Header

Hej, i måndags hade jag och älskling 4 månader och jag fick en fin röd ros av han. Min finaste. Det var en jätte mysig kväll med mys framför en Disney film och chips.
Och idag var jag med Eroz hos veterinären för en besiktning som gick jätte bra, allt utan anmärkning. Veterinären tyckte han var snäll och busig och det kommer kosta 100 kr mindre än dom sakt vilket är riktigt bra! Och Eroz fick nytt koppel och sele i rosa haha, men spelar det ens någon roll om en kille har rosa? Enligt mig finns det inga könsfärger. Punkt.

Demonrösterna blir allt värre och värre. Beådrar mig till saker allt värre och värre saker, nu senast skulle jag sluta ut min strupe. Jag behöver hjälp.. men jag vet inte vart jag ska vända mig, jag vågar inte heller... dom kommer låsa in mig och dethär gången kommer jag inte kunna komma ut igen.
Hjälp mig..


xoxo Mikaela

Likes

Comments

För snart en vecka sedan fick min älskade ängel somna in... på grund av sina grova smärtor och lidande, då jag inte klarade av att se han lida mer. Det gjorde så ont i mig att varje dag se Tarzan lida så mycket. Skrika och fräsa sågort han försökte gå på lådan. Jag vill mest bara tillägna denna låt till min älskade Tarzan ❤️

Likes

Comments

Hej. Min telefon har varit sönder ett bra tag nu vilket har gjort att jag missat massa samtal och inte fått en del sms osv osv. Så idag bestämde jag mig för att åka in till telenor och köpa en ny telefon, som såklart blev en iPhone 7 plus! Är supernöjd med den. Men som vanligt kom jag inte in på min iCloud konto så fick återigen skapa ett nytt iCloud konto...
Sen samtidigt som jag och personal åkte till telenor åkte älskling med oss till anticura för Tarzan börjat blöda nerifrån och när älskling kom hem med Tarzan hade han fått ny medicin och så ska vi in där nästa vecka och köpa torrfoder mot stress för han är väldigt stressad, vi tror att det kan ha och göra med att vi skaffade Eroz men medicinen ska hjälpa på stressen och på måndag nästa vecka köper vi kattmaten så hoppas att det kommer bli bättre och att stressen släpper lite.
Annars har jag inte gjort så mycket idag jag har mest suttit framför tv:n för att stänga ute demonrösterna som idag varit väldigt högljudda då det blev så illa att jag gömde mig i min garderob eftersom jag upplevde att dom jagade mig. Men personalen säger att dom bara finns i mitt huvud och att dom inte kan jaga mig, det kanske låter konstigt för er men för mig är det min verklighet. Att dagligen kämpa mot demonerna som spökar i mitt huvud och beådrar mig att göra saker både mot mig själv och andra.
På måndag kommer också min soc och då ska vi prata om utökad personaltid just eftersom rösterna är så grova nu och att jag skadar mig, nästan dagligen.

Det ända som kan få mig lite lugnare just nu är mina djur och min pojkvän. Och idag upptäckte vi att Eroz varit på och bitit sönder mina kanin öron jag köpte på Liseberg så han fick dom och vi satt dom på hans huvud haha.

xoxo Mikaela

  • 39 readers

Likes

Comments

Hej. Förlåt för den dåliga uppdateringen men har mått riktig dåligt på senaste då jag varit sjuk och att demonrösterna och hallucinationerna blivit mycket värre och mycket tätare.
Jag skulle egentligen varit och träffat en läkare idag men hade inte tillräckligt med pengar för att ta mig hem, och då jag ringde sjukresa taxin så sa dom att dom bara kör till sjukhus osv osv. Jävla bullshit dom lämnade mig på psykriatiska mottagningen sist då jag skulle till psyk akuten men nu när jag ska till mottagningen så säger dom att eftersom jag inte har fördtjänst så kan jag bara beställa sjukresetaxi till sjukhuset..
Men sist gick det bra att lämna mig på mottagningen även fast jag beställt sjukresetaxi till psykakuten.

Lilla Tarzan har också blivit sjuk, först trodde jag att det var något med höften men när älskling tog in han till vetrinären så sa dom att han hade svårt att gå på lådan och han får ont när han ska kissa, så idag har vi varit och hämtat medicinen till Tarzan och älskling hjälpte mig med att ge Tarzan medicinen.
Det är en smärtstillande vätska som han ska få en gång om dagen.

Pappa och Lotte var här i går också och hälsade på och träffade Eroz för första gången, dom hade köpt godis till Tarzan och Eroz dom blev så glada.

Och nu har älskling och jag precis ätit hamburgare, med ost och sås.. känner mig så tjock även fast jag gått ner mycket i vikt så känner jag mig tjock, fet och äcklig såfort jag äter något onyttigt. Jag spyr väldigt lite numera, efter jag ätit osv.
Men när jag äter chips, godis och dricker läsk och så. Det är inte bara för att demonrösterna säger åt mig att spy utan också för bullimin, jag försöker att inte spy så ofta men demonrösterna skriker i mitt huvud hur fet jag är och att jag måste.
Det känns också som att vågen ljuger för mig, innan stog siffrorna på 86 kg och nu efter 4 månader står siffrorna på 77 kg men när jag kollar mig i spegeln är jag rärt säker på att jag minst väger 90 kg eftersom jag känner att mitt fett svämmar över jag håller på att gå under!
Jag vill inte vara såhär fet! Jag vill verkligen inte se ut såhär mer.. jag var så smal för bara några år sedan jag vägde 43 kg och var runt 1,67 cm lång.
Det är en sån ångest att tänka tillbaka på det..

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej igår bokade jag sjukresa till psykakuten i Hässleholm, och eftersom jag aldrig varit på psykakuten här omkring så visste jag inte att det inte fanns någon psykakut i Hässleholm men det kunde väl dom kollat upp på datorn när jag bokade.
Så jag fick gå väldigt långt för och komma till centralen och var så arg för att sjukresan inte kunde köra mig hem igen, eftersom jag inte är beviljad färdtjänst men jag har inte hunnit skicka in papperna än. Och medans jag ändå var i Hässleholm så passade jag på att shoppa lite kläder och äta lunch på espresso house, jag köpte ett par träningsliknande byxor från kappahl för 299kr samt en halsduk för 79kr och ett par vantar för 49kr också från kappahl och sen gick jag in på HM och kollade runt lite och hittade då en star wars pyjamas för 149kr.
Det blev faktiskt en bra dag trots att det knasade med taxin, men fick ta tåget hem och har socialfobi och på tåget fick jag panikångest och både spydde och svimmade men som tur var fanns tågpersonalen till hjälp för mig. Det känns inte som att jag klarade åka tåg själv eftersom det hände så mycket på tåget men men.

xoxo Mikaela

Likes

Comments