Tankar, Sanningar

Önskar att jag inte fanns. Allt vore så mycket bättre för alla då. Om jag aldrig funnits.

Jag förstår inte hur jag ska orka leva ett helt liv. Jag bara väntar på den dagen när de i min närhet tröttnar på mig och jag står där ensam. När de inser hur och vem jag faktiskt är.

Äcklig, värdelös och pinsam.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sanningar, Tankar, Inspo

Idag har jag varit på strålande humör hela dagen och känner mig bara så sprudlande lycklig. Livet leker och jag älskar allt med det, det kunde inte vara bättre!

Det är fascinerande hur det kan skifta men idag har bara varit en sån dag. En perfekt dag där jag varit sysselsatt hela dagen, gjort saker som får mig att må bra tillsammans med människor jag älskar.

Att leva i nuet är viktigt, att inte bygga hinder och oroa sig över saker i onödan. Att njuta av det man har, och att stanna upp och njuta av den fantastiskt vackra naturen, skog, ängar, vatten och himlen med alla dess färger. Det är så fantastiskt. Det är klyschigt men också sant just därför.

Likes

Comments

Spiritualism, Meditation, Återfödelse

Klockan har gått fort idag. Dags för mig att meditera lite innan jag ska sova. Jag hoppas på en god kontakt med min guide och på att få göra en resa till tidigare liv.

Det finns så mycket spännande att upptäcka och jag vill göra allt på en gång men går börja med små steg, en enkel kontakt med mina guide eller mina guider vore ju också fantastiskt i sig, tidsresa eller inte.

Likes

Comments

Tankar, Spiritualism, Andlighet

Jag är hemma från jobbet på grund av stress. Problemet är att jag inte kan koppla av. Det är så mycket som stressar runtomkring och rädslan för att bli sjukskriven är den värsta. Jag vill inte vara sjukskriven och jag vill inte vara sjuk.

Det är mycket måsten från min omgivning men den som ställer högst krav är jag själv. Jag måste inte göra allt det där jag tror att andra kräver av mig, varför? Varför är jag en sån omtyckt person av alla andra men känner aldrig själv att jag duger och är bra? Jag hittar ofta den sämre tolkningen av hur människor i min omgivning är mot mig. Det mesta sitter i mitt huvud, ett problem som är för vanligt hos många tyvärr.

Jag är så glad att jag funnit meditationen och mitt andliga sinne eller vad man skall kalla det. Det finns andra som tror samma och det finns andra som tycker det är löjligt men jag tycker bara det är skönt. Det känns som att där finns svaren jag söker och där finner jag ro och glädje och trygghet som jag inte kan känna på något annat sätt.

Har någon läsare förslag på bloggar som handlar om det spirituella så tar jag tacksamt emot tips!

Likes

Comments

Sanningar, Citat

Jag har haft några bloggar genom åren. Jag börjar intensivt för att sedan tappa intresset. Det är svårt att bestämma vad jag ska skriva om så jag tröttnar för att det blir för ytligt och opersonligt för mig. Jag vill kunna vara personlig men jag vill inte att andra ska veta vad som försigår i min hjärna, jag vill vara privat, hemlig.

Därför blir det nu så att den här bloggen kommer att innehålla mina mest privata tankar men ingen information om mig. Jag kommer inte heller lägga ut några bilder på mig eller från min omgivning. Den enda konkreta fakta jag vill säga om mig själv är att jag är en kvinna, nyligen fyllda 30 år som bor någonstans i västsverige. Jag lever ett helt "normalt" liv med hus, sambo, husdjur och ett fast jobb med en bra lön.

Jag har lidit med ångest, oro och en känsla av otillräcklighet så länge jag kan minnas och försökt fylla detta hål inom mig på en rad olika sätt. Inget har fungerat. Det har inte blivit bättre. Om jag bara hade...är en tanke jag ofta tänker. Men nu har jag nästan allt det där jag trodde att jag behövde för att få må bra och ingenting har blivit bättre. Vad är det som fattas? Varför?

Jag älskar mitt liv och jag älskar de i min närhet men kan ändå inte känna någon lycka i min tillvaro. Jag vet inte varför och jag känner mig hemsk som säger det när jag har så mycket bra omkring mig. Mitt liv är perfekt men det räcker ändå inte.

Likes

Comments