Hej fina du!

Då var det måndag igen, äntligen! (eller inte...)

Något jag älskar att göra är att lyssna på poddar. Det är så himla mysigt och gör vardag (även en grå måndag som denna) betydligt roligare.

Mina favoritpoddar är:

*Mathilda och Andrea bloggpodd

*Den fantastiska resan

*Alex och Sigges podcast

*Fredagspodden med Hannah & Amanda

Alla de här ovanför gör en så himla glad och jag skrattar alltid när jag lyssnar på dom. Vilket kan vara lite pinsamt om man typ sitter på ett tåg helt ensam (alltså inte ensam på tåget, utan att man inte känner någon på tåget) och så börjar man helt plötsligt skratta. Trots att jag har gjort det här "misstaget" flera gånger så fortsätter jag. Det är värt lite konstiga blickar, jag har ju roligt! Man ska inte sluta med något man tycker om bara för att man är rädd för att någon ska tycka något om en. Speciellt inte när det gäller att du sitter och skrattar åt dig själv framför en massa främlingar. Skit i det, gör som du vill så länge du inte sårar någon. Livet blir så mycket roligare då, I promise!

Puss och kram

GO GIRL!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu har även jag tänkt att börja blogga (typ såhär 100 år efter alla andra,hehe...) Jag kommer att vara helt anonym på den här bloggen, dels för att det blir mer spännande för er, och dels för att jag tycker att det skulle vara skönt att det inte är någon som vet vem jag är.

Iallafall, jag tycker att vi inte behandlar tjejer rätt. Det är alldeles för mycket skitprat och dumma kommentarer, alltså det är sjukt så mycket tjejer blir kränkta på nätet. Och då inte bara utav killar, utan av varandra också.

Igår när jag satt och skrollade igenom facebook kom jag in på en artikel där de jämförde Zara Larssons "nakenbild" (som inte en var en nakenbild) och paradisehotel-Eriks "nakenbild" (som var betydligt mycket mer naken än Zaras) och jag blev fullkomligt chockad! På Zaras bild var det då VÄLDIGT mycket hat kommentarer, medan Erik fick kommentarer och att han var kunglig. Missförstå mig inte nu, för jag tycker inte att det är fel att Erik får positiva kommentarer, jag tycker bara att det är fel att Zara inte får samma respons alls.

Var jag ville komma med detta är att vi tjejer måste kämpa ännu lite mer än vad vi redan gör. "Vi har det bra", "jag behandlas på samma sätt som mina killkompisar", "vill du inte att killarna ska hålla upp dörren eller?" tjalalalala... Så fortsätter det i all oändlighet. Vi blir inte alls behandlade på samma sätt som killar. det är bara rent önsketänkande, eller bara att du är osäker i dig själv och umgås därför med killar som är dumma i huvudet och därför har inbillat dig det. Men det är okej, för i sånna fall har du verkligen kommit helt rätt. För jag kommer bevisa för dig här på den här bloggen att vi tjejer är grymma, och att vi nu måste kämpa för att bevisa det för personer som inte tror på oss.

Känner att jag verkligen gick direkt på sak, haha! Men jag hoppas iallafall att ni kommer att kika in här fler gånger, hade varit kul :)

Såklart kommer jag inte bara att skriva om feminism och sånt, men jag tycker det är viktigt att ta upp.

Puss och kram

GO GIRL!

Likes

Comments