Header

Byter blogg ett tag, min nya blogg heter http://www.flawlesseroz.blogg.se så där kan ni gå In och läsa!

xoxo micha

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

  • 51 Readers

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sen nu. Men har haft fullt upp och inte mått så bra. Idag har Lotte både klippt och färgat mitt hår.
Sen åkte jag och pappa och kollade på firmabil för pappas bil krånglar. Efter att vi varit i några bil affärer åkte vi till Hyllinge å fikade på espressohouse, jag åt en kycklimacka nyttig osv.
Jag saknar Älskling och Eroz otroligt mycket. Jag är ju hos pappa i helgen.
Pappa håller på med maten nu så vi ska snart äta.
Vi ska äta putatis och falukorvs gryta, min favorit!
Och i morgon ska vi på min kusins 5-års kalas :)
Vilket ska bli väldigt trevligt att träffa släkten och så.
Det var ett tag sen jag träffade dom så det ska bli kul.

Jag har inte direkt något speciellt att berätta idag, mer än att jag är hemma hos pappa och det är väldigt mysigt. Men det var riktigt tråkigt att vara inne i massa bil affärer men det som var bra var att jag fick en gratis glass hehe, komet heter den med smarties.
Jag har med gjort en ny Instagram som är öppen där ni gärna får följa mig så följer jag tillbaka ;)

---> michapriivat <---


Jag lurade också älskling något brutalt idag, tänkte inte riktigt igenom mitt skämt. Men vi pratade om det och sen var det lungt som tur var :) ska också få med pappa och Lotte att gå ut i skogen i det fina vädret ;)

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Mår förjävligt rent ut sakt. Eroz är nog det ända som kan få mig på bättre humör förutom älskling såklart.
Men... tillbringar vi för mycket tid ihop? Är det därför vi jämt bråkar? Jag hinner aldrig sakna han, hinner alldrig längta efter han. Bara när jag är hemma hos pappa över helgen men räcker det? Jag älskar han, otroligt mycket och jag vill absolut inte förlora han. Men det känns som att vi behöver vara ifrån varandra lite mer. Så att dels jag kan träna på att försöka klara mig själv och bli så självständig som möjligt. Det kanske var fel att låta han flytta in? Eller så har det rätt, men att han och jag behöver sysselsättningar så att vi kan komma hem efter att ha längtat hela dagen efter varandra. Jag har inte sakt dethär direkt till han, men tänkte göra det snart. För alla känslor är kvar, dom är tillochmed starkare än någonsin. Så det har absolut inget med det och göra.

Jag och älskling var också i Hässleholm igår och köpte ett nytt halsband till Eroz, i brunt läder ett lite tjockare halsband så han inte kan rycka sig loss. Eftersom selen gick sönder så fick vi slänga den. Och vi köpte också en namnbricka ingraverat mitt mobilnummer och Eroz namn. Och det var precis så att halsbandet passade :)

Har också blonderat mitt hår, eller det är påväg till blond nu är det nog bara 2-3 blonderingar kvar sen är det den nyansen jag vill ha!

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att det varit mycket dålig uppdatering, men har inte mått så bra och har haft fullt upp. Jag har blad annat fått upp kontakten med en gammal kompis vilket jag är väldigt glad över :) Det verkar som att den nya medicinen hjälper väldigt mycket eftersom jag knappt hör rösterna längre å det är så jävla skönt! Någon enstaka gång kan jag höra dom extremt men förutom det är det lungt.
Idag vaknade jag halv 8 för att min bästavän ringde och väckte mig haha ;) och jag har varit vaken hela dagen!

I morse var jag också i cafét och spelade mix Max med min kontaktperson, det var riktigt mysigt.
Vi drack te och spelade i ungefär en timme.
Jag har också varit och handlat lite mat och cigg. På måndag ska vi ha ett möte här på kollinge med min godman, min farsa, min kontaktperson och cheferna här. Jag hoppas verkligen inte det blir mer folk för då kommer det bli jobbigt...

Jag har också klippt lugg c;

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej!
I helgen var jag hos pappa och Lotte. Älskling och Eroz var hemma så jag fick en helg själv med pappa och Lotte, det var väldigt mysigt och vi var på bio i lördags och såg filmen split. Den var faktiskt ganska bra, men det tyckte inte pappa haha.
Och igår hade jag och älskling en myskväll med serien prison break, tvär bra btw.
Idag var jag i skolan på T4 och det gick ganska bra faktiskt. Fick dessutom åka med bilen in till skolan!
Idag är det städ dag, så personalen kommer snart ner och då ska vi städa sovrummet, hallen och toaletten.

Lilla Eroz var väldigt glad att se mig i söndags, älskling också såklart. Men eftersom jag aldrig åkt hemifrån flera dagar när jag haft Eroz så var dethär lite speciellt. Och så var det första gången jag åkte hem till pappa efter att jag flyttat till Tyringe.

Jag var på läkarbesök igår också och jag ska utredas för schizofreni av en som har samma efternamn som mig haha.
Jag var också hos läkaren vi har här via mitt boende i förra veckan och hon skrev ut cisordinol som jag ska få insatt om två veckor när min apodos rulle kommer. Så det känns jävligt bra!

xoxo Mikaela

Likes

Comments