Det var fortfarande morgon eller iallafall för oss. Klockan var 13.42 och vi spelade kort i köket. Fönstret var öppet och vi kunde höra allt liv utifrån. Hela lägenheten stank av lukten av sex från tidigare på morgonen och cigaretter och vagt av vinet från igår. Jag mins att jag precis hade vunnit över dig och skulle ta en klunk kaffe när din mobil ringde, jag kommer ihåg att dina ögon svullnade och du svarade stängt med ett enda "okej" innan du la på. Efter samtalet tog du en av mina cigaretter och gick till fönstret och tände den. Symboliskt nog regnade det ute. Jag frågade vad det var som hänt och du sa att din morfar hade dött. Jag minns att jag var avundsjuk, det var tre månader och tio dagar sedan min pappa dog och jag kunde inte säga någonting. Mina gena förtrycka känslor flöt upp till ytan och avundsjukan tog ett strykgrepp kring min hals, rev mig i ryggen och viskade i mitt öra. Mina ögon svullnade precis som dina och jag kvävdes i mina egna känslor. Du tog tre snabba bloss och jag sa de orden som ingen sa till mig. "Jag är ledsen". Dina ögon var ilrörda och jag kramade samtidigt som jag blickade ut över staden under oss. Symboliskt sett började det regna ännu mer och hatet växte inom mig. Det regnade inte dagen då min pappa dog, dagen var solig och fylld av liv. Din morfar däremot hans död var oundviklig, han var gammal och hade cancer men ändå så var det precis som det skulle vara. Du hade vart där för två dagar sedan och sagt farväl och nu hade han dött. Du berättade att det var din pappa som ringde och sa att han hade dött. Din pappa hade försäkrat dig om att det skedde när han var omringad av de som älskade honom på en sjukhussäng när han var redo. Ni hade haft tid att säga farväl men du verkade ändå inte vara redo. Jag minns att vi pratade om det och jag minns även att jag inte kunde känna något för dig. Jag var ledsen det var jag men det var inte för din skull, det var för min skull. Jag var så avundsjuk och arg för den morgonen hade du förlorat din morfar och inte din pappa. Och symboliskt nog regnade det ute.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Du har fettigt hår precis som mig och ler mot mig från andra sidan rummet. Precis som mig håller du i en termos. Den ryker, är het och innehåller kaffe precis som min. Din är bara lite finare precis som du. Din blick följer mig från andra sidan rummet och jag vågar knappt möta din blick. Den är självklar och jag kollar ned i marken för att inte börja le. Jag vet att jag är ingen, något oexisterande i mänsklig form. Men du kollar rakt på mig. Dina ögon är gjorda av is medans mina smordes i hettan. Jag är ett kärleksbarn fördömd till ett liv som oälskad medans du, du är ett mysterium. Ett frågetecken utan svar. Du har en svartvit bild där det siprar rök ut ur din näsa, precis som en drake. Något som aldrig skulle existera i vår värld men ändå står du där framför mig och ler mot mig från andra sidan rummetPrecis som en drake. Något som aldrig skulle existera i vår värld men ändå så står du där framför mig och ler mot mig från andra sidan rummet.

Likes

Comments

Undrar du också vad som skulle hända om du skulle göra allt som du tänker? Allt du vill göra? Det du verkligen vill göra? Det du känner i hela ryggraden men det du inte gör för det är fel/idiotiskt/elakt/olagligt eller vad fan som helst. Det du avsäger dig helt även fast det är det du verkligen vill, undrar du också vad som skulle hända om du gjorde det? För det gör jag.

Likes

Comments

Helvete. Du vet när du planerar något och sedan så blir det raka motsatsen av vad du planerade? Kan säga att det var min helg. Planen för fredagen var att plugga under dagen och sedan på kvällen dra ut med några vänner, inte dricka för mycket och sedan sova hos min syster. Så jag under lördagen kunde tatuera mig och plugga lite till för att sedan fixa för landet. Vill du veta vad som hände? Jag prokrastinerande hela fredagen. Hela dagen gjorde inget av värde duschade inte ens. När jag sedan hade mindre än en timma på mig att fixa mig hoppade jag in i duschen. Kan säga att jag halverade den tiden för an med det stora H:t sms:ade så jag svalde min stolthet och åkte hem till honom. På väg dit så träffade jag en vän på tåget och han sa att det var en dålig ide. Vilket jag redan visste att det var fast jag gjorde det ändå. När jag kom fram till honom så tog vi en öl tillsammans och jag träffade hans pappa. Hans pappa var förresten så himla snygg och jag kan svära på att jag träffat han någon gång tidigare.

