Jag vill bara prata med dig. Varför kan du inte låta mig prata med dig. Dricka te och snacka skit som vi brukade göra. Helt utan löften konsekvenser och förutfattade meningar baserade på stunder som resulterade i veckor av ångest. Jag saknar min vän, jag behöver min vän. Det händer så mycket just nu, eller det händer ingenting men när det händer något kan jag inte hålla ikapp. Vill bra att vi ska sitta i soffan dricka te och snacka skit så jag kan berätta om allt. All min jävla ångest hur jag inte kan somna, hur jag behöver en fucking orgasm för att ens kunna somna, eller hur jag snor min syrras sömnpiller. Behöver prata om hur det finns en 70% chans att vi kommer flytta till Sundsvall och hur valet jag hade är helt bortblåst för min syster har en lägenhet till oss och det finns ett journalist program. Vill prata om jobbet och hur killarna där är as. Jag vill prat om så mycket men mest av allt vill jag prat om dig, med dig. Behöver veta hur det är med dig för jag älskar dig och saknar dig så sjukt mycket,vilket är så onödigt för man ska inte behöva sakna människor som lever.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det idiotiska med det hela är att du ser mig som ett barn, jag hörde dig säga det till han vi båda jobbar med. Du sa " Ja visst hon är fin men hon är ju typ ett barn". Jag har inte kunnat prata med dig sen du sa det, ni stod i diskrummet och pratade om mig medans jag stod ute vid baren och tjuvlyssnade. Vet att det inte borde göra mig så förbannad men det gjorde det för jag är så mycket mer än dig. Du är en snygg blondin so börjar närma dig 30 med fula jeans. Ja jag är yngre än dig men det var du som började flörta med mig, jag la bara märke till dig. Du har inte rätt att ta den höga vägen för det är jag som äger världen. Jag vill inte ha dig jag ville bara lära känna dig, ville se om du kunde förstå mig så jag kanske kunde dela wifi med dig.

Likes

Comments

Jag tror jag drömmer om honom för jag tycker att han påminner om min pappa. Jag vet att det är osammanhängande och om man vinklar det å rätt sätt kan de se lätt perverst ut. Speciellt med tanke på att varje dröm slutar med att han kysser mig. Jag säger inte att han är min pappa eller något sådant sjukt. Jag tror bara han påminner mig om min pappa och det är därför jag drömmer om honom. För varje dröm jag har om honom så har min pappa vart med. I drömmarna har jag även sökt efter efter min pappa men har alltid slutat upp med honom. Jag har drömt om honom tre nätter i rad nu, även fast han inte är någon. Det är bara en kille i min dramakurs. Han har ett simpelt namn och ett fint leende. Det slutar alltid på samma sätt och jag har alltid skuldkänslor när jag vaknar. Fast vem kan styra över sina drömmar? Är inte mitt fel att mitt undermedvetna vill ha honom där fast bara för jag drömmer om honom betyder inte det att jag kan tänka på honom när jag provar underkläder. 

Likes

Comments

Det var fortfarande morgon eller iallafall för oss. Klockan var 13.42 och vi spelade kort i köket. Fönstret var öppet och vi kunde höra allt liv utifrån. Hela lägenheten stank av lukten av sex från tidigare på morgonen och cigaretter och vagt av vinet från igår. Jag mins att jag precis hade vunnit över dig och skulle ta en klunk kaffe när din mobil ringde, jag kommer ihåg att dina ögon svullnade och du svarade stängt med ett enda "okej" innan du la på. Efter samtalet tog du en av mina cigaretter och gick till fönstret och tände den. Symboliskt nog regnade det ute. Jag frågade vad det var som hänt och du sa att din morfar hade dött. Jag minns att jag var avundsjuk, det var tre månader och tio dagar sedan min pappa dog och jag kunde inte säga någonting. Mina gena förtrycka känslor flöt upp till ytan och avundsjukan tog ett strykgrepp kring min hals, rev mig i ryggen och viskade i mitt öra. Mina ögon svullnade precis som dina och jag kvävdes i mina egna känslor. Du tog tre snabba bloss och jag sa de orden som ingen sa till mig. "Jag är ledsen". Dina ögon var ilrörda och jag kramade samtidigt som jag blickade ut över staden under oss. Symboliskt sett började det regna ännu mer och hatet växte inom mig. Det regnade inte dagen då min pappa dog, dagen var solig och fylld av liv. Din morfar däremot hans död var oundviklig, han var gammal och hade cancer men ändå så var det precis som det skulle vara. Du hade vart där för två dagar sedan och sagt farväl och nu hade han dött. Du berättade att det var din pappa som ringde och sa att han hade dött. Din pappa hade försäkrat dig om att det skedde när han var omringad av de som älskade honom på en sjukhussäng när han var redo. Ni hade haft tid att säga farväl men du verkade ändå inte vara redo. Jag minns att vi pratade om det och jag minns även att jag inte kunde känna något för dig. Jag var ledsen det var jag men det var inte för din skull, det var för min skull. Jag var så avundsjuk och arg för den morgonen hade du förlorat din morfar och inte din pappa. Och symboliskt nog regnade det ute.

Likes

Comments

Du har fettigt hår precis som mig och ler mot mig från andra sidan rummet. Precis som mig håller du i en termos. Den ryker, är het och innehåller kaffe precis som min. Din är bara lite finare precis som du. Din blick följer mig från andra sidan rummet och jag vågar knappt möta din blick. Den är självklar och jag kollar ned i marken för att inte börja le. Jag vet att jag är ingen, något oexisterande i mänsklig form. Men du kollar rakt på mig. Dina ögon är gjorda av is medans mina smordes i hettan. Jag är ett kärleksbarn fördömd till ett liv som oälskad medans du, du är ett mysterium. Ett frågetecken utan svar. Du har en svartvit bild där det siprar rök ut ur din näsa, precis som en drake. Något som aldrig skulle existera i vår värld men ändå står du där framför mig och ler mot mig från andra sidan rummetPrecis som en drake. Något som aldrig skulle existera i vår värld men ändå så står du där framför mig och ler mot mig från andra sidan rummet.

