INTERIØR, STUE

Har dere hatt en fin start på denne uken? Jeg har fått ordnet litt her hjemme og fått gjort litt rent. Denne helgen har jeg brukt tiden min stort sett inne på vaskerommet, for makan til en stor kleshaug skal man lete lenge etter, sånn blir det når man ligger noen dager på" latsiden" Når man er en familie på 4 stk så er det ikke så rart hvor fort det hoper seg opp her i huset. Er da jeg er glad for at vi hadde 2 vaskemaskiner ei stund, helt til den ene sa takk for seg, og da er gleden ekstra stor når vi har en tørketrommel ved siden av! Jeg er den som pleier å vaske klær stort sett hver eneste dag og også opp til flere ganger om dagen - siden det er jeg som står for klesvasken og den biten, så tar det jo liksom aldri slutt. Sånn er familielivet, haha!

Men over til overskriften, stuen har endelig fått de store og flotte lyktene fra millemoi på plass - og jeg elsker at de er så store. De er litt mer maskulin og passer rett inn. Når det kommer til interiør og tekstiler så kan jeg nok si at millemoi er og har alltid vært en stor favoritt. De har jo så mye fint at man blir jo nesten dårlig, for alt frister jo å kjøpe!

Champagnekjøler og spisebrikker som matcher resten av fargene, en flott kombinasjon sammen.

Vi skrives folkens, tudelu!

Likes

Comments

FAMILIE, HVERDAG

Jeg tok opp telefonen og ringte til mamma og spurte henne om hun kunne komme hit på overnatting om lørdagen (i går) og da svarte hun selvfølgelig ja! Er det en ting jeg elsker så er det å tilbringe tid sammen med familien, nå som jeg bor 1 time unna så er det veldig viktig for meg! Mamma pakket sakene sine i går og kom hit på overnatting og dro av sted hjem til oss, da kan dere tenke dere på hvor glade jente ble når hun kom.

Det er utrolig hvor høyt man verdsetter litt tid sammen med familien, hvertfall når du ser hvor glade jente ble. Det ble masse kos og klemmer der begge kranglet om fanget til mommo. Begge er jo kosejenter og de er veldig "bare mommo er mi" når de først tilbringer tid sammen med henne, begge blir sjalu på hverandre og lille anemor MÅ absolutt vise seg frem med litt skuespill, latter og glede bare for å få litt oppmerksomhet, og det samme må også Amalie gjøre, herme litt etter søsteren. Sånn blir det når man ikke ses så ofte og til alle døgnets tider. så her har det vært full fart fra vi startet dagen.

Meg og bestejenta mi ♥

Jeg fikk også testet ut kameraet på iphone 7 den som mamma fikk i gave, Jeg har hørt så mye om at det er mye bedre bilder og kvalitet på kameraet, noe som jeg fikk testet ut i dag. Jaggu med var det rett også, jeg ble litt paff da jeg fikk se at det var mye bedre enn 6 pluss`en min, haha!

Meg og beste jenta mi nr 2

Jeg og mamma hadde veldig mye spennende temaer og snakke om, like spennende for hver gang! Vi har i hvertfall hatt noen fine timer sammen mens hun har vært her på besøk, der ungene også har hatt det tipptopp sammen med henne! Vi gleder oss allerede til neste gang, når vi snart skal ta turen på besøk dit også!

I morgen kommer jeg tilbake med litt interiør bilder og litt nytt, da er det bare og glede seg! Håper dere får en fin kveld/ natt videre, sov godt og drøm søtt!

Likes

Comments

FAMILIE, INTERIØR TIPS

Kids Concept klosser I rosa er et sett med 10 superfine byggeklosser med fine bildemotiv i rosa og hvitt. Klossene har tall og passer alle barn som vil bruke fantasien gjennom å stable, bygge og leke. Den lekre designen gjør også klossene til en stilig innredningsdetalje. Levers i gaveforpakning som kan brukes som oppbevaring. Hensikten med klossene er å bidra til å stimulere barn innen lek og hjelpe til å gjøre leken lettilgjengelig. Anbefalt alder er fra 1 år og oppover!

Det er sjeldent noe krangling mellom jentene, men mest av alt så er det jo søskenkjærlighet som er helt normalt. De trives veldig i hverandres selskap og liker å bruke tiden sammen med hverandre, den ene ser opp til den andre og omvendt. Hvis de er fra hverandre en dag eller mer da er det alltid stor jubel når den ene kommer hjem igjen.

Designserien fra kids concept består av fine møbler og innredningsdetaljer i nydelige farger som gjør at barnerommet får et eventyrlig følelse. Jeg har forelsket meg i denne serien til barn og det de har og tilby. Lekene i tre er helt klart en stor favoritt hos mine jenter.

