Så igår var jag på Pacific beach eller PB som dem säger här. Det var så himla fint och rent överallt. Vattnet var kristallklart och inte för salt, jag såg heller inga alger eller tång och det var inte många människor på stranden. Sen så finns det många barer och restauranger längs stranden. Vi (jag och min norska vän) var och åt mat vid en restaurang som heter ''Woody's breakfast and burgers'' där du kan sitta och äta på övergången medan du tittade över havet. Jag kan säga att dem har den bästa lemonade jag någonsin druckit och det är dessutom gratis refill!

It was like in the movies 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så idag var det min första skoldag men jag hade inga vanliga lektioner vilket var väldigt skönt. Istället var det en dag med mycket information om utbildningen och omgivningen. Efter att allt var slut så gick jag och mina vänner till butiken Target och jag kan säga att jag verkligen älskade det! Dem har allting där och till lite billigare pris än i Sverige när det kommer till elektronik och skönhet. Maten är dock lite dyrare där vilket gör mig ingenting i och med jag få mat i skolan och det finns oftast 2 - 3 olika rätter att välja mellan per måltid och då står det en kökspersonal och serverar dig. Imorgon ska jag ha min första riktiga lektion så vi få väl se hur det går. Jag har fortfarande Jet lag och det är så jobbigt för jag känner mig trött typ hela tiden så nu ska jag gå och lägga mig. Natti Natti!

XOXO Arunee

(Bild) Tror att jag hittade min halloween costume inne på Target 😂

Likes

Comments

Hejsan! Jag har tyvärr inte hunnit uppdatera på ett tag för att det har varit mycket på gång här på skolan och allt är så nytt, man känner sig lite vilsen. Idag har jag bara umgåtts med mina rumskamrater och utforskat skolan samt området runt omkring. Skolan är för övrigt väldigt fräsch och det finns mycket att göra här hela tiden så man har aldrig tråkigt! Än så länge stortrivs jag här 😊 Imorgon (måndag) börjar min första skoldag så det ska bli spännande att se vad som händer då.

XOXO Arunee

Bilder på utsikten från skolan!

Likes

Comments

Hejsan alla läsare 😉 Just nu sitter jag och väntar på att få stiga på flygplanet. Jag är super duper nervös för detta är första gången jag ska resa helt själv och jag har knappt fått någon sömn 3 nätter i rad nu! Flyget ska ta sammanlagt ca 12 timmar och jag är framme i San Diego vid kl 5 på morgonen i svensk tid och då ska jag bara sooova hela resan!

För er som inte vet så ska jag till San diego för att studera i 13 veckor.

Jag uppdatera mer imorgon 😊💕 XOXO AruneeLikes

Comments