Hej på er!

Hade tänkt dela med mig utav mina topp 4 favorit plagg till hösten.

1. En kappa, jag tycker att kappor är ett perfekt plagg till hösten! De finns i så många olika modeller och färger och är super praktiska och fina.

2. Långa stövlar, perfekt till både jeans, kjolar, klänningar och mycket mer! Dessa finns även i många olika modeller och färger så det är inte svårt att hitta något som passar just dig!

3. Pälsplagg, en päls behöver inte vara äkta för att vara snyggt, en fake päls kan vara minst lika snyggt som en äkta,några utav mina favorit pälsplagg är t.ex pälsponcho, pälskrage, pälsjacka eller pälsväst.

4. En mysig halsduk! de finns i så många olika färger och material och är super mysiga och håller dig även varm under vintern. En utav mina favorit halsdukar är Burberry halsduken. 

Hoppas ni har en fortsatt bra dag! 

// Gizelle

Likes

Comments

Hejsan allihopa! vill välkomna er alla till min blogg, har alltid velat ha en blogg men aldrig hittat tiden till att ta tag i det hela men har äntligen fixat det här så jag hoppas att ni tycker om den!

Hoppas ni alla har haft en skön dag hittills, själv har jag bara degat i sängen och kollat på Prison Break nästan hela dagen, det har varit en sån här typisk seg dag då man bara ligger i sängen och tar det lugnt, fördriver tiden med serier och trycker bort stressen som väntar efter lovet när man måste ta tag i livet igen.

Jag hade tänkt skriva mycket om mode, skönhet, mina dagar, mitt liv, lite tips om förhållanden och annat i livet. Lite allt möjligt men det skulle underlätta om ni kommenterade och kanske gav mig förslag på vad ni vill att jag ska skriva om.

Som ni kanske redan sätt så har jag valt att förbli "anonym" för att kunna ha ett privat liv, kommer därför bara att kalla mig gör gizelle .

Ni får ha en fortsatt bra dag! Glöm inte att komma med förslag i kommentarerna!  

// Gizelle 

Likes

Comments