​​​​​Himmelsk frukost med Andreé för ett tag sedan.

Borgmästargården här i Falkenberg är verkligen mysigt. Dagens tips: Åk dit! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Snaaaart är hon hemma- min fantastiskt roliga, underbara, snälla och galnaste vän! Du är mer än välkommen HEM <3

Likes

Comments

Never regret- som min bästavän brukar säga. Det är viktigt. Ångra inte saker som du har gjort, det gör bara ont i själen. Lär dig istället av dina misstag, kan låta klyschigt men det blir bara värre av att älta. Gjort är gjort. Finns lixom inget man kan göra mer än att lägga det bakom sig. Det tänker jag göra med det misstag jag har gjort just nu. En sak som är säkert är iallafall att jag aldrig kommer att vara med om samma sak igen. Hej hopp gå vidare! NU 

Likes

Comments

Hej alla fina<3 När skrev jag här sist? Ett halvår sen kanske? Tumme ner för mig! 

Idag bjuder Falkenberg på sol, så fantastiskt skönt! Visst blir man glad. Blev bjuden på fika hos Nicole nu så tänkte kila över och prata med henne och se vad hon har hittat på för något gott. Kramisar! 

Likes

Comments

En höstmånad är påbörjad och visst känns det ganska mysigt ändå? Hösten är underskattad tycker jag! Skulle inte vilja vara utan denna årstid. Senast jag skrev här var i mars vilket innebär att massor har hänt sedan dess.. men det största måste ändå vara att jag har TAGIT STUDENTEN. Det är helt fantastiskt. De som känner mig vet hur mycket jag avskydde skolan över allt annat. Inte för att jag inte trivdes med min klass och utbildning för båda delarna var topp! men har alltid tyckt att gå skolan har varit så grymt waste of time. Man kan bli framgångsrik utan massa skolår i ryggsäcken, en sak som jag är 110% säker på:) 

Likes

Comments

Morgonkaffe

Kärleksmums & Uppdatering hemma hos Alicia

Likes

Comments

Våren är här och ingen är gladare än jag! Startade dagen med en lång morgonpromenad idag och det var SÅ skönt!. Håller alla tummar och tår för att vädret ska få stanna... att få sitta ute på lektionerna är något jag uppskattar starkt! Påtal om skolan är det endast 85 dagar kvar till studenten. Äntligen ska 13 år av ren tjänstgöring få ett slut... hoppas man förtränger hur många år man har lagt på att gå i skolan, fruktansvärt tragiskt. Jag får bokstavligen ångest av bara tanken...

Men man måste vara positiv som jag alltid själv brukar säga så tillbaks till att det endast är 85 dagar kvar!

Tänkte bädda ner mig nu och lyssna på Hanna & Ellinors "Måndagspepp" funkar lika bra att lyssna på en torsdag enligt mig:)

Har egenligen 500 saker att göra men "jag tar det imon" Godnatt


Likes

Comments

HOLA! Matilda, 18 år.

Lever mitt liv på Västkusten, i sommarstäderna Falkenberg och Varberg. För er som inte hänger med bor jag alltså i Falkenberg men pluggar i Varberg så vet egentligen inte vart jag hänger mest. Går Spa & Hälsa sista terminen vilket innebär att jag tar studenten till sommaren... Counting down the days! 

Tycker förövrigt livet är grymt kul. Älskar att göra saker utöver vardagen, resa till varma platser, dricka drinkar och leva livets liv tillsammans med alla jag tycker om. 

Är väldigt svag för allt som har med smink, kläder, skor, guld & glitter att göra.

PUSSAR OCH KRAMARLikes

Comments