JULEINTERIØR

Hei igjen!

Straks er det kveld og det skal bli deilig. Lurer på om jeg skal ta meg en dusj før jeg finner senga, jeg sitter her fremdeles med en form som er elendig, og en dusj pleier alltid og hjelpe. Jeg har sittet i pysjen fra jeg sto opp, bena har blitt slengt på bordet og jeg har drikket flere varme kopper med solbærtoddy med Amalies jul og jul i svingen på tv skjermen som jeg har sett sammen med barna.

Men over til det som er spennende, for nå skal jeg ikke bare dele en luke - men hele to stykker! Noe som betyr dobbel glede. Det som skjuler seg bak luke nr 14 & 15 er: 3 Vakre kongle lanterner med reinsdyr i tre størrelser i fargen sølv. Det jeg lurer på denne gangen er, hva betyr interiør for deg?

Jeg vil gjerne dele et annet innlegg fra en annen vinner, som heter for Sølvi. Hun vant den flotte toalettpappen fra RM og har delt et innlegg på boggen sin HER ! Tusen takk for at du ville dele. ❤

Vinneren av luke nr 13 ble følgende:

Gratulerer så mye til deg ❤

Send meg en mail til: Inececilie88@hotmail.com

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

STUE, JULEINTERIØR

I år har har jeg en blanding av den røde og blå tråden her hjemme. Blått er jo som sakt en bedre beskrivelse av mitt hjem, fordi jeg elsker blått og det kommer jeg til å gjøre i lang tid fremover, for den fargen passer bare rett inn.

Jeg syns det er koselig å få pyntet litt med grønt også, jeg prøver hvert år for barna sin skyld at vi skal ha litt rød jul innimellom, hvertfall på barnerommet. Selv liker jeg jul med naturens farger og en dæsj med blått i - for det hører julen til hjemme hos oss.

Nå har jeg funnet frem mine tre flotte adventsfat (joda den ene har bare tre lys) og kransene henger fint på plass. Jeg startet allerede denne uken og tenne det første lyset, bedre sent enn aldri sier de fleste, og det har de nok rett i, haha!

I år så er dette en av mine årets favoritt adventsfat, bare se på de små vakre kransene - er de ikke nydelige?

Jeg håper dere får litt juleinspirasjon fra meg, og i kveld kommer jeg tilbake med vinneren av luke nr 13 og ikke bare en luke skal åpnes, men to! Her er det bare å glede seg, så følg med!

Likes

Comments

JULEINTERIØR

Nok en kalenderluke lukkes og nok en luke åpnes opp. Nå håper jeg dere holder dere litt fast og henger dere på kalenderen! Jeg leser hver og en kommentar ned til bunn og koser meg med alle de flotte kommentarene dere legger igjen- dere må bli flinkere på å kommentere til vanlig også altså, dere er jo så gøyale og søte alle sammen! ❤

Lekker ikke sant? Legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så er du med i trekkningen av luke nr 13!

Den heldige vinneren som fikk de 4 små vakre lysekronene ble følgende:

Gratulerer så mye til deg. ❤

Send meg en mail til Inececilie88@hotmail.com

Likes

Comments

JULEINTERIØR, BARNEROM

Her skal dere få se en liten smakebit av barnerommet som er pyntet til jul, og jeg håper dere liker det like godt i år som i fjor. Barnerommet i år har jeg valgt å pynte i fargene rød og beige. Jeg vil jo så gjerne at ungene skal føle at det er skikkelig julepyntet, og det syns jeg et barnerom skal være til jul -jeg vil at de skal forbinde julen med rødt. Jeg husker selv da jeg var liten, hvor glad jeg var i mamma sitt julepyntende hjem, det er en tradisjon som jeg er oppvokst med og ønsker å bringe videre til ungene mine.

Uansett, barnerommet er pyntet til jul og jentene er fornøyde.

