17 Januar

Okay, jeg undskylder, at jeg ikke har været så aktiv:/. Har været meget stresset og har haft mange planer, at skrive på bloggen var det noget, af det sidste jeg lige kunne holde til. Jeg har været syg siden søndag, er desværre også syg nu. Det vil sige, at jeg lige nu ligger i min seng og bare ser film, imens jeg har det virkelig dårligt. Ville have skrevet på bloggen de dage jeg var hjemme, men havde hovedepine så jeg skrev ikke og lavede ikke lektier, jeg kunne simpelhelt ikke klare det. Nu sidder jeg her, og har det bedre end de andre dage, og håber at jeg bliver rask til imorgen. Nå, tror godt at I har forstået ,hvorfor jeg ikke har været aktiv, men her er jeg igen!

Gunden til at overskriften på dette indlæg er "SYG,JYSKMESTERSKAB" er på grund af, at jeg skal til jyskmesterskab her nu på lørdag, eller det håber jeg. Hvis jeg ikke bliver rask inden fredag, kan jeg jo lige så godt drop det. Fra idag af bliver de sidste 3 dage inden turneringen hårde. Har flere timers træning, mange lektier, selvbruner og meget andet.

Jeg har tænkt på at skrive om turneringen, men ved ikke hvilken måde jeg skal skrive de 3 dage inden turneringen på. Altså om jeg skal have dem med i turneringens indlæg, eller poste hver eneste dag inden turneringen, og så selfølgelig om selve turneringen i et andet indlæg. I må meget gerne skrive, hvad der er bedst.

Når nu dette indlæg bliver postet idag, tænker jeg, at jeg lige så godt kan skrive, hvad jeg skal idag.

Så, idag skal jeg først og fremmest lige ligge lidt og slappe af. Drikke te og forhåbenligt gøre alt for at blive rask til imorgen. Bagefter skal jeg lave mine lektier til imorgen, og fået læst lidt i min bog. Det var meningen at jeg skulle til lægen, eller det tror jeg ihverfald at jeg skulle, men det skal jeg alligvel ikke, så yes yes. Senere på aftenen skal jeg i bad og få første lag selvbruner på, det glæder jeg mig VOLD meget til! Når man er så bleg som jeg nu er, er selvbruner virkelig noget af det bedste. Det nok noget af det bedste ved at være en danser. Selvbruneren skal sidde i 8 timer, og derefter kan man vaske det af. Jeg skifter altid bare mit sengetøj og lan, og så sover jeg bare med det. Næste morgen inden skole går jeg bare i bad. Så får man også et meget flottere resultat.


Det var lige et hurtigt indlæg. Så ses vi imorgen eller lørdag ikk?

Ha en super dejlig dag.

mys fra mig af<3Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Så er det 2018, og vi er (sjovt nok) i et nyt år. Håber I alle har haft en pisse godt nytår med alle jeres venner og familie. Har ikke haft lyst til at skrive om min dag, fordi at det ikke var anderledes som jeres. Det er hellere ikke noget særligt spænende at skrive om, synes jeg.

I juleferien har jeg haft tid til at tænke på mange ting så som bloggen. Først tænkte jeg på at holde en pause eller fuldstændig stoppe, men fik hurtig lysten til at skrive igen. Har haft travlt her for tiden, og får travlt senere hen. Træningen starter fra Mandag af og andre ting. Det vil sige at jeg ikke får så meget tid, til at skrive indlæg til jer.

Synes selv at jeg er blevet bedre, end da jeg startede, og har fået mere lyst til det. Før hen skrev jeg kun et indlæg hver måned eller et indlæg hver anden måned. Det var også på grund af, at jeg ikke havde lysten til det og magtede det ikke. Havde aldrig nogle ideer til, hvad jeg skulle skrive om. Ihvertfald ikke noget spændende.  

Er kommet frem til at jeg begynder at poste noget mere, og får flere ideer til hvad jeg kan skrive om.


