Header

Jag hatar mig själv. Jag är tråkig, dryg och en stel människa. Varje gång jag träffar nya människor gör jag alltid någonting fel och sen vill dom aldrig mer se mig igen. Jag vill bara vara som vilken tonåring som helst som är ute på nätterna med kompisar. Istället ligger jag hemma med ångest som ligger tungt över bröstet. Blir lite smått irriterad för att jag bara ligger här hemma till sängs kl 23:00 och sen övergår det till att jag gråter för att jag tycker att jag är så jävla dålig. Mina tankar växer snabbt och snart sitter jag med ett rakblad i handen och med svag deppig musik i bakgrunden. Jag SUGER så jävla mycket
OCH JAG VILL BARA SKRIKA TILLS MINA LUNGOR SPRICKER!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår var jag och såg Henrik Berggren i Lisebergshallen och herre gud vad bra det var!! Stod längst fram och jag tittade rakt in i hans sorgsna ögon. "Ingenting är viktigt" sa han. "För att om ingenting är viktigt så behöver man inte vara rädd för något"
Som min historielärare brukar säga: "Mäktigt" Det var verkligen det bästa sättet att kicka igång höstlovet.
Nu väntas ångest inför skolgrejer jag ska göra efter lovet typ
-ett tal på engelska
-lämna in en novell
-två stycken konserter
Happy Halloween

Likes

Comments

Känner mej allmänt nere.
Asså jag går estet musik, men hälften utav klassen har typ valt linjen för att den är "lätt" och bryr sig inte om att spela musik! Jag blir så irriterad och nere nu för asså... vi suger! Vi har ingen känsla, ingen energi, ingenting! Jag blir väldigt påverkad av det. All energi dras ur mig typ för att jag försöker ge mitt allt, men få andra gör inte det. Lärarna verkar ju fan tro att vi är efterblivna. Jag ser ner så mycket på mig själv nu. Jag kommer aldrig lyckas med musiken. Jag kommer sluta upp som en deprimerad kassörska eller något om ens det. Självförtroendet bara dör.
:(

Likes

Comments

Begravningen igår var så så fin. Mormors favoriter spelades och på kistan stod det liljekonvaljer. Vila i frid mormor,
jag älskar dej.
<3

Likes

Comments

I fredags umgicks jag med mina kompisar och honom. Ska btw aldrig mer umgås med han. Jag tål det inte. För första gången fick han mig att känna mig dum och helt värdelös. Av någon anledning tar jag åt mig kommentarerna som han säger. Jag brukar inte ta åt mig skit annars.

I veckan gick min mormor bort med:( Jag fick inte säga hejdå till henne. Jag kunde ha träffat henne en sista gång om jag bara hade följt med mamma till henne förra veckan, men istället så sa jag att jag skulle följa med nästa gång. Nästa vecka är det begravning. Och jag vet helt ärligt inte om jag kommer klara det. Jag är typ mer ledsen än vad min mamma är. Det som typ skrämmer mig mest här i världen är döden. Jag blir rädd bara jag tänker på det.

I alla fall när jag kom hem igår natt så tappade jag det helt. Jag skar mig. Vilket jag inte gjort sen typ april. Jag mådde typ bra denna sommaren. Men nu föll allting samman. Jag har aldrig känt mig så lost. Det gjorde bara så ont.

Glöm allt jag sa~

Likes

Comments

Skolan har börjat. Andra ring i gymnasiet dårå. Äntligen kommer man tillbaka till läxorna, dramat, skitsnacket och stressen. Men har i alla fall något att se fram emot i höst! Har fixat biljetter till Henrik Berggren i Gbg!! Taggad! Hade ingen att gå med så frågade syrran som kan en låt typ, men det är schysst att hon följer med mig ändå.
Oj juste?! Jag umgicks för några veckor sen med honom. Vi var några stycken som grillade vid sjön å hade de trevligt. Det var inte stelt alls faktiskt. Jag insåg också att jag inte alls tycker om han längre. Sen va de ju tråkigare att jag fick punka på moppen så vi alla sov över hos han... Två i gänget rökte på också å va stenhöga så de va ju mindre kul hehe. Mitt i natten där så grät jag lite för jag ville hellre vara hemma. Hemma hos honom var det sista stället jag ville vara på just då.
På tal om ingenting så träffade jag Kammi idag. Youtube Kammi alltså. Jag var och shoppade idag nämligen och var i ett provrum på Bik bok. Så hörde jag en röst och tänkte "fan va lik kammis röst de va." Sen när jag drog undan draperiet så gjorde hon de exakt samtidigt och jag fick syn på henne och blev helt chockad typ haha. Vi snacka lite och jag var stel som vanligt. Aja sjukt ändå xD
Men vem bryr sig
~glöm allt jag sa

Likes

Comments

Sommarlovet är snart slut, men de känns ganska bra ändå (just nu iaf)
Har hunnit med mycket och haft kul :)
Jag har solat & badat, blekt sönder mitt hår :(, sett Henrik berggren och Håkan hellström, och åkt till hjo. Jobbar nu sista veckan som feriearbetare på äldreboendet. Fyfan va jag hatar det jobbet.. Tycker inte om gamlingar hehe. Idag piercade jag mig med. En vertical labret. Det gjorde ont som satan, men är fett nöjd. Gjorde den på tribe i gbg.
Ja det var min sommar, nu
Glöm allt jag sa~

Likes

Comments

Likes

Comments

"No one thinks ur cool u know"
En quote jag hörde när jag kollade på Nollor och nördar inatt. "Trust me, I know" var svaret. De var typ jag dehär läsåret. Jag försöker och försöker passa in, men det verkar hopplöst. Jaja, nu är set sommarlov och jag behöver inte försöka längre.
Jag kommer iaf ligga hemma och kolla Netflix och jobba i sommar. Även fast jag har ganska mycket planerat i sommar känns det som att den kommer bli lång och ensam.. Jag lär inte träffa kompisar särskilt ofta.
Förra sommaren var så bra, men nu har allt förändrats. Okej, nu ska jag sluta deprimera er och säga:
Glöm allt jag sa...

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på att vara sjuk nu! Under hela jävla Maj månad har jag varit sjuk. Även på min födelsedag var jag sjuk. Jag e alltså 17 år nu. Jag fick en gitarr. Min alldeles egna och det är jag så tacksam över! Tack. Jag fick även (en signerad) LP-skiva, Wolf's heart och även en biljett till Håkan hellström till den 28 juli! Wow.
Men nu vill jag bli frisk. Jag orkar inte med dethär mer. Jag har gått ner 3kg.. jag är redan jävligt smal och det sista jag behöver är att tappa vikt. Jag provade ett par shorts i veckan och dom satt så löst. Jag brast ut i tårar verkligen. Jag hoppas jag kan äta upp mig igen när jag är frisk. Annars vet jag inte vad jag gör...
glöm allt jag sa...

Likes

Comments