Header

~ Match

Jag har varit på Aroscupen under helgen och den var jätterolig. Det var disco och EM-matcher i caféet. Vi sov över 3 nätter på en skola.

Första matchen var mot IK Franke vi vann med 1-0. Andra matchen var mot IFK Lidingö FK vi vann med 2-0. Tredje matchen var mot Skiljebo SK vi vann med 5-2. Fjärde matchen var mot Arboga vi förlorade med 6-2. Femte matchen var mot Reymersholms IK vi vann med 5-1. Sjätte matchen var mot Danmarks if och det var en bra match. Det var lerigt och regnigt men vi vann på straffar. Jag räddade den sista straffen och vi kom till kvartsfinal. Vi möte Falun vi vann med 5-3.

Sen i semifinal möte vi Syrianska FC vi förlorade med 4-0. Sen fick vi bronsmedalj för att vi kom trea. Det var 40 lag med och spelade så en tredje plats var riktigt bra.

Bilder lånade från aroscupen.se

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

~ Träning

Jag har gjort en kort video när jag äter habanero. Det var väldigt starkt jag rekomenderar inte att ni äter de. Filmen kommer ut i morgon tror jag.

Jag hade målvaktsträning i tisdags den började klockan sex slutade klockan sju. Vi tränade på teknik. Vi övade våran balans och att landa rätt när vi slänger oss för att rädda bollar. Sen övade vi oss på målvaktsskopa. Vi gjorde övningar med koner. Jag var väldigt nöjd med träningen.

Likes

Comments

~ Match

Det var fotbollscup i Kristinehamn under helgen och jag tänkte berätta lite om den. Det var pappas helg så vi åkte från Molkom tjugo i nio. när vi kom fram bytte jag om, sen värmde vi upp innan det var dags för match.
Första matchen mötte vi Karlslunds IF och vi förlorade med 4-0, jag var inte med i den matchen.
Andra matchen mötte vi FBK Karlstad och vi förlorade med 3-1, då var det jag som stog i mål.
Tredje matchen spelade vi mot Västerås IK och då förlorade vi med 2-0, jag var inte med i den matchen.
Fjärde matchen spelade vi mot IFK Kristinehamn Blå och då vann vi med 12-1, jag stog i mål då.
Femte matchen mötte vi SK Sifhälla/Säffle FF Blå och då förlorade vi med 3-5, då turades jag och den andra målvakten om 12 minuter var.

Vi kom på femteplats efter att cupen var klar.

Jag tyckte det va jobbigt att det var så lång dag, det började klockan tio och slutade klockan åtta på kvällen. Men det var roligt att spela mot andra lag och nu vet vi i laget vad vi ska träna på.

Likes

Comments

~ Träning

Nu har jag kommit hem från dagens träning. Vi började köra "svarte man", det går ut på att en börjar med att stå i mitten av fyra koner. Sen så ska vi andra försöka dribbla förbi honom. Om han tar bollen så får den han tagit också stå i mitten. Om man lyckas ta sig förbi honom så är man kvar. Den som klarar sig längst vinner. Jag lyckades inte dribbla förbi den här gången men nästa gång ska jag lyckas.

Efter svarte man så så körde vi femmannamatcher och passningsövningar. Jag fick stå i mål på matcherna och det gick bra. På passningsövningarna så gick det också bra. Sen körde vi straffar jag räddade några skott men inte alla. Jag blir bättre och bättre ju mer jag tränar.

Jag tänkte berätta lite om helgens cup som var i Kristinehamn, men det gör jag i morgon för nu är klockan mycket och jag är trött.

Likes

Comments

Detta är mitt första inlägg i den här bloggen. Jag ska snart iväg på den här veckans första träning men skriver ett inlägg här så ni ser att jag kommit igång med bloggen. I den här bloggen kommer jag att skriva mest om fotbollen. Mina träningar, matcherna och fotbollstips. Jag kommer att skriva om vad jag gör om dagarna och bjuda på bilder och annat roligt!
​Jag ska försöka uppdatera en gång om dagen och jag hoppas att ni vill följa mig och läsa mina inlägg.

Om ni följer mig här på nouw så följer jag tillbaka.

Likes

Comments