Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej fina läsare! Hoppas ni haft en underbar helg, det har jag haft! I fredags satte jag mig på en uteservering med gamla kollegor och det var kul att få träffa dom efter all tid och catch up om allt som har hänt sen vi senast sågs. Igår däremot så träffade jag B och vi bestämde oss för att köpa med oss hämtmat (indiskt) och kollade sedan på EM damfotboll Sverige- Holland. Efter matchen drog vi till Ramberget och njöt av den fina utsikten. Göteborg är ju så fantastiskt fint! Utsiktsplatsen var en perfekt avslutning på en perfekt dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Åh vilken underbar helg jag har haft. I fredags var jag på utomhusbio med härliga människor. Det var jätte mysigt och så välorganiserat. När vi kom dit fanns det massa foodtrucks och musik och völdigt människor som satt och gottade sig i det fina vädret. När det sedan blev mörkare så började filmen och det var La la land. Vi var inte sådär väl förberedda på för kvällskylan och vi hade redan sett filmen så när det blev lite väl kallt för oss så drog vi hemåt. På lördagen så njöt jag av solen med B och därefter drog vi till A och hade tjejkväll vilket var så mysigt och välbehövligt. Vi drack lite bål och åt tacos och bara umgicks och snacka massa skit. Sen dess har jag bara tagit det lugnt och pluggat teori och övningskört. Hoppas ni hade en fin helg!

Likes

Comments

Har precis kommit hem från en fantastiskt mysig kväll! Åt middag och tog en fika med dessa fantastiska tjejer som jag lärt känna i skolan! Maten var hur god som helst och sällskapet var underbart som vanligt! Brukar inte träffa dessa tjejer så ofta så det var kul att ses och catch up kring allt som hänt när man inte setts och prata om allt möjligt! Nu ska jag nog ta det lugnt hemma bara kanske kolla på lite netflix innan jag lägger mig. Imorgon blir det gym, övningskörning, teoriplugg och utomhusbio med fina vänner! Hoppas ni har haft en fin torsdag! Puss!

Likes

Comments