Dette er jo skikkelig jul, rødt og klassisk jul - OG jeg elsker det. Ha en riktig god kveld, så skrives vi om noen timer igjen da en ny luke skal åpnes! ❤

Likes

Comments

STUE, INTERIØR, INTERIØR TIPS, JULEINTERIØR

Hei på deg. Nå er jeg innom bloggen for og vise dere et hjem med flere stiler og fra samme leverandør.

I år prøver jeg meg på en ny farge i sofakroken, for nå er tiden inne for og fylle sofaen med deilige velvet puter i samme farge og forskjellige størrelser. Her kan du mikse mange av Millemoi sine brente rødtoner til et resultat du selv blir fornøyd med. Her er det bare og blande i vei.

Millemoi er en leverandør som har blitt en av mine favoritter, og som har en stil og varer som passer vårt hjem. Det er en ren glede når jeg ser nyhetene kommer inn og jeg har blitt enda mer bevisst på hvordan jeg ønsker å ha det. Puter, vel det er noe jeg aldri får nok av - jeg elsker puter og jeg elsker alle putene mine her hjemme.

Det er blitt jul og jeg har begynt og lengte etter disse fargene. De nye rød tonene er rett og slett nydelige og passer godt til å style ulike stiler. Denne julen har jeg vært tøff nok til å bryte komfortsonen når det kommer til fargefronten, for jeg pleier alltid å stå fast på blått og blåtoner. I dette innlegget ønsker jeg å vise dere en styling som jeg faktisk syns er veldig behagelig.

Til denne førsjulstiden er disse lysestakene helt perfekt og er stilige sammen med de tøffe nordic vasene i sort metall.

Dette er et hjem med en av flere stiler, ønsker dere å se mer? Så er jeg klar!

Idag er det ny luke nr 12 og nye muligheter og jeg ønsker og gi bort 4 vakre små lysekroner som du kan pynte til juletreet.

Hvor vakker er ikke denne?

Det eneste du må gjøre er å legge igjen en liten kommentar her inne, så kanskje de henger på juletreet ditt på julaften ❤

Vinneren av luke nr 11 ble følgende:

Likes

Comments

JULEINTERIØR, VASKEROM

Hei på deg! Tenk idag er det bare 13 dager igjen til julaften. Hvor er de dagene blitt av? Nå er det tid for å åpne en ny luke, idag er det ny gave som står for tur og for dere som ikke har vunnet, en ny mulighet til å bli vinneren av luke nr 11. Bak dagens luke skjuler deg seg denne flotte lanterne fra Mille moi, og med denne skaper det en magisk stemning. Legg igjen en kommentar under her, for jeg vil høre om du er i rute til jul?

Vinneren av luke nr 10 ble følgende:

Gratulerer så mye til deg ❤

Send meg en mail til: inececilie88@hotmail.com

Likes

Comments

STUE

Nå begynner formen min endelig å komme seg, når jeg først blir syk så er jeg det i 2-3 dager og så er jeg frisk som en fisk igjen! Tilstanden forverret seg i natt og jeg våknet opp med ørebetennelse som virkelig kom og tok meg og det slo meg ganske bra ut. Jeg følte meg helt forferdelig og tok frem telefonen og søkte etter tips! Jeg skal ikke klage altså, det er heldigvis første gang i 2017 at jeg er syk og det blir nok siste gang for dette året også! Like greit det kom nå, sånn at jeg blir ferdig meg det. Jeg knasket i meg 2 tabletter med ibux og så tok jeg frem ei lita flaske og fylte den opp med glo varmt vann, og snudde et lite håndkle i rundt som jeg la på øret og sov med - til slutt sovnet jeg og når jeg våknet så var det over. Så nå håper jeg at dette er over for denne gang, jeg har ikke noe vond hals lenger men jeg sliter med tett neste og litt hoste - og jeg er super duper gla for at formen begynner å komme seg tilbake. Regelen for i dag har vært enkel: jeg må bare holde meg i ro og innendørs - noe som jeg ellers ikke er så flink til, for jeg blir jo så rastløs.. haha

Håper at du holder deg frisk og rask og at dagen er fin. Tusen, tusen takk for alle fine ord og spor dere legger igjen for tiden! Det varmer mitt hjerte! ❤ Jeg ønsker dere en fin 2 søndag i advent.

