Poems

Det var
Kaotiskt
Smärtsamt
Sorgset

Dom var inte menade
För varandra
En försökte
Den andra gav upp

Det som gjorde ont
Blev till hat
Istället för att bli
Sanning

Han sa
Det är bra
Hata mig
För du glömmer lättare då

Hon sa
Det gör mig bara mer illa
Ett öppet sår
Som aldrig kommer läka helt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vardag 2017

Mitten på veckan och jag kan erkänna att jag har haft några riktgt tuffa veckor. Förra veckan hamnade jag lite under ytan och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Det har ju varit en tuff period men förra veckan samt helgen gick det verkligen utför. I måndags kom äntligen Jaime hit vilket har varit en stor stress och ångest, samt att jag fick alla mina sista saker från Eskilstuna. Det var tufft, svårt att lämna den perioden i mitt liv helt bakom mig men det är något som var tvunget att göras.

Nu har det gått två dagar och Jaime har landat här hemma, jag har städat och fixat iordning det mesta och igår fick jag en välbehövlig stund med Ruth. Vi tog en öl på pitchers, uppdaterade varandra om livet - både det bra och mindre bra - och jag tror att jag bara behövde en sådan stund. Ikväll ska jag promenera till Lundby där vi ska ha connectgrupp vilket ska bli jätte mys.

Jag känner att ja, det är mitten på veckan. Men nu kör jag en nystart. Detta är min måndag. Så får det vara ibland och av att gå på grupp ger mig alltid lite extra pepp och energi så nu är jag klar med att vara ledsen över det gamla. Jag har fått gråta. Jag har fått pratat. Skrivit. Haft ångest. Mått dåligt. Nu är jag redo att må bra igen. Det är min tid nu. Att få komma tillbaks till lyckan.

Likes

Comments

Friday babes! En shoutout till mormor som tagit bilderna ovan, hon har tyvärr ingen instagram men kanske ska be henne skaffa en? Bara bilder på mig, Emma och Markus samt katterna nere vid stugan - låter inte det som ett vinnande koncept? Lol. Nej men blir lite lycklig i själen att mina vänner och familj står ut med att ta bilder på mig - trots att hälften av dom knappt vet hur en hanterar en kamera.

Idag då? Har hängt med Rasmus, haft lite photoshoot, varit i skolan och så avslutade vi med lite lunch samt filmmys här hos mig. Lite kvalitetstid behövdes verkligen och ikväll blir det ytterligare kvalitetstid men då med Lisa och Emma. Har haft några veckor nu då jag mest varit för mig själv, inte festat något utan bara tagit det lugnt hemma vilket har varit välbehövligt. Men nu känner jag att jag är redo för världen igen. Förra helgen var jag tagg på egentid och mys - nu är jag taggad på att ha en fullbokad helg med massa kul! Hoppas ni får en underbar fredag! Puss

Likes

Comments

Vardag 2017

Det är tisdag och jag går inte till skolan. Ångesten är här fast ändå inte. Det är som att den iakttar mig från håll, alltid närvarande men aldrig riktigt där. Jag kollar på stranger things som jag blivit helt fast i. Trots rädslan efter varje avsnitt så måste jag fortsätta, jag måste se vad som händer. Det kommer jag få ångra ikväll, när rädslan blir ännu starkare. Kollar på någon lättare serie för att inte tänka, något youtubeklipp eller två. Lagar mat. Strömmen stängs av och jag hinner tänka ”är det ni zombie apokalypsen är här?”, inser fort att jag är för inne i serien men kanske är det något annat hemskt som ska hända. Tänder ljus. Skriver dikter. Fortsätter skriva på gamla texter då jag kände något helt annat än nu.

Strömmen kommer tillbaks. Vi överlevde. Kollar på ett avsnitt till av stranger things. Skriver med någon som får mig att tänka. Skratta till lite. Är det andra verkligen värt när en kan få något som känns så mycket. Mitt huvud snurrar. Vet inte vad jag vill. Eller vad jag inte vill för den delen. Men vi förtjänar att få känna det fina, är vi inte det? Trots att det då kommer vara mycket svårare. Skriver några dikter till, fortsätter på dom gamla. Jag hade mer inspiration då, än nu. För nu känner jag inte lika mycket. Som då.

Likes

Comments

Text

När du säger att du är rädd kan jag inte låta bli att undra. Hur många människor i denna värld är det som inte vågar? Är för rädda för att fråga, känna, säga.

Du frågar mig om vi ska ta en cigg och jag svarar ja. Vi står långt ifrån varandra med tindrande ögon. Vill du egentligen kyssa mig?

Du följer mig hem på vingliga ben. Lite för fulla, kanske mest att det är jag. Ville du hålla min hand den där kvällen?

Vi kollar på någon film. Snuddar vid varandra. Jag känner dig andas men vågar inte flytta närmre. Ville du sitta tätt intill?

Du sa att du inte längre ville. Att du inte var där än. Var du ärlig eller var du bara rädd för att känna, rädd för att öppna upp dig och kunna bli sårad igen?

Kanske är det inte bara jag som är rädd, kanske är vi fler. Men tänkt så vackert det var om vi började våga mer. All denna kärlek, som går förlorad. Trots att hjärnan säger stanna upp - du kan bli sårad. Tänk om vi vågade mer. När hjärtat säger ja.

Likes

Comments

Movies & Books

Just nu på SVT play går det att se Vår tid är nu, jag började kolla på den i torsdags och blev helt fängslad utav stämningen & hur scenerna filmas. Bara några minuter in på det första avsnittet rös jag och kände att det här var en serie för mig.

