View tracker

Då var man där igen, med dessa underbara smärtor som skär som knivar i en, illamående attacker, kramper och gud vet vad. Har varit utan mens i 3 månader, utan att tagit nått som gjort så den försvunnit, ägglossning för 2 veckor sedan var inte den skönaste heller. Fick besöka sjukhuset för magsmärtorna, och hade väntat mig en otrolig smärta nu vid mens, men idag under dagen har den varit hanterbar men som vanligt nattetid sätter det igång. både kropp och huvud tar så mycket kraft så man somnar utav utmattning till slut. 2 orudis plus 2 Alvedon är på väg ner i magen nu, så en dusch medans dem börja hjälpa och sen ett kokhet vete bälte och krypa ner i sängen igen.
Är det något jag är trött på är det dessa smärtor, jag kan inte bestämma över nåns liv, men endometriosen får det...Man försöker att göra allt för att slippa smärtan, men när man minst anar det slår den en i ryggen!! och självklart ska den vara värst när Mathias inte är hemma och kan "hjälpa" en!!

Detta är en av orsakerna jag sa upp min tjänst, har endast haft 2 sjukdagar denna månaden, men då va en utav dem för annat. Så 1 sjuk dag pga endometrios 👌 denna vecka visste jag att mensen skulle komma så har inte bokat upp mig, och tack vare det slipper jag ångesten mycket, slippa ringa och sjukanmäla sig och folk tror man är hemma för nöjes skull. allt har både nått gott och ont med sig. men jag valde detta själv och jag mår bra utav det, sen att man hör folk säga att dem inte förstår hur man kan säga upp sig osv, jag bryr mig inte om jag tjänar 15 000 eller 8000 så länge jag mår bra av mina val!👊🙏

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Påsken är snart över för detta år!
Blev bjudna på mat hos farmor i lördags, i fredags lämnade jag påskägg till fasters 2 största hjärtan! sedan har det bestått av magvärk lite då å då med, men för övrigt har det varit en lugn helg, och helt underbar då jag nu haft min älskade hemma sedan i onsdags kväll och inte nog med det så åker han inte förens på tisdags morgonen! ❤❤6 hela nätter tillsammans! lycka ❤❤

idag har jag varit en sväng i stan, lite kaffe hos Therese och sen varit ute i friska luften med alla barnen på gatan typ 😂 sen fick det allt bli pizza idag till middag!

även lille röda faran har fått påsk fint, jag är inte så glad i att städa bilar så, det ansvaret ligger hos nån annan.😂 så Mathias både tvättade utsidan och städade insidan och satte dit dem nya överdragen på stolarna! 👍

ikväll blir det lungt, tv tittande och bara vara. ska ner till gynekologen på torsdag i Kalmar! hoppas på bra svar!

Hulda börjar bli rund och go, så snart kommer det nog några katt bebisar, om dryga 2-3 veckor skulle jag tro ❤

Likes

Comments

View tracker

Helgen bara sprang iväg, Mathias kom hem i torsdags kväll och åkte måndags morgon, helgerna går så otroligt snabbt när vi ses. just nu längtar jag massor efter honom, önskar det vore torsdag redan imån.

sitter på jobbet och har dryga 3h kvar, dem segaste timmarna kvar! igår rockade jag sockorna som jag hoppas dem flesta gjorde!

Har börjat att planera lite inför framtiden, så man har nått att se fram emot! känner mig ganska redo nu igen att ta upp detta med barnlöshet som legat på is över ett år. men sen är bara frågan hur vad var å när.. Men allt löser sig nog med tiden!

kollade skatte beskedet igår med å lika skönt detta år att slippa betala tillbaka nått 👍

är väldigt chockad över att jag redan postat fler inlägg på denna blogg än tidigare! kanske detta håller i sig👌

som alla vet,
smittar glada vibbar av sig!

Likes

Comments

Ännu en kväll med funderingar kring barn! ställer mig frågan om å om igen varför vi inte lyckas bilda en familj.
Det kanske inte är meningen att vi ska
ha barn. Kanske är livets onda!
Har nog försökt med allt man kan göra själv, vitaminer, droppar, övningar osv.
Vi vet iallafall att vi kan bli gravida,
för lite mer än ett år sedan
plussade vi, men lyckan blev inte långvarig! tyvärr!

Våra IVF(provrörsbefruktning) försök är tyvärr slut med, så nu måste vi betala allt själv, och man har ju 70.000 sparat under madrassen...not..
Finns alternativ som insemination i Danmark mot en kostnad för ca 8000kr om vi bestämmer att testa det!
Men just nu, å gjort i ett år, njuter jag, vi, av livet och varandra. Man går inte smärtlöst genom en sån här sak.
Det tär både på en enskild och
som par. Men genom eld och vatten
ska vi 2 gå!!❤❤

Likes

Comments

Torsdag, snart ny vecka!

vad dagarna går fort, snart helg och ny vecka igen, och snart sommar med ljumna kvällar!

Idag mår inte min mage alls bra, börjat dragit in på godsaker och försöker äta nyttigt. Då min mens varit över 2 månader sen så jag samlat på mig en massa vätska. Men inte ska ni tro att jag va/är gravid. Nä min kropp spelar bara ett spel med mig som vanligt, då jag är förloraren!

Hjärtat kom hem här nu ikväll, nu är jag äntligen hel igen! Ska in ta soffläge strax och bara njuta av kvällen!

Fint väder har vi även haft idag ☀

Likes

Comments

Onsdag 16-03-16

Vilket härligt vår väder det varit idag, man blir så otroligt glad över lite sol! Fick även test att caba ner ​,men trodde jag skulle blåsa bort å det var rätt kallt..så det får nog vänta med längre sträckor utan tak, haha 😁 

Inatt vankas det jobb igen, är så otroligt glad över att jag gick tillbaka på timmar och sa upp min tjänst. Sån frihet att kunna välja jobb dagar! Är redan redo för att åka iväg men det är inte för jag är "ute i god tid" ikväll, nä det är för det är första matchen mellan hv å saik! Så jag hoppas det blir nått mål innan jag måste åka! 

Å sen, andra dagen med blogg å redan 2 inlägg, det börjar bra, det börjar bra 😁 😁 

"Lev livet, det går inte i repris" 

Likes

Comments

Tisdag 16-03-15

Tänkte jag skulle börja blogga, dela med mig av mina tankar och funderingar! Sist försökte jag med en bak och mat blogg men nä, blev bara lite inlägg då å då, sen tröttnade jag. Så nu ger jag det ett nytt försök. Så hoppas jag får några följare ;)


Dagen har bestått av kaffe, kaffe å återigen kaffe. Även små sura miner men det tar man med en nypa salt:) va glad å må bra!

Likes

Comments