Det å trene er som svigemor, best når det er over. (Neida jeg liker Mette) men i hvert fall i starten av desember begynte mitt store eventyr med trening. Det var da jeg innså at jeg hadde brukt "jeg starter neste år" når det gjaldt sommerkropp for mange ganger og at 2016 var den sommeren når oreokjeksen og sørlandschipsen skulle legges vekk. Det var dette året sommerkroppen skulle være på plass og ikke bare halvveis eller rettere sagt en tusendels som alle de andre årene men 4real hele 110%. Eller ehm dette varte til 19 desember som var da jeg forstuet foten og ikke kunne trene på 3/4/5 uker:')

Så kom julen og takket være bestemor gikk jeg opp enda mere men nå er det slutt på dette. Slutt på sidevalker og midtvalker og alle andre valker. Slutt på lørdagsgodteri hele uken. Slutt på "jeg starter neste år" eller i hvert fall en så lenge.

Jeg vil nok påstå at jeg ikke er den eneste som har vanskelighet med disse sommerkropp greiene i hvert fall når man forventer endringer og det å se ut som en vs modell etter 10 minutter på mølla så blir det å holde ut frem til sommeren litt mer enn bare litt vanskelig. Og det fins bare en ting som er verre enn den manglende motivasjonen, det er selvfølgelig alle disse herlige menneskene som kommer med "ingenting er bedre enn følelsen etter en hard treningsøkt" for enten så er ikke mine treningsøkter harde nok eller så er faktisk ikke følelsen av å være støl i hele kroppen ha vondt selv i hver eneste hårstrå og det at selv å ha øynene åpne er slitsomt ikke en herlig følelse:') Jeg personlig kan nevne tusenvis av andre helt klart bedre ting:')
#lizfitness

Denne dagen har tross alt også hatt sine ups som det at jeg kjøpte fine ting til rommet mitt som blant annet denne fine blomsten som jeg kalte Anastasia.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I dag våknet jeg klokken 5. Det var ikke en av de morningene når man våkner helt uthvilt med et lite solglimt som stråler fra vinduet og lav nydelig lyd av fugler som synger en vakker morgensang utenfor vinduet. Nei, det første jeg la merke til var at vinduet mitt var oppe og som vi alle vet er ikke temperaturen i Norge lik syden mer lik -15 grader i sola, videre kjente jeg eller mer riktig sant kjente ikke verken føttene eller hendene, det jeg kjente var en katt kjent som luna og hadde tatt seg retten til å ta for seg hele puten min slik at hodet mitt lå på sengekanten halvveis hengende ned. Videre stod Thauriel (min andre katt) og stirret på meg mens hun stod på nattbordet mitt og lagde den elendige lyden katter av en eller annen grunn bestemmer seg for å lage mensen. Om vi alle jentene skulle gått rundt og pipt i 1 uke annenhver uke tror jeg ikke verden hadde vært et vakkert sted men siden Thauriel er en katt (rotte) får hun lov hilsen mamma. "Hun har vondt i magen, Eliza. Vis litt empati". 1. Det er en katt. 2. Jeg har vondt i hodet. 3. Det er en katt???. Men i hvert fall tilbake til morgenen. Jeg fikk et slags hjerteinfarkt når alt dette skjedde så jeg reiste meg og gikk ned til kjøkkenet for å spise frokost selvom klokken var 5 og jeg hadde hele 3 timer igjen å sove. Og nå kommer det beste. Folk spør ofte om hvorfor jeg hater broren min og hovedsakelig pleier svaret mitt å være "fordi han ble født" fordi det er såpass utfyllende men hvis jeg skal utdype det litt mer så er det takket være hvor herlig han klarer å gjøre hver eneste dag for meg. I dag tidlig var en av de dagene. Når jeg først var nede på kjøkkenet oppdaget jeg at min kjære lillebror hadde spist opp all cornflakesen og drukket opp all melken. "Herregud det er vel ikke noe ille" tenker dere nå men følg med nå. Mamma og pappa er begge veldig kloke velutdannede mennesker så de har kommet såpass langt at de kjøper alltid inn mer cornflakes og melk men de har dessverre ikke kommet såpass langt at de vet at man kan beholde slike ting oppe i huset og ikke i kjelleren. Kjelleren vår har inngang utenfra som i alle slags skrekkfilmer med en dobbel dør lagd av tre som om det at kjellere er creepy nok i seg selv. Ikke nok med at den er creepy må man som sagt gå ut. Om sommeren er dette ikke et problem men nå som det er -18 grader ute så er det faktisk et:') men jeg må jo spise tenkte jeg så jeg tok på meg jakke og skulle gå ut men da oppdaget jeg at broren min var så snill og satte skoene mine ute slik at små søte isbiter hadde samlet seg inni og bedøvet føttene mine enda mer. Når cornflakesen endelig var hentet spiste jeg endelig frokosten. Melken hadde da også fryst fast slik at jeg spise melkeisbiter med cornflakes rettere sagt.

