Header
View tracker

Hejsan tänkte bara meddela att jag nu byter blogg till HTTP://WWW.mikkanpedersen.blogg.se så gå gärna in å läs min blogg där hädanefter!!!

Puss & kram

Mikaela 😽

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 44 readers

Likes

Comments

View tracker

Färgade håret i morse å såhär blev det, riktigt nöjd ändå😘

Likes

Comments

View tracker

Hej hopp gummisnopp! Eller vad man nu säger, i helgen vart jag hos Kim & Henke, eller från tisdag till söndag vart jag & Bella där. Vi söp & drack! Haha, vi hade det fett roligt oavsett vad folk säger om att vi var där så hade vi det riktigt jävla as grymt! Å jag är glad att vi åkte dit å stannade så pass länge. På fredagen turade jag Henke å Bella, fett nice Henke å Bella blev packade å sen tog vi taxi hem å på vägen köpte vi 20 cheeseburgare 10 mozzarella sticks två Cola å en kaffe till chauffören. Han var riktigt sjysst han ville ha lägenhet i Hyllinge tror inte Henke kommer ihåg att han lovade att fixa lägenhet till han haha. Å sen på kvällen när vi satt fulla i soffan med fönstret jävligt mycket öppnat så fucking hoppade blomkrukan ner från fönsterbrädan fatta så sjukt den fucking HOPPADE ner, å dagen innan hade burkar välts från köket så vi blev fan rädda haha. Wierd shit.
Efter vi turat åt vi på chinatown, världens godaste Kina resturang asså, shit så gott det var!

Likes

Comments

Godkväll å såhär. Igår vart jag och Bella ute på äventyr, vi ägnade detmesta av kvällen av att åka buss och tåg. Vi gjorde egentligen ingenting vi åkte bara runder och mot kvällen träffade vi bellas kompis som jag inte kommer ihåg vad han hette.. Men snäll var han iallafall! Han bjöd oss på hotell och fin middag, eller vet inte riktigt om man kan kalla kycklingfilé med pommes och bearnésesås för "fin middag" men gott var det iallafall! Nu ska jag och Tarzan sova snart! Puss!

Likes

Comments

Kom in med ambulans till Ystad sjukhus igår kväll, fick sova på avgiftningen å har nu åkt in till psyk i Kristianstad, sitter i väntrummet nu å väntar på att doktorn ska komma å prata med mig. Kommer nog antagligen bli inlagd pga att jag tog överdos.. Allt är snurrigt just nu å jag har svårt att skilja på tankar å verklighet. Hoppas dom kan hjälpa mig denna gången.

Likes

Comments