För några dagar sedan ringde min kärlek och frågade om jag kunde få ledigt morgonen därpå för lite kvalitetstid. Jobb 24/7 tär på en och just nu har jag en period då kropp, psyke och inte minst min hud är helt utmattade, kände att jag var så värd vila, kärlek och ... SPA! Han känner mig för väl!

En förmiddag med den man älskar på Hagabadet helt ensamma i spat var för härligt. Båda behövde lugnet, fräsch juice, sallad och egentid. Vi bastade, badade och vilade, pratade hud, skönhet, framtid och minnen i evigheter. Att han ens orkar med mitt babbel om skönhet en sekund är lycka för mig, blir som ett barn i leksaksbutik när jag pratar om det. Min hud nu? Efter ångbastun kände jag mig som en ny människa, sånt glow! I min framtida lägenhet ska jag ha en bastu, så magiskt härligt! Mitt senaste tillskott i badrumsskåpet låg i posten lägligt på eftermiddagen, en lifesaver känner jag redan nu! En liten magisk tub Retin-A, har du testat? Vill ha alla tips jag kan få!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Värmeskydd från lyxiga Oribe som doftar just lyx, ljuvligt och kommer i en härlig creméform i pump. Applicerar en dutt som jag först tar på fingertopparna och sedan drar genom håret. Älskar att den inte inte är för fet och tynger ner håret allt för mycket som jag ofta upplever hårcremer gör. Istället gör den så mitt svall upplevs tjockare och fylligare precis som jag önskatt, doftar ljuvligt hela dagen och skyddar mitt hår vid varje föning. NK Stockholm köps denna guldklimp på.

Budgetlyx i liten förpackning. Ända sedan jag för flera år sedan introducerades till make-up gurun Lisa Eldridge och hittade denna magiska roller hon hyllade har jag hållt fast vid den. Ger verkligen resultat vilket jag inte förväntade mig mer än kanske lite mindre puff under ögonen pga. kylande metallkulan. MEN, slutar jag blir jag efter någon vecka mörkare och svullnare under ögonen igen, koffeinet i detta lilla underverk gör susen! Jag har den i kylen så rollern ger en svalkande och extra depuffing effekt vid applicering. Har slutat säljas och letar maniskt efter samma? Vet någon något? Kan jag hitta? Finns den i nytt format? The Body Shop är det närmsta jag kommit i samma prisklass som har likvärdiga ingredienser. Ni hittar den under SHOP MY PICKS längst ner.

Eau Duelle från magiska Diptyque Paris. Min signaturdoft som jag fått så mycket komplimanger för att den verkligen doftar "mig". Kommer alltid finnas i mitt artilleri! Doftar så varmt, djupt och så mig. Går inte att förklara min kärlek till denna dyrgrip. Alla deras dofter är magiska och värds varenda lilla krona! Finns att köpa på NK i Stockholm och nu också i Göteborg. Finally!

Vilka är dina skönhetsfavoriter jag måste testa?

xx
Gisela

SHOP MY PICKS

Likes

Comments

Njuter just nu av en pain aux chocolate, sista sockret på ett bra tag. Kliar i huden av det lilla vita jag får i mig, märker verkligen när man så sällan äter socker när jag väl gör det. Mitt ansikte kliar, ger mig utslag, tömmer hela mitt badrumsskåp och plånbok. Läser också senaste ELLE och dricker cappuccino efter cappucino. Yes idag är en sån dag! Smörjer händerna med L'occitaine, ser på Clueless och uppdaterar mig på beauty lesson á la Clueless, "Flat hair is the enemy"! Senare kommer söndagsmasken, idag kör jag all in på franskt och multitasking, noll fokus. Men Caudalie får ge mitt ansikte million dollar face och lugnet kommer falla in snart.

xx

Gisela


SHOP MY PICKS

Likes

Comments