Håller verkligen tummarna för att vädret ska bli fint imorgon. För blir det fint då ska kameran få följa med ut på en tur även ska den nya bilen som hämtades idag startas upp. Så hoppas verkligen och glöm inte att kika på bilderna på både bilen även det som ska fotas som blir en liten överraskning.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hittade några riktigt gamla foton jag tagit från strömkarlsrallyt kommer ej ihåg vilket år men vet att det var några år sen.
Bilderna är oredigerade men har planer på att redigera dom.

Likes

Comments

Denna morgon valde jag att starta med en härlig vitsippa som verkligen kan förknippas med vårens alla tecken.

Likes

Comments

Gav mig på ett försök att redigera denna bild (var väldigt längesen) men är inte 100% nöjd med resultatet. Men man kan inte räkna med det varje gång heller när man är ringrostig och använder nya program..

Likes

Comments

Delar med mig av lite fina vår tecken. Våren är en väldigt vacker årstid med alla fina färger och blommor som kommer efter vinterns mörker. Bilderna är fotade förra våren men gillar dom så valde att göra ett litet inlägg med dessa vackra blommor.

Likes

Comments

Välkomna till min nystartade blogg.
Jag som kommer driva denna blogg heter Sabina och kommer först och främst fokusera på fotografering och kommer dela med mig av mina bilder här. Tidigare har jag använt blogg.se men kände att jag ville prova något nytt så jag hoppas att jag kommer trivas på nouw.
För tillfället fotar jag mycket natur och djur men blir en del motocross och bilrelaterade fotograferingar framöver.
Ni är verkligen välkomna att lägga förslag på vad för bilder ni gillar samt vad ni vill se på en blogg alltid kul att se vad andra tycker.
Ha en underbar dag så länge!

Likes

Comments