Header

I veckan som precis var så fyllde min bästa vän Amanda 19 år, det firades med en kväll ute, jag hade lite för mycket läppstift och kanske för långa fransar men är det party så är det. Imorgon fyller min finfina vän Tessiless 20 ÅR!!! tiden går fort, så det ska självklart firas på lördagen med mat och dans.


Annars så mår jag bra, februari känns som en bra månad måste jag säga trots att jag jobbar konstant.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

tips

För några dagar sedan så släppte Rihanna sitt nya album ANTI på tidal och jag lyckades ladda ner det gratis, efterlängtat må jag säga. Har älskat och avgudat denna kvinna sedan umbrella kom ut 2007. I sommar ska jag även se henne för andra gången live, taggad till tusen. Har ni hört någon av de nya låtarna ännu? mina favoriter är higher och kiss it better än så länge! Ifall ni registrerar er på tidal så kan ni streama albumet gratis i 30 dagar innan medlemskapet börjat kosta pengar, enjoy!

Likes

Comments

daily

Fejkpäls från Gina tricot

Dagens lunch på Café Foam

Sitter på tåget hem nu efter dagens roligheter, blev en lunch med bästa vännen och sen mysfika med jobbarkompisarna. Hann även knäppa header och profilbild snabbt idag! Ikväll börjar parneviks igen, hur kul??? Saknat det programmet såååå mycket! 

Likes

Comments

När jag fyllde 18 år, vilket nu är lite mer än ett år sedan så fick jag i födelsedags present av min kära farmor en resa till New York tillsammans med min barndomsvän och hennes farmor. Det var min andra gång i New York och jag ÄLSKAR verkligen den staden! Vi åt på Bubba Gump som är en restaurang inspirerad av filmen run forest run, väldigt roligt koncept och god mat. Minns även från denna resa att min farmor hade betalat ett par byxor från American Apparel till mig och de var väldigt dyra och när vi kom hem på kvällen så hade jag GLÖMT dom på pizzerian som vi åt på. Vi satt med våra mobiler och surfplattor i högsta högg i en timme och lyckades tillslut hitta restaurangen som hade kvar mina byxor som tur var! 

En annan resa som ligger mig väldigt varmt om hjärtat är när jag år 2014 i slutet av sommaren åkte till Santorini i Grekland med min vän Ellen och hennes familj, vi hyrde en jeep och åkte runt hela ön och besökte flertal stränder och åt supergod mat. Vi spenderade kvällar i smyg nere på strandbarer och drack massa drinkar, vi var ju bara 17 år när vi var där så vi fick egentligen dricka då och varje gång vi kom hem så sprang vi förbi hennes föräldrar och in på vårat rum.

Likes

Comments

daily

Hur presenterar man sig bäst för någon första gången? om jag ska vara ärlig så har jag ingen aning. 

Mitt namn är iallafall Moa och jag är 19 år. Lever mitt liv i Stockholm där jag går sista året på gymnasiet samt jobbar på snabbmatsrestaurangen Max, fancy huh? väldigt! På min fritid( det vill säga när jag inte jobbar) så tycker jag om att hänga med vänner, dansa, shoppa, resa och sist men inte minst umgås med min pojkvän. Kan vi bara ta en stund att reflektera över ordet pojkvän? Hur larvigt är inte det ordet egentligen? Jag är ju inte tillsammans med en lite pojke direkt. Kanske ska börja säga mansvän? inte för att könet hos min partner egentligen är relevant. Annars så tycker jag också väldigt mycket om att skriva, fast det gör jag mest bara för mig själv.. är rätt skygg när det kommer till det privata. 

Peace out. 

Likes

Comments