Som 14 åring bestämde jag mig för att jag nån dag skall åka till Ruisrock! Nu på veckoslutet har min önskning äntligen kommit i uppfyllelse! Kommer att bli super roligt :)

Det kommer att bli min första festival och vi sover i tält :) Om någon har några tips om vad som är super viktigt att ta med sig utöver det vanliga så dela gärna era tips!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi var med klassen på besök hos Iittala, först på Esplanadens och sedan till fabriken i Arabia. ​

Likes

Comments


Hej! Det är en tid sedan jag senast skrev något. Har hunnit med mycket, vart till och med till London för en månad sen. Skall lägga upp bilderna bara jag hinner.

Idag var blev det vår mässa på mässcentret i Helsingfors med Mamma. Hade nog förväntat mig lite mera än vad där var, det var typ en massa grillar och gräsklippare. Såklart fanns där ju riktigt intressanta avdelningar också, som tur! Själv köpte jag en signerad Inge Lök plansh, en kokos tvål och lite bakverk.


Likes

Comments

Min jul hos mamma i bilder :) Julgranen är min egen ^^

Firade 24 hos mamma och på kvällen åkte jag till John. Höll på att köra ur vägen mellan Isnäs och Lovisa... Det snöade så otroligt mycket så man så ju ingenting, men allt gick bra!

25 firade vi jul på nytt hos famo och fafa :)

Lite sent jag vet, har inte orkat eller hunnit uppdatera :)

Likes

Comments

Tahdon initiativet har gått igenom!

Finland har äntligen tagit ett stort steg för männskliga rättigheter. Samkönade par får gifta sig och adoptera! Jag tycker det här är super, kärlek är kärlek oberoende på kön.

En familj måste heller inte vara mamma, pappa och barn. Den kan vara mamma,mamma och barn eller pappa och pappa. Till och med fyra föräldrar, för det viktigaste för ett barn är att man har någon som älskar en.

Jag tycker det är jätte viktigt och är så glad nu! :)

Likes

Comments

Body Shop hade lilla juls kväll så jag och Joffe åkte till Helsingfors för det, såklart hittade vi på lite annat också :) De här underbara rockarna hittade vi i Gina Tricot, vi blev super kära men ingendera hade råd att köpa :(

Likes

Comments

Pappas arbetsplats ordnade en Rock On kväll på On The Rocks i Helsingfors förra torsdagen.

Det var roligt och bändena var duktiga!

Sen blev jag lite förtjust i On the Rocks inredning, jätte tuff. Pappa hitta skelettet från första bilden i Tiger. Så nu finns det ett sånt i min bil, tillsammans med Hello Kitty och en dreamcatcher. hhehh

Likes

Comments