Efter detta åkte vi in till stan och åt middag. Vilket var så trist för en tjej jag inte kände var med och hon var ju inte intressant. När vi var klara där så drog vi till en bar och jag tog ett glas. Sedan drog vi till en till och jag tog några mer glas plus två shots. Allt som allt var allt trevligt så långt jag var lite lullig men inte där. När klockan var runt 00.00 så mötte vi upp min syrra och drog till en klubb. Älskar att vara ute med henne problemet är bara det att hon triggar mig, så hårt. Kan säga att vi kom in på klubben och jag drack lite mer och sedan kommer jag inte ihåg någonting. Allt som allt var vi där i drygt 3h och jag kommer inte ihåg så mycket förutom vissa delar. Blev även utslängd. Allt som allt blev kvällen ett helvete.

Dagen efter vart inte heller bättre. Jag hade planerat att endast spendera 300 men det resulterade i att jag spenderade 1000. Vilket resulterade i att jag var halvdant döende dagen efter. Så bilden hans föräldrar fick av mig måste vart väldigt så fin. Det hjälpte inte heller att hans pappa känner igen mig från någon stans, vilket jag även gör. Tror det är från jobbet men brukar bara minnas de jag snackar med vilket innebär att jag måste ha flörtat med honom. Vilket känns jätte pinsamt. Hälften av lördagen spenderade jag förresten i hans säng, vi låg där och snackade vilket var jätte mysigt. Åkte hem runt 13 och kom hem till 15. Behövde köpa ett par jeans. Vilket borde vart en syn. För jag såg så trasig ut. För hade spya på jeansen, fettigt hår och mina skor var sönder. Kan säga att tjejen i kassan dömde mig väldigt så hårt. Pratade även i telefon när jag köpte dem så hon fick höra lite om min natt. När jag sedan kom hem så satt jag i duschen i en evighet och sedan låg jag i sängen. Kan säga att min mamma hade ganska så många frågor. Idag däremot ska jag försöka få lite jobb gjort och sedan ska jag till landet. Behöver rehabilitera mig.

Likes

Comments

Detta är sanningen. Jag är kär jag är kär i en kille som precis fått veta vad jag heter. Han spelar i ett band och han är den enda jag ser. Jag dejtar aldrig killar men jag kan dejta honom, han är den enda. Alla andra i min vänskapskrets ser jag som vänner. De är ingenting. Jag är kär i honom, kan inte ens andas när jag är runt honom.

Mitt hjärta? Nej det är ingenting mellan oss. Jag bara snapar med honom. Han råkade bli mitt hjärta av misstag, vi pratar inte alls mycket. Du behöver inte vara orolig. Jag tycker bara han är rolig och jag tänker inte alls på honom. Han är för dum och har ingen plats i livet. Jag gillar de som tar mig till museum, gillar se mina filmer och som har en självklar plats i sina liv.

DEN INOFFICIELLA

Detta är sanningen bakom lögnen. Han är allt. Jag faller, jag faller fort och det är farligt. Vår vänskap hänger redan på en skör tråd och hon får aldrig veta. Hon såg vårt hjärta igår och nu är hon paranoid. Vi har vandrat i detta kvarter förut. Rättelse: vi sprang runt i detta kvarter förut tills våra lungor blödde och vi inte kunde se det vi såg tidigare.

Hon kan aldrig få veta sanningen. Det är därför det finns en officiell och en inofficiell. Den officiella ska vara så klar och tydlig så alla ska få veta medans den inofficiella ska vara en viskning i vinden. Mitt hjärta kommer inte ens få höra om den inofficiella. Det var ett år sedan jag fuckade upp det så rojalistiskt. Det har precis blivit bra igen. Vill inte förstöra det så förstör hellre mig själv.

Likes

Comments

Om vi inte delade blod skulle jag kunna hata honom. Nu kommer jag bara ignorera honom. 