Det hadde nå begynt å bli virkelig kaldt og jeg skjønte at selvom jeg aldri hadde tent på i peisen før så måtte dette være første gang. Kort sagt endte ikke det bra fordi etter at peisen ikke ville brenne puttet jeg treet i en pose og satte den ute og posen begynte å brenne og det kom masse røyk.
Aldri tenn på i peisen mine kjære lesere.
Med vennlig hilsen Eliza.

Likes

Comments

Det finnes mange typer dager. Man kan dele de i to grupper, gode og dårlige. Gode dager er de der man for eksempel finner drømmetoppen i butikken, sminken blir perfekt, håret bestemmer seg for å se ut for engangsskyld, den ene dagen i året man har bursdag fordi kake, jul fordi gaver eller sist men langt ifra minst de dagene man har fri fra helvete også kjent som skole. Det fins også dårlige dager som dagen lillebroren din blir født og du innser at du ikke kommer til å få alt du peker på lenger fordi alt skal deles og ikke engang likt fordi du er størst og du skal alltid la din yngre bror få alt og livet begynner og suge og du dagdrømmer om de herlige 4årene da du fortsatt var enebarn og aldri engang kunne tenke deg at noe så forferdelig kommer til å skje:') men også mer vanlige dårlige dager som når sminken ikke er on point, håret står ut i alle kanter, du har ingenting å ha på deg, magen bestemmer seg for å se hundre ganger større, du har mensen, alle de gode svarte buksene er til vask, du dusjer håret og det går tomt for varmt vann takket være din lillebror og verst av alt de dagene etter en god lang herlig fantastisk ferie slutter og du må på skolen igjen. Ikke nok med at bare det å være på skolen er ren tortur og burde vært ulovlig i alle land og stater og at du må omgås av mennesker du ikke takler bestemmer mange av lærerne seg for å starte dagen med å spørre "Er det deilig å være tilbake?" liksom er det i det hele tatt et spørsmål? NEI. Det er det faktisk ikke. Så begynner ofte læreren å fnise som om det i det hele tatt er noe morsomt og etter noen minutter velger å minne deg på alle innleveringene og prøvene dere skal ha i nærmeste fremtid. Det er i det øyeblikket mange kjenner tårene samle seg og begynner å vurdere om utdanning virkelig er så viktig og hvor mye horer tjener:') Men deretter kommer man fort på at man verken har kropp eller utseendet til det og fortsetter å satse på ingeniør utdanningen helt frem til du får tilbake heldagsprøven i T matte som du fikk 2-er på. Det er da du kommer på at operasjoner og silikon alltid er en mulighet.

Likes

Comments


Jeg har nå lenge ønsket å starte en ny blogg og etter snart ett år skal jeg starte og forhåpentligvis holde på i en god stund.

Jeg tenkte å begynne med å fortelle litt om meg selv. Jeg heter Eliza og flyttet fra Polen 2007 og endte opp med å bo i et ingenmannsland også kjent som Mysen:') jeg var også så heldig og flyttet fra en by med nesten lik størrelse som Oslo til sentrum av Mysen der jeg bor 3 minutter å gå unna en gård og eneste klesbutikk er Fretex. Jeg ble født 30 november 1998 samme år som borgerkrigen i Guinea-Bissau, den andre krigen i Kongo, den eritreisk-etiopiske krig og Kosovo-krigen starter så selvom mamma og pappa sikkert vil påstå at min fødsel var årets mareritt skjedde mange andre forferdelige og verre ting også. Jeg har to katter som heter Luna og Thauriel som mange vil si ser ut som to rotter.

Jeg har også en ape med navn Adrian som påstår å være min lillebror selvom jeg er overbevist om at han ble vekslet i sykehuset. Sist men ikke minst har jeg en kjæreste som heter Thomas, han er helt grei.

Likes

Comments