Resmål, Trädgård, Natur

Hos Gunvor och Johan. Så fint det är och vilket arbete de har lagt ner. Lite arbete kvarstår, hjälpen har anlänt. Vi firade vår ankomst med snittar och bubbel. Finbesök även av Simba med husse. Inte kan man tro att han bara är tonåring, så fin och väluppfostrad som han är. Problem uppstår dock då han vill lägga sig under bordet! Han förstår inte hur stor han är.😁

Likes

Comments

Natur, Njut, Resmål, Trädgård

Här ska vi stanna några dagar hos goda vänner. De har köpt en gård och renoverar, inreder, meckar, kreerar och pysslar om tomt, hus och djur dagarna i ända. Om de nu inte tar emot nyfikna vänner, som de ofta gör. Lite utflykter hann vi oxå med. På agendan stod Holy Smoke, Kullahalvön, Mölle, Norrvikens Trädgårdar och Lotties trädgård.

Likes

Comments

Konst, Natur, Njut, Resmål, Trädgård

Över Öresundsbron till Köpenhamn och vidare till Konstmuseet Louisiana. Fantastiskt vackert. Tillbringade några timmar där för att sedan åka vidare för incheckning. Vädret har varit underbart så middag intogs på bryggrestaurang i Rungsted. I morgon fortsätter resan, nu mot vänner i Ängelholm.

Likes

Comments

Natur, Njut, Resmål

Började resan med regn här hemma men vartefter milen rullade på klarnade det upp. Första stoppet blev i Klagstorp nära Smygehuk. Bodde på ett fantastiskt trevligt Hemmesåkers B&B. Fina rum, pool, cyklar att låna och goda tips. Hit kommer vi tillbaka. Kvällen avslutades på verandan vid havet på Smygehamns hotell.

Likes

Comments

Resmål, Konst

Vi tar Öresundsbron över till Köpenhamn och stannar där några timmar innan vi far vidare. Det blir en snabb promenad på Ströget, en liten fikapaus, shopping och ett besök på Christiansborg slot där bland annat Folketinget håller hus.

Likes

Comments

Natur, Resmål, Njut

Härligt väder på vår första semesterdag. Efter en lång resa så kom vi fram, södra Sverige var destinationen idag, Smygehamn. Har bokat första natten i Klagstorp, på ett jättehärligt B&B. Cyklar lånades och vi tog oss ner till havet och fick en fin middag.

Likes

Comments