Det blev en halvdags arbete i fredags, därefter blev det lite småfix i stan innan jag gick tillbaka till jobbet för att äta en lite sen lunch och vänta in min kollega som slutade strax efter tre. Vi hade bokat in sminkning 15:30 på Kicks, hos MAC. Det var så värt pengarna och tiden, så gulliga och duktiga makeup artister. Jag visste på ett ungefär vad jag ville ha för sminkning, lite champagnefärgad glittrig skugga med mildare sotning, eyeliner och fransar. Dessvärre fick vi sådan stress efteråt att jag inte hann ta någon "ordentlig" bild på sminket, men man ser litegrann på bilden nedan.

Efter att vi hade suttit och blivit fina hos MAC, så bar det av hem till min kollega där vi gjorde oss i ordning, tiden rann iväg som sagt och vi fick stressa med det sista. Behöver jag säga att "den nya" hype:ade brösttejpen är sämst? Jag fick verkligen inte till den hur den skulle sitta osv, så den rekommenderar jag inte. Mest ovärda investeringen ever. Men klänningen satt bra ändå och jag överlevde kvällen. 

Jag shoppade även med mig lite produkter ifrån MAC när man ändå fick lite rådgivning. Det fick bli ett nytt rouge som heter make you mine också fransarna i nr 36. Jag var nöjd så denna gången, men borstarna som hon använde när hon sminkade mig, det var h-e-a-v-e-n. Så mjuka och lätta att jobba med.

Jag berättar mer om bröllopet under morgondagen, så stay tuned! :)

XOXO

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Först och främst FÖRLÅT för min frånvaro, jag visste att jag hade en tuff vecka framför mig med massa saker inplanerat tillsammans med att hinna med mitt vanliga vardagsliv.

Plugget har gått sådär denna veckan, det har inte blivit så mycket gjort. Svårt att plugga hemma på grund av allt borrande ifrån stambytet som sker i huset just nu. Jobbet har gått bra, det har dock varit mycket då vi varit lite underbemannad i min grupp, men vi gör det bästa av situationen och löser det på bästa sätt. Motivationen är kanske inte på 100 just nu, men jag skulle aldrig svika min teammates, men det tar vi i ett nytt separat inlägg.

Kvällarna har ägnats åt förberedelser inför bröllopet jag var på i fredags, det har varit en del att ordna. Transporten var den biten som tog längst tid att fixa och som blev onödigt komplicerat tills vi bestämde oss för taxi.

Nedan ser ni mina fina örhängen jag fick hem i tisdags, väldigt klassiska och dessa kommer jag kunna använda massor i resten av mitt liv. Paketet kom väldigt fin inslaget, i väldigt stora och olika kartonger. Jag med mina naglar, fick be om hjälp för att få upp tejp och knutar.. Jag blev såååå nöjd kan jag i alla fall säga.

XOXO

Likes

Comments

Hello!
Idag var det back to work again efter fyra dagar ledighet och man blev välkommen tillbaka till en hel del att göra. Så det har varit en intensiv dag från morgon till eftermiddag, efter jobbet mötte jag upp min bästo A (henne lär ni höra en del om här), vi hade bokat tid för att fixa naglarna, för hon ska resa och jag ska på festligheter i helgen, så man måste ju vara fin. Det blev fransk fade, classic, enkelt och snyggt! 

Efter det hade vi lite ärenden som vi var tvungen att ta tag i, dock agerade jag mest mentalt stöd. Jag är den personen som "det löser sig, andas" hon är "det måste lösas NU!" Vi kompletterar varandra ganska bra kan man säga, men det är en bra vänskap. En mycket bra.

Jag känner att jag kanske valde att starta upp fel vecka, för det kommer vara intensiva dagar och sen uppdatering från min sida. Men så blir det ibland, dock blev det inget plugg gjort idag men det hade jag inte räknat med heller.

Likes

Comments

God kväll!
Här sitter jag och snickrar på min blogg, det har varit mycket fram och tillbaka med en del mina tankar om att starta denna. Men nu har jag bestämt mig för att göra det, som ni ser.

Innehållet här kommer att bestå av min vardag som består av en hel del jobb och dessutom nu även studier på distans, för att sedan kunna komma vidare karriärsmässigt. Jag kommer också bjuda på en del inredninginspo eftersom jag har några renoveringar på gång i min lägenhet.

Med andra ord kommer det att bjuda på en hel del girlystuff, jag vill ha med allt och lite till och inte hamna i ett fack helt enkelt. Jag vill även kunna inspirerar andra att eventuellt ta tag i vissa saker, ingenting är aldrig försent och jag vill tacka en del nära i min omgivning för att jag äntligen har insett det.

Ni kommer alltså få följa med mig på min resa från och med imorgon redan! Vi ses då igen!

Likes

Comments