Header

Alla är olika när det gäller att plugga. Efter x anal år har man förhoppningsvis hittat det som passar en själv bäst. Lagom tills man slipper skiten helt.

Personligen är jag ganska bra på att lära mig nya saker, bra på att skriva uppsatser och argumentera men jag är värdelös när det kommer till prov.

Jag kan ha pluggat in någonting men när jag sätter mig för att skriva provet så försvinner allt. Jag blir nervös och mår illa.
De få proven jag gjort bra under mitt liv har jag bara klarat för att jag varit så trött att kroppen inte orkat vara nervös.
Så nu pluggar jag.. Mitt i natten... Dagen innan provet och hoppas på att jag vaknar av mina larm senare detta dygn.

Pluggat sen jag kom hem från träningen i princip. Saker som jag egentligen kan, det finns redan inpluggat sen flera år tillbaka men just nu i nervositeten minns jag ingenting.
Hoppas verkligen att det går bra ändå!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hade dans igår vilket var amazing!
Spenderade en stor del av lektionen upp och ner.

Har nu träningsvärk över allt igen, speciellt i magen, vaderna och ryggen. Känner mig lagom slut!

Ikväll blir det fäktning, alltid lika spännande med så mycket träningsvärk!

Likes

Comments

Gjorde sminket lite snabbt idag med väldigt tunna ögonbryn. Inte riktigt min grej...

Detta läppstift är dock fantastiskt och av alla NYX läppstift så är det denna sort som håller! Den har klarat sig hela dagen, en nacho tallrik och dricka... Utan att behöva fyllas på!

NYX soft matte lipcream "Zurich"

Likes

Comments

Blev super nojjig idag efter att ha sett en bild på en död katt som var upphittad i uppsala... Katten var väldigt lik min lilla älskling så messade mamma och frågade hur han mådde. Fick denna bild som bildbevis på att han mår bra!

Likes

Comments

Drog till jobbet äckeltidigt igår så det blev super super basic smink. Kom sedan hem och sminkade om mig eftersom jag hade tid över innan jag skulle dra till stan och träffa folk.

Ville använda lösisar men kunde inte hitta dem någonstans!!! Fick bli mascara istället vilket funkade bra men det gav inte intrycket jag ville...

Likes

Comments

Vaknade tiden jag skulle gått till bussen så fick springa iväg på en gång! Lyckades ändå vara framme väldigt tidigt...

Hade en praktisk lektion i skolan idag. HLR.
Någonting som alls borde lära sig!

Nu är det avklarat i alla fall och nu ska jag leta skolböcker!

Likes

Comments

Vet att jag varit dåligt på att ladda upp smink bilder men helt ärligt så har jag känt mig fruktansvärt stressad den senaste tiden. Kroppen reagerade först genom att knappt låta mig sova, fått utslag osv. Det gick senare över till att vilja sova hela tiden, inte haft energi till någonting men ändå inte mått så dåligt psykiskt.
Nu känns mitt humör helt upp och ned, känner mig stressad över allt och vill bara få ordning på allt men har inte energi till det. Sover dåligt när jag väl sover eftersom jag vaknar av att jag drömmer så stressiga drömmar.

Mådde mycket bättre efter gårdagens myskväll men idag fick jag nog av stressen och bestämde mig för att inte gå på dansen. Stannade istället hemma o pluggade.

Har en tendens att göra så mot mig själv, lite som man gör mot barn. De får inte göra det roliga dem vill göra för än det som måste göras är gjort!

Nu är sista uppgiften inskickad och ska försöka göra provet på onsdag.
Om den förbannade uppgiften blir godkänd den här gången!

Detta är dagens smink i alla fall! Inget speciellt, inte haft ork till någon krävande sminkning.Likes

Comments

Köpte ny sport:bh idag!
Älskar sport:bharna från Stadium, där kan man ju faktiskt hitta sportbhar som ger stöd.
Dem som bara är i tunt tyg och är i princip fyrkantiga som bara försöker platta till brösten ger oftast inget stöd alls om de inte är waay för små. De funkar säkert om man har små små bröst men annars är det bäst att ha en vanlig bh under en sådan..
Likes

Comments

Ursäkta bristen på inlägg men har inte riktigt haft tid!
Åkte till Stockholm lördag kväll, sov där, dömde fäktning under söndagen, åt med pappa och sen åkte jag hem till älsklingen!

Vi har haft en underbar kväll.
Köpte varsin ben & Jerry's, satte oss i sängen och kollade på serien "skins". Sedan satt vi ute och pratade ett bra tag, gick upp till lägenheten, gosade ner oss och kollade dokumentärer.

Nu är det dags att sova och ni anar inte hur perfekt den här bilden är!

Likes

Comments