When bae asked me how my day was? Well.. My head hurts, im all alone Here, Oskar is ignoring be and i just want to hit him hard, but instead i gave him a smile. The world is falling apart, and your not Here with me. Ellen is in the hospital, Ylva left me alone Down town, Said she hated something. My head is exploding. Nothinh in my life works, still i have to live it.

Jag skriver på engelska för att vi pratar engelska, så jag tänker våra konversationer på engelska. Jag kan inte skriva detta till Roshan för han skulle inte fatta, han är inte jätte bra på engelska... Owais däremot förstår, men han älskar mig och inte jag honom. Inte lika mycket iaf, då vill jag inte ge han hopp, inte när jag tror att det är dödsdömt. Kim hade redan en dålig dag, om jag kommer med massa negativitet kommer hon gå ned i fördärvet...
Jag har altså ingen att prata med, så jag skriver här... Jg tycket attt det fungerar ganska bra även om lite respons hade varigt skönt...
Hur var eran dag?
Puss

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej, nu var det ett tag sen jag skrev, och det har ju hänt ganska mycket. Jag var ju tillsammans med Oskar (en kille i skolan) vi har gjort slut. Märkte att han iggade mig mer och mer så jag orkade inte med skiten. Jag blev ju såklart ledsen att det behövde bli så men det är skönt att jag inte behövde träffa han på en vecka efter det. Vi har ju haft påsklov och sedan prao.
Praon var jätte rolig förresten, jag var på brandstationen, vi fick rökdyka och träna livräddning och sånt.
Jag tänkte att nu när jag bara har en pojkvän så ska jag stanna så, alltså jag ska låta bli att flörta med folk haha. Jag har ju fortfarande kontakt med massa killar, men jag har ju iaf berättat för dom att vi INTE är tillsammans och att jag dejtar en annan.
Mannen i mitt liv: Roshan, jag ska seriöst gifta mig med han även om det är några år kvar. Just nu är jag irriterad på han, för han har inte svarat mig och igår skulle han ringa men han gick och lade sig istället. Grejen e den att han fattar inte när jag är sur på han heller, jag måste bokstavligt talat skriva det till honom och då blir han jätte förvånad.
Sen så har Max skrivit till mig, han vill träffas och mysa lite... Jag hade typ helt glömt bort han, jag orkar inte med denna person. Jag är lite osäker på vad jag ska göra nu, för tillfället har jag iaf sagt att jag är uptagen. Jag skulle gärna kramas lite, jag har inte haft nån som hälst närhet av en annan människa på typ fyra månader. Sex sex sex sex...
Sen så har jag en kompis som är helt puckad. Så fort vi pratar så beter hon sig som versta homofoben, men sen har hon skapat ett anonymt konto där hon vill typ skicka bilder och ha dirty samtal, jag känner ju igen henne på bilderna oxå även om hon inte tar på ansiktet. Ur löjligt...
Om jag inte fick så mycket erbjudanden jade jag lätt varigt nöjd med det jag kan göra själv, jag skulle nog kunna vara utan sex ett år uran några som helst problem. Jag känner min kropp, jag vet precis vad jag ska göra för att det ska bli skönt...
Aja jag fortsätter tänka på detta så om jag kommer fram till något så får ni lite mer uppdatering nån annan gång.
Hej då babes 😘

Likes

Comments

Hur är det med mig? Joo
Jag orkar inte leva, orkar inte bry mig, vill inte...
Jag vill bara kräkas eller gå ut och lägga mig i en vattenpöl eller spränga trumhinnorna på mig själv när jag lyssnar på musik. Jag kan inte andas, det kommer inte tillräckligt med luft till lungorna.
Sitter på mattelektionerna och försöker strypa mig själv, så som han gjorde, men jag vågar eller har inte tillräckligt mycket tid för att få rött synfält.
Jag vill inte dö, jag orkar bara inte leva
Jag vill skrika högt men det är ingen som lyssnar, eller så är det för många som gör det

