Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu får ni veta en del av mig och att blotta sig själv är otroligt svårt, visa sina sidor som man egentligen inte vill. Men man måste för att någon ska förstå hur man är.

Jag är en person som läser varje situation, överanalyserar i princip allt. Jag tolkar beteende och oftast till något negativt. Jag har en väldigt negativ hjärna dock visar jag det sällan. Varje ord, varje mening och varje val en person gör så finns det en orsak till det. Det är i alla fall så jag tänker. Jag känner - för mycket. Jag kan få en förälskelse fort, vill allt med personen innan jag ens blivit tillsammans med honom. Dock kan det försvinna lika fort. Blir jag ledsen så försvinner jag rejält ner i en slags depression och de närmast mig får oftast ta smällen. Som tur är förstår dem mig, de vet hur jag fungerar. Något som kanske får en person att bli ledsen en stund får mig att deppa ihop rejält. Det kan ta timmar eller hela dagen innan jag mår någorlunda bra igen. I väldigt jobbiga fall kan det sitta i ett bra tag. Jag kan bete mig normalt omkring människor, för det är oftast kvällar och nätter som är jobbigast. Drabbas i sådana fall av sömnbrist eller ingen hunger.
Ibland kan det verka som att jag inte lyssnar, jag avbryter eller är inte riktigt närvarande. Det beror på att i mitt huvud kan det vara miljoner tankar som snurrar samtidigt och det är inte meningen att såra personen jag pratar med. Det kan vara att jag kommer på något jag blir exalterad över och måste få ut det utan att tänka på konsekvenserna. Jag gör impulsiva grejer. Det kan vara från att tatuera mig till att åka till en annan stad. Färga håret i en annorlunda färg, till att bara göra dumma beslut. Vissa saker skall helt enkelt inte uttalas, även om det här är min blogg. Jag måste ha all information om människor vilket kan uppskattas som besatthet. Det är mer att jag avskyr lögner. Jag får reda på näst intill allt, så om jag någonsin ställer en fråga som du ljugit om så är det en väldigt stor chans att jag redan vet sanningen. Jag älskar citat och använder dem väldigt ofta till att uttrycka mina känslor, samma sak gäller låtar och deras texter. För även om jag känner för mycket så har jag svårt att uttrycka mig ibland. Det kan gå i vissa fall, faktiskt, oftast i text i sådana fall. Dock väldigt sällan.

Jag har fått höra av olika människor att jag har adhd. Andra har också sagt att jag har drag av asperger, bipolär och add osv. Visst jag kanske har det, allt eller inget, dock tänker jag inte göra en så kallad utredning för att få det på ett papper. Depression har jag redan på papper, räcker. Jag vägrar ta medicin för att ändra den jag är, det här är jag. Jag trivs med mig själv, finns saker jag vill ändra och det är igång. Men när det kommer till min personlighet och psyke så är jag nöjd. Jag vet att många människor blir 'skrämda' av den jag är, det kan vara avundsjuka eller något annat, men dem människorna vill jag inte ha i mitt liv. Jag är hellre själv än omringad av falska vänner.

Likes

Comments
I don't care who you are
Where you're from
Don't care what you did
As long as you love me

I've tried to hide it so that no one knows
But I guess it shows
When you look into my eyes
What you did and where you're comin from
I don't care, as long as you love me

Every little thing that you have said and done
Feels like it's deep within m
Doesn't really matter if you're on the run
It seems like we're meant to be

Why can't I get you out of my fucking mind. Just leave, just go. I can't take it anymore. I've been down this road before, it's not the same but similar although. Everything's pointing at the other direction. But still, here I am. Waiting for the impossible to happen. Why does this always happen to me? I wont say I'm in love, beacause it takes so much more. But, I have to say. I'm not even sure I know what 'love' is. Anyway.

I only miss you when I'm breathing. I only need you when my heart is beating. You are the color that I'm bleeding. This ain't no ordinary feeling. You are the only thing that I believe in. I know you're coming back to me. I will be waiting here for you til the end.
I only miss you when I'm breathing.

Likes

Comments

Jag har haft otroligt svårt att gå upp i tid inför jobbet. I princip varje dag sedan jag började. Idag ringde Tim och Patrik mig vid fem på morgonen och för första gången kom jag upp någorlunda i tid. Men dock inte med ett leende! Bli väckt den tiden är inte så kul, men var väl bra eftersom jag NU känner mig någorlunda pigg. Så blev kaffe och cigarett med grabbarna grus på morgonkvisten, skratt och störda kommentarer haha. I alla fall, blir intressant att se om energin håller i sig hela dagen. I doubt it. Men men, det är snart helg! Längtar. Därför det är så skönt att ha börjat jobba för jag uppskattar helgen så mycket mer nu. Snart iväg till dagens första kund. Slutar 16.00 idag, blir intressant att se vad eftermiddagen har att erbjuda!

