Sitter ute på ön och myser med släkten. Vi griller korv fiskar badar och bara gosar!
Blir bara över dagen däremot men de gör inget det är skönt ändå, och om 2 veckor sitter jag ändå här och åker inte längre än till möja 👍
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger nerbäddad i soffan och ska väl snart försöka sova. Har lånat ut min säng åt min älskade mormor som är här över helgen. Kom på mig själv att jag inte på evigheter har gått och lagt mig såhär tidigt en fredag kväll. Men skyller på att jag igår tog studenten och inte fick mig så mycket sömn igår. Hade iaf en enormt nice student igår, med nästan hela släkten och massa kompisar, god mat och många presenter.
Körde champagne frukost hos Leo kl 8 och sedan sprang vi ut kl 11 med flak efter som var så sjukt roligt att jag aldrig ville gå av. Men usch va äcklig man blev efter! Var helt sjöblöt och luktade skit rent ut sagt! Men när man väl står där på flaket så är det helt galet kul!

Idag blev jag hämtad av mamma och pappa och åkte ut till Värmdö för att fira min kusins dotter som fyllde 4 år. Det vart massa god mat och tårtor innan vi åkte vidare hem för att snabbt öppna upp lite presenter från igår och sedan åka till Långbro värdshus för middag och lite vin och drinkar!
Riktigt bra två dagar på början av en mysig helg.
Imorgon planeras det att åka tidigt ut till ön och ha en heldag där ute innan det blir hemgång till min köra pojkvänn som väntar på mig där hemma.


Likes

Comments

Att jag fortfarande är vaken är kanske inte det smartaste eftersom jag ska upp vid typ halv 7 för att sen vid 8 vara hos en klasskompis för att ha champagne frukost hos honom. Känns verkligen inte som att jag ska ta studenten imorgon. Min sista skoldag för evigt om jag inte bestämmer mig för att plugga mer senare. Men känner verkligen inget. Efter utspringet och allt så blir det lite fest hemma hos mamma och pappa då de kommer runt 60st. Det ser jag typ mer fram emot än själva studenten, haha skumt..
Nu ska jag iaf lägga mig i sängen och göra ett försök att sova.
Natti ❤️


Likes

Comments

Sitter i köket i min gosiga morgonrock och förälder få ork att resa mig upp och ta fram frukost. Ska vid 11 röra mig mot skolan för att gå på student lunch. Känns helt overkligt att jag om bara 3 dagar går ut skolan. Vad händer då..?? Är det bara jag som inte speciellt mycket planer alls över mitt liv efter skolan??
Anyway det ska bli riktigt skönt ändå och väldigt kul! 👍


Likes

Comments

Känner verkligen hur jag inte nått bra på ett bra tag nu. Funderar så mycket över framtiden, hur jag vill ha det. Hur jag ska göra just nu, men skola, förhållande, jobb och allt som kretsar runt omkring mig. Mitt förhållande är nog det som tar upp mest av mina tankar och som drar ner mig lite mer än de andra. Var liksom inte hur jag vill ha det. Det är ju inte bara att "göra slut" heller. Vi har vart tsm för länge för att det inte ska skaka hela min värld om vi inte skulle vara tsm men ändå känns det som att det inte är en sunt förhållande.
Imorgon åker jag iaf till örbyhus upp till Jenny och tar lång ledigt från mitt förhållande och den här världen och myser uppe på landet! Ska bli skönt att få komma bort lite och att få träffa Jenny som jag redan saknar så mycket!! ❤️

Likes

Comments

Sitter på tåget och ska åka till Älvsjö för att möta mamma och kolla tårta till min student, och käka lunch. Efter blir det att åka in till stan och kolla studentklänning och lite andra sommarkläder. Mysigt med kvalitetstid med mamma!

Likes

Comments

Bokade precis en impuls resa till Italien med mamma. 3 dagar efter studenten i en vecka innan pappa slutar jobba får då blir det 4 veckor ute på ön. Skönt med en fullbokad sommar! Senare blir det några veckor till i Italien med förhoppningsvis Jenny till sällskap! ❤️
Likes

Comments

Ligger i sängen och drar mig. Ska egentligen hoppa in i en dusch men måste få ork till att gå dit just nu också. Börjar jobbet kl 2 idag igen. Vill egentligen bara ligga kvar i sängen, inte ens det soliga vädret får mig på bättre humör..Det ser soligt ut härifrån iaf..

Likes

Comments

Har bestämt mig för att jag ska vara med i the color run i sommar. Snacka om roligt! Man springer 5km i Stockholm och man börjar vid startlinjen vitklädd och blir sen efter varje kilometer nedskvätt med färgbomber. Låter inte det helt sjukt roligt!!Likes

Comments

Sitter ner slöad i soffan med massa ljus tända och dricker kamonilltee. Kom hem från gymmet för lite mer än två timmar sen. Körde dubbelpass idag, armar, axlar och lite bröst. Så nu är min överkropp helt slutkörd. Blev en snabbdusch och lite riskakor och keso när jag kom hem och har inte lyft rumpan efter det.
Snart blir det att flytta sig till sängen och sova

Likes

Comments