Header

Mår förjävligt rent ut sakt. Eroz är nog det ända som kan få mig på bättre humör förutom älskling såklart.
Men... tillbringar vi för mycket tid ihop? Är det därför vi jämt bråkar? Jag hinner aldrig sakna han, hinner alldrig längta efter han. Bara när jag är hemma hos pappa över helgen men räcker det? Jag älskar han, otroligt mycket och jag vill absolut inte förlora han. Men det känns som att vi behöver vara ifrån varandra lite mer. Så att dels jag kan träna på att försöka klara mig själv och bli så självständig som möjligt. Det kanske var fel att låta han flytta in? Eller så har det rätt, men att han och jag behöver sysselsättningar så att vi kan komma hem efter att ha längtat hela dagen efter varandra. Jag har inte sakt dethär direkt till han, men tänkte göra det snart. För alla känslor är kvar, dom är tillochmed starkare än någonsin. Så det har absolut inget med det och göra.

Jag och älskling var också i Hässleholm igår och köpte ett nytt halsband till Eroz, i brunt läder ett lite tjockare halsband så han inte kan rycka sig loss. Eftersom selen gick sönder så fick vi slänga den. Och vi köpte också en namnbricka ingraverat mitt mobilnummer och Eroz namn. Och det var precis så att halsbandet passade :)

Har också blonderat mitt hår, eller det är påväg till blond nu är det nog bara 2-3 blonderingar kvar sen är det den nyansen jag vill ha!

xoxo Mikaela

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!
Jag vet att det varit mycket dålig uppdatering, men har inte mått så bra och har haft fullt upp. Jag har blad annat fått upp kontakten med en gammal kompis vilket jag är väldigt glad över :) Det verkar som att den nya medicinen hjälper väldigt mycket eftersom jag knappt hör rösterna längre å det är så jävla skönt! Någon enstaka gång kan jag höra dom extremt men förutom det är det lungt.
Idag vaknade jag halv 8 för att min bästavän ringde och väckte mig haha ;) och jag har varit vaken hela dagen!

I morse var jag också i cafét och spelade mix Max med min kontaktperson, det var riktigt mysigt.
Vi drack te och spelade i ungefär en timme.
Jag har också varit och handlat lite mat och cigg. På måndag ska vi ha ett möte här på kollinge med min godman, min farsa, min kontaktperson och cheferna här. Jag hoppas verkligen inte det blir mer folk för då kommer det bli jobbigt...

Jag har också klippt lugg c;

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej!
I helgen var jag hos pappa och Lotte. Älskling och Eroz var hemma så jag fick en helg själv med pappa och Lotte, det var väldigt mysigt och vi var på bio i lördags och såg filmen split. Den var faktiskt ganska bra, men det tyckte inte pappa haha.
Och igår hade jag och älskling en myskväll med serien prison break, tvär bra btw.
Idag var jag i skolan på T4 och det gick ganska bra faktiskt. Fick dessutom åka med bilen in till skolan!
Idag är det städ dag, så personalen kommer snart ner och då ska vi städa sovrummet, hallen och toaletten.

Lilla Eroz var väldigt glad att se mig i söndags, älskling också såklart. Men eftersom jag aldrig åkt hemifrån flera dagar när jag haft Eroz så var dethär lite speciellt. Och så var det första gången jag åkte hem till pappa efter att jag flyttat till Tyringe.

Jag var på läkarbesök igår också och jag ska utredas för schizofreni av en som har samma efternamn som mig haha.
Jag var också hos läkaren vi har här via mitt boende i förra veckan och hon skrev ut cisordinol som jag ska få insatt om två veckor när min apodos rulle kommer. Så det känns jävligt bra!

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Idag har varit en ganska bra dag, jag har gjort ett schema för dagen fylld med saker att göra så jag är aktiv och kan fokusera mer på det än på mitt mående. Demonrösterna är lugna idag och jag har kunnat fokusera någonlunda på det jag skulle göra idag. Jag ska också till läkarn nästa vecka någon gång.

Fick reda på idag av min godman att chefen här tydligen bokat ett möte ang mig och min ekonomi bakom min rygg! Utan att ens säga till mig att dom skulle ha möte, vilket är fel... för dom måste fråga om dom får diskutera ang mig utan att jag är där om jag har uppfattat det rätt. Så jag vart väldigt irriterad ikväll.

Satt också och väntade på min godman i flera timmar då hon skulle komma hit och inte svarade i telefonen.. då kunde hon ju ringt och sakt att hon inte kunde komma tex men NEJ vad fel jag kunde ha..

Förutom de hade jag, älskling och Eroz en myskväll i soffan med prison break på tv'n, verkligen uppskattat!

xoxo Mikaela

Likes

Comments

Hej, igår var min låtsas farsa å hans flickvän här och besökte mig och älskling och vi fikade och satt och pratade.
Jag fick också en försenad julklapp, en rosa perfym och den luktade jätte gott.
Jag och älskling hade också en myskväll igår kväll med film mys och sen spelade vi på xboxet.
Jag ska antagligen köpa ett Nintendo 3ds XL den 19:e!

Eroz har börjat äta sämre och vi blandar hans mat med naturell filmjölk vilket faktiskt funkar, men jag tror inte att vi ska göra det för länge. Ska också prova att köpa blötmat till han och om inte det funkar får jag nog antagligen byta mat eller något. Jag vet inte.

Mitt mående blir bara sämre och sämre, jag har ständigt självmordstankar och längtan efter att dö. Demonrösterna är extremt grova just nu med, det har kommit nya röster jag inte alls känner igen och jag är ständigt rädd. Dom håller på och försöka ta sig ut. Jag känner deras klor i halsen och jag ser riktigt skeva saker, häromdagen såg jag min pojkvän i lågor och med klor och en förvrängd röst lite demonisk. Jag trodde dom tagit över hans kropp och jag greps av panik. Jag orkar bara inte mer. Jag vill få må bra och slippa se och uppleva sånthär.

xoxo Mikaela

Likes

Comments