

Likes

Comments