INTERIØR, INTERIØR TIPS

Hos Trademax finner du flere typer hjørnesofaer som er en tidløs klassiker i hjemmet. Du finner et stort utvalg av mange typer sofaer som kan passe akkurart for deg og ditt hjem, og som finnes i flere ulike farger, stiler og prisklasser. Trademax tilbyr et bredt utvalg av moderne og klassiske hjørnesofaer i herlige materialer som er i tekstiler. En lekker hjørnesofa er et møbel som skaper en åpen og omfavnende følelse i stuen din. Her får hele familien plass!

CRAZY HJØRNESOFA 4+2 DIVAN/KONVOLUTTPUTER VENDBAR

Hjørnesofa med divan , stor u-sofa får du i flere typer fargevalg. Denne sofaen er moderne og har plass til 6 personer. Materialtype er i stoff. Før pris: 12 495,- Nå får du den til kampanje pris til: 9495,- Du sparer 3000,-


MOORE HJØRNESOFA 3+2 MED DIVAN VENDBAR

Moore Hjørnesofa 3+2 med Divan Vendbar - Beige/Eik | Trademax.no


Stor hjørnesofa , Hjørnesofa med divan i fargen beige. Dette er en moderne sofa som har sitteplasser til 5 personer. Bena er i fargen eik og har en massiv treramme. Nå får du den til kampanje pris: 7995,-

Du finner hjørnesofaer som kan matche både din designstil og dine behov av komfort. Hos trademax finner du det som du er på jakt etter når det kommer til det som er trendy eller tradisjonell variant. Her får du materialer som er i stoff, skinn eller lær - du finner et utvalg som passer for akkurart din stil.


LONDON MED DUNTOPP VENSTRE

Hjørnesofa med divan , denne serien heter for London og er i fargen brun. Varemerket er Manor house og har en stil som er i rustikk. Antall sitte plasser er til 5 personer og materialtype er i stoff med svarte ben. Pris: 11 495


NEBRASKA SJESELONGSOFA VENDBAR

Nebraska Sjeselongsofa Vendbar - Beige | Trademax.no

Hjørnesofa med divan i fargen beige. Stilen er landlig og har sitteplasser til 7 personer. Materialtyper i stoff og har ben i plast. Varemerke er Bloomington. Før pris: 14 995,- Nå får du den til kampanje pris til: 10 995,- Du sparer 4000,-


WIRE MAXIHJØRNESOFA MED DIVAN

Wire Maxihjørnesofa med Divan - Beige | Trademax.no

3-seter sofa med divan i fargen beige. Serien heter for connect. Stoffnavnet heter for valentina 7 og har plass til 4 personer. Bena på denne sofaen er i trekløver. Før pris: 9995,- Nå får du den til kampanje pris til: 7795,- Du sparer 2200,-

En hjørnesofa er det perfekte valget for den store familien, men også når du vil utnytte rommets form for å innrede fint og på den måten få en utrolig hyggelig og stor sitteflate i stuen. Her på Trademax finner du en mengde ulike hjørnesofaer som kommer i ulike farger og former. Ta en titt rundt på siden og velg ut en sofa som passer deg og din familie best. Å kjøpe sofa hos Trademax på nettet er enkelt.

Leveringstid sendes normalt i løpet av 4-6 uker. Du har også 14 dagers angrerett. Alle våre hjørnesofaer er av meget god kvalitet og er utviklet for å kunne holde i mange år fremover. Trandemax kjører hjem møbler til døren! Er du ikke fornøyd med kjøpet, tilbyr de også retur av varene.

Noe som vil si at man får mye for pengene om man klarer å se litt ideer i enkle møbler og stiler. Her finner du flere hjørnesofaer hos Trademax. klikk deg inn på siden og velg din drømmesofa! 


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

INTERIØR, INTERIØR TIPS, SOVEROM

Skap høststemning hjemme ved å trekke inn spreke høsttoner inn på soverommet. Farger er virkelig morro denne høsten ved å trekke inn høstens farger i interiøret. Cozy pillow sammen med brun/beige toner gir en harmonisk følelse som passer på soverommet. For å bryte det litt opp og gjøre utrykket lettere kan man kombinere med hvitt sengetøy.