Nu er vi jo kommet godt i det nye år, håber jeg.  Folk har lavet nytårsfortsæt, måske nogle som er for meget. Der er sikkert nogle som har nytårsfortsæt, så som at de skal tabe sig meget og få en virkelig god krop. Men pas på at i ikke gøre det for svært. Man skal passe på, at man ikke begynder at træne for meget fra starten af. Kroppen skal blive vant til at træne så meget og være i gang hele tiden. Hvis man starter med at træne meget fra starten af, kan man overbelaste sine ben, arme eller andre dele.

Har også hørt folk sige "nyt år, nyt menneske", altså ændre sin personlighed fordi man er i et nyt år. Jeg tænker bare, øhm nej? Man er jo stadig den samme person, som man var før, og det vil man jo altid være. Synes det er godt hvis man vil lave om på de ting, man er dårlig til og ret på de fejl, man har lavet. Det er helt fint. Men plz, ikke ændre jer selv. Overhovedet ikke når I kommer til at møde nye mennesker. Hvis de ikke kan lide den som du der, er de ikke det værd.


Lige et kort og hurtigt indlæg for idag, vi ses snart igen.

mys<3

Likes

Comments

24 December 

Jeg var virkelig træt, da jeg blev vækket af min mor i morges. Men det var Advent og juledag, så dagen kunne kun blive god. Morgenen startede med, at jeg kiggede ned i min julestrømpe, og der lå min advents gave og noget slik, lækkert. Åbnede min julekalender og gik hen til vores spisebord, hvor mor og jeg drak te.Jeg Åbnede min adventsgave, og fik en parfume, som jeg havde ønsket mig længe. Fik en Gucci Bamboo i 30ml. Den perfekte størrelse til små tasker, for jeg eeelsker at have parfume med i tasken. Mens vi drak te snakkede vi om, hvordan aftenen ville gå, og tænkte på hvad vi mon ville få. Der var jo kun en måde at finde ud af det, vente til aftenen.

Efter vi havde drukket vores te, børstede vi tænder, tog noget andet tøj på og begyndte at rydde op. Vi skulle have gæster kl. 18.00, så vi havde masser af tid. Her i "Semcisinai" familien er vi meget uheldige. Vores fryser virkede ikke mere, og derfor lagde vi vores frosne ting hjemme hos nogle af vores venner. Det skal lige siges, at den fryser købte vi for sådan like 1 måned siden. Så selfølgelig blev vi lidt sure og stresset. Det sker en gang i mellem sådan noget, men altid for os. Senere hen gik det faktisk meget godt. Vi fik gjordt rent og fik lavet noget meget lækkert mad, ihvertfald for forældrene. Vi katolikker må ikke spise kylling eller kød juleaften, kun fisk osv. og gæt hvem der ikke kan lide fisk, ja mig. Heldigvis var der salat, kartofler og suppe som jeg kunne spise.

Inden gæsterne kom, skulle det sidste lige ordnes. Vi flyttede ind i det hus, vi bor nu i for sådan 3-4 måneder siden. Så det var vores første jul i et nyt sted. Vi pakkede fem små gaver ind, hvor der var en flaske rødvin og slik. Dem delte vi ud til vores nærmeste naboer og inviterede dem til en kop kaffe, når vi er færdig med at renovere huset. Naboerne blev glade og ønskede os god jul. Da vi havde delt de små gaver ud, gik vi ind i huset og begyndte at gøre os klar. Bordet skulle pyntes, gaverne skulle ligges under det fine juletræ, og vi skulle klæde om. Jeg brugte over en time på mit makeup, hov.. Tøjet blev ikke det mest speciale, det blev bare en fin sort trøje, sorte bukser og sølv smykker. Havde planlagt at jeg skulle have en sort kjole på, men magtede det ikke.

