Header

Sommarlovet är snart slut, men de känns ganska bra ändå (just nu iaf)
Har hunnit med mycket och haft kul :)
Jag har solat & badat, blekt sönder mitt hår :(, sett Henrik berggren och Håkan hellström, och åkt till hjo. Jobbar nu sista veckan som feriearbetare på äldreboendet. Fyfan va jag hatar det jobbet.. Tycker inte om gamlingar hehe. Idag piercade jag mig med. En vertical labret. Det gjorde ont som satan, men är fett nöjd. Gjorde den på tribe i gbg.
Ja det var min sommar, nu
Glöm allt jag sa~

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

"No one thinks ur cool u know"
En quote jag hörde när jag kollade på Nollor och nördar inatt. "Trust me, I know" var svaret. De var typ jag dehär läsåret. Jag försöker och försöker passa in, men det verkar hopplöst. Jaja, nu är set sommarlov och jag behöver inte försöka längre.
Jag kommer iaf ligga hemma och kolla Netflix och jobba i sommar. Även fast jag har ganska mycket planerat i sommar känns det som att den kommer bli lång och ensam.. Jag lär inte träffa kompisar särskilt ofta.
Förra sommaren var så bra, men nu har allt förändrats. Okej, nu ska jag sluta deprimera er och säga:
Glöm allt jag sa...

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på att vara sjuk nu! Under hela jävla Maj månad har jag varit sjuk. Även på min födelsedag var jag sjuk. Jag e alltså 17 år nu. Jag fick en gitarr. Min alldeles egna och det är jag så tacksam över! Tack. Jag fick även (en signerad) LP-skiva, Wolf's heart och även en biljett till Håkan hellström till den 28 juli! Wow.
Men nu vill jag bli frisk. Jag orkar inte med dethär mer. Jag har gått ner 3kg.. jag är redan jävligt smal och det sista jag behöver är att tappa vikt. Jag provade ett par shorts i veckan och dom satt så löst. Jag brast ut i tårar verkligen. Jag hoppas jag kan äta upp mig igen när jag är frisk. Annars vet jag inte vad jag gör...
glöm allt jag sa...

Likes

Comments

Har legat vaken ganska länge nu. Lyssnat på en podcast som va 2 timmar, å sen snackat me en snubbe på telefon. Så jävla weird. Vi går i samma klass, men alltså vi hänger inte ofta, typ inte alls faktiskt. Men han va full och trött på livet och jag är inte full, men jag är trött på livet.. Jag vet att han har en historia inom sig som ingen riktigt vet om. (Eller jo någon kanske) Jag blir nyfiken, men jag ska inte tränga mig på, (även om jag vill...) Av någon anledning finner jag deppiga personers historier intressanta för att det formar dom till den dom är. Som typ allt annat som formar personer. Asså vad snackar jag om?!
I alla fall. Jag mår piss just nu. Har skrivit deppiga saker på min Twitter som ingen följer för Who Cares. Ingen jag känner läser det ändå. Det är typ som den här bloggen.
Jag har legat och tänkt på typ framtiden. Dock när jag tänker på framtiden ser jag ingenting. Sen kommer jag tillbaka till tankar som säger hur dålig människa jag är och att jag är ful. Att jag en idiot typ vafan tänker du med?! Ja, jag hatar mig själv. Inte bara mitt utseende. Jag ser fan bättre ut än min personlighet. Okej slut med mitt tragiska liv.
Glöm allt jag sa~

Likes

Comments

"Jag har inte kvar mina känslor för dig"
Jag visste det. Jag visste att det skulle komma fram nån gång, men ändå blev jag chockad. Mitt hjärta är nu officiellt krossat och det känns fördärvligt. Men va ska man göra. Life goes on.
Glöm allt jag sa

Likes

Comments

Idag har inte varit en bra dag. Jag har kommit till den punkten då jag funderat på varför jag fortfarande existerar. Men jag får inte tänka så. Jag har mycket att leva för, men jag har ingen ork. Ingen styrka. Jag känner mig ensam och förlorad. Jag badar i mina egna tårar idag.
Ska jag ta fram rakblad.. nej. Nej det ska jag fan inte. Andas. Skulle fan kunna döda för cigg just nu.
Hmmm.. Min bästa vän umgås just nu med sin pojkvän och mina andra vänner hänger med andra och jag sitter hemma och tycker synd om mig själv. Ibland känner jag att antingen är jag ett andrahandsval eller luft. Asså för nån vecka sen fråga jag om jag kunde sova hos min bästis och hon ba "Aa ska höra med L (hennes pv) bara, han har varit sjuk men ska se om han är frisk.. bla bla. Så om han hade varit frisk så hade hon dissat mig. Jag var ett andrahandsval. Det känns inte så najs. Asså hon får umgås så mycket hon vill med han, men jag blir bortglömd känns det som.
Just nu vill jag bara Dö ett tag..
Glöm allt jag sa

Likes

Comments

För 3 timmar sen satt jag bakom scenen och var sååå nervös! Vi hade en konsert med alla estet klasser. Men asså så fort vi gick in på scenen försvann nervositeten och jag hade såå kul! Jag älskar musik. Jag älskar att spela, sjunga och skapa musik!
Känner mig stolt över mig själv för en gång skull och självförtroendet tog ett steg uppåt. Jag trodde aldrig att jag skulle våga göra det här, men det gjorde jag och det blev bra.
Wow, första gången jag skrivit något positivt här... känns konstigt xD
Well glöm allting...

Likes

Comments

De är freeeedaaag!! Och nu blire lång helg eftersom jag har studiedag på måndag. Ska bli skönt.
Den här veckan har jag känt mig bitter af. Jag hatar att jag är så bitter, men jag orkar inte att vara glad och trevlig. Men jag är i nån period ish där jag är jätteledsen hemma och sen när jag måste lämna huset lägger jag på ett filter där jag e irriterad/bitter, idk. Jag gömmer mina känslor. Håller dom hemma liksom.
Jag var hos skolsköterskan igen i tisdags. Det var värdelöst. Vi pratade bara om de vi gjorde sist jag var där och böla. Men jag känner inte för att berätta om vad som fick mig att gråta såååatteee...                                                         Även fast livet typ suger så släppte Henrik Berggren en ny singel igår så livsglädjen gick från typ 1 till 4 :))

I alla fall. Nu ska jag dra hem från skolan och sen åker ja med päronen te Borås och så blire donken<3

Och förresten.. glöm allt jag sa.

Likes

Comments

Det har gått lite mer än ett år nu sen jag hade ett bråk ish med min bästis och samtidigt mådde allmänt dåligt. Och när jag tänker på hur dåligt jag mådde så känner jag hur det gör ont att andas. Jag får en klump i magen.
Jag önskar att jag kunde göra saker ogjort. Jag önskar att jag var en bättre människa. Jag önskar att jag kunde sjunka ner i marken typ och bara försvinna.
Jag förtjänade inte att bli förlåten och jag hatar mig själv för att jag är en fucking idiot.
Slyna,psyko,fitta,hora
Asså nu när jag skriver detta inser jag varför ingen gillar mig.
Fyfan vilken dålig människa jag är
Glöm mig

Likes

Comments