....förlorade henne redan när hon föddes...


....till din familjs klor....!


Kommer ALLTID älska henne och tänka på henne!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​.....helvetet fortsätter! Bara för att du inte vågar stå upp för mig som mamma! Red ut det först med dina två fruntimmer sen kan jag prata. Familjerätten är ett jävla skämt, ursäkta!

Likes

Comments

​.....fått kämpa och ta emot skit från din familj i 4 år nu! Hur mycket ska en människa behöva stå ut med?!

Fattar du inte hur mycket detta påverkar dottern???

Likes

Comments

.....ni att mobba mig! Jävligt vuxet beteende *not*! Att snacka skit om mig och sprida massa lögner leder ingen vart! Skiter i er nu och fokuserar på det som jag ALLTID fokuserat på: dottern!

Sen får ni göra vad faaan ni vill!

Likes

Comments

​.....ska jag dras ned i eran skit?! Lös det mellan er och låt mig få vara mamma till mitt barn! Jag tänker inte rådfråga dig om något OCH händer det något så kommer jag banne mig inte höra av mig! Varför skulle jag! Får ju bara skit när jag gör det!!!!! Jävla pungsvett!

Likes

Comments

​.....är så jävla FALSK...en riktig lögnF***A!!! Jag litar inte ett jävla dugg på vad du säger & du har verkligen bränt dina broar!!! Och så MESIG!!!

Ångrar så inih*****e att jag lärde känna dig och fick BARN med dig! Du är som Dr Jekyll and Mr Hyde!

Och kärringen du bor ihop med...Jävla luder och manipulativ bitch! Och henne låter du leka med min dotter?! Och din SYSTER sen! Lika falsk hon!!!!

Likes

Comments

.......kan man vara så jävla falsk, så genomrutten och så elak?! VAD har jag någonsin gjort dig???? Och vad har jag någonsin gjort för att förtjäna att bli behandlad så här????

Du kommer få leva med detta för resten av livet!!!! Ditt jävla AS!!!!!!

Likes

Comments

....har jag inget som håller mig kvar längre! Att flytta härifrån känns mer och mer lockande! Tack till dig din j***la idiot som förstör mitt liv, min dotters liv och resten av min familjs liv!!! Kommer ALDRIG förlåta dig!

Likes

Comments

​.....verkligen behöva massage!!! Åhhh mina axlar! Behöver närhet också....

Likes

Comments

​.....sjunker bara längre & längre ner i träsket! Trodde inte att någon kunde sjunka så långt ner! Det dyker upp nya saker hela tiden och jag ska bara acceptera det! No Way! Tänk inte på VÅR dotter! Du tänker bara på dig själv.


Gjorde ett klipp igår! Hittade massa pärlor...här ska pärlas :)

Likes

Comments