Gæsterne kom, og det første vi gjorde var at ønske hver en person en god jul. Man går over til hver især og fortæller dem hvad man ønsker dem, og at alt kommer til at gå godt osv. Så blev det endelig tiden, som jeg havde ventet på så længe, MAD. Altså I fatter overhovedet ikke, hvor meget jeg glædede mig til at spise. Var så sulten. Da der så gik et stykke tid kom min far løbende, og råbte at det var gave tid. Ærligt så havde jeg glemt alt om gaverne. Jeg spiste meget og var fokuseret på det. Jep, sådan er jeg. Jeg skulle åbenbart starte, så det gjorde jeg jo. Da jeg havde revet lidt af gave papiret af, kunne jeg se apple mærket, og jeg tænkte bare det kunne ikke være rigtigt. Jo, det kunne det så. Fik en MacBook som jeg nu er så glad for! Min Gamle computer virkede næsten ikke mere så yes yes. Nå, men min far fik det hele på video, og jeg havde tåre i øjnene. Jeg var så glad. Det var lige præcis det, jeg havde ønsket mig. Så kunne jeg lave flere ting til bloggen og meget mere. Takkede mine forældre tusind gange og så var det deres tur til at pakke gaver op. De kunne heldigvis lide mine gaver til dem, så det var meget godt. Efter alle havde pakket deres gaver op, gik jeg ind på mit værelse, for jeg var det eneste barn så jeg kedet mig. Min computer var allerede gjordt klar, så det eneste jeg skulle gøre, var bare at skrive adgangskoden, dejligt. Snakkede med Nata mens vi spildte Tetris, så yes. Vi holdte på en måde lidt jul sammen, hihi. Spiste lidt kage og snappede bare med folk. Tilsidst på aftenen/natten gik jeg igang, med at skrive lidt af indlægget som I læser nu.

Efter jeg havde skrevet indlægget, gik jeg bare over til min seng, lagde mig ned og så nogle youtube videoer og Netflix, selvfølgelig. En dag uden Netflix? Nope.

Og nu ligger jeg i min seng, og skal til at sove.

mys fra mig af<3

25 December

Fik en dejlig lang søvn efter juleaftenen, og var stadig træt da jeg stod op. Siden jeg var helt lille, har jeg altid den 25 december fået min julestrømpe fyldt med slik. Lagde det slik jeg fik i en skuffe, og lagde mig i sengen igen. Så lidt youtube og tjekkede lidt de sociale medier. Min mor havde lavet te, så jeg gik ud ved spisebordet og drak te med hende igen. Vi er bare en familie, som elsker te. Vi snakkede lidt om min nye computer. Hvor vi skal købe en mus til den og et sleeve. Senere hen kom min far, han var virkelig træt og havde sovet over sig.

Vi begyndte at rydde lidt op efter igår og dækkede bordet til de næste gæster. Der skulle komme 5 mennesker, men heldigvis havde vi noget mad fra igår af, som vi kunne spise. Selfølgelig lavede vi også noget nyt. Jeg var mest inde på mit værelser og hørte musik. En gang imellem så jeg også lidt Netflix. Gjorde mig klar, og ventede på at gæsterne kom. Da de kom havde din en gave til mig, og jeg sagde selfølgelig tak for gaven. De havde 2 små piger, og dem havde vi gaver til. Forældrene gav sikkert hinanden noget, men det lå jeg ikke mærke til.

Først skulle de sidde ved bordet og snakke. Det var jeg så ikke med til, for jeg ville alligevel kede mig. Så sad inde på mit værelser og så Netflix. Jep, jeg ser virkelig meget Netflix, men det er jeg vel ikke den eneste som gør vel? Netflix overtager snart mit liv, ups. Jeg ventede på, at vi skulle spise mad, så skulle jeg sidde med dem og spise.

Jeg spiste så inde på mit værelse istedet, fordi at der var ikke så meget plads ved spisebordet. Jeg havde det helt fint med det. Så kunne jeg se videre på serien, jeg var i gang med. Ja, så hed det youtube og Netflix resten af tiden indtil der var pakkeleg. Det var virkelig sjovt, og vi fik grint en masse. Der var jo tid på, så vi kunne ikke lade vær med at grine. og skyndte os meget med at få kastet terningerne. Jeg vandt Bath Bombs (sygt lækkert) og stjernekastere (perfekt til nytår). Der efter så jeg bare youtube videoer, mens jeg drak en dejlig varm te. Brugte også lidt tid på at finde ud af hvordan en MacBook virker. Jeg havde jo en PC før, så fra PC til MacBook er der virkelig meget foreskel. Det gik fint og fik lært en masse. Fandt et pænt sleeve til min computer, og ventede lidt med at bestille det. Sidst på dagen lavede jeg ikke andet, end at se en hel masse videoer, skrive dette blog indlæg og kede mig.


