Undrar du också vad som skulle hända om du skulle göra allt som du tänker? Allt du vill göra? Det du verkligen vill göra? Det du känner i hela ryggraden men det du inte gör för det är fel/idiotiskt/elakt/olagligt eller vad fan som helst. Det du avsäger dig helt även fast det är det du verkligen vill, undrar du också vad som skulle hända om du gjorde det? För det gör jag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helvete. Du vet när du planerar något och sedan så blir det raka motsatsen av vad du planerade? Kan säga att det var min helg. Planen för fredagen var att plugga under dagen och sedan på kvällen dra ut med några vänner, inte dricka för mycket och sedan sova hos min syster. Så jag under lördagen kunde tatuera mig och plugga lite till för att sedan fixa för landet. Vill du veta vad som hände? Jag prokrastinerande hela fredagen. Hela dagen gjorde inget av värde duschade inte ens. När jag sedan hade mindre än en timma på mig att fixa mig hoppade jag in i duschen. Kan säga att jag halverade den tiden för an med det stora H:t sms:ade så jag svalde min stolthet och åkte hem till honom. På väg dit så träffade jag en vän på tåget och han sa att det var en dålig ide. Vilket jag redan visste att det var fast jag gjorde det ändå. När jag kom fram till honom så tog vi en öl tillsammans och jag träffade hans pappa. Hans pappa var förresten så himla snygg och jag kan svära på att jag träffat han någon gång tidigare.

Efter detta åkte vi in till stan och åt middag. Vilket var så trist för en tjej jag inte kände var med och hon var ju inte intressant. När vi var klara där så drog vi till en bar och jag tog ett glas. Sedan drog vi till en till och jag tog några mer glas plus två shots. Allt som allt var allt trevligt så långt jag var lite lullig men inte där. När klockan var runt 00.00 så mötte vi upp min syrra och drog till en klubb. Älskar att vara ute med henne problemet är bara det att hon triggar mig, så hårt. Kan säga att vi kom in på klubben och jag drack lite mer och sedan kommer jag inte ihåg någonting. Allt som allt var vi där i drygt 3h och jag kommer inte ihåg så mycket förutom vissa delar. Blev även utslängd. Allt som allt blev kvällen ett helvete.

Dagen efter vart inte heller bättre. Jag hade planerat att endast spendera 300 men det resulterade i att jag spenderade 1000. Vilket resulterade i att jag var halvdant döende dagen efter. Så bilden hans föräldrar fick av mig måste vart väldigt så fin. Det hjälpte inte heller att hans pappa känner igen mig från någon stans, vilket jag även gör. Tror det är från jobbet men brukar bara minnas de jag snackar med vilket innebär att jag måste ha flörtat med honom. Vilket känns jätte pinsamt. Hälften av lördagen spenderade jag förresten i hans säng, vi låg där och snackade vilket var jätte mysigt. Åkte hem runt 13 och kom hem till 15. Behövde köpa ett par jeans. Vilket borde vart en syn. För jag såg så trasig ut. För hade spya på jeansen, fettigt hår och mina skor var sönder. Kan säga att tjejen i kassan dömde mig väldigt så hårt. Pratade även i telefon när jag köpte dem så hon fick höra lite om min natt. När jag sedan kom hem så satt jag i duschen i en evighet och sedan låg jag i sängen. Kan säga att min mamma hade ganska så många frågor. Idag däremot ska jag försöka få lite jobb gjort och sedan ska jag till landet. Behöver rehabilitera mig.

Likes

Comments

Detta är sanningen. Jag är kär jag är kär i en kille som precis fått veta vad jag heter. Han spelar i ett band och han är den enda jag ser. Jag dejtar aldrig killar men jag kan dejta honom, han är den enda. Alla andra i min vänskapskrets ser jag som vänner. De är ingenting. Jag är kär i honom, kan inte ens andas när jag är runt honom.

Mitt hjärta? Nej det är ingenting mellan oss. Jag bara snapar med honom. Han råkade bli mitt hjärta av misstag, vi pratar inte alls mycket. Du behöver inte vara orolig. Jag tycker bara han är rolig och jag tänker inte alls på honom. Han är för dum och har ingen plats i livet. Jag gillar de som tar mig till museum, gillar se mina filmer och som har en självklar plats i sina liv.

DEN INOFFICIELLA

Detta är sanningen bakom lögnen. Han är allt. Jag faller, jag faller fort och det är farligt. Vår vänskap hänger redan på en skör tråd och hon får aldrig veta. Hon såg vårt hjärta igår och nu är hon paranoid. Vi har vandrat i detta kvarter förut. Rättelse: vi sprang runt i detta kvarter förut tills våra lungor blödde och vi inte kunde se det vi såg tidigare.