Likes

Comments

JULEINTERIØR

Åpnes en annen og jeg har derfor idag gleden av å gi bort to flotte tinnsoldater i størrelsen medium i luke nr 10 til en av dere heldigere vinnerne!


Så kjør på å fortell hva du gjerne ville brukt disse til?

Som det står i overskriften når en dør lukkes åpnes en annen og den heldige vinneren av det flotte grå skjerfet ble:

Gratulerer så mye til deg <3

Send meg en mail til: inececilie88@hotmail.com

Likes

Comments

HVERDAG, FAMILIE

Den største gleden i livet er og få barn, det er rett og slett den beste opplevelsen man får oppleve og det er igjennom barna du ser verden på en helt annen måte. Neste måned er det 9 år siden jeg ble mamma for første gang, tenk det 9 år! Da snakker vi om hvor fort tiden går. Etter at jeg ble mamma har jeg lært meg å elske livet enda høyere. Jeg er så heldig som får våkne opp til barna mine hver dag. Det at noen andre elsker meg betingelsesløst og at barna ser den virkelige meg på hvor god og omsorgsfull mamma jeg er for de. Dette er et bånd mellom oss som er så unikt, at jeg kunne aldri i verden tenkt meg et liv uten.

For 3 år siden fikk Amalie den gleden av å oppleve å bli storesøster for første gang. Nå var ikke hun den "minste" i familien lenger, og det å gå fra å være alene sammen med meg de første seks årene, og nå måtte begynne å dele oppmerksomheten fra alle med lillesøsteren sin ble en stor oppgave for henne. Men vet dere hva? Jeg er så stolt over Amalie på hvor flink hun tar storesøster jobben på alvor - det er seks år mellom de og nå har de begge blitt så store at de har blitt så gode venner igjennom disse årene som søsken. Amalie har vokst mye på disse årene, og jeg har ikke ord på hvor stolt jeg er av mine to flotte jenter. Jeg er på et sted i livet nå som føles veldig riktig. Jeg er virkelig lykkelig og har alt det som jeg ønsker meg, en flott mann og to flotte jenter. Livet mitt er beriket med kjærlighet.

Likes

Comments

JULEINTERIØR

God lørdag! Her kommer det et sent innlegg fra meg, ufrivillig og ikke med meningen. I dag har dagen min vært preget av dårlig form, jeg har fått veldig vondt i halsen og formen ellers er ikke sånn som den pleier. Denne uken har jeg vært hjemme med sykt barn, så nå var det min tur til og bli smittet. Tror faktisk dette er første og siste gang at jeg er syk i 2017, for jeg er den som holder meg frisk ellers. Typisk i disse tider at det er min tur nå! Det eneste jeg kan gjøre er å legge meg nå snart så jeg kanskje sover det av meg!

Men selv om jeg er syk, så stopper ikke kalenderen her på bloggen - den kjører i vei som den skal. Bak luke nr 9 skjuler det seg dette deilige skjerfet. Jeg lurer på hvor mye interiør betyr for deg og håper du kan legge igjen en liten kommentar der du forteller meg det i kommentarfeltet. Lykke til alle sammen!

Alle som bidro og som ikke vant denne gangen, tusen takk for så gode tilbakemeldinger fra dere! Jeg har lest hver eneste kommentar og vinneren blir trekket tilfeldig, men det gjør nesten vondt at bare en får denne gaven - alle som legger igjen noen ord skulle fått en om jeg fikk velge!

Vel, jeg raus i år og har derfor veldig lyst å fortsette å være snill og lodde ut gaver til verdens beste kalender for oss interiørglade damer! Forsett og bli med, for du sitter der sikkert med en stor vinner sjanse du også!

Vinneren av luke nr 8 ble følgende:

Gratulerer så mye til deg ❤

send meg en mail til: inececilie88@hotmail.com

Likes

Comments