De søte barnemøblene fra Riviera maison setter jo prikken over i`en inne på et barnerom.

Nyt lørdagen, så skrives vi.

Likes

Comments

KJØKKEN

Nok noen dager stille fra denne kanten. Nå er det endelig fredag og helg, noe som jeg ser frem til hver gang. Siden sist har jeg noe veldig spennende og fortelle dere men så er det jo sånn at alt kan man jo ikke blogge om - da kan jeg jo si at det kan gi meg litt irritasjoner. Men et lite hint kan jeg jo gi dere, det er jo så mye som at det er hvitt og vått og faller ned fra himmelen, noe som jeg ikke har sett helt frem til.. Nemlig kong vinter har meldt sin ankomst (igjen).

Vi har jo vært så heldige med å hatt vår stemning i flere uker - der jeg fikk starte på hagearbeid i februar! Ja du leste riktig, ny rekord for i år. Men tro det eller ei, etter ei uke så ble vi lurt (igjen). Jeg får nok bare klare meg i noen mnd til med denne vinteren som vi ikke har hatt så mye av! For jeg er klar til våren kommer.

Nye blomster har blitt handlet inn for helgen, jeg er jo veldig glad i hortensia og den nydelig blå fargen den har, føler alltid det blir så fint og at disse passer rett inn i hjemmet. Snakk om å forelske seg i blomster? Jeg har aldri likt for mye farger, og spesielt ikke blå, men disse dype nydelighetene klarte jeg altså ikke å motstå i dag, en skikkelig herlig vinterfarge! De er jo så vakre og jo flere jo bedre selvfølgelig! Når man blir fornøyd så er det bare sånn, enn så lenge får jeg nyte synet av den vakre blåfargen, det er jo ikke ille bare det.

Nyt kvelden, vi skrives!

Likes

Comments

FAMILIE

Jeg tenker veldig ofte på hvor heldig jeg er som får oppleve det å bli mamma, ikke bare en gang men to. Og på hvor mye Amalie har forandret meg som person. Jeg har derfor ikke brukt så mye tid på hvordan jeg har forandret meg etter at jeg ble mamma for andre gang og etter at jeg fikk et friskt barn. Det er jo sånn at man forandrer seg jo mye etter graviditet nummer to også, kanskje på en helt annen måte enn nummer en? Det har derfor vært litt mindre tydelig. For hvordan er det livet egentlig med et sykt og et friskt barn? Amalie forandret meg og livet mitt drastisk, for det ble ikke det livet som man hadde sett for seg med et friskt barn, alt ble snudd helt opp ned og livet ble satt på prøve med en gang! For meg har Amalie en helt spesiell plass i hjertet mitt, ikke bare fordi hun er datteren min - men hun ga meg sjansen til å bli en bra mamma for henne.

.Så er det jo lille Ane som er den gode og snille lillesøsteren, for når man er et frisk barn, så får man kanskje ikke like mye oppmerksomhet og en av grunnene er jo selvsagt mye av det Amalie har gjennomgått de første leveårene sine med bare sykdom og innleggelse på sykehus - også der hun mistet pappen sin bare 2 år gammel. En av tingene er at vi har opplevd mye mer vondere ting sammen, der det bare har vært meg og henne alene i 4 år før Thomas kom inn i bildet sammen med oss. Da har jeg jo også r hatt mer tid på å skryte av henne. Det er jo ikke sånn at jeg bryr meg mindre om Ane eller at hun er mindre verdt, for jeg ser store forskjeller på hvordan det ER å ha et sykt barn på 2 år, enn et friskt. Amalie var jo den første jenta mi, og Ane vil alltid være den første friske jenta mi.

Ane er flink til å sette sine spor, nye ord og setninger kommer for hver dag! Er det en ting jeg er stolt over så er det Thomas, for han ser på Amalie som sin egen datter og har vært en god støtte siden han kom inn i bildet. Der han har vært med og fulgt opp alt med Amalie fra første stund. Han er like stolt og flink med begge to - men at Ane hun er den første og friske babyen vår. Amalie kommer seg for hver dag og har er flink for sin alder å være. Jeg glemmer ikke det øyeblikket der jeg fant ut at jeg var gravid med Ane, den første som fikk vite det var jo selvfølgelig Thomas, og det var i starten av året 2014. Det gikk jo fortere enn hva vi så for oss da vi skulle bli en familie på 4. Men vi var jo sammen i litt over 1 år, og herregud for en stor LYKKE det ble.

