Varför är min främsta försvarsmekanism att dra mig undan? Stänga in mig i mig själv? Jag är så dålig. Jag borde träna mer än vad jag gör, äta mindre, finnas mer, vända ut och in på mig för andra. Det är det som gör mig till jag. Jag är inget annars. Ingenting. Jag håller upp ett skydd jag är ju faktiskt glad och lycklig!!!!!

/N

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 4 Readers

Likes

Comments

Jag känner mig så ensam. Jag tänker på honom varje dag, det mesta påminner mig om honom. Jag orkar inte.. jag älskar honom fortfarande och jag hatar mig själv för det, jag vill bara att allt dka bli som vanligt, innan han mådde dåligt, innan han började tvivla på mig..

Jag kommer aldrig glömma det vi hade, och jag kommer aldrig glömma att han valde bort det för henne.

Jag orkar inte. Det gör ont

Juste, jag blev invald i styrelsen, studentansvarig. Heja. Känns lite som en revansch. Han krossade mig, men jag ska krossa honom genom framgång

  • 4 Readers

Likes

Comments

Joel. Get out of my head. Du fuckar för mig. Jag tappade det.

  • 5 Readers

Likes

Comments

jag vill inte hamna där igen. jag vill inte ha huvudansvaret för någons mående, jag orkar inte lyssna på någons ständiga klagande mer. jag orkar inte. jag förstår att människor inte kan rå för det... men.. jag klarar det inte en gång till.. inte på den här nivån.. förlåt

Likes

Comments

​Att höra att man lyssnar på fel musik, rebloggar fel saker på tumblr eller att jag inte bryr mig? vafan är det för saker att säga? om jag inte bryr mig, lämna då, varför stanna med någon som bara gör fel hela fucking tiden? jag vet att jag är värdelös och inte tillräcklig, jag är van att få bli påminnd om det men hur mycket jag än försöker motbevisa så är det ändå. alltid. fel.


bara lämna mig om jag är så fel

Likes

Comments

Varför ska jag behöva ta hand om alla för varför ska jag behöva ställa upp hela tiden varför ska jag behöva finnas där och varje gång jag behöver hjälp eller stöd så blir folk irriterade och slänger ur sig saker som att dom skiter i det, typ "vad synd" alltså va varför ska jag alltid finnas

  • 6 Readers

Likes

Comments

​Jag känner mig skum fortfarande. Jag vet inte riktigt var jag hamnat, jag känner mig inte som mig själv. Jag mår inte så dåligt men det är ändå något som inte stämmer

Likes

Comments

Klarade jag deadlinen? Nä. Som vanligt. Men jag har skrivit typ hela kvällen, fattar ni, en hel fredagkväll, jag är sjuk, hur klarade jag det?

Jag börjar känna mig skev, jag vet inte varför eller exakt vad som känns skevt..

Jag känner mig ensam, ensam mitt ibland många fina vänner, jag borde inte känna mig ensam. Jag borde inte. Men jag gör det. Det känns så sjukt otacksamt.. ofta orkar jag heller inte ta hand om andra, och det är också otacksamt, men jag känner mig bara så himla dryg.. jag borde orka, jag måste orka.

  • 4 Readers

Likes

Comments

​Nu sitter jag här igen, kvällen innan en stor jävla rapport ska lämnas in. Jag har kommit en bit, men inte alls nära där jag borde vara, det hjälper inte att jag knappt förstår uppgiften... bra Nora.

Jag gymmade idag, gud vad jag har börjat ta tag i saker. Tror det är sedan jag blev valberedningens förslag till studentansvarig i Folkungas fria elevkår. Jag är så sjukt stolt över det. Jag har efter det faktiskt pluggat, jag har gjort mina läxor som jag fått av min psykolog och jag har idag skaffat gymkort och faktiskt gymmat - helt själv. Allt detta på för lite sömn. Jag är stolt över att jag gör saker, men hur länge kommer jag att kunna göra en massa saker på för lite sömn?

Jag har ingen aning om hur jag ska klara den här rapporten till imorgon kväll... jag får sträckskriva hela kvällen imorgon.


/N

Likes

Comments

Andra dagen ensam hemma, tredje dagen med sömnsvårigheter. Jag känner mig trött, men kommer jag att kunna sova? Eller tar det ytterligare två timmar av stirr upp i taket? Idag har varit rätt okej, till och med bra emellanåt.

När kommer nästa bakslag? Nästa fall?
Jag gråter aldrig längre, jag brukade gråta jämt. Jag saknar det.


Godnatt, förhoppningsvis.

Likes

Comments