Likes

Comments

Egentligen borde jag inte prata så mycket med honom. Orden vi ger varandra betyder ingenting men jag vet hur det ligger till. Hon bryr sig om honom även fast jag har övertalat henne att sluta med det. Jag övertalade henne att sluta bry sig om honom för jag vet att han bryr sig om mig. Även fast hon vill ha honom är han min. Jag skulle säga vad som helst och han skulle vara hemma hos mig ikväll. Jag kan ta honom men jag vet inte om jag vill ha honom. Vist han är en massa möjligheter och en bra escape plan fast inget mer. Han har en bil och väldigt ofta sprit. Jag vet även att han vill. Han har flera gånger frågat om jag kan komma över. Alla hans inbjudningar har en underförstådd ton av syndande. Vilket gör det ännu värre för hon är den som vill ha honom, inte jag. Vi passar bra, vi är sådana som aldrig blir kära.

Likes

Comments

Det sa klick, elden flög och du var det enda jag såg. Ljuset från lamporna ovan oss fasande på mitt glitter och jag kunde inte se något annat än dig. Musiken omringade oss men alla världens färger dansade runt dig. Glittret under mina ögon skapade stjärnor och jag lutade mig framåt. Ditt hår var fettigt och ramlade i ditt ansikte när du förde elden närmare mig. Dina ögon var omänskligt blå och du gav mig ett snett leende. Du var på andra sidan elden men du befann dig ändå i ett annat universum. Det sa klick, jag var i lågor och du blev världens igen.

Igår var underbart. Dagen började med att min lillebror fyllde år. Han fyllde 14 så vi grattade han med sång och presenter. Jag hade även skolavslutning på skolan men det resulterade i att jag och några andra struntade i att lyssna på rektorns tal och istället satt och snacka skit. Rektorn håller samma tal varje år så det var godtaget. När jag var klar i skolan så köpte jag den sista julklappen. Så jag har officiellt klarat av julklappsstressen. Resten av förmiddagen spenderade jag med min bror och på kvällen åt vi tårta. När klockan sedan vart runt nio åkte jag in till stan. Jag tror jag nämnde det förut men ett band jag gillar arrangerade ett juldisko. Vilket är precis vad det låter som förutom "juligt" och det var underbart. Jag spenderade hela kvällen dansandes på en terrass klädd helt i svart med en rosa skinnjacka. Musiken var magisk och hela universum glittrade. Även fast himlen var svart var allt som en sommarnatt. Jag hade glitter under ögonen och stenar i ansiktet. Kan lova att alla som inte tillhörde min värld tyckte jag var galen. Fick även mer stenar och en komplimang av en i bandet som arrangerade det. Stället hade samma namn som ett fängelse men jag hade inte känt mig så fri på länge. Allt som allt var det underbart, det var det perfekta sättet att starta lovet på.

Likes

Comments

"Har du bestämt dig för att hångla upp alla i min klass eller något?" En av mina vänner sa det till mig idag. Han går i samma klass som killen jag höll på med i fredags och killen jag höll på med under halloween. Det gick aldrig längre än kyssar så egentligen förstår jag inte varför det görs till en så stor grej. En kyss är ingenting, visst det var intensivt men inte så farligt. Det kunde vart värre. Tror egentligen han kommenterade av avundsjuka. Vilket får mig att vilja göra en kyss lista men sätta han längst ned på den.

Förutom den kommentaren så har denna dagen vart fantastisk. Var min sista verkliga skoldag innan lovet och firade det genom att skolka sista lektionen för att äta lunch med två andra vänner och sedan åka för att köpa julklappar med en av dem. Problemet var bara den att jag inte har pengar för det så vi båda behövde åka förbi min pappa. Vilket resulterade i lite obekväma konversationer där jag dukade för alla potentiellt farliga ämnen som kan leda till högljudda hemligheter men inget hände och jag fick pengar. När vi var klara där åkte vi in till staden. Jag hittade julklappar till några utav mina vänner men inga i familjen. Min lillebror skulle även följa med men det blev för sent så måste åka iväg igen med honom. Mötte även upp en annan vän senare under dagen, vi alla tre skulle äta middag men ingen ville så istället kollade vi i lite till affärer. Nu sitter jag däremot och kollar serier och väntar på att alla ska sova så jag kan göra annat utan att någon vet om det. Vilket kan ta ett tag.

Likes

Comments