• Facebook
  • Snapchat
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw

25 juli

Det startede med, at jeg vågnede cirka kl 9.43. Det var endelig blevet den dag, vi skulle ud og rejse!

Vi pakkede, det sidste der skulle pakkes og kl 13.00 kørte vi så.

Aller først skulle vi køre til kolding, for at møde dem vi skulle ud og rejse sammen med. Det var nogle af mine forældres venner, som havde en søn på 13 år. Med dem, har vi været på ferie i 5 år i træk. Så det er på en måde blevet til en tradition, hehe.

Da vi så har mødt dem og alt det, begyndte vi at køre til tyskland, Hamborg lufthavn.


Efter 2 timer nåede vi endelig frem til lufthavnen.

Jeg havde sovet i bilen næsten hele turen, så jeg lignede jeg ved ikke hvad. Lad os bare sige at mange kiggede på mig, det var akavet kan jeg sige jer.

Mit outfid bestod bare af: Ck grå t-shirt, Ck sorte bukser med hvide streger, vans og DK-DANS sort hættetrøje (jeg fryser altid i flyvemaskinen og i lufthavnen).


Den tid vi normalt skulle have fløjet, var cirka kl 18.30, men det blev så ændret til 19.30.

Så vi havde masser af tid til at få givet vores bagage og komme igennem sikkerheds kontrollen.

Efter vi havde gjordt alt det der, tjekkede vi vores billetter, for at se hvilke pladser vi skulle sidde ved. Vi fandt så ud af at vi alle skulle sidde 5 forskellige pladser, ingen fik en plads ved siden af hinanden. Det var selfølgelig trist, men vi skulle kun flyve cirka 2 timer så det var vel fint nok.


Hele den tid vi var i flyvemaskinen, kan jeg dsv ikke skrive noget om, fordi jeg sov næsten hele turen. Kan huske en ting, det var at vi fik den klammeste sandwich. Der var næsten kun smør i, heldigvis havde jeg noget at drikke lige ved siden af mig.

Kan også huske at jeg sad yderst ved gangen og der sad to drenge ved siden af. De snakkede tysk (er vold dårlig til tysk) så jeg forstod intet af hvad de sagde.


Da vi så landede var det pænt koldt i Bulgarien, sjovt nok fordi at det var næsten midnat.

Cirka 20 minutter kørte vi med en bus, og endelig var vi ved hotellet.

Jeg kunne allerede lide hotellet bare ved udseendet.

Det sidste der egenligt skete var bare at vi gik til hver vores værelse og slappede af.

Kl 02.34 sov vi så.Sådan var vores rejse og nu sidder vi bare ved standen, slapper af og soler os. Så det er jo mega hygge.


Håber i kunne lide opslaget, (undskyld at der ikke er billeder, fik ikke taget nogle den dag).

Mys<3Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Akne 

Akne er nok det mange spørg om hvad det er, hvor lang tid har man det osv.

Som I nok ved får mange bumser i puberteten og de kan være der et stykke tid, men dem som har akne kan det vare op til 10år eller mere. Jeg har selv haft det i 2 år nu.

Man kan have slemt akne og mildt akne. Slemt akne kan bestå af røde knopper over hele ansigt, mange og lidt større end normalt bumser. Ansigtet er så meget såre bar, så man skal passe på. Man kan godt gå med makeup for at dække det, men det vil jeg virkelig ikke råde jer til som har det. Jeg havde personligt selv meget slemt akne i sidste sommers. Jeg gik med meget makeup, lagde Foundation, concealer og alt det der hver evig eneste dag. Var bange for at vise mit ansigt til folk, var bange for hvad de ville tænke om mig.

Mildt akne er ikke så slemt. Det ligner næsten at man overhovedet ikke har akne men bare har bumser ligesom de fleste.

Så frem til nu gik jeg til lægen tit. Både i Litauen og i Danmark.. Har prøvet mange forskellige creme men problemet var at min hud kunne ikke tåle dem. Min hud var meget såre bar og var allergisk over for noget der var i selve produktet.