Ane har forandret mitt syn på det å være mamma til et frisk barn. For jeg visste ikke hvordan det var, eller kom til å bli. Hun forandret mitt syn på det å gå gravid, for dette var litt annerledes nok en gang fra graviditet med Amalie. Og lykken ble like stor enda en gang da det visste seg at det skjulte seg ei jente til i magen.Jeg har fått opp øynene for det å være mamma til et sykt og et friskt barn, for det er en større utfordring å ha et sykt barn, det bare krever enn annen håndtering på forskjellige ting og oppgaver, jeg har to barn, hvor en av dem har litt andre utfordringer enn det andre barnet! Jeg er så glad for at Amalie har fått en farsfigur inn i livet sitt, for det fortjener alle små som har mistet pappen sin. De fortjener å ha noen å se opp til, å ha noen å kalle for pappa.

For jeg har jo vært i den samme situasjonen selv der jeg mistet pappen min da jeg var 5 år gammel, og for meg så var så liten så sitter jeg igjen med mange detaljer som jeg husker - for jeg husker nemlig alt. Det er som en film som snurrer igjennom opptaket gang på gang som aldri vil stoppe. Jeg er glad for Amalie sin del, for at hun har en farsfigur hun kan se opp til, for når er det ikke bare jeg og henne lenger. Nå har vi fått ønsket vårt oppfylt med å bli den familien som vi har ønsket oss og da er det ingenting som er bedre enn det. Vi har aldri hatt det så bra som vi har det nå, og det unner jeg oss virkelig etter alt det vonde som har skjedd.

Barna min er betyr alt for meg og lille Ane er helt spesiell. Det er fantastisk å få den muligheten med det å være mamma til to barn, hvor en av dem har litt andre utfordringer enn det andre barnet! De har vær sine ulikheter og personligheter og da syns jeg det er viktig for meg som mamma og se at de er forskjellige på hver sine måter. De har vunnet kjærligheten og hjertet mitt, og da jeg ble mamma for andre gang så fikk jeg se at man kan aldri si at man elsker barnet sitt mer enn det andre, for når man er mamma til to så vet man godt hva ekte kjærlighet er. Alle har jo hver sin rolle i familien, og det er det som gjør oss til en familie. Uansett om man har syke eller friske barn, alle er like mye verdt uansett hvilket syndrom de har.

Likes

Comments

BARNEROM

Inn til jenterommet!

Da var det tid for en ny helg igjen, jeg kan nesten ikke forstå hvordan disse ukedagene gå sår så fort. Tiden står i hvertfall ikke stille hos oss, har dagen startet bra hos dere? Denne uken har jeg nesten ikke hatt tid til å følge opp bloggen, slik som jeg har ønsket og nå lover jeg og komme sterke tilbake! Noen dager pause gjør bare godt en gang i blant.

Jeg har i hvertfall fått brukt tiden på jenterommet med og byttet på sengen, luftet ut og fornyet litt her inne og IKKE minst vasket. Rosa er jo en favoritt blant alle jenter, og siden Amalie begynner å bli litt større så prøver jeg å finne en balanse mellom fargene der rommet ikke skal bli for sukkersøtt lenger.

Nyvasket sengetøy er heller ikke noe feil å legge seg i, da sover både store og små enda bedre - og av alle ting så er det faktisk noe av det beste jeg vet. Med nye putetrekk fra millemoi, så setter det prikken over i`en.

Gjett om det ble ei frøken som ble veldig glad da hun fikk se rommet sitt. Her bruker vi stort sett mange timer i løpet av dagen, og det er vel ikke så rart når jeg har ordnet det fineste rommet til henne. Både hun og Ane trives her inne, det hadde nok jeg også gjort visst jeg hadde vært åtte år, da hadde jeg nok flyttet inn hit for godt.


Dagen her i huset startet klokken 6, denne dagen blir nok bare rolig enn så lenge til vi kommer på ei plan!

Vi skrives!

Likes

Comments

BAD

Her er jeg inspirert av cottage stilen blandet med det gamle og rustikke. Endelig har jeg begynt å bruke farger som passer inn til resten av badet.

Brunt og gull er fint det, er det ikke?

Se på de lekre lyktene fra millemoi de får du kjøpt hos LUXURYDESIGN.NO

Siden vi ikke har gjort noe med badet så prøver jeg og gjøre det litt koselig med rotting, fargevalg og tekstiler. Jeg valgte å kjøpe meg gull champagne kjøler fra millemoi og nye farger på håndklær fra lexington i 2 farger - det var akkurart det badet trengte etter at jeg bare har brukt hvite håndklær de siste årene.

Disse fargene er så fine og spesielt når det er lexington sine - de er og forblir en favoritt her i hus.

Dette rålekre fatet i tre fra millemoi får du også kjøpt hos LUXURYDESIGN.NO

Jeg kunne handlet inn alt av lexington sine håndklær på badet, for de har så mange farger å velge i mellom at det nesten blir vanskelig å bestemme seg for hvilke farger man skal velge!