Audrey putetrekk fra home&cottage i høstlige toner, kan du mikse og matche i kombinasjon med velour, ull, strikk eller cozy pillow farger for å få det utrykket som du selv ønsker. Størrelsen på putetrekket fra home&cottage er 50x50, noe som er supert hvis man ønsker seg noen nye trekk i en mindre størrelse. Koster kun 99,- pr stk.

Innred soverommet med detaljer og tekstiler i gull, dette er en en sprek farge som gir et utrykk som passer til de fleste mørke farger. Jeg har fornyet soverommet med den lekre vasen min i fargen antique gull sammen med et lite fat i samme serie - og derfor ypperlig til å bruke noen brune kvister som gir et tøffere utrykk.

Rett og slett spreke høstfarger som passer sammen.

For meg er soverommet et av hjemmets viktigste rom, her tilbringer vi mye tid og da er det ekstra hyggelig å innrede med tekstiler som gir den gode høstfølelsen. Vi skrives mer senere, klem fra meg. ❤

Likes

Comments

HVERDAG, MOTE, OUTFITS

God dag fine dere! Noen søndager starter altfor tidlig, såpass tidlig at det er helt mørk ute, og alt man vil er å krype tilbake til senga. Frem med alle lys og barne tv - og så er dagen i gang. Søndagen er den dagen det uten tvil er familiedagen her hjemme, jeg elsker søndager og jeg er vel kanskje ikke den eneste? Livet smiler litt ekstra mye i dag, og det føles godt. Det er jo sånn at når det er helg, så betyr jo det egentlig at det er mer jobb for oss småbarnsforeldre - og det er sånn jeg liker det. Når man er foreldre, så har man hendene fulle av ting som må gjøres med barna fra morgen til kveld, og jeg er heldig som har to små solstråler som lyser opp dagene mine, hver eneste dag. Jeg elsker å stå opp tidlig sammen med barna hver morgen - for da blir også dagene med de enda lengre. Håper dere får en fin søndag ❤

Likes

Comments

REKLAME

Reklame

Fra å gå til og ikke være et klokkemenneske så har klokker for meg de siste månedene blitt mer og mer viktig. Da jeg fikk tilsendt den første fra Daniel Wellington - da var jeg blitt solgt. Nå skal jeg bli en av de som skal starte opp med og få den fineste klokkesamlingen jeg vet om. Det finnes ikke finere klokker enn Daniel Wellington. De er så lekre og man har et stort utvalg av mange modeller og farger som kan kan bruke til det meste - med de flotte armbåndene som matcher klokkene.

Det som er så fint med disse klokkene er at man kan skifte reimen, og jeg har falt helt for de klokkene som har skinnreim. Jeg har blitt mer og mer opptatt av og ha en klokken som kan passe til forskjellige antrekk - da er det er fint at man kan klikke seg hjem noen ulike reimer, så slipper man å kjøpe nytt ur for hver gang. Utvalget av klokkereimer finner du HER.

Den elegante, hvite Bondi-reimen har blitt en av mine favoritter. Denne ultratynne klokken hviler delikat på håndleddet og understreker den ekstra freshe energien som stilen din har.

Du finner hele utvalget til Daniel Wellington HER. Ha en fin lørdag da dere ❤

Likes

Comments

INTERIØR TIPS, HUS

God kveld fredag. Nå har jeg gått noen runder med meg selv der jeg har tenkt på noen nye utelamper som jeg ønsker til inngangpartiet. Med mørkt hus så er det litt vanskelig å vite hvilken farger som er finest - nå har vi noen hvite som vi har hatt i noen måneder, og nå ønsker jeg noen nye utelamper som jeg ønsker å legge litt i, og som jeg tror vil passe bra. Det har hele tiden stått mellom sort lampe eller sølv.

Nå har jeg plukket ut mine favoritter som jeg skal dele med dere! Lampen finner dere HER.