Vad har annars hänt? Håller på och skriver på en bok (igen). Men ja, känner jag mig rätt så lär jag väl aldrig bli klar med den heller. Men än så länge håller jag i och skriver. Annars är det bara jobb i princip.

Nej, nu ska jag iväg!

Likes

Comments

Well, I never saw it coming. I should've started running a long time ago. And I never thought I'd doubt you, I'm better off without you. More than you know. I'm slowly getting closure, I guess it's really over. I'm finally getting better. And now I'm picking up the pieces, I'm spending all of these days putting my heart back together. 'Cause the day I thought I'd never get through, I knew I'll get over you.

Ja, jag har gjort om texten. Originalet är annorlunda men min variant passar bättre för mig.

Likes

Comments

Nu är det ett år sedan mitt liv tog en ny väg. En väg jag hade glömt existera. Dock jag hittade tillbaka till den vägen och tog mitt liv i mina egna händer. Visst, under detta år har det funnits tårar, sorg och ensamhet. Men aldrig mått så bra som jag gjort nu. Jag tog beslutet att bryta upp med min dåvarande och genom det blev jag mig själv. Jag kom ut starkare på andra sidan och gladare. Återfann kontakt med människor som försvunnit, fått nya vänner och tagit bort dem negativa i mitt liv. Visst, finns mycket jag behöver jobba med när det kommer till mig själv. Men en sak i taget.


Ja, jag har i alla fall börjat jobba nu så det känns det fantastiskt. Trivs otroligt bra! Helgen har varit lugn, träffade Pantea en sväng i fredags och åt mat. Snackade skit i kanske tre timmar vilket var otroligt trevligt! Sedan umgicks med Sara tills hon åkte till Norrland och igår var jag nere på Å med två stycken. Fast var nykter. Sedan tog jag bilen och träffade en gammal bekant. Skulle ses en liten stund men det slutade med att vi satt i två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Vilket var väldigt kul! Sedan ahr denna tråkigt söndag bestått av handla mat samt matlagning. Just nu sitter jag och kollar på Frozen samt pratar med Sara i telefon som har slumrat till och snarkar i denna sekund. Skriker till strax för att få liv i henne.Likes

Comments

'' Mitt hjärta e trött
Smärtan har fött massa mörker jag måste ta död på
Men det kostar att köpslå
Känns som jag går genom eld och det bränns
Dekadensen e nära det bär eller brister
Hatar mig själv för jag svär att jag visste
Snart har jag nått min botten jag måste få landa
Jag bara måste få andas ''

Likes

Comments

​Lite som jag har nyligen pinnat! Tyckte dem va fina så lägger ut dem här med.

Likes

Comments


Det uttrycket stämmer väldigt bra faktiskt. Jag vet inte vad jag gjort för fel, antagligen tagit förgivet att det aldrig skulle ske igen. Men ack så fel jag hade. Fått tillbaka min otroligt smärtsamma cysta att jag i princip vill bara gräva ner mig och vakna upp när den är borta. Men sådan tur har jag inte dessvärre. Det är bara att fortsätta livet som vanligt, dock något saktare eftersom varje steg gör ont. Visst vanliga värktabletter (ipren och alvedon) hjälper, men endast för stunden så efter ca 5h är jag tillbaka i det smärtsamma steget. Ska ringa om det återigen imorgon och förhoppningsvis fixar dem det.

Så vad har jag gjort under den senaste tiden förutom klagat över min cysta? Som alla vet har det varit power meet här i Västerås! Vilket inte var direkt roligt om jag ska vara ärlig. Kunde inte riktigt "njuta" som förr. Sitta på hård mark? Nej. Men tog mig ner i alla fall i fredags och kollade läget en stund, men var nykter och körde så kom smidigt hem. Dock jäklar vad ont jag hade. Sjukt. I alla fall, träffade några roliga människor! Kan ha vänt lite på dygnet också, men det ordnar sig imorgon.

Osäker vad veckans planer är, har lite att göra imorgon och tisdag. Annars är det ganska lugnt faktiskt! Hoppas som sagt att få tid hos någon läkare med min cysta men det får jag veta imorgon. Men men, nu ska jag försöka sova. Nästan hopplöst då jag vaknar ett par gånger under natten ändå. Äsch nu har jag klagat tillräckligt! Natti!

Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva på min blogg längre, men kanske borde uppdatera lite oftare än en gång i månaden. För mig egen skull då det faktiskt är kul att gå tillbaka och läsa ibland. Får bli någon bättring.

Idag har varit en väldigt lugn dag, tvättade imorse och städat lite. Kollat klart på alla vänneravsnitt nu också, haha. Får börja på en ny serie. Vet dock inte vilken. I alla fall mot eftermiddagen/kvällen fick jag och Sara trevligt besök av Kenneth och Balko, satt och drack kaffe och snacka massa skit. Trevligt trevligt! Jävlar vad dem snackar dock, men roligt! Efter det blev de en tur till Ica maxi, inte lika roligt ..

Aja nu ska jag fixa lite sen sova!

Likes

Comments