​Godmorgon på er! 
hoppas ni mår bra de gör vi tack. 
idag är de lördag och just nu befinner jag hos min killes företag. Idag kommer jag bara vara hemma har inte mycket för mig och goran ska bara jobba som vanligt. hoppas ni får en underbar lördag med era nära och kära. kram på er 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare!
Hoppas ni mår bra. vi vill bara be om ursäkt för att vi inte har vart så aktiva i bloggen.
vi har bara haft så mycket att göra.
Goran har haft så mycket att göra på jobbet eftersom de börjar närma sig till vintern så alla måste byta däck och så vidare. Och de har hänt massa annat som jag inte kan ta de här men vi ska försöka vara så aktiva som möjligt. hoppas ni får en underbar lördag, fast de är så kyligt ute. Ta hand om er så hörs vi snart igenLikes

Comments

​Godmorgon mina kärra tittare! 
Hoppas ni mår bra idag. I går kväll så var jag bjuden på middag  hos min killes familj. De var jätte kul och mysigt. idag har jag fullt upp jag ska passa min systers tre barn två små sönder o en liten dotter. så jag kommer inte kunna blogga idag och goran jobbar som vanligt idag med haha. så vi önskar er en underbar lördag
​ kram på er :) 

Likes

Comments

 Hej kärra tittare! 
​ förlåt för att vi inte har bloggat på jätte länge, jag har varit i tyskland o träffat mina kusiner, därför har jag inte haft så mycket tid att blogga. Och goran har haft fullt upp med sitt jobb som vanligt ... haha.. men vi lovar att försöka blogga varje dag. Hoppas ni får en underbar dag för jag ska iväg och göra några saker nu. 
Puss på er 

Likes

Comments

Godmorgon på er mina söta tittare! 
Hoppas ni har sovit gott, de har inte gjort har haft så svårt att sova, har också haft jätte svårt för att sova. tatuerade mig igår och så ser den ut. jag är jätte nöjd över den. hoppas ni tycker om den också. På fredag åker jag till Tyskland och kommer vara borta i en hel vecka så jag ska ta med min dator också för jag ska kunna blogga där om jag hinner. 
idag ska jag åka till stan och handla. 
En sak till den som vill tatuera kan kommentera. Så kan vi prata vidare om de men för att kunna tatuera sig så ligger det i Göteborg. Ta hand om er så hörs vi när jag kan. Puss! 

Likes

Comments

​Godmorgon på er! 
Hoppas ni har haft en underbar helg snart är den slut, idag har vi inte så stora planer på vad vi ska göra vi ska bara jobba som vanligt.  
Idag så skiner solen och de är så underbart! Idag kommer jag förmodligen tatuera mig jag ser verkligen framme emot det. Hoppas ni får en underbar söndag vi hörs senare idag. 

Likes

Comments

​Godmorgon mina fina läsare!! 
Jag har en överaskning, imorgon ska jag tatuera in mig på handleden där ska jag ha: Daddy 1999 och en stjärna, För de har en stark betydelse de var de året han dog så  och de betyder jätte mycket för mig så jag ska göra de och kanske två fjärilar på ryggen oxå och de har också en stark betydelse. Så jag längtar jätte mycket!! 

Likes

Comments

​Heej alla tittare julia här, hoppas ni mår bra. 
Just nu så skinner solen man får verkligen den här hörst känslan så underbart! Igår så kunde vi inte blogga för jag var på jobbet hela dagen och goran var på sitt jobb och jobbade som vanligt hahah. Just nu så befinner jag mig på hans företag gör inget spciellt faktiskt. 
Jag funderar att göra ett inlägg senare på dagen, där de kommer handla om mig och goran vi ska berätta lite om oss själva så ni kan lära känna oss lite bättre. 
Ta hand om er så länge så hörs vi snart igen. 
kram!! 

Likes

Comments

God kväll alla tittare! vi vill  bara säga förlåt för att vi inte gjorde någon inlägg igår och berätta vår hemlighet, men vi tänker vänta lite med de, så om ni vill veta så ha koll på när  hemligheten kommer fram. 
Varför vi inte bloggade igår var för att vi la oss tidigt eftersom vi var tvugna att gå upp tidigt idag för att jobba.  ( jag är jätte trött )den här inlägget som kommer nu får vara för idag för i morgon måste jag jobbar från 7 på morgonen så jag kommer inte ha tid att blogga/ Julia. Men vi kommer blogga så fort vi har tid imorgon vi lovar! 
ta hand om er och hoppas ni får en underbar kväll. kram!  

Likes

Comments

​Godmorgon 
Just nu befinner jag på min killes verkstad 
har inte så mycket att säga just nu för jag själv har inga planer för mig men goran ska bara jobba som vanligt. vi önskar er en härlig vecka tillsammans med era nära o kära ta hand om er så hörs vi senare då får ni veta en hemlighet. kram 

Likes

Comments