Natur, Funderingar

Och det innebär nytt jobb, nya människor att interagera med, lugna helger, konferenser och massor av nya inspirerande möten. Och förstås nya platser. Här kommer ett galleri av nya saker i mitt liv.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Konst, Natur, Njut, Resmål

Jag säger bara woaw, vilken stad! Har varit här förut några gånger men det har varit på vinterhalvåret. Vilken skillnad att komma hit på sommaren. Vi har gått massor, åkt U-bahn, S-bahn, tram och buss. Från det ena stället till det andra stället, för att träffa vänner, för att shoppa, för att se, för att äta, fika och för att njuta. Har då mycket kvar att göra så detta resmålet går stå kvar på "to visit-listan" ett tag till. Här kommer ett litet axplock på vad jag gjort,

Likes

Comments

Natur, Njut, Resmål, Trädgård

Den bästa skärgårdspärlan örongångarna Vaxholm. Fantastiskt att kunna ta sig dit på en halvtimma och dessutom med båt. Kan väl inte bli bättre än så. Hade sällskap på utflykten av dotter och exet. Vid varje besök i Vaxholm ingår en promenad runt byn för att spana in årets nykomlingar och alla de gamla godingarna, som till exempel Vaxholms Hembygdgårds café. Kan jämföras med Taxibge Slotts café, om inte detta är ett strå vassare!

Likes

Comments

Konst, Natur, Njut, Trädgård

Efter att ha startat dagen på Zetas avslutade vi på Lidingö på "Gullvillan". Denna pärla av njutning som Lidingöborna njutit av så många år och som utvecklas så mycket nästan för varje gång jag åker dit. Gör ett besök, rekommenderar det verkligen.

Likes

Comments

Trädgård, Njut, Natur, Konst

Har besök från Sydafrika av mycket trädgårdsintresserade väninna. Hennes make är också här men vi tre gör lite olika utflykter. För den kvinnliga delen av gänget är det hög prioritet på trädgårdar. Maken gillar "äkta" självplanterad natur bättre, gärna med lite springvänliga stigar. Vi föredrar planterade anläggningar med fika. Dagens besök började på Zetas i Kungens kurva.

Och här är några från fantastiska Gullvillan.

Likes

Comments

Resmål, Trädgård, Natur

Hos Gunvor och Johan. Så fint det är och vilket arbete de har lagt ner. Lite arbete kvarstår, hjälpen har anlänt. Vi firade vår ankomst med snittar och bubbel. Finbesök även av Simba med husse. Inte kan man tro att han bara är tonåring, så fin och väluppfostrad som han är. Problem uppstår dock då han vill lägga sig under bordet! Han förstår inte hur stor han är.😁

Likes

Comments