Header

4C0120A7-15AE-4724-B2AABEB4AB71776F-945E80AF-6E05-4B64-958B0426D0EB98B3

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

  • 23 lesere

Likes

Comments

STUE

God kveld skjønninger!

Håper dere har hatt en like flott dag som meg? Dagen min har gått i ett med mine gjøremål her hjemme, man har alltid hende fulle av å gjøre noe, og jeg storkoser meg!  Er viktig å ikke ligge på latisiden, da blir det mye å ta igjen. Etter skole og barnehage tid så var det godt med litt kvalitets tid sammen med mine små igjen - som består av middag, bading, leketid og barnetv. Jeg nyter tiden sammen med de nå mer en noen gang, det er viktig å nyte tiden sammen med de og ta vare på øyeblikkene. Jeg setter ekstra stor pris på jentene, for de betyr alt for meg.

Nå er de kommet i seng og da starter jeg kvelden for meg selv med og krype opp i sofaen med en god bok og masse tv titting på tv skjermen. Bedre kan det altså ikke bli, så derfor vil jeg ønske dere en fin fin kveld videre. I morgen skal vi på sykehuset på en liten kontroll med Amalie angående epilepsien hennes og veien videre, det blir spennende.

img_6064 img_6066 img_6067 img_6070 img_6071 img_6073 img_6076Vi skrives.

Likes

Comments

STUE, Uncategorized

Hei og hopp!

Litt endringer har jeg fått gjort siden sist, de to nye maleriene mine har fått kommet opp veggen og jeg er altså SÅ fornøyd. Jeg vil si at det ble en stor overgang av å ha speil til to malerier, men jeg digger det! Er som en glødende kjærlighet på stua, der jeg føler de passer rett inn sammen med resten av fargevalget av mine millemoi favoritter i sofakorken.

dsc_1167 dsc_1168

Jeg har endelig fått gleden av og kjøpt meg det nye "bodesjakk" spillet fra millemoi.dsc_1170 dsc_1171

Den tøffe maskuline klokken med "lær" detaljer fra mille moi, er en nyhet som har nettopp kommet ut. Passer til nattbordet, pynt, hylle eller hvor du måtte ønske.dsc_1172 dsc_1169Ha en fin dag så skrives vi.

Likes

Comments

STUE

Fra den nye koseplassen min, må si jeg digger denne stolen - blitt min nye favoritt plass, stakkars mannen.. han får jo hele sofaen for seg selv snart tror jeg! For jeg har flyttet godt inn i denne kroken, haha! 

Nå er nettopp de små jentene mine i seng for kvelden og jeg sitter godt plassert i god stolen og ser i det nyeste riviera maison bladet - dette fikk jeg med på lasset da jeg handlet hos paradiset. Kjekt å få med litt lesetoff, tommel opp der altså. Alle burde unne seg dette bladet, for er så mye vakker inspirasjon og se på. Et fint blad og en god stol - da snakker vi ro i sjæla for resten av kvelden i hvertfall.

DSC_1116 DSC_1118 DSC_1119 DSC_1120 DSC_1121 DSC_1122 DSC_1123Ha en fin kveld videre :)

Likes

Comments

SOVEROM

God morgen!img_5959 Soverommet har blitt frisket opp med fargen midnight blue, og siden jeg er veldig glad i denne fargen så klarte jeg ikke å motstå fristelsen med å skaffe meg disse flotte hotell putene og sengeteppet fra mille moi.  img_5946

img_5944

Mille moi leverer alltid og har det lille ekstra som jeg liker. Jeg er alltid sånn at jeg må bytte ut litt tekstiler og "små" ting ettersom årstidene endrer seg. Og da går jeg heller aldri lei, for jeg er den som liker at ting er i bevegelse hele tiden i rommet - akkurart sånn som jeg liker det. 

De flotte lampene er mine store favoritter, lekre ikke sant? Og med nye lyspærer i krystaller som gir en tøff lokk som gjør de elegante og stifulle.

img_5947 img_5957Ønsker dere en nydelig da videre.

Likes

Comments

KJØKKEN

Hei og hopp!

