HUS

Nå har veggen til vaskerommet blitt kledd inn med nye panelplater, vi valgte ut de samme som vi hadde fra før. Jeg sitter her med et stort smil på hvor fin gangen kommer til å bli nå, døren sto jo der panelplatene er nå, husker dere det? Sånn er det å leve i et hjem med oppussing og jobben som ligger bak. Fargen vi skal male veggen med heter for dempet sort, en farge jeg trives veldig godt med. Nye lister skal på plass og 2 kroker fra RM skal få plassen sin på veggen.

Her ser dere litt av resultatet så langt og jeg gleder meg til å vise dere ALT når det har blitt ferdig.

Nei - nå får jeg hive meg rundt og sette i gang med å legge jentene! Nyt kvelden videre så skrives vi.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

KJØKKEN, INTERIØR TIPS

Jeg har i flere måneder nå vært forelsket! Helt hodestups forelsket i et nytt blandebatteri som jeg ønsker meg på kjøkkenet, samme typen som vi skal ha på vaskerommet - som jeg skrev i et annet innlegg. Jeg går hele tiden og finner inspirasjon fra pinterest og jeg blir aldri lei. Jeg kan ikke noe annet enn å bare suge til meg alt av inspirasjon jeg kan få. Jeg fikk en super idee om at det kanskje hadde blitt enda finere på kjøkkenet med et nytt blandebatteri og bytte ut til denne her istedet?

Vel, til dere som trodde jeg skulle gå for et annet blandebatteri, der tok dere veldig feil altså! Jeg kan ikke noe annet enn å sitte her og le av dere - for jeg elsker å overraske! 👍

Med hvite fliser på veggen og denne flotte kranen kan det ikke bli noe annet enn fint? Jeg spurte så fint om han ville ha den samme kranen på kjøkkenet som vi skulle ha nede, med sikkerhet om at han kom til å se dumt på meg denne gangen og svare nei var ganske så stor - og til mitt sjokk ga han meg sitt ja! En tanke jeg har gått med hele tiden i hodet og jeg blir bare mer og mer gira til og få den på plass. Noen som kjenner seg igjen med å føle sånn? Jeg er hundre prosent sikker på at det kommer til å bli rå lekkert, hvis ikke så hadde jeg ikke ønsket dette, når jeg ser for meg noe så vet jeg at det kommer til å bli kjempe fint. Jenter og disse interiør problemene altså, det er ikke rart gutta krutt blir litt skremt av oss, haha!

Tror det kunne blitt lekkert altså! Eller hva tror dere?

Likes

Comments

MOTE, OUTFITS

Nå om morgenen får vi virkelig kjenne en smak av høsten, luften er kald og gradestokken viser kun 10 grader. Jeg har alt begynt å ta frem alle de deilige strikka jakkene mine igjen, men så må jeg også bare la de ligge en stund til for temperaturen den pleier å stige ut på dagen, typisk! Det var en stor tabbe, jeg som vil ha skikkelig høst nå.

Nyt dagen alle mine vakre lesere, sommeren varer ikke evig vet dere! :)

Likes

Comments

STUE

Hei på dere! Har dere hatt en fin helg? Her har dagen gått unna, Amalie var en tur til tannlegen en tur igjen i dag. Her er vi så heldig at tannlegen ligger rett ved siden av ungdomskolen, videregående og sfo. Vi dro avgårde og hentet henne, kjekt med en liten gå tur på en slik dag som denne. Amalie har ikke hatt et eneste hull, da snakker vi om at tannpussen går som den suser. Hun har i hvertfall ikke arvet tennene etter meg, haha! Hun er ikke noe glad i brus og drikker kun vann, burde bli flinkere til det jeg også!

Nå er hverdagen tilbake og i dag var det den siste dagen til Ane på småbarnsavdelingen. Neste uke blir det ny avdeling med de store barna og skolestart for Amalie. Det blir stor stas for både lillemor og den store tredje klassingen min.

Ha en fin kveld, vi skrives.

Likes

Comments

KJØKKEN

Da har jeg endelig fått knipset noen nye bilder av kjøkkenet, det er litt av en jobb og få til bilder som man blir fornøyde med. Jeg er veldig glad i dette kjøkkenet og spesielt denne grå fargen. Hadde jeg tenkt meg mer om når vi tegnet dette så hadde det kanskje blitt noen endringer. Jeg burde ikke klage sånn sett, for vi har jo det vi trenger om ikke mer - da syns jeg man har lov til å ønske seg litt til, har man ikke? Som jeg har nevnt tidligere så ønsker jeg å bytte ut kjøkken kranen til en annen - og det skal jeg endelig få lov til. Jeg ønsker den sammen typen som vi skal ha på vaskerommet, og da blir kjøkkenet enda finere. Det å skifte ut litt etter litt tenker jeg er helt greit.

Likes

Comments

INTERIØR, STUE, INTERIØR TIPS, REKLAME

Reklame

Da var ruskeværet tilbake igjen på møre, og jeg kjenner det smitter over på humøret! Høsten nærmer seg med stormskritt, nå er det den beste tiden på året og drive med interiør på - helt til juletider. Jeg føler at tiden må begynne å roe ned litt og føler at dagene går fortere og fortere for hver uke. Siden vi våknet opp til plaskregn i dag - så er det en koselig dag å være inne, kose oss å tenne lys. Innekos med en liten høstfølelse snikende på, det kan vi like.

