Blir fruktansvärt äcklad av denna bilden vill bara kräka när jag ser den.

Varför är det så svårt att fimpa när du vet att det ändå gör dig så dåligt+ att du fortsätter röka när du ser denna högen med fimpar varje dag? varför!?

varför var vi dumma nog att ens börja? är det för att vi skulle få status eller tror du att du bara kan vara social med en cigg i handen, eller var det bara för att fördriva tiden när du vänta på bussen tex?

jag blev rekomenderad att läsa en jätte bra sluta röka bok av en vän den heter "Allen carr". först trodde jag inte ett skit på de men, han sa väldigt kloka ord måste jag säga. så många gånger kan jag faktiskt gå och fundera på hans kloka ord och tänka: fan vad han har rätt varför har ingen sagt detta förut?

han klankar inte ner på dig eller säger att du får cancer, gula tänder, dålig andedräkt osv, utan han berättar skillnaden kan man säga mellan en rökare och ikke rökare & deras beteende. Mycket tack vare honom har fått mig att sluta , den andra delen är att knappt någon av mina andra vänner röker, så det ger mig en fruktansvärd ångest. + att jag hatar när jag sprutat på mig god parfym & sen går ut och röker, hur lönt var det? varför sprutade jag ens på mig parfymen liksom?

Eller efteråt när jag går in för att prata med min väninna och har en fruktansvärt dålig andedräkt pga ciggen.

Nä idag är jag väldigt lycklig ikke rökare , jag har inte varit fri mer än 17 dagar men jag vet också att jag aldrig mer vill ner i skiten igen.

Sluta du med=)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

CommentsKul då har man drabbats av öroninflammation som man inte har haft sen man var typ 6 år. Så nu hinner man ta sig tiden att blogga lite =)

Likes

CommentsKan ju faktiskt berätta att jag varit rökfri sen den 22 December redan, Mäkta stolt över mig själv=)

Sluta du åsså;)

Likes

Commentshaha övade på att göra nyckelpigor på naglarna .. tur man ser vad de e ialf:)

Likes

CommentsRekomenderar er att börja läsa den eftersom jag själv tycker det är en väldigt intressant tidning=) står mycket tips om mat och träning=)

Likes

Comments