Rotting og kurv fra Riviera maison. Knagg Riviera maison. Lykter og trefat fra Luxurydesign.no. Tekstiler lexington.

Nyt dagen, vi skrives.

Likes

Comments

INTERIØR, INTERIØR TIPS, BARNEROM

SPONSET.

Hei kjære lesere 💗                                                                    

Jeg har lyst og tipse dere om en nettbutikk som heter for Hjertelykke. Damen bak nettbutikken er ei kreativ frøken som elsker å sy, for tida går det mest i hjerter, kroner & vimpelrekker til dåpspynt og pynt til barnerom.

Hjertene er kjempesøte i barnevogna, på barnesenga eller i vinduet. Vimpelrekkene setter prikken over "i-en" på PRINSE- eller PRINSESSEROMMET!

Jeg driver nå et samarbeid med Hjertelykke og har derfor fått lov til å kjøre en giveaway her på bloggen og inne på min instagram profil @gladehjem. Du kan være en av de heldige som kan vinne en valgfritt vimpelrekke som premie.

Det er mulig å få trykk på alle vimpelrekkene, slik at de blir ekstra personlige, og du får selvsagt komme med ønsker, slik at produktet blir spesialpassa akkurart slik du ønsker det. Det viktigste er at du blir strålende fornøyd med det du får levert. Produktene fra Hjertelykke er supre som både barselgave, dåpsgave og pynt til babyshower. Som regel opererer Hjertelykke med svært kort leveringstid, du kan gjerne betale med vipps og produktene sendes over hele landet.

Ta gjerne en titt innom nettbutikken https://www.epla.no/shops/hjertelykke/. Send gjerne Irene en mail dirkete for bestilling, så avtaler dere og spesialtilpassere dere nettopp akkurart slik du ønsker produktet ditt. --> ioveraa@hotmail.com.

Det du må gjøre for å være med i konkurransen er:

1. Følge #hjertelykke

2. Følge #detgladehjem

3. Tagge 2 venner på innlegget mitt.

Vinneren trekkes 17/2! Masse lykke til alle sammen 💗

Likes

Comments

VASKEROM

Vi har vært ute på flisejakt der vi fant et par som vi likte veldig godt! Vi gikk for de med grå farget og tror det kan bli veldig fint, i morgen blir gulvet nede flislagt så da får vi se hvordan resultatet blir. Nå er det bare å stryke av fliser til vaskerommet. Jeg pleier alltid å gå noen runder med meg selv, for det å ta et slik valg i oppussingen er ikke alltid like enkelt - men jeg pleier alltid og lande på noe som jeg vet sikkert jeg blir fornøyd med, for valget må være 100% riktig før man skal velge farger,fliser, vegger osv. Jeg ønsker et lunt, fint og hjemmekoselig stil der vaskerommet vårt skal være et rom vi kan bruke, og trives med. Og ikke minst ta dere med på interiørbiten der inne.

Her kommer en liten smakebit av fliser vi har valgt oss ut, enkelt men så meg! Det kommer til å bli så fint, for det vet jeg bare at det vil bli.

Hvilken planer for veggene kommer i et eget innlegg når vi begynner med den prosessen så slipper jeg å gjenta meg selv - for jeg skal ta dere med på reisen fra steg til steg! Ha en deilig dag!

Likes

Comments

INTERIØR, INTERIØR TIPS, STUE

God morgen og god helg til dere alle sammen.

Helgene er tid for ekstra kos, god mat og tid sammen med de du er glad i. Jeg liker å dekke bordet og gjøre det litt ekstra med å pynte litt med detaljer. Selv om det bare er oss her hjemme. Det er litt hyggeligere å sitte ved et bord og nyte et godt måltid om det er lagt litt ekstra ut av det. Det er ikke så mye som skal til for å gjøre det litt hjemmekoselig om helgene.

Servicet jeg bruker er Rosendal og det kan du også få kjøpt HER, glassene HER og HER.

Det fine bestikker er Hardanger som brukes til litt finere anledninger og selskap.

De lekre boblevasene fra millemoi er vårens favoritt. De er like fine med hvite tulipaner som matcher fint sammen med vasene og den lekre grønn fargen. Jeg liker og bruke farger og tekstiler som passer sammen, blir det for mye farger – da blir det bare kræsj.

Bordet er dekket enkelt, tøft og fargerikt. Like fint til frokost som til middag. Akkurart slik som jeg liker det og fint ble det også med litt grønne detaljer .Håper du dekker bordet litt ekstra denne helgen, det er jo tross alt morsdag i morgen!

Likes

Comments