Håber I kan lide dette indlæg! Håber at I har haft en fantastisk god jul, og fik hygget jer med jeres familie og venner. Håber også at I fik det I havde ønsket jer, det er jo skønt. Så må I have det pisse skønt, og så ses vi snart igen..

mys fra mig af<3

Likes

Comments

Lørdag 23 December 

Idag vågnede jeg tidligt, og jeg vidste allerede fra starten af, at idag skulle jeg ikke lave noget specielt. Mine forældre skulle til Odense og købe møbler osv. Jeg magtede det ikke, typisk mig hihi:) så jeg blev hjemme, og tænkte hvad jeg kunne lave.

Jeg startede med at drikke noget varmt kakao, og spiste det slik jeg fik fra min julekalender. Fik lavet mig en lækker morgenmad med yoghurt med fitness mysli ting ting (ved ikke hvad man kalder det). Efter det gik jeg over til min seng, og lagde mig ned igen. Var virkelig doven og havde ikke nogle planer. Efter et stykke tid hvor jeg fik snappet, tjekket alle de andre sociale medier, begyndte jeg at tænke på, hvad jeg skulle have på til jul eller nytår. Havde tøj krise i sådan 2 timer, ja sådan er vi piger. De to outfits kommer I til at se i mine senere indlæg.

Jeg prøvede lige mit nytårs makeup. Bare for at være sikker om det blev til det, jeg havde regnet med, det blev det heldigvis. Nu er jeg en som eeeelsker makeup, men hader når jeg har for meget på i for lang tid.

Senere hen fik jeg mig den dejligste og længste karbad. Altså jeg mener det, det var VIRKELIG skønt. Måske kom der liidt for meget sæbe i, men jeg syntes bare, at det skulle se pænt ud. Sådan er jeg bare, elsker når det ser pænt og fint ud. Mens jeg lå der, fik jeg set nogle makeup videoer og tøj videoer. Så kunne jeg få lidt inspiration til jul og nytår. Jer der har meget ondt i ryggen eller jer som bare vil være afslappet, så er boblebad det aller bedste!

Efter badet gik jeg hen på mit værelse, og tog det mest behaglige tøj på, lavede mig noget te og varmede nogle pomfritter. Mine forældre kom hjem, og vi spiste en skøn aftensmad, mens vi talte om julen imorgen. Når jeg nu er noget til dette punkt, kan jeg da lige skrive om min personlige mening. Jeg er overhovedet ikke i julestemning eller i humøret til imorgen. Synes at sidste år var det meget mere spænende, men det var nok også fordi, at byen blev pyntet mere op og meget mere andet. Det kunne også være, at vi her hjemme har haft virkelig travlt. Vi har brugt lang tid på at finde møbler og andet.

Til sidst på aftenen lå jeg på sengen, så youtube og snakkede lidt med min dejlige veninde. Nu sidder jeg bare her og skriver dette blog indlæg, mens jeg ser riverdale forfra, hehe. For jeg ELSKER riverdale. Det er verdens bedste serie er vi enige?

vi ses, Mys fra mig af<3

Likes

Comments

Så er jeg endelig tilbage igen! Har haft så travlt lige for tiden så havde glemt alt om bloggen, ups. Så lad os da lige have en Winter musthaves blog indlæg, ja tjak.

Vinteren er kommet, og det er kulden desværre også. Det er vold koldt udenfor sådan like virkelig koldt. Men der er jo også gode ting, når det er vinter, man kan gå i virklig varme hættetrøjer og alt muligt andet. Om vinteren har jeg en masse ting, som jeg elsker at have frem, når det er vinter. Nogle er tingene, som jeg viser frem er også nogle ting, jeg har bestilt i vinteren.