Fin ikke sant? Lampen heter for Calvi og denne får du kjøpt hos lampegiganten. De har flere typer i samme serie som kan være perfekt på stuen eller soverommet.

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi.

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet trekkes mot lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Den lampen som som står øverst på ønskelisten er Hampton. Jeg elsker den sorte hampton stilen, den er stram og enkel. Den finner du HER.

Produktbeskrivelse

HAMPTON utendørs vegglampe med tidløs utstråling.


HAMPTON er en enkel og tidløs utebelysning av rustfritt, pulverlakkert stål. Lyset skaper en behagelig og stemningsfull atmosfære. HAMPTON passer særlig godt på lune sommerkvelder.

Den pene utelampen i sølv som jeg visste lenger opp finnes også i sort. Selv om jeg har lagt min elsk på den i sølv, finner du den sorte lampen HER.

Produktbeskrivelse

Som en lanterne – den vegghengte utelampen Calvi

Denne pene utelampen skaper en stilig og behagelig atmosfære med sin tidløs karakter. Tre sider av lampen er utstyrt med pene glassruter som lar øyet finne lyspæren og sørger for uhindret belysning for et godt belyst uteområde.

Pusser du opp, renoverer eller enkelt og greit har lyst på en forandring? Da finner du mange flotte utelamper hos lampegiganten. Håper kanskje du også fikk noen tips til noen utelamper som kanskje står på din ønskeliste også? Hvilken ute lampe av disse 3 tror du hadde passet best hos oss?

Uansett så vil jeg bare ønske dere en fin fredag, vi skrives om ikke så lenge 😊

Likes

Comments

MOTE, OUTFITS

Hei til deg! Nå som høsten er her, er ikke luften lenger så tung og det å sove på soverommet med vinduet åpnet er bare fantastisk men kaldt, noe jeg synes er veldig godt. For jeg elsker høsten, noe som jeg alltid har gjort. Man kan kose seg inne om kveldene med levende lys, varme deilige pledd og en varm kopp med te og det beste av alt - en deilig sofa med mange puter i foran tv` skjermen. Det er høsten sin det.

Nå har jeg tatt frem alle de deilige strikka jakkene mine, det beste med høsten er masse strikka jakker og gensere som man kan gå å i. Deilige strikka plagg på denne tiden av året er en favoritt hos meg.

Mine favoritter for dagen:

- Sko: Prive. Veske: MK. Strikkajakke: ??

Nyt det fine høstværet og kos dere ❤

Likes

Comments

KJØKKEN

I dag har det vært en deilig lørdag så langt - der jeg har fått ryddet bort alt rotet fra kjøkkenbenken, jeg eIsker at det blir slik orden og oversikt. I dag er det lørdag og en ny dag sammen med den flotte gjengen min. Siden vi hoppet over tacofredag i går, så koser vi oss med det i dag. Like koselig det. Spesielt når begge barna elsker det. 😊

Vi har ikke så mange planer for morgendagen og da synes jeg det er fint at jeg og Thomas kan sette oss ned i kveld og lage en plan før vi legger oss. Ingenting er bedre enn å ha en plan før dagen starter! Dagene her hjemme starter jo før klokken 08.00 og da er det fint at alt planlegges kvelden før.

De herlige lysestakene mine er i forskjellige størrelser og farger fra Millemoi. Disse kan brukes til både kubbelys og kronelys.

Ha en deilig lørdag dere, så skrives vi.

Likes

Comments

Hei fredag. Mens barna allerede er på plass i barnehagen og skolen, er jeg og Thomas bare hjemme der vi er klare for å vaske og rydde. Nå er det helg igjen dere, og det føles bare så deilig! Vi har en hel dag foran oss med null planer videre der vi går inn i en helg med mye familie kos i møte, og en trist gråværsdag der regnet pisker på viduene. Ønsker dere alle sammen en super start på ei fin helg!

Ha en kjempefin fredag så lenge 💙

  • 2643 Lesere

Likes

Comments

HVERDAG

God torsdag fine dere! I dag har jeg valgt å dele et innlegg der jeg skriver litt om hvordan mine tanker rundt denne bloggen er og hvilken kategori den skal handle om.