Likes

Comments

Hej
Men seriöst jag orkar inte leva. Det är bara så det är, jag stannar hemma imorrn. Fast p andra sidan så är väll inte det så smart heller. Ugg, varför är det inte sommarlov än?
Idag skulle jag ha gjort så jävla många grejor, ändå sitter jag bara här. Jag har massor med läxor och andra sysslor som jag skulle ha gjort men i stället ligger jag och typ har för tråkigt för tt kunna göra något av det. Idag var det studiedag och det var väll tur de, anars hade jag nog somnat i skolan. Helgen har varigt väldigt aktiv, först lite läger och sen SM. Men nu är det ju så att jag har typ 3 läxförhör, 3 prov och en muntlig redovisning till denna veckan, har jag gjort något av det? Nej
Jag orkar inte men mig själv
Hej då
Haha deppigt inlägg men ändå

Likes

Comments

Heeey ❤️
Lungnet nu, jag älskar det.
Ligger här naken i min fantastiskt sköna säng och lyssnar på hero. Ingenting sexuellt bara lungn och typ frihet. Det känns bra. Det är som om jag bara glömmer bort alla problem till den här låten. Allt som jag skulle ha gjort och måste göra, all stress är borta.
Jag försöker behålla känslan så länge som möjligt och tänker på saker jag älskar, inte personer utan saker. Allt jag kommer på just nu börjar på S, mitt namn börjar oxå på S. Sol, sova, sex, sommar, simma. Nej musik älskar jag oxå, ska man försöka hitta en sak för varge bokstav i namnet? Fast jag har inget M i mitt namn. Å andra sidan så skulle jag vilja heta Sam, så det kan vi ju ta, undrar om jag kan få mina kompisar all börja kalla mig det?
Sover
Alltid
Med Musik
God natt älsklingar, känner ni hur jag skickar min fridfullhet till er?
Sov gott 💕

Likes

Comments

Hej babes 💕
Nu sitter jag här på tönnebro världshus med min brorsa, vet inte om vi ska beställa något att äta eller inte. Bussen dumpade oss här och körde vidare hemåt. Nån som vet vart tönnebro ligger? Nej? Inte jag heller😜
Jag har varigt på Läger!!! Yeyyyy
Det har varigt så jävla kul! Komfa läger. Det, ungar, det ska ni göra! Roligaste man kan göra 😜förutom att åka till Japan med scouterna då, det ska jag oxå göra.
Jag går på helg och läger gruppen så vi träffas en gång i veckan och vi ska ha två läger, detta var en av dem. Tre nätter "sov" vi på nån sorts gård och hade en massa kul.
Nu ska jag direkt till stugan, är jätte taggad på att åka skoter och sååå
Ha ett bra sportlov! Det har iaf jag 😄
Puss
Likes

Comments

Heeej
Idag så är jag lite ensam, i alla fall nu på skolan för Ella är borta. Hon skulle till Italien och åka skidor under sportlovet.
Men i alla fall, på första lektionen idag, no. Då var det en kille som fick ett astma anfall. Han satt längst bak, och ingen märkte det förren läraren gick bak och fråga vad det var för fel på han. Han lyckades få ur sig att han inte kunde andas. Läraren sa åt honom att komma med ut ur klassrummet. Han behövde luta sig mot väggen och flåsade jätte mycket, det var riktigt läskigt. Dom ringde ambulance och en lärare följde med honom till sjukhuset.
Nu här så undrar jag, en person som inte kan andas, ska man verkligen tvinga dom att börja gå och röra sig? Jag trodde att jag hade läst att man ska sätta sig ned med huvudet mellan benen och armarna över huvudet. Och försöka gå dom att andas lugnt medan man väntar på ambulansen. Jag vet inte om det är sant men det kanske skulle hjälpa mer än att man ska gå. Han hade ju kunnat svimma, ingen var ju där för att ta emot honom!
Han kom i alla fall tillbacka till skolan efter några timmar så han är ju okej, hur det än gick till.
Aja, det är skönt med fredag och vetskapen om att det är lov om bara några timmar