TØJ//

1, PELS JAKKE// Når nu det er koldt har man brug for noget dejligt og varmt på. En pels jakke er helt perfekt til det, og det ser så fint ud. Jeg kan personligt godt lide at have stramme bukser og en dejlig trøje på. Og bare hoppe i nogle lækre støvler og til sidst pels jakken. Jeg synes bare, at det giver et helt andet look, end en dun jakke gøre eller andre slags. Nu er jeg så et menneske som nogle gange kan tage noget fint tøj (måske for fint), så er pels jakken altså bare det bedste. Den pels jakke som jeg har, er fra england og har fået den, så kan desværre ikke finde et link til den, men har fundet et mærke som har de lækreste jakker, kan virkelig anbefale det!:

- https://byic.dk/search?q=faux+fur

2, ULD JAKKER// Når nu vi er igang med jakker, så kan jeg da også lige få dette med. Uld jakker er super fine og lækre. De pifter også dit outfit op. Ikke for meget og hellere ikke for lidt. Der er forskellige længder på dem, jeg fortrukker de lidt mere lange i det (efter min smag), fordi at så fryser man nemlig ikke sine ben eller ihvertfald ikke lårene. Her er nogle links til fine Uld jakker:

- https://www.only.com/dk/da/search?q=uld+jakke&lang=da_DK

-https://www.veromoda.com/dk/da/search?q=uld+jakke&lang=da_DK

3, TASKER// Jaja man bruger tasker gennem hele året, men der er nogle tasker man mest bruger om vinteren. Fx. så elsker jeg at bruge min pels taske. Jeg er bare en person, som ikke kan få nok af tasker, upsi. Jeg bestilte i søndags en virkelig lækker taske, som jeg er UTROLIG glad for, sådan virkelig meget. Det er bare en taske, som passer til meget mere osv. kender I det? Det første link er der, hvor jeg bestilte min taske.

-https://byic.dk/products/maya-taske-medium -https://www.michaelkors.eu/en_DK/handbags/shoulder-bags/_/N-rksl37

4, HODDIE//En hoddie er nok med i en af "must haves". Jeg elsker når de er lidt over sized, så ser det bedre ud. Synes jeg ihvertfald. Store tykke trøjer og rullekraver høre også med til det her "emne".

-https://www.zalando.dk/damer/?q=tr%C3%B8jer&occasion=aften.fritid.homewear&season_name=efter%C3%A5r-vinter

-http://www.asos.com/women/a-to-z-of-brands/monki/cat/?cid=17556&currentpricerange=0-110&nlid=ww|brands|ctas%20for%20web&refine=attribute_900:2030

5, SKO// Om vinteren er støvler helt klart et af mine favoritter! De gøre også meget for et outfit, og det får en til at se lidt "finere" ud, hvis man kan sige det sådan. Selvfølgelig er sneakers stadig en mulighed, men nogle gange er støvler bare bedre. Efter min mening.

-https://www.miinto.dk/brands/vagabond?gclid=CjwKCAiAsejRBRB3EiwAZft7sIZ2klFEIUsvjY-Xk548M3ic4fFlQCXBRVLZp7pA9I7DH-cSlK_iEBoC7rwQAvD_BwE

6, VARME STRØMPER// Okay, okay det lyder nok mærkeligt, men det sandt nok. Hygge strømper er noget af det bedste i vintertiden, især når man er hjemme. De holder ens fødder varme, og de findes i mange forskellige farver. Man kan næsten købe den overalt fx. Føtex, Bilka, Fakta osv. så der behøves ikke links her, synes jeg.


MAD OG DRIKKE//

1, TE OG KAKAO// De to slags varmedrikke er nok det bedste ved vinteren. Man får varmen af te og kakao, så det bare med at fyr løs med at drikke det. Jeg har måske drukket liiidt for meget af det, men det er jo vinter så det kan være ligemeget. Varm kakao med flødeskum er noget af det lækreste!

2, SMÅKAGER// Når man drikker te, kakao eller kaffe, så får man også lyst til at spise noget imens, ikke sandt? Jeg kan personligt godt lide pebernødder, vaniljekranse, brunkager, nødder, og en hel masse andet. Her for tiden spiser jeg mange pebernødder, det er jo også jul. Så smager det bare godt:)


GENSTANDE OG ANDET//

1, DUFTLYS// Kan vi liige tage et øjeblik, og lige tænke over hvor dejligt det er, at have duftlys stående inde på sit værelse? Jeg eeeelsker det. Det får bare værelset til, at dufte godt. plus, det er virkelig hyggeligt.

