View tracker

Va kul i skolan idag. Mellan 08:45 och 09:45 kunde man välja att gå på nån gymnasieval i skolan men då jag redan vet vad jag ska gör stannade jag i klassrummet. Vi va bara 4 st så vår lärare gav oss ledigt i en timme och en kvart!? Kändes så skönt.
Efter rasten då hade vi franska och efter det avslutade vi med idrott där vi dansade. Så en ganska lugn dag om du frågar mig.
Jag gick också ut med en kompis och tog lite vinter bilder som kommer här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vad skulle jag göra utan nalle och Rasmus!
För ungefär 4 år sen möte jag nalle, han är en collie och är 6 år. Jag mötte honom när farmor och farfar passade honom åt Birgitta.
Nu var dom även en dvärgcollie dom heter Rasmus. Han är 2 år men fyller 3 i sommar.
Jag går ofta ut med dom eller så är jag hemma hos Birgitta och leker med dom.
Men det är så härligt för dom gör mig glad.
Dom är en av mina bästa vänner, för skulle haft det jobbigare utan dom❤️

Likes

Comments

View tracker

Okej nu har det alltså gått 1 vecka sen vi började skolan. Vi har redan haft 2 prov, 3 läxor och en kompis har gått bort. Känns som 1 år om du frågar mig, men om man bortser från det har det faktiskt varit väldigt bra. Jag har varit hos hästen, tränat golf och pratat med kompisar.
Jag och 4 andra kompisar ska även spela upp en låt i matsalen lite senare på terminen. Vi har valt att spela 7 years, så Linnèa, Linnèa och Angie sjunger jag spelar gittar och Wilma piano.
Bästa gruppen ever❣
Med det sakt så har skolan varit ganska bra hittills men jag glömde en sak... Mitt ex som jag nu måste träffa 2 dar i veckan och visst det är inte så mycket men han kan inte ens titta på mig! Fatta pinsamheten när man själv måste gå förbi inte bara han utan hela hans Klass helt själv för att komma till min kompis men visst det är väll bättre nu om man tänker hur det va första veckan!?
Aja nu ska ni inte slösa tid på mig mer så Bye vi hörs😉

Bilder:
Vänstra= Angie, Linnéa och jag
Högra = Linnéa, Linnéa, Angie och jag

Likes

Comments

Förlåt att jag inte ha skrivit men har hänt så mycket dom senaste dagarna. Tyvärr har en av dom finaste och gladaste personerna gått bort... Hon var en bra vän med många men jag var bara med henne ett par dagar förra året. Ändå är det sjukt svårt att fatta, mina kompisar har det dock mycket värre då dom har känt henne flera år...
Det är väldigt svårt att ta in och många är i sorg just nu.
Jag hoppas bara hon är på en bättre plats och jag kan bara vara stark och stötta mina kompisar som har det svårare än vad jag har.

Vila i frid kära Anja❤️

Likes

Comments

Idag är det skola, bara en timme kvar sen sitter man på franskan. Även om det är kul med lov så ska det samtidigt bli kul med skola!? Träffa kompisarna kanske är det roligaste men att få spela musik och ha idrott är också ganska kul!!

Igår red jag och har bara fyra gånger kvar innan jag slutar där, känner mig lite ledsen eftersom det ändå gått 9-10 år. Asså wow 10 år det känns som en evighet när man säger det då jag bara är 16 i år men tiden går så fort så det känns bara som typ 4 år...Men det är väll dags att släppa taget om hästvärlden och fokusera på golfen eftersom jag börjar på golfgymnasiet efter sommaren. Men man ha iallafall nått bra att tänka tillbaka på sen.

Likes

Comments

1. Sluta på ridskolan för att spela golf
2. Komma in på golfgymnasiet
3. Våga prata inför klassen
4. Få ett A i betyg
5. Börja blogga igen

Så eftersom jag redan gjort dom fyra första sakerna kan jag ju lika gärna göra den femte.
Om jag nu skulle göra som alla andra så skulle jag skriva något sånt här
Hej jag heter Amanda och fyller 16 i år.
Jag Rider, spelar gitarr och golf...

Men vad är det för mening att göra som alla andra. Är det inte meningen att sticka ut och skriva som man själv vill. Så ni kommer istället få lära känna mig genom inläggen och saker jag gör. Sist jag hade en blogg var jag typ 10 så ni kan nog ana hur dålig den blev. Men nu tänker jag bara va mig själv och försöka skriva nått meningsfullt i den här bloggen så hoppas ni gillar den!

Likes

Comments