Puss

Likes

Comments

Nu är det så att jag vet att det inte är så många som läser min blogg, så ha!
Nej förlåt det där var lite omoget, men jag har inte haft tid att skriva, det plingar till i mobilen så fort jag försöker. Tex nu så skick en kille två fotton till mig. Jag förstår inte hur dom lyckas prica in precis när jag sitter och skriver?! Inte före och inte efter utan precis just nu.
Aja, Hej babes 💕
Jag tänkte att jag skulle berätta för er om mitt veckoschema... Det är lite ojämt tycker jag själv. Måndag: inget Tisdag: bågskytte Onsdag: dans och scouter Torsdag: inget Fredag: inget Lördag: inget Söndag: inget
Visst är jag aktiv?
Det tycker inte jag heller. Så jag och en kompis tänkte att vi skulle börja gymma. Hon har andra träningar 6 gånger i veckan men ville ändå göra detta med mig. Så nu ska jag börja gymma måndag tisdag fredag oxå. Det blir bra det.
Idag så är det en stress onsdag, jag slutar sent, skyndar mig ned på stan för att hinna äta något innan dansen. När den är klar så skyndar jag mig till pappas jobb så att han kan skjutsa iväg mig till scouterna som ligger på andra sidan stan. Sen så får ju mamma hämta mig därifrån och skjutsa mig till bågskytten där vi ska ha klubbmöte sisädär klockan tio på kvällen en onsdag. Jag kommer vara döö trött efter denna dag och ändå så kommer säkert Owais försöka hålla mig uppe. Jag förstår mig inte på honom. Hans klocka går 4 timmar plus ändå så är det han som håller mig från att sova.
Hej då, ha en bra dag 😂😘

Likes

Comments

Tjenamorch
Vad händer i era liv just nu?
Själv så har jag några läger på gång, tänkte börja gymma med en kompis och så
Jag har väldigt fin utspridning av träningar nu på min vecka. Jag har en träning på tisdag och dubbel på onsdag sen är jag fri hela resten av veckan. Det är lite tråkigt tycker jag. Men så e det
Idag så har jag haft nackspärr och ont i benet och allt möjligt fel. Min dag började inte bra. Min syrra sover ju i mitt rum, för att dom målarom i hennes. Jag kan bara säga att jag har inte ett stort rum och när hon lägger in sin banga madrass på golvet så kan jag inte äns få upp byrålådorna där mina kläder ligger. Jag fick oxå mens helt otippat. Ugg, alltså jag tål blod jag svimmar inte eller båge sådnt men just mensen, den är så jäkla jobbig. Den luktar äkligt och hamnar precis överallt. Usch.
Min relations status just nu då: tillsammans med tre olika killar. En som jag ska gifta mig med som jag ska flytta till, en som ska flytta hit från pakistan, och en som går på skolan och som jag inte äns har pussat( vet inte om det blir något heller) såååå ja

God natt nu finisar, hoppas ni sover gott 💞

Likes

Comments

Heeeey daaaarligs 💋
Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har vart lite bussy doing nothinh
Har tänkt skriva länge nu men, jag vet inte, det har inte blivigt av.
Idag så hade vi i alla fall friluftsdag, det var jätte fint väder och jag är glad att jag valde slalom. Vi åkte nån timme, men det finns bara två backar så det är ju lite uttjatat. Vi tänkte att vi skulle åka lite pulka oxå när vi trötnat. Detta var en väldigt brant backe och när vi åkte på madrassen så fick vi sån jäkla hög fart att vi for över den här vallen som ska stoppa pulkorna och rakt ned i skogen. Jag kände riktigt när vi flög haha. Nu har jag ett litet jack på hakan som bevis på våra farligheter. Ella som jag åkte med höll på att börja gråta, av chock. Sen så hade hon ont i ryggen oxå efter att ha landat på mig, haha jag har för små bröst, dom dämpar inget.
Nu är jag fett trött men jag skulle behöva göra klart en so uppgift som skulle varigt inne för ett tag sedan. Ugg.
Okej, god natt jag ska försöka hålla mitt löfte till Roshan och plugga mer.... Hittills går det inte så bra, hehe
Babes 😘
Likes

Comments