Hon kan aldrig få veta sanningen. Det är därför det finns en officiell och en inofficiell. Den officiella ska vara så klar och tydlig så alla ska få veta medans den inofficiella ska vara en viskning i vinden. Mitt hjärta kommer inte ens få höra om den inofficiella. Det var ett år sedan jag fuckade upp det så rojalistiskt. Det har precis blivit bra igen. Vill inte förstöra det så förstör hellre mig själv.

Likes

Comments

Om vi inte delade blod skulle jag kunna hata honom. Nu kommer jag bara ignorera honom. 

Likes

Comments

Egentligen borde jag inte prata så mycket med honom. Orden vi ger varandra betyder ingenting men jag vet hur det ligger till. Hon bryr sig om honom även fast jag har övertalat henne att sluta med det. Jag övertalade henne att sluta bry sig om honom för jag vet att han bryr sig om mig. Även fast hon vill ha honom är han min. Jag skulle säga vad som helst och han skulle vara hemma hos mig ikväll. Jag kan ta honom men jag vet inte om jag vill ha honom. Vist han är en massa möjligheter och en bra escape plan fast inget mer. Han har en bil och väldigt ofta sprit. Jag vet även att han vill. Han har flera gånger frågat om jag kan komma över. Alla hans inbjudningar har en underförstådd ton av syndande. Vilket gör det ännu värre för hon är den som vill ha honom, inte jag. Vi passar bra, vi är sådana som aldrig blir kära.

Likes

Comments

Det sa klick, elden flög och du var det enda jag såg. Ljuset från lamporna ovan oss fasande på mitt glitter och jag kunde inte se något annat än dig. Musiken omringade oss men alla världens färger dansade runt dig. Glittret under mina ögon skapade stjärnor och jag lutade mig framåt. Ditt hår var fettigt och ramlade i ditt ansikte när du förde elden närmare mig. Dina ögon var omänskligt blå och du gav mig ett snett leende. Du var på andra sidan elden men du befann dig ändå i ett annat universum. Det sa klick, jag var i lågor och du blev världens igen.

Igår var underbart. Dagen började med att min lillebror fyllde år. Han fyllde 14 så vi grattade han med sång och presenter. Jag hade även skolavslutning på skolan men det resulterade i att jag och några andra struntade i att lyssna på rektorns tal och istället satt och snacka skit. Rektorn håller samma tal varje år så det var godtaget. När jag var klar i skolan så köpte jag den sista julklappen. Så jag har officiellt klarat av julklappsstressen. Resten av förmiddagen spenderade jag med min bror och på kvällen åt vi tårta. När klockan sedan vart runt nio åkte jag in till stan. Jag tror jag nämnde det förut men ett band jag gillar arrangerade ett juldisko. Vilket är precis vad det låter som förutom "juligt" och det var underbart. Jag spenderade hela kvällen dansandes på en terrass klädd helt i svart med en rosa skinnjacka. Musiken var magisk och hela universum glittrade. Även fast himlen var svart var allt som en sommarnatt. Jag hade glitter under ögonen och stenar i ansiktet. Kan lova att alla som inte tillhörde min värld tyckte jag var galen. Fick även mer stenar och en komplimang av en i bandet som arrangerade det. Stället hade samma namn som ett fängelse men jag hade inte känt mig så fri på länge. Allt som allt var det underbart, det var det perfekta sättet att starta lovet på.

Likes

Comments

"Har du bestämt dig för att hångla upp alla i min klass eller något?" En av mina vänner sa det till mig idag. Han går i samma klass som killen jag höll på med i fredags och killen jag höll på med under halloween. Det gick aldrig längre än kyssar så egentligen förstår jag inte varför det görs till en så stor grej. En kyss är ingenting, visst det var intensivt men inte så farligt. Det kunde vart värre. Tror egentligen han kommenterade av avundsjuka. Vilket får mig att vilja göra en kyss lista men sätta han längst ned på den.

Förutom den kommentaren så har denna dagen vart fantastisk. Var min sista verkliga skoldag innan lovet och firade det genom att skolka sista lektionen för att äta lunch med två andra vänner och sedan åka för att köpa julklappar med en av dem. Problemet var bara den att jag inte har pengar för det så vi båda behövde åka förbi min pappa. Vilket resulterade i lite obekväma konversationer där jag dukade för alla potentiellt farliga ämnen som kan leda till högljudda hemligheter men inget hände och jag fick pengar. När vi var klara där åkte vi in till staden. Jag hittade julklappar till några utav mina vänner men inga i familjen. Min lillebror skulle även följa med men det blev för sent så måste åka iväg igen med honom. Mötte även upp en annan vän senare under dagen, vi alla tre skulle äta middag men ingen ville så istället kollade vi i lite till affärer. Nu sitter jag däremot och kollar serier och väntar på att alla ska sova så jag kan göra annat utan att någon vet om det. Vilket kan ta ett tag.

