Header

JULEINTERIØR

God kveld i stuen... Nå er er det ikke mange dagene til jul dere! 

For en gang skyld så er jeg oppe igjen, barna sover godt og da kan jeg bruke tiden min litt på bloggen (føler jeg ikke gjør noe annet for tiden, haha) Kjenner litt på presset om det å kjøre kalender på bloggen, viktig å være i rute da altså. Når det gjelder julehandelen i år så elsker jeg å overraske med flotte gaver og glede andre med det de får og da er det jo ekstra gøy å kjøpe inn gaver til familien også! Det å gi fantastiske gaver til de i rundt meg syns jeg er viktig, for der er jeg veldig kresen - kan man si. Jeg er så heldig som har den fine familien som jeg har og gode mennesker i livet mitt og den beste familien jeg noen gang har hatt, jeg er heldig. Da liker jeg å vise de at jeg setter stor pris på dem også, for det er juletiden til - det er jo bare jul en gang i året vet dere.

For meg er det ikke noe som er mer morsomt enn å få gitt bort flotte gaver til dere lesere nå i juletiden, det er noe som gleder hjertet mitt. Det å vise at man er snill og god, med og være litt gavmild også. ♥

Luke nr 13 åpnes og bak den ligger 2 av disse store og fine knagge i sølv fra Riviera Maison. Lekre ikke sant? Jeg bare digger disse.

collage-rmLegg igjen en liten kommentar og si hva Riviera Maison betyr for deg!

LYKKE TIL ALLE SAMMEN OG GOD KVELD.


Vinneren av luke 12 der du vant den flotte juletrekulen fra Riviera Maison ble: Gratulerer så mye, send meg mail til: Inececilie88@hotmail.com ♥

untitled

Likes

Comments

JULEINTERIØR, STUE

dsc_1619

God mandag! I går var det 3.søndag i advent og det føles veldig rart og tenkte på at det var den nest siste søndagen før julaften. I morgen skal jeg og Thomas være med Ane i barnehagen for da får de besøk av lucia-tog og det blir også nissefest med grøt. Det gleder vi oss masse til alle sammen - blir nok ei frøken som gleder seg til å se "sisse" mannen, for han sier jo hohoho, som Ane sier.. hihi!

dsc_1620 dsc_1621

Det er koselig og se at det er så mange som liker julekalenderen som jeg har i år, det gleder hjertet mitt. Jeg har allerede fått sendt ut gavene til alle de som har vunnet - noen har også fått med seg en liten overraskelse. Jeg leser hver og en kommentar å koser meg veldig med de flotte kommentarene som dere legger igjen. En ting som jeg syns hadde vært enda koseligere, det er hvis dere hadde blitt flinkere på å lagt igjen en kommentar ellers også, for det hadde jeg satt pris på! Dere er jo så søte alle sammen  ♥

> Følg gjerne bloggen min på facebook for inspirasjon og nye innlegg som jeg legger ut, siden finner du HER <

NYT DAGEN - VI SKRIVES MER SENERE SØTINGER! 

Likes

Comments

JULEINTERIØR

Idag er det tid for en ny luke med nye muligheter. Bak dagens luke skjuler det seg denne nydelig håndlaget juletrekulen fra Riviera Maison med skjønt glasstre inni, og Merry Christmas skrevet på utsiden.

ER DEN IKKE VAKKER?

dsc_1618

Det du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar =) Så kanskje du blir den hedige vinneren denne gangen der denne vakre julekulen henger på juletreet ditt...

VINNEREN AV LUKE 11 BLE:

untitled-vinnerenNyt dagen mine vakre, vi skrives.

Likes

Comments

JULEINTERIØR

God morgen alle vakringer! 

Da er det tid for å åpne dages luke nr 11 og bak luke nr 11 ligger det 3 flotte putetrekk fra madame med knyting på. For at disse putetrekkene skal bli dine må du fortelle meg - hvor mange puter har du i huset? Og har du plass til noen til?

