​& Knowledge is queen.

Har kollat på den här collage tröjan redan ett tag. Tycker den är så söt. Dessutom hör den till Monkis kampanj Monkifesto kolla in linken om ni inte har hört talas om den. De är super! 

Var med josse en sväng i stan före hon sku på jobb. Nu är de skoluppgifter som gäller. Har hållit på redan i fyra timmar. Jejj. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Katu joka ei lepää gick bra! Vi hade fullt hus och fiilisen på topp. Känns konstigt att det är över men ganska skönt också. 

Likes

Comments

​Imorgon smäller det! 

KJEL - Katu joka ei lepää på Tenho börjar! Klockan 11 framåt enda till halv två på natten och det fortsätter igen på onsdagen! Dra med ett gäng kompisar och kom på en drink, vi har imorgon gratis barbershop och open stage(Man kan uppträda med vad man vill). På onsdagen fortsätter det med live musik, dessutom har vi konstutställningar och sammarbete med Sarppa tekee tatskoi. 

Det bästa av allt! Evenemanget är gratis :)

Likes

Comments

Hit låt efter hit låt dunkar från högtalarna.

Veronica Maggio kan det här med att spela live. Eller ja hon kan det här med musik.

Det är redan andra gången jag ser henne live. Det var så värt det. Maggios röst fångar upp hela publiken och den där känslan är obeskrivlig, man bara står där och njuter.

Likes

Comments

KJEL - Katu joka ei lepää 11-12.10 @Tenho i Kallio, Helsingfors.

En måndag för ca. 6 veckor sen hade vi vår första riktiga skoldag. Vi åkte på studiebesök till Tenho. Där berättade de att vi ska ordna ett två dagars evenemang där. Vi trodde alla att de menade att vi typ ska planera ett men inget mer. Men näe välkomna till Tenho nästa veckas måndag och tisdag. Väldigt skrämmande men såå roligt! Nu är det dessutom inte lika skrämmande mera för allt är ju egentligen klart planerat. Nu är det bara själva evenemanget kvar.

Vi kommer att ha live musik, konstutsällningar, pop up tattoos and barbershop och massor mer. Om det här lät intressant så kolla in länken nedan!

Likes

Comments

Har funderat nu en längre tid på att börja blogga igen. Kanske det nu är dags, haha. Mitt senaste inlägg handlar om Ruisrock 2015 och hade då inte ens varit där. Så under den här tiden har jag varit två gånger på Ruisrock.

Annat som har hänt.

- Jag har en katt, min lilla prinsessa Luna.

- Vi flytta till Helsingfors(jag & Luna)

- Jag har haft ljusrött hår, turkost hår, nu är det typ mörk brun/grått ombre stil och kort! Första gången sen jag var 17 antar jag.

- Jag har blivit 22 år. Shit.

- Jag skaffa en septum

- Studerar till kulturproducent

Och så en massa annat. 

Likes

Comments

Som 14 åring bestämde jag mig för att jag nån dag skall åka till Ruisrock! Nu på veckoslutet har min önskning äntligen kommit i uppfyllelse! Kommer att bli super roligt :)

Det kommer att bli min första festival och vi sover i tält :) Om någon har några tips om vad som är super viktigt att ta med sig utöver det vanliga så dela gärna era tips!

Likes

Comments