Jeg er en interiør blogger der jeg har valgt å dele om min lidenskap for interiør. Jeg har derfor lagt denne bloggen under denne kategorien, noe som også betyr at jeg skal dele om litt hverdagsliv innimellom, men ikke like mye som før. Dette skal være en koselig blogg der folk ønsker å ta turen innom der de kan hente litt inspirasjon fra meg og lese litt om min lidenskap for dette. Jeg er en person som kan være ganske lukket enn hva jeg tidligere var før inne på denne bloggen. Dette er et fornuftig valg som jeg tok selv der jeg ikke ønsker å dele så mye om mitt privat liv og min familie. Barna mine er det viktigste jeg har, og har derfor valgt å skive minst mulig om de - for barna har like mye rett på privatliv som det vi voksne har. Dette er ikke en familie blogg men en interiør blogg.

Jeg har lært mye gjennom de årene som blogger som både er positivt og negativt. Det som kan være skummelt med å være en blogg leser - er at man kanskje har fulgt en blogg over lengre tid der man føler at man kjenner personen bak denne bloggen veldig godt. For meg er det viktig at en blogg som ligger under katergorien interiør skal være en inspirasjons kilde som når ut til andre mennesker som har interiør som sin lidenskap. Men her er det viktig å huske på en ting, alle vi som er bloggere er like mye menneske som nettopp DU er. Alle "perfekte" hjem har en bakside og det er det som oftes hos de fleste bloggere også. Alle bildene som jeg tar er fra MITT HJEM, og er tatt av kun meg. Jeg legger ut flotte bilder fra hjemmet vårt fordi jeg ønsker å dele fine bilder her på bloggen, for det er ikke et utstillingshjem slik som mange tror det er. Vi bor ikke i en stor villa, og det flyter selvsagt både leker og klær rundt om i stuen, kjøkkenet, soverommet, badet - ja overalt i huset. Slik som andre småbarns mødre har det. Vi har en stor skittetøys kurv som aldri blir tom, og kjøkkenet kan være like bombet hver dag (uteom på bilder) og vi har store regninger hver måned slik som andre folk har. Vi lever et helt normalt familie liv og gjør så godt vi kan uansett hva det måtte være. Jeg har derfor valgt å ikke dele de mest rotete bildene av hjemmet vårt fordi denne bloggen skal handle om interiør og flotte bilder som jeg ønsker å la dere inspirere av - der jeg kan gi dere noen tips og ideer. Det er det som er litt av sjarmen med denne boggen. Bloggen min er og vil forbli en interiør blogg som dere kan kose dere med - akkurart slik som jeg ønsker når jeg er innom din blogg.

Ønsker dere en deilig høstdag og takk for at dere en innom å leser ❤

Likes

Comments

HVERDAG, REKLAME

Reklame

For noen uker siden fikk jeg bestilt meg ny klokke fra Daniel Wellington i serien Classic Petite. Denne kolleksjonen har en reim i gull og sølv og dette er den første klokken som har en urskive på 32 mm. Dette er en tidløs klassiker som passer til både hverdags plagg og til fest.

Jeg har aldri hatt noen interesse for klokker de siste årene - det er først nå den siste tiden jeg har blitt svak for Daniel Wellington og dette er min første klokke i samlingen. Du får også disse vakre Classic Cuffs armbåndene i fargen rosegull og sølv som er en perfekt match til alle Daniel Wellington-klokker.

Den nye klassike klokke kollekjsonen til Classic Petite har ei reim som er lett, myk og som sitter behagelig på håndleddet. For meg er ikke dette bare en klokke, men et smykke man kan pynte seg til antrekket med.. Reimene er utskiftbare og du kan endre stil på et blunk.

Det jeg synes er viktig er og ha en klokke som er veldig fin og som man kan føle seg komfortabel med både til hverdagsantrekk og til penere antrekk. En klokke som denne er jo kjempefin til alt. ❤

Var først etter jeg tok bildene at jeg la merke til plastikken på klokken, men shit shappens! Gode bilder ble det uansett.


Likes

Comments