Er simpelthen nødt til at dele den her med jer.
Er VILDT kræsen når det gælder kartoffelsalat, så det er virkelig ikke noget vi får særlig tit.

Kartoflerne skæres i meget fine stykker og koges med salt. Bacon i tern steges godt sprøde.
Dressingen til kartoffelsalaten er lavet lidt på slum.
Det god klat creme fraiche (ca 250g), mayonnaise (ca 4-5 spsk), urtekram sennep (ca 2 tsk), et lille rødløg, salt og peber. Når bacon og kartofler er kølet af kommes begge dele ned til dressingen og røres rundt.

#lækkermad

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Dette bliver et lyn hurtig indlæg.
I SKAL bare prøve de her! Jeg er typen der næsten svulmer op hver gang jeg spiser brød, så jeg prøver tit at finde på alternativer.

Det er så simpelt som det ser ud.
En snackpeber
Kyllingepølse/vegetarpølse, eller hvad man ønsker
Hjemmesyltede rødløg (opskrift findes på bloggen)
Hjemmesyltede agurker
Avokado
Creme fraiche
Hjemmelavet hummus

Woula, hurtig og lækker middag :D

Likes

Comments

De er så nemme at lave, og smager fantastisk til næsten alt, om det er til aftensmaden eller på et stykke brød så giver de en fantastisk smag.

Opskrift:

1 dl eddike
1 dl vand
6 spsk sukrin
Vaniljekorn*
5 rødløg

Eddike, vand og sukrin bringes i kog, til sukrinen er opløst. I mens skæres rødløgene, og kommes i et glas. Vaniljekorn drysses ned i glasset, og eddikeblandingen hældes ned. Efter et par timer er de syltede rødløg klar, og har den smukkeste lyserøde farve.

* Vaniljekorn kan skiftes ud med peberkorn, stjerneanis, chili, eller andet.

Likes

Comments

Start i de små.

Man behøver ikke meget plads til sin første køkkenhave. Min er 2-3 kvadratmeter, og indeholder 6 krydderurter (dild, basilikum, persille, purløg, rosmarin og timian), samt 3 slags tomater, snack agurker og et citrontræ.

Selv på lidt plads kan man dyrke sine egne grøntsager.

Mine står på en lukket altan, hvilket gør at der bliver ligeså varmt som i et drivhus. Derfor er det vigtigt at vande jævnligt. Specielt krydderurterne!

Hvorfor en køkkenhave?

Hvis du som jeg elsker friske grønsager og samtidig går op i økologi, så kan der virkelig spares nogle penge! Samtidig går der lidt sport i den, i forhold til mængden af grønsager man kan få dyrket. Og det smager også bare bedre og mere friskt.





Likes

Comments

Nu er jeg ikke den store bager, men de her er med garanti altid et hit hos os. Og så bliver de dejlig luftige pga. danskvanden.

Opskrift:

- 800 g mel*
- 2,5 dl danskvand
- 1 dl olie
- 5 spsk sukrin
- 3 æg
- 100 g gær
- Revet gulerod
- Evt ost på toppen


Lad dejen hæve i 1 time, og formes så til ca. 18-24 boller. Bages på 225 grader i 8-10 min, uden at forhæve.

* Jeg har brugt halv hvedemel og halv fuldkorn.

Rigtig god fornøjelse :D

Likes

Comments