Det handlar om efterkrigstiden, 40-talets Sverige, om en familj som äger en restaurang och hur dom ska ta sig uppåt igen efter ransoneringen. Vi får även möta kökspersonalen och ett x antal relationer byggs upp vilket vi får följa. En helt amazing serie verkligen om du som jag älskar att se tillbaks på hur det var förr. Dom allra starkaste stjärnorna enligt mig är Charlie Gustafsson och Hedda Stiernstedt men måste ju såklart även skriva Adam Lundgren som alltid för mig är en favorit inom svensk film.

​Serien sänd som sagt på SVT play, 6 avsnitt har än så länge kommit ut och varje måndag kommer ett nytt avsnitt upp! 

Likes

Comments

Friday I’m in looove, nej okej där ljög jag väl men blir inte ni också lite fredagskära och vill nynna på den låten vare gång det närmar sig helg? Jag vill alltid posta den meningen på insta när fredagen kommer men inser att då skulle nog en massa pojkars hjärtan krossas när dom tillslut inser att det inte var dom jag menade. Lol.

Nej men helgens planer är väl ganska oklara förutom att dricka vin (såklart, vad annars har en helg till), städa, åka till gravarna och sova ut. Kanske åker till Gunnar med Markus och lite annat smått men ändå en hyfsat lugn kväll. Kan dock aldrig lova mig själv det för är way to spontan för mitt eget bästa. På bra humör i alla fall trots lite ångest men det får en väl leva med, brukar försvinna efter ett glas eller två - eller så blir det värre och en slutar gråtandes framför en dramafilm/kärlekslåt och undrar varför livet suger.

Oh lord detta inlägg alltså, hoppas ironin lyser igenom. Ha i alla fall bästa fredagen nu, dansa tills fötterna värker, drick lite för många glas vin, hångla upp någon snygg människa och ba lev livet. Puss kram kärlek

Likes

Comments

Text, Vardag 2017

Den här veckan har varit fin. Jag har hunnit med en dejt, umgås lite med mormor, haft vinkväll med Ruth som senare slutade med öl på rockis där min babe Lisa befann sig, skrattat så jag gråtit & brytit ihop ordentligt medans jag lyssnade på någon kärlekslåt efter lite för mycket alkohol i kroppen. Oh dear lord det sistnämnda var förfärligt men även så oerhört befriande. För jag stänger in mina känslor - dom negativa, sorgen, stänger in dom så djupt att jag till och med tror att allt är bra. Men egentligen så har jag inte bearbetat något för jag tillåter mig bara att känna allt det bra.

Men en måste få gråta ibland. En måste få släppa fram tårarna och smärtan. Tänka på vad det är som fått en ledsen, ha ett breakdown & först då kan en gå vidare tror jag. Det är fruktansvärt svårt att känna hur hjärtat brister i tusen bitar men det är bättre att ta tag i det på direkten istället för att det flera veckor, månader senare kommer ikapp. För då har en samlat på sig ytterligare situationer som gjort en ledsen - då en låtsas att en är helt okej, stark som håller ryggen rak och håller emot för att inte skapa något drama.

Jag har alltid försökt stänga in allt det jobbiga men jag känner att det inte är värt det på några sätt. För att utvecklas som person måste jag våga känna, även om det gör ont som fan. Att gråta när en är ledsen, visa att nej det gjorde ont - det gör en inte till en svag person. En måste inte hela tiden hålla uppe alla murar - i alla fall inte mot dom en älskar och bryr sig om. För det är där en är accepterad precis som en är. Det är där det är tillåtet att gråta ut när det känns som att livet rasar samman. För när alla tårar väl är ute, smärtan har fått kännas trots att det är så oerhört svårt, så ser en att solen sakta börjar gå upp över horisonten igen.

Likes

Comments

Vardag 2017

Hej babes! Ny vecka och jag är taggad till tusen, förra veckan avslutades med tårar och lite hjärtesorg men denna vecka börjar med styrka - jag tar det som känns tufft, jobbigt, låter det bli min motivation istället för min svaghet. Jag vet att jag kan komma långt bara jag kämpar och jag tänker inte låta folk trycka ner. Det är så viktigt att ha stöttande personer i sitt liv som alltid ser framåt och alltid ser det bästa i en.

Idag har jag i alla fall än så länge hunnit med att vara en stund i skolan, fixat lite här hemma och försökt mig på det här med andningsövningar - tror det kan vara till jätte stor hjälp att lära sig andas på ett lugnt och harmoniskt sätt hur löjligt det än kan låta. Behöver stressa ner lite mer.

Jag ska snart röra mig uppåt stan där jag ska träffa Rasmus för en fika - så mys! - och sedan ska vi till måleributiken samt myrorna för att inhandla lite smått till skolan. Eftermiddagen kommer att spenderas med att rama in och fixa för min del! Såå taggad på att komma igång med allt inför julmarknaden. Hoppas ni får en underbar dag. Puss!

Likes

Comments

Text

Och där.
Ja där.

Krossades mitt hjärta.
En söndag i Oktober.

Utav en pojke.
Inte av kärlek.
Utan av hopp.

När ingen annan trodde.
Gav jag en chans.

Fast alla sa.
Det är ingen idé.
Han är inget att ha.

Jag ville inte se.
Det alla andra såg.

Han var förstörd.
Krossad inuti.

Men det ger ingen rätten.
Att krossa någon annans hjärta.
För att en själv inte mår bra.

Det alla andra såg.
Fick jag nu se.

En söndag i Oktober.
Ett hjärta i kras.

För jag gav.
Men fick bara hat.

Dryga kommentarer.
Det var vad jag fick tillbaks.

Likes

Comments

Instagram@glitterirymden

Blogkeen
Nouw