Jeg var så heldig og fikk kjøpt meg de siste lysestakene i nettbutikken til millemoi, ønsker du deg sånne så må du nesten ta kontakt med de på mail eller instagram. Resten på bildet har de sikkert på lager. Ønsker dere en flott helg med ruskevær eller ikke.

Likes

Comments

FAMILIE, HVERDAG

Mens lille Anemor var i barnehagen i dag var jeg og Amalie veldig effektiv. Vi tok på oss klærne og gikk oss en lang tur til Hageland, jeg var så stolt over hvor flink Amalie var. Vi brukte ca 1 time hver vei - så i dag har vi vært veldig spreke. Når de la ut at det var 50% på disse store nydelige hortensiane - så måtte jeg bare kjøpe 2 stk. Jeg vet ærlig talt ikke noe som er vakrere enn disse, jeg trodde ikke de var så store - så da jeg hadde betalt måtte de bare stå igjen til senere, haha! Sånn er det når man ikke har fått tatt lappen enda (Jeg er så treg altså) Da er det jo så kjekt at man har en så snill mann som kjørte og henta de for meg. Hva skulle jeg ha gjort uten han? Heldige meg.

For meg er det viktig med litt alene tid med hvert enkelt barn. Det gjelder uansett hvor mange barn man har eller hvilken alder barna er i. Nå som Amalie har blitt mye eldre så syns jeg det er viktig at både jeg og henne får litt tid sammen alene med hverandre. Det er mye lettere nå å finne på aktiviteter sammen med henne, bare det å komme oss litt ut og skape nye minner sammen. Det er en fantastisk følelse å se hvor mye hun setter pris på den alene tiden som vi får sammen.

Ingenting er bedre med verdens beste turkamerat, jeg og Amalie storkoset oss med en god og lang trimtur. Sånne turer skal det bli flere av, vi er jo så heldige som har så mange fine turområder rundt omkring her! Men nå skal vi sette oss ned og kose oss med tacofredag - så lover jeg masse interiør bilder etter helgen! Vi skrives 💙

Likes

Comments

REKLAME

Reklame

Jeg kan si meg veldig fornøyd med den nye bildeveggen min i stuen. Jeg har blitt bare mer og mer glad i svart, og syns både plakatene, bildene og rammene passer perfekt. Det ble jo ganske så fresht, eller hva? Du finner hele utvalget av plakatene og rammene hos Desenio. COCO plakten er bare stilig. Jeg valgte forskjellige størrelser og motiver på bildene for ikke å ha det noe likt.

DESENIO.NO

Dette er første gang jeg har bestilt plakater og posters fra denne nettbutikken. Jeg er veldig fornøyd med kvaliteten og servicen. Plakatene har en rimelig pris og en rask levering. Størrelsen jeg bestilte var 50x70 og 40x50. Hvilke plakater hadde du valgt å kombinere? Trykker du deg inn på siden kommer du inn på en kategori side hvor du kan se alt de har

Her gjelder det å bruke fantasien - du finner alt av inspirasjon og tips til hvordan du kan style plakatene dine på en helt annen måte. Jeg syns at Desenio haret utvalg for alle og en hver. Lag deg en unik bildevegg som blir en perfect match.

Denne helgen har Desenio 20% rabatt på sin hjemmeside. Bruker dere koden "GLADEHJEM" får du en exklusiv 25% rabatt på posters - mellom 11-14 august. Rabatt koden gjelder ikke på rammer.

Shop i vei og kos deg med litt sommer rabatt fra meg :)

Likes

Comments

God morgen! Hva er vel ikke bedre enn å starte dagen med en sunn og god frokost, med litt havregrøt og blåbær. Dette falt i smak hos oss her i huset og dette blir nok en favoritt å lage til både frokost og kvelds. Jeg har byttet ut skumma melken med h-melk og det er ingen problem å lage den med vann heller. Jeg har brukt både vann og melk og pyntet opp med blåbær til slutt - for å gjøre det litt enda sunnere.

Oppskrift på havregryn med blåbær.

1,5 dl havregrøt

2 dl valgfri melk

2 dl vann

En klype salt

Kok opp havregrøt i en kjele sammen med 2 dl vann. Når grøten koker, hell melken i (Tilfør den mengden melk som trengs. Jo lengre grøten koker desto mykere blir den. Rør godt under hele koketiden slik at grøten ikke setter seg fast. La den stå på plata med middels temperatur til den blir passe tykk. Server med blåbær eller ønsket tilbehør. Dette er så godt, lag deg en god og sunn frokost du også!

  • 1267 lesere

Likes

Comments

INTERIØR, STUE

God kveld. Barna er i seng og jeg sitter her alene og koser meg i mitt eget selskap, spiser meg faktisk mett på blåbær, haha! Litt sunn må man jo være, og da er det ikke noe som frister mer enn blåbær, yum yum! Det kjennes faktisk helt rett nå som kvelden har kommet snikende og jeg sitter her og blar igjen RM katalogene og drømmer meg bort. En ting jeg har begynt er å handle mange pakker til pakkekalenderen til jentene også. Greit å starte tidlig, for jobber også med å skaffe flotte gaver som skal deles ut til kalenderen på bloggen i år igjen! Jaggu med mye å holde styr på altså. Liker å begynne tidlig jeg, flere som har samme julesyndrom? haha! Jeg bare elsker jula og teller ned dagene - for i år gleder jeg meg skikkelig.

Håper dere også koser dere litt ekstra i kveld, tjohei.

Likes

Comments