Varit några riktigt trista dagar med mycket jobbigt, en av sakerna är att en av leilas favorit fröken gick bort i helgen väldigt plötsligt, har varit mycket prat och funderingar om döden för Leila. Svårt att förklara vissa saker för en 5åring. Men nog om de, nu till pysslet.

Jag älskar ju själva Lightbox utseendet och har både den lilla och stora boxen, har sett några olika diy varianter men såg Idéen till textboarden på internet när jag väl klickade runt och tänkte de där måste jag göra.

Här är de färdiga resultatet av textboard, med en gammal ram, färg, vinyl, några träbitar och lim så fick jag ihop de. Gjorde lite missar som jag tänkte ta upp i beskrivningen så fler slipper göra dom 😉 en sak som att stava fel i budskapet 😅😉

Jag hade en ram liggandes som glaset gått sönder på och köpte trästavar på bauhause för 12 - 13 kr.

Sågade trästaven i bitar.

Nu glömde jag ta bilder på resten av stegen men jag målade min ram vit och satte vinylplast på bakgrunden, målade träbitarna och limmade dit dom på ramen som på bilden.

Jag gjorde missen att när
Jag väl skulle limma dit träbitarna mätte jag inte riktigt noga utan tog lite på måfå, de gjorde att de blev lite snett och gjorde att jag igentligen skulle behöva en till trästav.

Nu tog jag och använde bokstäver från mina lightboxar men de går lätt att fixa själv, hitta en typsnitt du gillar och skriv ut bokstäver på skrivaren. Klipp ut bokstäverna , om man vill ha de lite tjockare och hållbara så kan man antingen laminera dom så de blir plastade, eller limma på dom på en kartong bit. Finns otroligt många möjligheter bara fantasi som behövs.

De här hände när jag inte var noga med att mäta avståndet, bokstäverna fick inte riktigt plats som ni kan se på bilden.

Som jag nämnde innan hade jag fått plats med en till träbit på den nedre delen av tavlan. Men super nöjd över resultatet även fast de blev lite skavanker :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments