Lite finare bilder från resan, bästa bästa bästa! Nu är vi i Brygge, å har haft en kul kväll med mat å bad. Haffat lite killar som vi aldrig kmr träffa.

hörs hEj

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi har sagt hejdå till Jacob, Robbe, Sebastiaan, Benjamin och Andris nu. Jag höll tillbaka mina tårar haha 😂 Om några av er belger råkar läsa det här, vi saknar er redan och ni är skyldiga oss en kram när ni kommer tillbaka! Do it the Swedish way 😭😂. Gulligaste pojkarna någonsin! Emelie, Anna, Tilde och jag är lite emotionellt instabila just nu och vi står och väntar på att få åka till tågstationen och vi utvärderar alla människor vi har träffat den här veckan. Innan vi åkte så fick vi programmera Legobilar och det var ganska kul och spännande

Likes

Comments

Sista dagen idag... Sa just hejdå till mamman och mitt hjärta gör så ont. Tre kindpussar fick ja också<3. Igår va de avskeds middag å ja hade sååå kul! Bästa<3

Likes

Comments

Vi har varit på sightseeing med alla och våra belgare var de enda belgarna som fick följa med vilket var kul. Nu sitter vi på ett Café och pratar och har kul! Vi fick kolla på astronomigrejer och det var måttligt intressant. Sen shoppade vi och de har Primark... Livet ❤️ vi ska äta sen och sen åker vi hem
Har inget att säga än så länge haha

Likes

Comments

Vi fick prova en slags dator som heter RaspberryPi och jag och Anna (mest jag) fick programmera i det, först programmerade vi låtar och sen hackade vi Minecraft. Tilde fick programmera med foto på nåt sätt men vet inte hur.

Current mood

Likes

Comments

09.50
Jag har haft det bra hittills här, men det är ganska svårt att höra ifall de pratar engelska eller flamländska så ibland fattar man inte att man ska lyssna förrän halva meningen är sagd redan, och ibland så tror man att man ska lyssna och så pratar de sitt språk med varandra. Har inte riktigt koll på vad vi ska göra idag, men nån sa att det är tråkigt haha. Idag sitter belgarna vid vårt bord och pratar flamländska istället för att sitta vid sitt egna så det är väl en framgång.

11.30
Lunchdags nu, fick med en macka från värdfamiljen för de hörde om maten 😂😂 vi får se om de toppar spenatmos och mystisk schnitzel idag. Det luktar fisk och barnmat, och det känns inte så lovande sen ska jag och Anna göra musik i program efter lunchen. Vi har upptäckt att det finns wifi på skolan, BLESS.

Min "inspobild" av lunchen, det serverades även fisk men det tog jag inte, sen var potatisgratängen godkänd med ett plus i kanten. Morötterna får inga kommentarer. Vaniljbullen var väldigt god, men liiite mycket vaniljkräm i. Dagens lunch får en stark 5/10

Likes

Comments

Samanfatning av dagen: träffat ett "tamt" rådjur å mini hästar å andra djur. Varit i Frankrike fram å tillbaka, i Franrike gick vi ass lågt å såg bunkrar från 1 världskriget.

Likes

Comments

Vi åkte hem till Sebastiaans hus efter skolan och han visade oss runt i hans by. Det var en gullig liten by med kullerstensgator och små hus som såg ut som pepparkakshus ❤️ De hade ett litet slott, maffiga gravar på kyrkogården och små statyer. Men det viktigaste av allt... PANNKAKSMASKINEN! Det är en pannkaks automat som du stoppar in €3 och du får ett paket pannkakor precis som godisautomater i Sverige, HUR COOLT ÄR INTE DET!?!?!?!?!? Det såg verkligen ut som om det vore från medeltiden och då tänkte jag på vad de kommer tycka om Östersund... pray for the Belgium students 😂 han visade även oss hans morfars/farfars gård där han hade får, miniponnyer, höns och ett rådjur. Bara casually på bakgården, det bästa var ju att den nosade på mig och jag kände mig utvald. Han hade även alpackor, men sen gick vi hem till honom igen och grillade marshmallows och åt pizza, pratade och spelade kort, fantastiskt! Nu kommer en ny dag imorn och det kommer nog bli kul!

Likes

Comments

12.30
Vi har haft vår presentation idag tillsammans med alla andra länder (Grekland, Slovenien, Italien och Portugal), vi var en av de bättre grupperna haha. Sen fick vi en visning av skolan, och jag och Anna insåg att vi har värdelösa kunskaper 😂 De kan bygga ett hus och vi vet skillnaderna på olika epoker i historien. Och nu till det bästa... DE HAR ETT RUM DÄR DE BYGGER LEGO! Jämför man det med våra presentationer och uppsatser, who's the real winner here?! Vi fick sen lunch och vi fick potatismos med spenat i och någon mystisk schnitzel... 😬😬 uppskatta maten i Sverige säger jag bara, inga grönsaker whatsoever! Allt vatten smakar plast och Belgerna åt mackor till lunch, och det gör de varje dag. De kommer få en shock när de kommer till oss😂😂
Vi ska geocacha snart och sen ska vi hem till Sebastiaan som är Emelies belg. Vet inte vad vi ska göra där än
Kommer lägga ut en liten sammanfattning av min första kväll sen tror jag

Likes

Comments

Framme!!! Har landat i huset å ätit frukost med min familj osv! Har världens sötaste familj, älskar mamman å pappan men tyvärr är de det enda som vågar prata engelska... Min belg kan men, ni vet, vågar inte riktigt, annars verkar han också hur snäll som helst!

Alla månar verkligen om att ja ska ha de bra å lillasyster erbjöd sitt favvo gosedjur så ja e skulle sova ensam #gråter Dessutom hade det gjort en skylt där de stod Östberg Anna #vadharjaggjortförattförtjänadem?

Dock så tappade ja bort datorn på flygplatsen, men men

Hittade de här i tidningen på flyget, kanske värt att besöka englands bästa fotbolls stad, Manchester? Eller vad säger ni Maja å Gabbe?

Likes

Comments