TVI TVI OG LYKKE TIL.

l_1316827325-1Vinneren av luke nr 10 ble: Gratulerer så mye, send meg en mail til: Inececilie88@hotmail.com ♥

untitled-vinneren

Likes

Comments

FAMILIE, HVERDAG, JULEINTERIØR

Idag er det lørdag og det betyr kose dag med familien min. Vi skal bestille oss pizza, kose oss med brus og se mange gode julefilmer på tven! Siden det er jul så er det lov og kose seg litt ekstra, det er jo bare jul EN gang i året.. hihi. 

Men over til overskriften.. denne lille frøkna har vært veldig skeptisk av alle de store nissene - jo nærmere hun har kommet jo lenger vekk har hun løpt av gårde og rett i fanget til hun mor. For denne nissen har vært med oss de siste 2 årene og da er det ingen jul uten nissefar. Både store og små syns det er veldig stas og ta frem nissen for hvert år, for nisser det må vi ha. 

fullsizerender-3fullsizerender-5fullsizerender-4Ane har lært seg og si ordet nisse, men da blir det istedenfor "Sisse"  Tenk at hun har blitt 2 år allerede, tiden går fortere enn man tror! Skeptisk var hun ikke dag, hun bare storkoset seg og delte litt namenam med nissefar.

Nyt dagenn og kose dere mye ♥

Likes

Comments

JULEINTERIØR

God morgen til dere ♥

Morgen min er hellig, mannen har nettopp kommet hjem fra julebord, så han er virkelig i drømmeland nå og jentene sover enda. Det er da jeg finner frem pc og slenger meg rett ned i sofaen eller god stolen. Det er godt å starte dagen før 06.00, der jeg kan jeg nyte alene tiden for meg selv. Jeg sitter nå her og koser meg med bloggen og lurer på om dere har noen ønsker eller tips til flere gaver i kalenderen? Da er det bare å skrike ut, for jeg tar opp alt av tips, takk!

Vel, nå skal luke nr 9 lukkes og nr 10 åpnes!! Bak luke nr 10 ligger det nok en flott gave og denne gangen er det to stk av disse nydelige lyktene fra millemoi.

VERDENS SØTESTE SMÅ LYKTER 

dsc_1345

Hvis du ønsker at disse skal bli dine, skriv en kommentar og fortell meg hvorfor du liker å tenne lys? 

Vinneren av luke nr 9 ble:

untitled-vinneren

Gratulerer så mye, send meg mail til: inececilie88@hotmail.com så skal jeg få sendt deg den flotte klokken din. ♥

NYT DAGEN MINE FLOTTE LESERE- VI SKRIVES.

Likes

Comments

BARNEROM, JULEINTERIØR

Hei og god morgen. Nå er jenterommet vasket og klart for jul og jeg har hørt på julemusikk og pyntet til julen i hele dag. Begynte litt smått i går siden jeg ikke klarte å vente helt til i dag.. hihi. Det og få inn litt rødt på barnerommet syns jeg er koselig, selv om jeg ikke er så glad i den fargen. Tenkt at jeg pynter med rødt i år, hvem skulle tro det? Det hadde ikke jeg trudd om meg selv, men når det gjelder Amalie så syns jeg hun fortjener litt jul på rommet sitt.

NÅ ER DET JUL IGJEN NOE SOM JEG SYNS ER VELDIG KOSELIG!!

dsc_1594 dsc_1595 dsc_1596 dsc_1597 dsc_1598 dsc_1599

Det lille juletreet mitt som var på stuen fikk Amalie på rommet sitt, så jeg må nok i vei og kjøpe et til i dag. Det lille søte treet ble jo en stor favoritt i år, så da får jeg krysse fingrene for at det er flere igjen! 

Neste år har jeg jeg enda ett barnerom som jeg skal ordne og style, gjett om jeg gleder meg! Møblene til Ane sitt rom er allerede bestilt! Hoho, jul blir det i år også.

dsc_1600 dsc_1601 dsc_1602

NYT DAGEN- VI SKRIVES OM IKKE SÅ LENGE MINE FLOTTE LESERE!

