Hur får man en framgångsrik blogg? Är det ingen som har tips på hur man gör för att få igång bloggen och få läsare? Jag är verkligen sämst på detta!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hjälp! Vilken färg ska jag välja? Jag har redan ett par helsvarta. Blå eller orange?

Likes

Comments

Wow! Vilket fantastiskt ställe! Nu kan jag bocka av de med från min lista över platser jag vill resa till. Jag rekommenderar alla att uppleva detta. Breathtaking!

Likes

Comments

Längtar tills jag får hem mina nya sandaler! Har spanat in dem ett tag och nu kände jag att jag får klicka hem dem. Kommer fler bilder när jag får hem dem och har dem på fötterna.

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag försöker dra igång med träningen rejält nu precis innan sommaren är på väg! Alltid ute i sista sekund haha! Men nu börjar jag verkligen komma in i rutinen. Längtar till resultaten börjar komma, då blir man beroende! Såg en apsnygg kropp på instagram häromdagen!

Om man bara kunde fått hennes kropp!

Likes

Comments

Så kär i min nya väska!

Likes

Comments

Must haves! Galet snygga saker från Hay! Vill verkligen ha bordet. Tänker mig att ha det som ett litet sidobord brevid soffan. Så schysst!

Likes

Comments

I fredags var jag i Venedig. WOw wow wow måste jag säga. Det Kändes som att man var i en dröm. Det var otroligt vackert och jag rekommenderar alla att åka dit. Det är verkligen ett måste! Det är så himla coolt att det inte finns några bilar och att man tar sig fram via båtar och gondoler. Ett ord sammanfattar venice och det är häpnadsväckande!

Likes

Comments

Då vart det ett tag sedan man vart inne och "bloggade". Jag måste verkligen styra upp att göra outfits posts och fotografera dem med en proffsig kamera, och hitta någon som kan klicka bilderna på mig! Allt hade varit så himla mycket roligare då. Har nog nämt det förut i bloggen. Vad är det annars som är intressant och läsa om? Kom med idéer! I alla fall här är ett par nya klackar som jag klickade hem för någon dag sen! Sååååå fina! Dem kommer från Aquazzura.

Likes

Comments