Likes

Comments

Undrar du också vad som skulle hända om du skulle göra allt som du tänker? Allt du vill göra? Det du verkligen vill göra? Det du känner i hela ryggraden men det du inte gör för det är fel/idiotiskt/elakt/olagligt eller vad fan som helst. Det du avsäger dig helt även fast det är det du verkligen vill, undrar du också vad som skulle hända om du gjorde det? För det gör jag.

Likes

Comments

Helvete. Du vet när du planerar något och sedan så blir det raka motsatsen av vad du planerade? Kan säga att det var min helg. Planen för fredagen var att plugga under dagen och sedan på kvällen dra ut med några vänner, inte dricka för mycket och sedan sova hos min syster. Så jag under lördagen kunde tatuera mig och plugga lite till för att sedan fixa för landet. Vill du veta vad som hände? Jag prokrastinerande hela fredagen. Hela dagen gjorde inget av värde duschade inte ens. När jag sedan hade mindre än en timma på mig att fixa mig hoppade jag in i duschen. Kan säga att jag halverade den tiden för an med det stora H:t sms:ade så jag svalde min stolthet och åkte hem till honom. På väg dit så träffade jag en vän på tåget och han sa att det var en dålig ide. Vilket jag redan visste att det var fast jag gjorde det ändå. När jag kom fram till honom så tog vi en öl tillsammans och jag träffade hans pappa. Hans pappa var förresten så himla snygg och jag kan svära på att jag träffat han någon gång tidigare.

Efter detta åkte vi in till stan och åt middag. Vilket var så trist för en tjej jag inte kände var med och hon var ju inte intressant. När vi var klara där så drog vi till en bar och jag tog ett glas. Sedan drog vi till en till och jag tog några mer glas plus två shots. Allt som allt var allt trevligt så långt jag var lite lullig men inte där. När klockan var runt 00.00 så mötte vi upp min syrra och drog till en klubb. Älskar att vara ute med henne problemet är bara det att hon triggar mig, så hårt. Kan säga att vi kom in på klubben och jag drack lite mer och sedan kommer jag inte ihåg någonting. Allt som allt var vi där i drygt 3h och jag kommer inte ihåg så mycket förutom vissa delar. Blev även utslängd. Allt som allt blev kvällen ett helvete.

Dagen efter vart inte heller bättre. Jag hade planerat att endast spendera 300 men det resulterade i att jag spenderade 1000. Vilket resulterade i att jag var halvdant döende dagen efter. Så bilden hans föräldrar fick av mig måste vart väldigt så fin. Det hjälpte inte heller att hans pappa känner igen mig från någon stans, vilket jag även gör. Tror det är från jobbet men brukar bara minnas de jag snackar med vilket innebär att jag måste ha flörtat med honom. Vilket känns jätte pinsamt. Hälften av lördagen spenderade jag förresten i hans säng, vi låg där och snackade vilket var jätte mysigt. Åkte hem runt 13 och kom hem till 15. Behövde köpa ett par jeans. Vilket borde vart en syn. För jag såg så trasig ut. För hade spya på jeansen, fettigt hår och mina skor var sönder. Kan säga att tjejen i kassan dömde mig väldigt så hårt. Pratade även i telefon när jag köpte dem så hon fick höra lite om min natt. När jag sedan kom hem så satt jag i duschen i en evighet och sedan låg jag i sängen. Kan säga att min mamma hade ganska så många frågor. Idag däremot ska jag försöka få lite jobb gjort och sedan ska jag till landet. Behöver rehabilitera mig.

Likes

Comments

Detta är sanningen. Jag är kär jag är kär i en kille som precis fått veta vad jag heter. Han spelar i ett band och han är den enda jag ser. Jag dejtar aldrig killar men jag kan dejta honom, han är den enda. Alla andra i min vänskapskrets ser jag som vänner. De är ingenting. Jag är kär i honom, kan inte ens andas när jag är runt honom.

Mitt hjärta? Nej det är ingenting mellan oss. Jag bara snapar med honom. Han råkade bli mitt hjärta av misstag, vi pratar inte alls mycket. Du behöver inte vara orolig. Jag tycker bara han är rolig och jag tänker inte alls på honom. Han är för dum och har ingen plats i livet. Jag gillar de som tar mig till museum, gillar se mina filmer och som har en självklar plats i sina liv.

DEN INOFFICIELLA

Detta är sanningen bakom lögnen. Han är allt. Jag faller, jag faller fort och det är farligt. Vår vänskap hänger redan på en skör tråd och hon får aldrig veta. Hon såg vårt hjärta igår och nu är hon paranoid. Vi har vandrat i detta kvarter förut. Rättelse: vi sprang runt i detta kvarter förut tills våra lungor blödde och vi inte kunde se det vi såg tidigare.

Hon kan aldrig få veta sanningen. Det är därför det finns en officiell och en inofficiell. Den officiella ska vara så klar och tydlig så alla ska få veta medans den inofficiella ska vara en viskning i vinden. Mitt hjärta kommer inte ens få höra om den inofficiella. Det var ett år sedan jag fuckade upp det så rojalistiskt. Det har precis blivit bra igen. Vill inte förstöra det så förstör hellre mig själv.

Likes

Comments

Om vi inte delade blod skulle jag kunna hata honom. Nu kommer jag bara ignorera honom. 

Likes

Comments