Kan huske da jeg kom hjem fra skolen eller andre steder, græd jeg. Syntes det var så pinligt at mit ansigt så sådan ud. Mit selvtillid mistede jeg så. Mange som har akne mister deres selvtillid, det er normalt.

Nu er mit akne ikke så slemt, for jeg har brugt forskellige creme hver dag, både om aftenen og om morgenen. Har fået mere selvtillid end før, er begyndt at være mere glad for min hud. Går nogle gange med makeup, men det er ikke så tit mere, for er ikke bange for at vise mig frem mere.

Til jer som har akne, her er der 3 produkter som har hjulpet mig meget. Gå til lægen først, fordi det kan godt være at I har brug for nogle andre produkter end dem som jeg bruger.

Det var så lidt om akne og hvordan jeg har haft det.

Likes

Comments

​Som i nok har set, har jeg ikke blogget siden sidst. Mange har spurgt om jeg er stoppet osv. Svaret på spørgsmålet er nej. Jeg er igang med at ændre bloggen og mig selv. Det vil sige at bloggen kommer stadig til at handle om dans og træning, men den kommer nu også til at handle om mode, sociale medier og sådan. Det vil sige at jeg kommer til at bruge meget tid på at finde fine tøjstil og bruge lang tid på at sidde og redigere billeder jeg selv har taget. De kommer sikkert på insta.

Nu er det jo sommerferie, så jeg prøver at skrive på bloggen ofte.

Synes bare at i skulle have en lille info om hvad der kommer til at ske.

Likes

Comments

lidt Om mig

Jeg hedder Glorija semcisina. Bor i vejle og danser meget her i byen.

Går på danseskolen DK-DANS oppe i mølholm. har danset i 8 år og håber da, at jeg bliver ved med at danse. Damser standard,latin, disco solo og disco duo. Har været til mange turneringer gennem disse år, men skriver meget mere om det under "dans."

Er 12 år og kommer fra Litauen. MIn far rejste så til Danmark for at arbejde da jeg var 2 år, mens min mor og jeg stadig boede i litauen. Cirka et år efter rejste vi så til danmark for at bo der. Vi havde regnet med at inden jeg skulle i skole ville vi rejse tilbage, men sådan blev det ikke. Vi blev i danmark for at bo og have et godt liv.

Når vi nu alligevel er ved familien, kan jeg lige så godt fortælle om dem. Min far hedder Aleksej (39 år) og kommer fra Rusland. Min mor hedder Ceslava (37 år) og kommer fra Litauen. Mine bedsteforældre døde desværre inden jeg blev født, undtagen min farmor. Hun døde så 2 år efter jeg blev født. Har så en kusine, Kalista (6 år) og en fætter, Klaidas (16 år). så er der også min tante, Anzela (38 år) som bor sammen med min gudfar, Andrius (40 år). De bor alle sammen i Litauen. så har jeg den sidste i min familie, nemlig min gudmor, Ilma (39 år) som bor i Irland.

Min far, mor og jeg bor så i en lille lejlighed i Vejle centrum, men sådan bliver det ikke ved med at være. Vi forhåbentligt i år, flytter ind i et hus.

Da jeg begyndte i skole var det svært. Talte ikke med så mange og var meget alene. Alle havde det let ved dansk, undtagen mg. Jeg var jo vandt til at høre dem fra min familie og venner tale litauisk og rusisk. Jeg vidste ikke hvordan jeg skulle kunne komme i kontakt med dem fra min klasse.

Efter nogle år blev det meget bedre. Talte med dem fra klassen, havde det nemmere og klarede mig godt.

Nu går jeg så i 6 klasse og har det skønt med vennerne. Er ikke så meget sammen med dem fra min klasse i fritiden, men mest dem fra 7 klasse. Både fra min skole af, men også fra andre. Synes selv at det er sjovere.


I år har det nok været det mest fantastisk år. Har aldrig nogensinde været så glad før som i år. Der er sket så meget. Ville skrive om alt det der er sket, men det kommer til at tage lang tid, så jeg tror bare at jeg kommer til at skrive noget af det på et tidspunkt.

Til sidst, har jeg selvfølgelig den dejligste kæreste.

Håber at I kommer til at følge med på min blog

mys mys

Likes

Comments