Likes

Comments

JULEINTERIØR

Kjenner du deg igjen av følelsen, den følelsen når du er så nyforelsket at du går å smiler bredt hele tiden 

Ikke for at jeg har byttet ut mannen i hjemmet, men den nye skjenken min som flyttet inn. Det er jo så mye enklere å bytte ut interiør og møbler enn å skulle bytte mann. Ikke vil jeg bytte han ut heller. Men i min interiør verden så blir man jo inspirert på alle kanter og da ønsker man jo også å fornye hjemmet litt. Det hadde jo vært kjedelig for dere som titter innom her og sett de samme tingene hver gang - jeg er ikke født for og ha de samme tingene på samme plass i 10 år liksom. Interiør er min hobby men også mitt levebrød. Jaggu med er jeg heldig der altså. Om man kan kjøpe seg lykke så har jeg akkurat gjort det. ♥

Men nok om det, nå er det tid for og åpne dagens luke - der vi snart har kommet halvveis i kalenderen, noe som jeg syns går skremmende fort. For tenk at i morgen er det allerede 10 desember. Har dere fått handlet ferdig julegaver enda? Kanskje noen av disse forslagene kan komme til nytte? 

Julegavene er perfekte uansett smak, og bak dagens luke nr 9 skjuler det seg ei tøff maskulin klokke med "lær" detaljer som er fra millemoi. Passer til nattbordet eller en hylle hvor du måtte ønske.

dsc_1590 dsc_1589 dsc_1587 dsc_1588 dsc_1591

Har du lyst til at denne skal bli din - skriv en liten kommentar -  og da lurer jeg på om du har plass til flere klokker i hjemmet?

Vinneren av luke nr 8 ble:  

untitled-vinnerenGratulerer så masse, håper du blir fornøyd med de! Har sendt deg en mail.

Likes

Comments

JULEINTERIØR

God morgen, dagens innlegg kommer ut litt senere enn vanlig noe som jeg beklager! Nå har jeg nettopp startet dagen med småtrolla mine, vi har kost oss med frokost, barne tv og masse søskenkjærlighet mellom de to. En hektisk morgen, sånn det alltid er.

Siden 1 desember har jeg vært trofast med denne flotte julekalenderen min hver dag og ikke minst vinnerne. Fra i morgen skal jeg prøve og være på rett skjør igjen, noen timer forsinkelse får det uansett bli i dag. Det er mye flotte premier som jeg gleder meg til og vise dere.

Når en luke lukkes, åpnes en annen!

Bak luke nr 8 ligger det 4 rotting bjeller fra Riviera Maison... Hva skulle du brukt disse til? Legg igjen svaret ditt i en liten kommentar og du er med i trekkningen av disse rotting bjellene.

fullsizerender fullsizerender-1 fullsizerender-2VINNEREN AV LUKE NR 7 BLE:

untitled-vinneren

Gratulerer så mye, send meg en mail til inececilie88@hotmail.com så skal jeg sende gaven til deg!

Likes

Comments

JULEINTERIØR

Da er det tid for at den nye vinneren skal trekkes og den nye kalendergaven skal åpnes. For bak dagens luke er det noe som er rødt og lekkert og som passer seg godt inn på kjøkkenet. 

DAGENS HØYDEPUNKT DERE! lUKE NR 7- GJETT HVA SOM SKJULER SEG BAK DAGENS LUKE??

Bak luke nr 7 ligger det 2 stk grytevott og 1 stk gryteklut fra LexingtonFor å være med i trekkningen av disse må du legge igjen en liten kommentar og idag lurer jeg veldig på - har du fått julestemmning ? 

dsc_1577

Vinneren av luke nr 6 ble:

untitled-vinneren

Gratulerer så mye, send meg en mail til: inececilie88@hotmail.com så skal jeg sende deg julestrømpene dine!

Likes

Comments