Likes

Comments

Även fast jag kan se sanningen lika klart som du kan se igenom mig kan jag inte acceptera den. Jag är inte van vid att inte ha något att förvänta sig, att inte ha något som erbjuds, att inte få vad jag vill ha. Jag vill ha dig och du borde vilja ha mig. Varför vill du inte ha mig?

Hur kunde fredagen bli så fel utan att något mer hände? Jag sa ingenting mer än vad du sa. Det enda problemet är att jag inte kommer ihåg mina ord medans du gör det. De enda orden jag har från dig är de som är beviset på att du ser mig som jag ser dig och de som är beviset på att jag inte kan förvänta mig något av dig.

Just nu sitter jag i en soffa och borde skriva klart en svenska uppgift. Även fast det är mitt favorit ämne så håller jag på att få ett F i kursen bara för jag aldrig orkar skriva klart och lämna in mina uppgifter. Det enda sättet jag klarar av mitt beteende är för att jag rättfärdigar de med att jag är en poet. Jag vet att jag kan ord så därför vill jag inte ge dem till henne på orättvisa villkor. Istället så sitter jag och sjunger Veronicas låtar falskt och högljutt medans jag kollar på julklappar. Det är exakt 6 dagar kvar till julafton och den enda jag köpt en julklapp till är min farmor. Som jag inte ens behöver köpa en julklapp till. Alla i min omvärld förtjänar så mycket men jag har råkat spendera alla pengar på mig själv. Vilket är den sannaste och mest smärtsamma stunden av en egoist liv. Jag bryr mig för mycket om mig själv för att ställa mig i skuggan men jag vill ge de jag älskar fina saker som även ger mig uppmärksamhet. Samtidigt som jag vill spendera mer pengar på mig själv. Så för att få mig att inte köpa saker till mig själv ska jag ta med min lillebror nästa gång jag ska köpa julklappar. Han är så givmild som man kan bli, förhopningsvis smittar de av sig. 

Likes

Comments

Mitt hår var fult, jag luktade svett och min mun smakade fortfarande av cigaretter med du tryckte ändå upp mig mot väggen och kysste mig. Vi var inne på toaletterna som inte tillhörde ditt kön och du kunde bli utslängd. Jag vet inte hur länge vi var där inne men jag vet att de inte var nog. Jag rörde dig, du rörde mig men inget hände. Våra läppar var sammanfogade och jag ville ha mer. Du sa att vi skulle vänta till imorgon. Så vi gick ut och lovade varandra att vara diskreta. Vilket resulterade i att jag satt lutad emot dig hela vägen hem och kysste dig för många gånger.

Historien varar inte. Det är det viktigaste man måste veta när man pratar om det som hänt. Det som har hänt händer inte nu, inget som händer händer nu. Jag har haft tre händelserika dagar men ingen möjlighet att skriva så istället får du höra om det som betyder något nu. Igår började bra men slutade på ett sätt som inte känns verkligt. Jag sov hos min syrra för att jag hade jobbar kvällen innan och det var enklare att sova hos henne. Så jag spenderade marionetten av morgonen med henne sedan lämnade vi lägenheten tillsammans. Hon åkte till jobbet och jag åkte för att köpa julklappar och en födelsedagspresent till min bror. Vilket gick jätte bra, efter det "åt" jag lunch med min pappa. Han åt och jag tittade på men det var trevligt för vi har inte pratat på riktigt på ett tag. Efter det åkte jag vidare och tog en fika med en vän. Hennes pappa begravdes dagen innan så vi pratade mest om det men även om lite obetydligt. Det var trevligt iallafall. När jag sedan skulle därifrån fick jag ett sms av en vän som frågade om jag ville följa med ut. Han och fyra andra skulle ut och bar:a. Vilket jag sa ja till.

Kvällen blev intressant och betydelsefull. Det viktigaste var att han kysste mig först. Jag vet att killar inte är av värde och att mitt fokus bör ligga på tjejer men helvete. Han var snygg, han var nära, han ville och det var han som tog initiativet. Han sa även att det märktes på mig och jag råkade säga sanningen. Så han vet att jag tycker ganska så mycket om honom. Till skillnad från alla andra ville han inte ligga, han ville bara vara nära. Vilket leder till att jag inte ska lägga någon vikt i något. Inget betyder något. Inte än, historien varar inte.

Likes

Comments