2, TÆPPE// Et tæppe er også noget af det vigtigste om vinteren. Det er jo så koldt. Et tæppe er altså bare et must. Jeg ligger mest med et tæppe, når jeg skriver, laver lektier, ser film eller høre musik. Har måske lidt for mange tæpper, men dem kan man ikke, have for mange af. Især ikke mig.

3, FILM OG MUSIK// Jeg ELSKER jule film og serier, er jeg den eneste? De er bare så hyggelige at se, især sammen med en. Om vinteren høre jeg mest lidt roligt musik, hvis det giver mening. Sådan lidt Louise Madsens musik, giver det mening? Men lige nu høre jeg selvfølgelig julemusik.


Jeg håber virkelig meget, at I kunne lide dette indlæg, havde glædet mig til at skrive det. Ja, jeg elsket vinter! Det kan man vidst fornemme ret godt, når man har læst indlægget, hihi. Selvfølgelig handler vinteren (især jul) om, at ha det skønt med en hel masse som man elsker og sidde inde i varmen.

Så må I have det skønt alle sammen, mys<3Likes

Comments

5 November 2017

Lige nu ligger jeg i sengen og er desværre blevet syg. Så jeg tænkte, at jeg ville skrive noget på bloggen, når nu jeg har tid. Er blevet spurgt om hvorfor jeg ikke har været aktiv osv. det forklare jeg senere hen.

Tror at alle kender det med, at nogle tidspunkter ligger man bare og tænker over nogle ting. Jeg tænkte fx. på de sociale medier for ikke særlig lang tid siden. Instagram er fyldt med sports billeder, modeller, kendte osv. Men er de også sådan i virkeligheden? Der er mange som bruger så lang tid på at tage billeder, at det skal se ud som om, ens liv er bare helt perfekt. Det er så der mange piger, som får det dårligt med sig selv. Deres selvtillid forsvinder, de stopper med at spise og de gøre sig så tynde. Det er jo helt vanvigtigt hvordan det er nu. Det er som om, at ALLE piger skal bare have en god krop med en god røv. Ærligtalt så synes jeg at pigerne må have lov til, at se sådan ud som de har lyst til og det samme med drengene. Der er ingen, som skal komme hen til en og ændre det man er. Vi er så heldige, at vi er ser forskelligt ud og kan inspirere hinanden. Istedet for at være trist over det man ikke har, skal vi så ikke være glade for det vi har?

Man kan ikke regne med at alle mennesker har, den perfekte krop eller vent, hvordan er den perfekte krop? Mange vil mene at det er en trænet krop, sund og er virkelig smuk, men det er det jo ikke. Den perfekte krop er det, vi alle har. Det er jo ikke kun udseendet der gælder for mennesket. Personligheden er vigtigere, for mennesker kan være så dejlige indeni. Så hvis man går rundt og dømmer andre, på grund af deres udseende inden man overhovedet kender dem, så kommer man ikke særlig langt i livet kan jeg sige.

Nu undre måske nogle af jer om jeg overhovedet kender til den følelse, og hvorfor jeg egentligt skriver om dette emne. Jo ser I, for ca. to måneder siden havde jeg det sådan. Jeg følte mig grim, klam og meget andet. Følte at jeg ikke kunne noget. Spiste ikke særlig meget, blev meget hurtigt træt, fik kvalme og blev nemt syg. Jeg gemte det hele inde i mig selv, for jeg gad ikke at dele det med nogen.

Nu sidder jeg her, og er glad for det jeg har. Selvfølgelig er der altid noget man ikke kan lide ved sig selv, men sådan er det jo. Det jeg mener er, at vi er mennesker skal være glade, for den vi er. For ingen er ligesom en selv, vi er forskellige.

Håber I kunne lide dette indlæg. Det kan godt lyde lidt hårdt og er meget personligt, men jeg vil godt have at I skal vide at det er vigtigt at være sig selv.

Så må jeg hellere bliver rask igen.

Vi ses, mys fra mig af<3

Likes

Comments