Header

​Det finns ingen melodi som sätter sig så bra som tutan på hemglassbilden. Så tänkte djupdyka i lite färska fronthits samt nya releaser som har potensial att grillkrydda ditt kommande klubbbesök! 

Håll utkik inne på www.soundcloud.com/Glassdags

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Axwell - Waiting For So Long (Arty Remix)

Axwell som en av housevärldens största pionjärer, som en schackbonde som blev kung som bara fortsätter att växa och leverera inspiration inom EDM. För er som har lite mindre koll på hans discografi så har gjort märkbara förändringa i sina produktioner där han har tagit väldigt höga risker och vågat trott på att sin intution vilket har resulterat någon slags funkig cruise genom destinationerna Daft Punk - Swedish House Maffia - Sebastian Ingrosso.
Daft punk med deras kreativa schackbräde och spelstil till Swedish House med sin 'Old Axwell' stil kombinerat med, Sebastian Ingrossos känsla för att skapa tidlösa EDM hits.
(Fortfarande orubbad i scenen med tidernas största låt 'Calling' )
Som jag tycker idag, reflekteras som en av EDM's största inspirationskällor - Axwell Λ Ingrosso, Snyggt!

Det är alltid lite kul att tänka på vilket coolt sätt EDM-scenen hade förändrats om dom hade plockat upp några boys som exempelvis Steve Angello och Eric Prydz, men det tar vi i ett annat inlägg!

Om denna låten så tycker jag personligen att Arty har landat några kilometer från Mat Zo's sound och lyckats att driva låten i riktning till lucid dreams. Vilket är ganska så imponerande i sig, men jag har ingen aning om vart orginaliteten är. Han har valt att remixa en musikstil då han inte ser speciellt funk ut för fem öre heller. Cred för en bra låt och solid produktion som jag diggar, men som artist har misslyckats med. Mat Zo - Lucid Dreams Next time Artystyle.

Toudelouu!

Likes

Comments

Postad i: Spellistor

Fyller första blogghyllan med en blandning av sockrade solkarameller, skadar ju inte om man har haft en bedrövlig klubbkväll eller något annat tråkigt som har rostat veckan som varit. Har man haft en fantastisk så är det ju alltid sweet med en påfyllning! Tänker jag.

Tänkte även att jag skulle blotta mina tankar kring riktningen i EDM, Festivaler, Releaser och annat krusidull
utifrån ett kritisk perspektiv på ett konstruktivt sätt. Så förhoppningsvis kommer vi att rocka dagen i samma
åsiktsspår. I annat fall så hoppas jag att man hade en trevlig läsning medans man fiser ner sig! I tredje fallet så
finns det en hemlig karta om man hör av sig på mailen några rader nedanför!

Kommer att lyfta fram det som är hetast just nu parallellt med det som suger så satsar jag på att resultatet blir lika 'sugar' som karamellkungen.

Ha en härlig dag! :)


Schysst hylla? frågor, tips, tankar? så skriv gärna en kommentar eller ett mail till Glassdags@Gmail.com
​Så hoppas jag att våra vägar korsas på webben fortsättningsvis!

Likes

Comments