Grått er flott ikke sant? Hvertfall på dette kjøkkenet er det det! Fargevalget her er ikke så veldig spennende, det går i grått, hvitt og svart - veldig fine basefarger å ha det på et kjøkken. Jeg liker tanken med å dra inn en farge med rosebuketter sånn av og til.

dsc_1154 dsc_1155 dsc_1156

Kjøkkenet vårt er stilrent for tiden, litt usikker på hvordan jeg vil ha det her enda - skal det være for mye, eller skal det være for lite dilldall av pynt og krukker? Her hjemme så tar det litt tid før jeg blir fornøyd - for meg er det viktig at ting blir sånn som jeg ønsker det, og da må det som oftes være litt forandring her og der.

dsc_1158 dsc_1157 dsc_1159Altså, hva er bedre enn nye og friske rosebuketter, disse er noen av mine favoritt roser som jeg aldri blir lei av, jeg liker så godt de fargene. 

dsc_1160dsc_1161dsc_1162Nå er vi godt i gang med å planlegge det nye vaskerommet, og jeg gleder meg til å få ta dere med på reisen videre, det kommer til å bli så fantastisk. Og så vil jeg ønsker dere mine flotte følgere på denne bloggen en fin fin Tirsdag.

Vi skrives.

Likes

Comments

STUE

Gleden var stor da jeg åpnet postkassen og jeg fikk se det var kommet en pakke på posten som ventet på meg fra home&cottage. Den store flotte keramikk bollen måtte jeg så klart klikke med meg hjem - for den passer jo midt i blinken på spisebordet. 

Dette er en skatt som jeg har blitt veldig glad i, jeg har begynt å bli avhengi av å bruke svart inn i interiøret om dagene, noe som jeg rett og slett elsker.. har blitt en sånn "rar" greie vel og merke. Men ble det ikke stilig? 

dsc_1142

Det er enkelt og gir en stram look - å det liker jeg. Jeg kunne aldri tro at en svart bolle med grønne epler kunne være så vakkert og pynte opp i interiøret? Fargerne passer sammen og det ble rå stilig syns jeg. dsc_1145 dsc_1146

Når man skal blande farger , så må du jaggu med vite hva du driver med - og tenke helhet sånn at det ikke blir rotete. Her er det bare og prøve seg frem, for og se hva som passer og hvilken farger som passer hverandre. dsc_1151 dsc_1150Denne bollen kommer nok til å bli en stor favoritt til å bli brukt til det meste. 

Ønsker dere en finfin dag videre.

Likes

Comments

HUS

FullSizeRender (39)

Når vi kommer inn døren så kommer vi inn til den lille yttergangen vår, her er det mye som har blitt gjort og som skal gjøres. Ny maling har kommet på veggen og fargen heter for kullsort, nye fliser skal det bli på guvlet - men vi er litt usikre på hva vi skal legge der enda.. går litt frem og tilbake når det kommer til gulv. Alt tar sin tid vet dere. 

IMG_5862

Den flotte dør matten fra Riviera maison finner dere HER i nettbutikken til paradiset interiør. Denne MÅ man jo bare ha.

FullSizeRender (36)

FullSizeRender (38)Men sånn som resultatet er nå så er jeg strålende fornøyd, ny sølv hylle fra riviera maison skal opp på den ene veggen (andre siden) og litt diverse knagger skal også på plass på veggen. Det er utrolig hva litt maling gjør med rommet, jeg liker at det skal være litt tøff og harmonisk med store grove detaljer og rotting som gjør det litt røffere i stilen.

FullSizeRender (37)Ha en deilig dag folkens, vi skrives! 

Tjohei

Likes

Comments

STUE

Er det en farge jeg ikke kommer meg unna så er det beige. Jeg er låst til den fargen kan man si. Jeg har prøvd mye forskjellige men lander alltid tilbake, for jeg syns ikke det er noen annen farge som passer seg bedre inn i hjemmet hos oss. Om ikke noe annet en mørkeblått og svart kanskje, som matcher en touch av det beige. For den fargen liksom, det er jo bare sååå meg, alle som kjenner meg vet jo at det er den stilen som jeg trives best med.

Sjekk den nye koseplassen min, rett og slett fantastisk!

DSC_1108 DSC_1109 DSC_1113 DSC_1114DSC_1115Nyt dagen og kos dere, for det er jo søndag vet dere ;)

Likes

Comments

INTERIØR, STUE

Heisann og hoppsann!

I går fikk jeg hjem enda et nytt favorittmøbel, jeg fikk denne gode stolen på plass. Stolen er jo sååå god å sitte i, så her skal jeg kose meg om kveldene med pc i fanget og drømme meg vekk videre. Jeg syns denne kroken var så tom at det manglet noe her, og da jeg fikk øye på denne lekkerbisken så såg jeg for meg med en gang - at her passer denne kosestolen rett inn - det var plassen sin det. Jeg elsker looken på der den står, passer perfekt inn med sine stramme liner. Si hei til min nye stol fra millemoi..

DSC_1101 DSC_1102 DSC_1107 DSC_1103 DSC_1105

Har dere hatt en fin dag da søtnoser? Vi skrives.

Tudelu.

Likes

Comments