​Tjena! Då var det tisdag igen...Har inget  språk hela veckan, vilket gör mitt liv 100 gånger bättre och så hade jag sovmorgon imorse! Hade 2 timmar på mig för att göra mig i ordning och stuff och lyckades ändå stressa upp mig själv och springa till bussen 👏. Försökte att se min crush i skolan, men har inte sett han än 😭, kanske är bra för jag ser ut som ett ägg idag.

Längtar till lovet sååååå otroligt mycket för då ska jag festa sönder 😁🍸💃 

HOPPAS ATT ALLA HAR DET  BRA PUSS ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är en sak som jag tänker på väldigt ofta på sistone. Livet tvingar oss alltid vara med några, även med dem man inte vill vara med. Man MÅSTE hitta kompisar i dagis, skolan, jobbet osv. Och jag tycker att det är fel att umgås med de som man inte tycker om bara för att inte vara själv. Till exempel vad är det för oskrivna regel att man är foreller alone om man äter lunch på skolan själv??? Vad är det för oskrivna regel att man inte kan äta på Mc själv? Att man inte har vänner om man shoppar själv? Att man måste vara med någon på en fredags kväll osv osv ??? Jag kanske vill bara äta själv? Och jag kanske inte har några kompisar i skolan? so what? Jag orkar inte shoppa med några ? Jag gör vad jag vill vafan

Det jag vill säga är inte- skit i alla vara själv resten av ditt liv! Nej! jag vill säga- heller med 1 bästa kompis även utanför skolan än med 7 falska kompisar, som irriterar dig och som du inte kan vara dig själv med! Jag har haft sådana kompisar och tänker ALDRIG IGEN FÖRFAN! Sak # 1 Skit i kompisar som kan svika dig när som helst för några andra. Sak #2 Skit i kompisar ska hålla på att förändra dig eller hata sakerna du älskar.

Gilla att vara själv, uppskatta dina äkta kompisar även om det är bara en kompis, var inte rädd för att vara själv!

Likes

Comments

Tjena! Jag hatar tisdagar så jävla mycket för jag går hemifrån halv 8 och kommer hem halv 8 på kvällen...
Orkade inte alls med skolan så skolkade sista lektionen och gick hem till min bästis. Och var as glad att jag ska komma till jobbet i tid ( jobbar som tränare), men råkade ta fel buss, så jag gick av efter två hållplatser och gick resten av väggen. När jag skynda som fan för att komma i tid anser jag att jag kom EN TIMME för tidigt. JÄVLA CP -.-
Har jättesvårt med tid ibland men kände mig som en jävla loser för att jag kunde chilla hos bbe mycket längre....
Men i alla fall, har jag överlevt denna jävla tisdag och sitter nu och dricker te hihi.

Likes

Comments

Godmorgon på er! Gymmat igår, men har inte alls gjort så mycket i helgen. Ändå så har denna helg gått alldeles för snabbt. Måste städa och plugga massor idag....men pallar verkligen inte. Och gå till äckelskola imorgon känns bara "toppen"!

Tänkte tipsa er en ganska chill sångare som heter LYFE HARRIS . Älskar sådana "knarkare-chill musik" på sistone och rekommenderar er verkligen att lyssna på han!!!!!

Hoppas att ni är på ett mycket bättre humör än jag och ha en bra söndag babes ❤

Likes

Comments

Tja! Eftersom jag älskar tv-serier så tänkte jag göra tips på de absolut bästa serier. Och inte på sådana som THE VAMPIRE DIARIES, PRETTY LITTLE LIARS, TEEN WOLF (som är skit bra), men som alla vet redan om, utan några som är bra men kanske inte så populära.

1) PERCEPTION

En jätte intressant serie om psykologi och kriminalare

2) FAKING IT

Teenager drama och mycket mer saker som alla ungdomar känner igen. Helt enkelt en bra serie!

3) LIE TO ME

En till kriminalare serie som inte har så många avsnitt, som jag blev kär i haha.

4) AWKWARD

ÄLSKAR denna serie och tycker att om ni inte sett några avsnitt än så borde ni börja med det!!!


Likes

Comments


Hejhej! Jag är en tjej som ska blogga om mitt liv, olika tips, om hur man ska motivera sig själv och massor annat. Hoppas ni tycker att det blir intressant och att ni kommer älska min blogg 😁

Likes

Comments