De finns så många vackra på denna jord ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 39 Readers

Likes

Comments

Har varit glad idag och allt har känns bra. Men när jag var påväg hem så satte jag mig och väntade på tåget. Jag kollade mig om kring och känner hur halsen och magen bara krymper. Jag Känner en gråtkänsla i hela kroppen men jag vet inte varför? Jag kände ju mig glad? Mådde jag inte bra? Eller är min kropp så van att vara ledsen att de blir obehagligt om jag känner mig glad? Skulle jag bara låta tårarna rinna? Jag satt i mitten av hela tåg stationen, så de funkar ju inte.. Jag byte låtar som fick mig känna andra känslor och fick mig på andra tankar. Inte bara glada tankar och känslor, utan arga och smått deprimerade också. Låtar som påminde mig om personer jag tycker om och personer som jag hatar. Genom att inte tänka på de försvann gråtkänslan och jag mådde mycket bättre.
Jag har snackat med min bror som har flyttat hemifrån för inte så länge sen och tog ikapp med han. Allt kändes så bra. Jag berättade vad som hade hänt i mitt liv och frågade vad han ska göra i sitt liv.
Han får mig på så bra tankar, även om vi sitter snackar om kyrkan eller kända artister hela tiden. Han har hjälpt mig genom så mycket. När jag var i mitt mörkaste fanns han där för mig. Självklart hela familjen har gjort de, men han visade de mest. Han och mamma. Och jag är så tacksam att de finns i mitt liv.

  • 40 Readers

Likes

Comments

Rädslan att inte veta hur en annan människa tycker om en är förfärlig.. Man går runt och bara tänker på allt fel man kan ha gjort eller vad man kan göra för att få människan att tycka om en. Men även om man frågar personen vad den tycker om en och den svarar att den gillar en eller till och med älskar en, så är man fortfarande osäker. Man vet ju inte om personen bara säger de för att vara snäll eller inte oroa en.
Jag är en person som är rädd för att folk inte ska gilla mig, eller till och med hata mig. Självklart de finns folk som ogillar mig, och jag märker på vissa att de tycker mindre om mig. Alla kan ju inte tycka om mig. Men de personerna jag tycker om eller älskar, jag vill ju inte att de ska lämna mig eller börja hata mig. Jag har förlorat så många bra vänner. Och det skrämmer mig.. Jag vill inte förlora folk. Jag vill ha kvar alla min kompisar, men det är inte så lätt. Jag har haft en jobbig period i mitt liv. För att kunna fokusera på mig själv så har jag släpp massa människor och försökt hålla mig till folk som jag kan prata med eller folk som inte kan min historia för att slippa prata om jobbiga saker.
Tips! Även om du mår skit eller vill vara ifred ett tag, släpp aldrig kontakten med dina närmaste. Och när du mår skit märker du vilka som är dina närmaste!

Likes

Comments

Sitta och le kan bli jobbigt efter ett tag.. Man försöker och försöker men till slut funkar de inte. Jag har svårt att lita på folk och det börjar gå för långt. De blir jobbigt i slutet, inte bara för mig utan för folket omkring mig.
Man måste prata ut när man har för mycket i hjärnan. Personen behöver inte vara nån psykolog eller nåt liknade. Den behöver inte säga nåt, bara lyssna och kanske ge en kram om de behövs. Prata med nån du litar på. De finns alltid en vän som bryr sig om dig, även om du själv inte märker de.
Jag har själv inte haft de lätt i mitt liv men jag har alltid haft någon att prata med. Ibland blir de bättre ibland inte. Ibland blir allt bättre om man gråter ut.
Idag blev de för mycket för mig. Jag var hemma hos min kille och jag försökte göra andra saker för att glömma. Men min kille märkte hela tiden att något var fel, men jag ville inte säga något för ville inte "vara i centrum". Vi la oss och bara vilade en stund, slutade med att vi somnade. Haha. Sen när vi vakna så var allt kvar i huvudet och de slutade med att jag grät i någon minut och sen berättade jag kortfattat hur jag mådde. Sen var allt bra. Jag skrattade och det kändes som jag hade släppt en stor sten som bara låg i magen och tryckte ner mig.
Fuck alla som har varit ett jävla as mot mig. Jag har så många som jag älskar och som bryr sig om mig, folk som betyder så mycket för mig! Älskar er.

Likes

Comments

På ett sätt har jag alltid försökt le. Men jag känner att jag klarar inte av de längre.. De har blivit för mycket nu.

Folk ber mig att gå och prata med nån som kan hjälpa mig, men vem och hur kan de hjälpa mig? Folk ber mig att glömma, men hur kan jag glömma? Folk ber mig att blicka framåt, hur ska jag kunna blicka framåt när jag inte har släppt de förflutna?

Jag har problem att lita på folk men ändå gör jag de och sen blir jag sviken av dom. Jag vill så gärna säga nej, men folk lyssnar inte eller så blir de förbannade att jag inte gör de dem vill att jag ska göra.

Just nu vill jag bara gömma mig, försvinna från allt och alla. Folk skulle ändå inte bry sig om något händer med mig egentligen..

Likes

Comments