View tracker

Hej var väldigt trött igår när jag och älskling kom hem från Hässleholm. Vi åkte in vid kl.10.10 och gick runder i affärer och jag hittade dessa kläder, svarta jeans 399kr från h&m ACDC tröja 149kr från h&m och sen köpte jag mössan med på h&m men kommer inte ihåg vad den kostade tror den låg runt 129kr
Sen när jag köpt kläder så gick vi och skrev in älskling på arbetsförmedlingen och några timmar senare så fick han ett samtal om ett jobb, så det var en riktigt lyckad dag! Gjorde även naglar på en nyöppnad salong i Tyringe, riktigt nöjd!

Och nu sitter vi på tåget in till Helsingborg där vi ska träffa min kusin och farmor och senare ikväll ska jag hämta min hund jag ska köpa! Han är en bordercollie blandat med flatcoatedretriver han är svart och vit, långhårig och väldigt människoglad.

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej, idag skulle bli en bra dag för jag skulle få mina pengar och då skulle jag gå och kolla på kläder medan jag väntade på att emlaplåstret skulle värka. Men NEJ. Inga pengar på kontot idag så fick ringa FK när jag väntade på tåget, och dom sa att jag får pengar imorgon.
Och igår planerade jag att gå upp kl.9 för å prata med chefen på mitt boende men nej jag somnade om flera gånger så kom upp kl. 11:50 alltså 20 minuter innan mitt tåg gick, trodde dock inte jag skulle hinna med det men det gjorde jag.
Nu sitter jag med personal i väntrummet på ungdomsmottagningen och väntar på att dom ska komma och hämta mig så jag kan ta ut min gamla p-stav och sätta in en ny. Jag har fått emla kräm istället för emlaplåster, eftersom någon här hade sagt i telefon till mig att jag skulle komma kl. 12:30 och få plåster men då hade dom ju lunch stängt så fick krämen kl. 12:55 så nu hoppas jag att det verkar snabbt!
Jag och personal var på espresso house och jag köpte frukost eftersom jag inte hann äta innan jag åkte med tåget, så jag köpte en macka med philladelfia och kalkon samt en Festis (cactus & lime)
Dethär var nog den nyttigaste frukosten på länge!
Jag har också ett bedömningssamtal med en psykolog idag vid kl. 16:10 så jag hoppas vi blir klara här innan kl.14:30 eftersom vårt tåg går då.


xoxo Mikaela

Likes

Comments

Igår blev det fest med älskling och en polare, vi spelade kort och lyssnade på musik nästan hela natten, riktigt nice kväll.
Idag gick vi upp vid 10 tiden. Och idag har det varit en riktigt chill dag, det ända vi har gjort idag är att ha kollat tv och film.
Riktigt seg är jag, dock har jag klarat mig från bakfyllan 👌🏼
Just nu sitter vi och kollar första filmen fast and furious, tänkte ha ett maraton idag med alla fast and furious.
Sen sitter vi och försöker bestämma oss och enas om en familjepizza som vi ska beställa.

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hey! Idag blev jag väckt 9:30 för jag skulle till tandläkarn, inte förräns 12:30 men kände att jag ville gå upp i tid. Klockan 10:00 fick jag min morgonmedicin och sen tog jag något att äta, gårdagens pizza haha. Gick upp till allmänna utrymmet och satt där en stund och drack en kopp te tillsammans med personalen och en boende sen har jag kollat på resor, bestämde mig för att åka till Polen nästa år i mars ungefär och då ska såklart min pojkvän Zacke följa med och min kontaktperson Marcu.
Jag och Tobbe (en personal) gick till tandläkarn 12:15 och såfort jag kom innanför dörrn så blev jag riktigt nervös för jag har grov tandläkarskräck! Men tandläkarn var snäll och besöket gick bra. När jag kom hem gick jag upp till gemensamma utrymmet igen och hjälpte till att baka rulltårta och efter det hade jag möte med Jenny (chefen) och då berättade jag om mina planer att åka till Polen. Jag har en grej som kallas tecken ekonomi (T.E) där man kan samla poäng dag för dag beroende på hur mycket man gör, jag har ett schema med olika saker jag ska göra varje dag som ger olika mycket poäng och tillslut räknas alla poäng ihop och man kan göra olika saker för poängen som tex. Rida islandshästar, fika, gå på bio eller som jag samlar till en resa.
Vi har riktigt mycket snö här också, det kom som från ett hål i himmeln haha.

xoxo Mikaela

  • 29 readers

Likes

Comments